2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bn katlanır aldım ama ılıştırılmış suda katkanmaz galiba ya gideri sızdırıyor diyeni duydum da bunu hiç duymamıştım

37 yi bkle dye kim diyor bebeler dnlermi acabauykusuzluk deme her gece zehir oluyor gündüz uyuyırum bu seferde
Doktor ebe yatarak beklememi istiyorlar ama delircem ozellikle uykusuzluk beni vurfu kasinti icin ilac verdi oda surekli uyku yapiyor kafami kaldiramiyorum diye icmiyorum zorlanmayz basladim yani
Aslinda baksan karnimi buyuk bulmuyorum ama canim yaniyor oynadikca

Sana kalsa sen beklersinde keşke sana kalsa içerde ne iş karıştırıyorlar kimbilir

Bende şaşırdım trendyolda kimse memnun değil nerdeyse e bebekten almayı düşünüyorum senin aldığının markası nedir acaba set halinde mi aldın
yok set almadım
2-3 hafta önce bim e gelmişti oradan almıştım , kuveti oradan , diğerlerini de şoktan aldım
magic di galiba markası

Baldirlarina kramp giren varmi doktor magnezyum yazdi üç gündür içiyorum ama hala fenayim disariya cikamiyorum eve hapsoldum resmen ne zaman faydasini görürüm bu ilacin ya

Katlanabilir set aldım. Sonuçta kaynar su dökmeyeceğiz ya

Baldirlarina kramp giren varmi doktor magnezyum yazdi üç gündür içiyorum ama hala fenayim disariya cikamiyorum eve hapsoldum resmen ne zaman faydasini görürüm bu ilacin ya
Benim arada giriyor sıcak su torbası koy canım iyi gelir birde eşine masaj yaptır

Bn katlanır aldım ama ılıştırılmış suda katkanmaz galiba ya gideri sızdırıyor diyeni duydum da bunu hiç duymamıştım
Giderini bende denedim su döküp sızdırma yapmadı ama yapıyorsa silikon sıkın diyorlar birde suyunu giderinden boşaltınca aç kapa yapmaktan gevşiyormuş üstten dökeceğiz mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…