Hangi kalsiyumu kullanıyorsunuz acaba ?Kramp sorunu yaşayan kızlar. Benim doktorum, magnezyumun tek başına işe yaramadığını ve beraberinde mutlaka kalsiyum da kullanmak gerektiğini söyledi. Ben de ekstradan kalsiyum da kullanmaya başladım ve son bir aydır hiç kramp yaşamadım. Zaten kalsiyum her türlü ihtiyacımız olan bir takviye. Mutlaka kullanmak gerek. Çünkü bebişler bizi sömürdüğü için ilerleyen zamanlarda diş ve diş eti sorunları yaşamamız muhtemel. Hem kendiniz için hem de bebişlerin kemik gelişimi için mutlaka kalsiyum kullanın derim ben
İnşallahDaha bile fazlasına gidersin inşallah.
28 haftalık doğdu ben ordayken bir hastanın bebeği. Senin 30 bitmiş bile.
Ben 21 gün kaldım hastanede. Ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Lütfen yorma kendini. Umarım sen çabucak toparlarsın. Çok çok geçmiş olsun
Anladim arkadaşım haklısın Allahim bi sag salim dogsalardi son ay gercekten cok zormusİyi gelir inşallahKasılmalar için kullandığım ilacla birlikte kullanılması pek önerilmiyor malesef. Kalp sorunları vs olusabiliyor diye. Onun yerine günde bir maden suyu içiyorum aylardır. Düşük dozda magnezyum var ama düzenli kullanımda etkili olduğuna inanıyorum.
Bende inadina sokaga cikinca ve aksama dogru bi basliyo ne yürüyüş yapiyorum ne yemek ne gezmek mahvoldum yaAğlayacak kadar kramp giriyordu. Tatilde yüzmeye başlayınca kesilmişti. Döndük ama henüz gece kramp girmedi hala.
Gündüz çok ayakta kalırsam ve iş yaparsam arka bacaklarım kaskatı oluyor agrıyor
Ciddimisin sut yogurt hic yiyemiyorum icemiyorum ama hemen baslayayim ben en iyisi22.08.2022 ne güzel bir tarih gelişmelerden haberdar edersin kuzucum
Yaaa yavrucum nasıl da yakışmışbak sen büyümüyor diye söyleniyorsn bende nefes alamıyorum artık bebek sigmadigi için organlarima baskı yapiyor nefesim kisitlandi geceleri kabus
Sen her halinle güzelsin ama hamislik daha başka yakıştı benim kuzuma yabol bol foto çek hepsi hatıra
Canım nerelerdesin nasılsın sürecin nasıl gidiyor bakalim
Oooo benim silivrili sahalara döndümaşallah canım cok güzel duruyorsunuz sıklaştı mi kontrollerin
Bennnnn özellikle gece sabah karşı giriyordu evin içinde geziniyordm deli gibi magnezym içtim falan bu aralar yok ama yok demeye korkuyorum gene baslicak diyearkadaşın dediği gibi bu aralar sütü yogurdu fazla tüketiyorum onunda etkisi var galiba
Teşekkürler canım bitane gecelik almıştım bir tane daha alayım
Ahhh sarışınlar hep kalbimden vurmuştur beni bu sıcakta havuz da görünce atlayasim geldiher birinize o kadar yakışmış ki hamilelik dogurunca bu günleri çok ozlecegiz sende bendensin geceler haram olmus
Benim de öyle yaa sağıma soluma yatayim aman Allahım güm güm vuruyor resmen eşim diyoe ki çocuk eziliyor mu ne yapıyor ee sırt ustude ben yatamiyorum normal de hep yüz üstü yatmaya alışkınım sıcaklardan uyuyamıyorum birde beyfendi vurup uyutmuyor şimdiden hazırlık uykusuz gecelere
Hem bebek için hemde kendin için fazlasıyla faydalı canim süt icemiyorsan sütlü çilekli vs icebilirsin bebeğe de kg aldırıyorCiddimisin sut yogurt hic yiyemiyorum icemiyorum ama hemen baslayayim ben en iyisi
İnşallah canım benim sonu güzellikle olacak inanıyorumÖyle gerçekten perinatolojinin yatış katıymış burası bi de. Herkesin erken doğum riski vargenel olarak mutsuz bir katız
Ah hepinizin desteği çok kıymetli, maalesef insanın eşi, annesi bile bu kadar anlayıp destekleyemiyor
Ah bu haftalara kadar ulaştık çok şükür, şu süreci de hepimiz sağlıcakla atlatalım daha ne isteriz
Ben uykuya dalıyorum şimdilik çok şükür ama sağa sola dönmede cok sık uyanıp öyle dönebiliyorum. Ve wc ye cok sık kalkıyorum ya acayip bir sıkışma oluyor benim kadar wc giden yok mu?? Hele sabaha doğru geceden fazla oluyor..birde ağzım geceuyandıkça kuruyor sürekli birer yudum su içiyorum yanımda şişe sabaha kadar bitiyor sizde gece su içmek istiyor musunuz sürekli?Ben dönemiyorum gece yatakta .
Tuvalete uyanmak çok uzun süredir var bende su içtiğim için yatmadan ..
Karnım batıyor benim ne sola ne yüz üstü yata biliyorum. Sağda rahat edersem öyle uyuyup kalıyorum . Onu da karaciğere baskı medeniyle iyi değil diyorlar ama napalım artık bu kadar oluyor ..
Ben bunu kullanıyorum. Araştırın istersenizHangi kalsiyumu kullanıyorsunuz acaba ?
Şifa olsun canımHaklısınız, benim doktorumun bana verdiği takviyede magnezyum kalsiyum hepsi var. Kızılay’ın magnezyumla sodası var ben bir de ondan içiyorum günlük.
Aaa süper izne ayrıldı mi benim de iki hafta da bir işte önümüzdeki hafta gideceğim kısmet olursa canim zaman yaklaştıkça heyecan artıyor ilk çocuğum da telsiz almamıştım ama burda alan arkadaşlar olmuştu sankimaviss_34 canim 15 günde bire indirdi bu cumartesi gidiyorum, cok heyecanlıyım arrik giderek arttı. Eksiklerini tamamlıyorum bebisin alisveri yaptık ilk kez geçtiğimiz pazar. İşte bi kac bisey kaldi sanırım bunlardan biri telsiz=) sen nasilsin kac haftalık oldun ne zaman doktora gidiyorsun
Aaa süper izne ayrıldı mi benim de iki hafta da bir işte önümüzdeki hafta gideceğim kısmet olursa canim zaman yaklaştıkça heyecan artıyor ilk çocuğum da telsiz almamıştım ama burda alan arkadaşlar olmuştu sanki32.haftam bitiyor artık bende eksiklerimi tamamladım bir tek pişik kremi göğüs ucu kremi bebek deterjani gibi şeyler kaldı onları da alırsam çantayı hazırlamaya başlayacağım
Açıkçası çok gerek duymadım canim ilkinde eşimde bir ay evdeudi hep dönüşümlü baktık sonrasında zaten bebek size alisiyor siz bebeğe huyunu suyunu kavriyorsunuz herkesin kendi tercihi tabi ki ama gereksiz diye düşünüyorumharikaa cok sevindim.
Ben hala çalışıyorum hayatim. 3 hafta daha çalışacağım. Telsiz almadiysan demek ki o kadar da önemli bisey degil mi? Almasak oluyor mu? Çünkü baya da pahalı 1.500 tl civari
3 çeşit 250 gr aldım ben de benimki baya baya fazla öyleyseBen 2 renk yapacağım için 2 çile ip almıştım. Ve fazla fazla yetti bitmedi hala ikisi de. Hangi renkleri istiyorsan 1er tane alman yeterli 80 gr dı benim iplerin bir çilesi. Bitirince fotoğraf at mutlaka hadi kolay gelsin şimdiden
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin. Entübe olmamasına çok çok sevindim. Biraz kilo alır almaz çıkacaktır. Çok şükür haftası kötü değil. Birazcık daha sabretse küvezsiz gelecekti güzellik. Ben bile heyecanlandım okuyunca en yakın zamanda kucağına alıp bol bol kokla yerimize. Upuzun güpgüzel bi ömrü olsun miniğinGünaydın herkese,
21 günlük hastane maceram sona eriyor. Akşam taburcu oluyorum.
Çünkü oğlum dün gece doğdu!
Tam 32+0 olarak… 1600 gram ve 42 cm.
Epiduralsız normal doğum oldu ve dikiş atılmadı, zaten minicik. Ama çok güzel ağlıyordu
İlk kontrolden sonra, çocuk doktoru bir kez yanağıma yaklaştırdı , bir kere öptüm.
Doğrudan küveze alındı ama 20 gün önce yapılan ciğer geliştiriciler çok işe yaramış. Entübe olmadıİki hafta sonra bir daha durum değerlendirmesi yapılacak.
İnşallah sütüm de olur ve emzirebilirim toparlandığında.
Öğlen sağmaya başlayacağım çok heyecanlıyım nasıl olacak…
Sizlere de haber vermek istedim.
Herkes vaktiyle sağlıkla alsın kucağına
Sevgiler bizden
Bende aynı durumdayım. Gece 2 de uyuyayım dedim ama nafile! Sabaha karşı uyumuşum.Ay benim bebis hic durmuyo yaöglen 12 den gece 10 a kadar tekmeledi simdi kalktim gece yine uyanik tekmeliyor valla enerjisine hayran kaldim.dünde hickirmaya basladi 3 kere hickirdi 2,3 dk sürdü birde kiziyo mu ne arada tekme atiyo hickirirken işimiz var.sag sol kalcalarim curudu yatmaktan gece kalkip oturuyorum biraz ,annem otuturarak uyurmus son ay oyle olucam sonunda.
ben 63.5 gibi kaldım hamile şimdi 72.9 um sabah tarttım kendimi .Fiyatlandırmayı da bekliyorum özel adı altında geçtiği için bakalım hizmet fiyatları ne kadar, eğer makul bir fiyat olursa gerçekten düşünüyorum. Bebeğimize alışveriş yaparken çok minimalist davrandık daha doğrusu bilinçli bir tercih de değil öyle gelişti, bir çok şeyi kuzeninden geliyor; yıkama aparatıydı, ana kucağıydı arkadaşım vermeyi teklif etti ben de kabul ettim.
Aldığımız her şey bizi tatmin eden şeyler, ebe de söyledi bebeğin Sadece annesine ve sütüne ihtiyacı var diye. O yüzden bu şekilde kendimize ve bebeğimize yaptığımız yatırımları ben daha kıymetli buluyorum
Ben baya hönkürerek ağladım galiba
O bebeğin çıkış anı; eşinin desteği beni çok etkiledi. Süreci de çok güzel yönettiğini düşünüyorum.
Hep pozitifti ve doğumu da çok şükür ki öyle oldu.
Bir de dikkat ettiğim şey, tayt ve tişörtle doğuma gitti, odası çok sadeydi vs. Vs.
Artık gördüğümüz o peri masalı doğum/doğum süreçlerinden çok farklı çok gerçekçiydi bence. O yüzden diyorum ki ben de mi taytla gitsem
Çok güzelsin maşallah
Çok kilo yok sende de ama o şişme olayını anlıyorum, ben böyle nefessiz kalmaya başladım sanki.
Göğüslerimin hemen altından başlıyor o şişkinlik hissi. Bebeklerimiz iyi olsun da artık nefesi ve uykuyu idareleri kullanacağız:))
Ben de tam 10 kilo almıştım 67,7 ile hamile kalmıştım şimdi 77,8 civarıyım. Şöyle 80 ile tamamlamasam ne güzel olur ama iştahım pek açık alırsam bundan sonra alırım. Biraz boy var da ordan kurtarıyoruz
Sarışınlık boyadan canım22.08.2022 ne güzel bir tarih gelişmelerden haberdar edersin kuzucum
Yaaa yavrucum nasıl da yakışmışbak sen büyümüyor diye söyleniyorsn bende nefes alamıyorum artık bebek sigmadigi için organlarima baskı yapiyor nefesim kisitlandi geceleri kabus
Sen her halinle güzelsin ama hamislik daha başka yakıştı benim kuzuma yabol bol foto çek hepsi hatıra
Canım nerelerdesin nasılsın sürecin nasıl gidiyor bakalim
Oooo benim silivrili sahalara döndümaşallah canım cok güzel duruyorsunuz sıklaştı mi kontrollerin
Bennnnn özellikle gece sabah karşı giriyordu evin içinde geziniyordm deli gibi magnezym içtim falan bu aralar yok ama yok demeye korkuyorum gene baslicak diyearkadaşın dediği gibi bu aralar sütü yogurdu fazla tüketiyorum onunda etkisi var galiba
Teşekkürler canım bitane gecelik almıştım bir tane daha alayım
Ahhh sarışınlar hep kalbimden vurmuştur beni bu sıcakta havuz da görünce atlayasim geldiher birinize o kadar yakışmış ki hamilelik dogurunca bu günleri çok ozlecegiz sende bendensin geceler haram olmus
Benim de öyle yaa sağıma soluma yatayim aman Allahım güm güm vuruyor resmen eşim diyoe ki çocuk eziliyor mu ne yapıyor ee sırt ustude ben yatamiyorum normal de hep yüz üstü yatmaya alışkınım sıcaklardan uyuyamıyorum birde beyfendi vurup uyutmuyor şimdiden hazırlık uykusuz gecelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?