2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Hangi kalsiyumu kullanıyorsunuz acaba ?

İnşallah
Maalesef yıpratıcı bir süreç :/
Umarım ki benim için de Sonu güzel olur. Teşekkür ederim

Anladim arkadaşım haklısın Allahim bi sag salim dogsalardi son ay gercekten cok zormus

Ağlayacak kadar kramp giriyordu. Tatilde yüzmeye başlayınca kesilmişti. Döndük ama henüz gece kramp girmedi hala.
Gündüz çok ayakta kalırsam ve iş yaparsam arka bacaklarım kaskatı oluyor agrıyor
Bende inadina sokaga cikinca ve aksama dogru bi basliyo ne yürüyüş yapiyorum ne yemek ne gezmek mahvoldum ya

Ciddimisin sut yogurt hic yiyemiyorum icemiyorum ama hemen baslayayim ben en iyisi

Ciddimisin sut yogurt hic yiyemiyorum icemiyorum ama hemen baslayayim ben en iyisi
Hem bebek için hemde kendin için fazlasıyla faydalı canim süt icemiyorsan sütlü çilekli vs icebilirsin bebeğe de kg aldırıyor

İnşallah canım benim sonu güzellikle olacak inanıyorum sen ywter ki moralini yüksek tut herşey bebeğin için annelik daha rahmine düştüğü andan itibaren başlıyor işte burda aylarca neler konuştuk ne belirtiler yaşadık sevinclerimiz huzunlerimiz oldu sağlıkla kucağımıza alacağız minikleri o günlerimize de Sahit olacagiz inşallah

Ben uykuya dalıyorum şimdilik çok şükür ama sağa sola dönmede cok sık uyanıp öyle dönebiliyorum. Ve wc ye cok sık kalkıyorum ya acayip bir sıkışma oluyor benim kadar wc giden yok mu?? Hele sabaha doğru geceden fazla oluyor..birde ağzım geceuyandıkça kuruyor sürekli birer yudum su içiyorum yanımda şişe sabaha kadar bitiyor sizde gece su içmek istiyor musunuz sürekli?

Selam kızlar deneyimli anneler ve arastiran anneler var aramızda en iyi bebek telsizi hangisi bilgi verir misiniz?

maviss_34 canim 15 günde bire indirdi bu cumartesi gidiyorum, cok heyecanlıyım arrik giderek arttı. Eksiklerini tamamlıyorum bebisin alisveri yaptık ilk kez geçtiğimiz pazar. İşte bi kac bisey kaldi sanırım bunlardan biri telsiz=) sen nasilsin kac haftalık oldun ne zaman doktora gidiyorsun

Aaa süper izne ayrıldı mi benim de iki hafta da bir işte önümüzdeki hafta gideceğim kısmet olursa canim zaman yaklaştıkça heyecan artıyor ilk çocuğum da telsiz almamıştım ama burda alan arkadaşlar olmuştu sanki 32.haftam bitiyor artık bende eksiklerimi tamamladım bir tek pişik kremi göğüs ucu kremi bebek deterjani gibi şeyler kaldı onları da alırsam çantayı hazırlamaya başlayacağım

harikaa cok sevindim.
Ben hala çalışıyorum hayatim. 3 hafta daha çalışacağım. Telsiz almadiysan demek ki o kadar da önemli bisey degil mi? Almasak oluyor mu? Çünkü baya da pahalı 1.500 tl civari

harikaa cok sevindim.
Ben hala çalışıyorum hayatim. 3 hafta daha çalışacağım. Telsiz almadiysan demek ki o kadar da önemli bisey degil mi? Almasak oluyor mu? Çünkü baya da pahalı 1.500 tl civari
Açıkçası çok gerek duymadım canim ilkinde eşimde bir ay evdeudi hep dönüşümlü baktık sonrasında zaten bebek size alisiyor siz bebeğe huyunu suyunu kavriyorsunuz herkesin kendi tercihi tabi ki ama gereksiz diye düşünüyorum

3 çeşit 250 gr aldım ben de benimki baya baya fazla öyleyse renklerinde kararsız kaldım birini değiştiricem sanırım. Tabii gösteririm öncesinde battaniye örüyordum onu bitirmem gerek. Yetiştirebilirim umarım ikisini de Bileğimde kist olduğu için el işini rahat yapamıyorum yavaş yavaş bakalım

Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin. Entübe olmamasına çok çok sevindim. Biraz kilo alır almaz çıkacaktır. Çok şükür haftası kötü değil. Birazcık daha sabretse küvezsiz gelecekti güzellik. Ben bile heyecanlandım okuyunca en yakın zamanda kucağına alıp bol bol kokla yerimize. Upuzun güpgüzel bi ömrü olsun miniğin O ilk an çok duygusal ve özel Rabbim bize de yaşamayı nasip etsin Sen nasılsın peki?

Bende aynı durumdayım. Gece 2 de uyuyayım dedim ama nafile! Sabaha karşı uyumuşum.
Dün resmen içerisi şantiye alanı gibiydi . Karnım bir sağdan bir soldan gerildi durdu. Sığamıyoruz artık anlaşılan

ben 63.5 gibi kaldım hamile şimdi 72.9 um sabah tarttım kendimi .
Benimde hedef max 75 ti bakalım ne olacak ..
tatilde çok kalorili beslendim ondan almışım baya.

Sarışınlık boyadan canım . Ama kumralım .
Doğum öncesi de kapamayı düşünüyorum şu sarıları bakalım nasıl evde nasıl bir sonuç çıkacak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…