2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benimde boğazım kuruyor canım ya. Kapım açık uyuyorum. Dünden beri de gıcık var bu sabah ıhlamur demledim hasta olmam inşallah

Olsun artanları daha sonra başka birşey için kullanırsın ooo kolay gelsin kendini çok yormadan yaparsın

Bende daha hazırlamadım çantamı deterjan falan kaldı benimde. Annem gelcek memleketten haftasonu onu bekliyorum birlikte yıkayıp hazırlıcaz inş telsizi eşime a101 den mi bimden mi ne aldırmıştım uygun olduğu için çok oldu. Bende çok önemli olduğunu düşünmediğim için evde bulunsun yeter mantığıyla pahalı bişiy almadık yani.

Benimde boğazım kuruyor canım ya. Kapım açık uyuyorum. Dünden beri de gıcık var bu sabah ıhlamur demledim hasta olmam inşallah
Çok geçmiş olsun benimki rahatsızlık değil de hamilelikten beri böyleyim her uyandığımda ağzımda tatsızlık kuruma uyanınca bir su içip serinleme isteği oluyor. Yoksa ağzım birbirine yapışıyor yatamıyorum. Az kaldı diye sabrediyorum artık

Kizlar ya ben elbiseleri yikarken yumusatici gozune biraz sirke koymustum sonra eve astim disariya degil boyle asiri degil ama bir kokusu var agir
Sanirim sirkeden oldu bu simdi havalandirmaya basladim ama napsam yenidenmi yikasam

Kizlar ya ben elbiseleri yikarken yumusatici gozune biraz sirke koymustum sonra eve astim disariya degil boyle asiri degil ama bir kokusu var agir
Sanirim sirkeden oldu bu simdi havalandirmaya basladim ama napsam yenidenmi yikasam
Sirke önerilmiyor diye biliyorum. Hem asit özelliğinden dolayı hem de makina parçalarını eritiyormuş. Bence tekrardan yıkayın. Bende bugün bebek kıyafetlerini yıkıyorum. Yumuşatıcı bile almadım zararlı diye sadece unibaby kokusuz sıvı deterjan ve dalin granül sabun deterjan kullandım.

Bence yeniden yıka derim Alerjen bı durum oluşmasın, ilk yikamalar için kokusuz deterjan öneriliyorken sirke tahriş edici olabilir

Bence yeniden yıka derim Alerjen bı durum oluşmasın, ilk yikamalar için kokusuz deterjan öneriliyorken sirke tahriş edici olabilir
Deterjan cok dogal aslinda ondan olmadigina eminim ama sirkenin yumusatici ve antibakteriyel diye okudum denedigime pisman oldum ya valla
yeniden yikayim bugun hizli yikamaylz acele ettim gene basim yandi

Deterjan cok dogal aslinda ondan olmadigina eminim ama sirkenin yumusatici ve antibakteriyel diye okudum denedigime pisman oldum ya valla

yeniden yikayim bugun hizli yikamaylz acele ettim gene basim yandi
Bebek deterjanından şaşma canım hiç yumuşatıcıya da gerek kalmadı yumuşak çıktı benim çamaşırlar 30° 30dk programa ayarladım ilk olduğu için zaten temiz diye. Kuruyunca da yarın kısmetse ütüleyip odayı yerleştiriyoruz artık. Hastane çantası falan dahil. Gözümde büyüyorlardı çok şükür bitecek artık.

Selam kızlar. Bebeğe başta ne kadar zıbın almak gerekir kıyafet vs. Günde kaç kere kıyafet değişimi olur. İlk olduğu için çok kararsızım Bi yandan büyür çok alma diyorlar ama aldıklarım az gibi geliyor

Ay benimde tek utulemek kalmisti uzuldum fun bir saat yikamistim bende bugun az dakikaya atim ciksin aradan stres oluyorum boyle

Hem bebek için hemde kendin için fazlasıyla faydalı canim süt icemiyorsan sütlü çilekli vs icebilirsin bebeğe de kg aldırıyor
Yerim içerim hemen bugun baslarim.bu arada benim oglan iki hafta önde gidiyormus 2.5kiloydu gecen hafta ne olcak bilmiyorum zaten suyu fazla dedi moralimde bozuldu e bebekten bir ay once beşik aldik hala ortada duruyor eksik malzeme hatali malzeme derken pat diye dogsa yatacak beşiği bile yok e bebek beni cok magdur etti

Benim ikinci dogumum olacak insallah bide zaten sicakta dogacaklar ben 5zibin takimi aldim.yani sapkali ,ust ve patikli pantolon tarzi varya ona zibin takimi diyorum ondan bes takim aldim.ama ayrica uc tane alt pantolon,3tane yenidogan 3tane 6_9ay citcitli body aldim birde ince yelek aldim, çorap 3tane eldiven uc tane aldim bu kdr.hastaneye full üç takim koydum evde devamli yikarim gerekirse Allah bilir giyemeyecek bile benimki cunku doktor iri bebek olacak dedi

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Aynı şikayetler hepimizde var sanırım Normalde bile bir anda mesanemde bir baskı hissedip WC’ye koşturuyorum. Sabaha kadar o şişeyi birkaç defa bitiriyorum zaten.. e tabi haliyle 5-6 kez WC’ye kalkıyorum. Suyumu da serin içiyorum. Oda sıcaklığındaki su beni kesmiyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…