- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Ben 2 renk yapacağım için 2 çile ip almıştım. Ve fazla fazla yetti bitmedi hala ikisi de. Hangi renkleri istiyorsan 1er tane alman yeterli 80 gr dı benim iplerin bir çilesi. Bitirince fotoğraf at mutlaka hadi kolay gelsin şimdidenCanım sen ne kadar ip kullandın acaba ben kasnak istedim geldi ip almaya gideceğim birazdan
Tamam canim cok sagolBenim arada giriyor sıcak su torbası koy canım iyi gelir birde eşine masaj yaptır
Rica ederim. Birde en önemlisi magnezyum takviyesi almıyorsanız mutlaka alın. Ben günde z3 magnezyum, 1 magnezyumlu soda içiyorumTamam canim cok sagol
Güle güle kullan canım. Hangi sitede ben bulamadım da..?Kızlar pijama takımlarınıda aldım sonunda. Suwende indirim var takımlar 200tlye düştü hep etiket fiyatından
Suwende indirim var ama ben mağazadan aldım Sitede belki farklıdırGüle güle kullan canım. Hangi sitede ben bulamadım da..?
Teşekkür ederimm az daha sabır o haldeE Elifece20Guzelkuss Merhaba geçen hafta bu bel ile kalça ağrısı arasında konuşmuştuk ben bugün doktoruma sordum vücudumuzda ister istemez ödem oluyormuş bu ödemlerde bebek ağırlaştıkça sinirlere baskı yapabilirmiş. Bazen hafif bazen şiddetli olabilir bazen hemen geçip bezen geçmeyebilir böyle bir durumda dinlenmemiz gerektiğini şu an bişey yapılamayacağını ancak doğumdan sonra geçebileceğini söyledi
Aynen . Ben 1kere çıkmıştım. Çünkü bebegi kontrole götürüyorsun.iyi bir pediatre bulmalısın .. iste çıktığım zaman nasıl iyi gelmişti. Eve girmek istememiştim. Oyuzden gezmek en iyisi.Hergun yorucu oluyor . 3 günde 1 .. 2 gunde 1..Evet varya cok kotu dusunsene hem korkmus dogurmus zaten etrafta destek ariyor insan cok kotuhep iyilerle karsilasalim
Aslinda bizdede kirki cikmadan cikartmak yasak lohisalikta cidden yalniz kalmak cok kotu depresyondan beter o yuzden bende disari cikmayi dusunuyorum evde durdukca yalniz insan kafayi siyiriyor sanirim Allah korusun bebeklerini olduren felan okuyunca insan korkuyor
Esimin yardimi cok buyuk sukurler olsun ama oda ise baslarsa yalniz kalmaktan bende korkuyorum ben tek kvdegil yaninda duruyorum aglamadan geri hic biryerde dayanamam sanirimcidden yerleri darardi sertlesmeler costu insallah da iyilerfir icerde anlamiyorum bu surecte biri cok oynuyor biri daha az sanirim birinin yeri dar
Rabbim insallah hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip ederCogu gitti inanilmaz haftaya cuma anestezist ve dogum doktorunu gorursem o heyecanla dogurmam umarim 34 olduktan sonra da yavas yavas ayaklanirim sanirim bogulmaya basladim
Rica ederim ne demekTeşekkür ederimm az daha sabır o halde
Bencede güzel olur imkanın varsa benim eşimin kuzeni ebe sağolsun hastanede nasıl emzirmem gerektiğini göstermişti.kendide özel emzirme danışmanlığıda yapıyordu doğum koçluğu gebe yogası vs. O gösterene kadar hastanedeki ebe hemşirelerde gösterdi ama ben nedense onun göstermesi ile anladım. Belki yakınlığından dolayı başta annemler tutturmaya çalışıyordu memeye ama bu seferde dikkatin dağılıyor bebek başkasında sen emzirmeye çalışıyorsun.kesinlikle bebeklerinizi kucaklayım bolca emzirme videoları izleyin. Ne zaman sezeryan ağrım hafifledi kendim tuttum göğsüme o zaman rahat emzirebildim.Bugün 32. Hafta kızlar çok şükür. Bazen inanamıyorum.
Bir gebelik eğitimine katılmıştım orda bir ebe vardı eğitim veren, özel ebe desteği de sağlıyormuş.
Dün gidip onunla görüşme yaptım, eğer fiyatlar makul gelirse doğumda ve sonrasındaki ilk emzirme sürecinde yanımda olsun istiyorum. Çok kafadan çok ses çıkmasını da engellemiş olurum diye düşündüm. Var mı bu konuda fikri olan arkadaşlarım siz ne düşünüyorsunuz?
Ben simdide surekli evdeyim ya o lohusaligi yasiyorum sanirimAynen . Ben 1kere çıkmıştım. Çünkü bebegi kontrole götürüyorsun.iyi bir pediatre bulmalısın .. iste çıktığım zaman nasıl iyi gelmişti. Eve girmek istememiştim. Oyuzden gezmek en iyisi.Hergun yorucu oluyor . 3 günde 1 .. 2 gunde 1..
Evet biri daha baskın oluyor.Birakmiyor .ve biri daha hep kilolu oluyor diğerine göre. Ya da yapılarına bağlı sanirim.
Zaman yaklaştıkça insan daha heyecan yapiyor.Bir an önce doğurmak kavuşmak istiyor.Son ay, son haftalar hele hiç geçmiyor ya.
Doktorum verdi bir ilac magnorm galiba adi.bugunde sodaya basladim insallah iyi gelirRica ederim. Birde en önemlisi magnezyum takviyesi almıyorsanız mutlaka alın. Ben günde z3 magnezyum, 1 magnezyumlu soda içiyorum
Ağrı durumunuza göre yazıp miktarı artırabilirsiniz çünkü başka pek iyi gelen bir şey yok malesefDoktorum verdi bir ilac magnorm galiba adi.bugunde sodaya basladim insallah iyi gelir
Geçmiş olsun magnorm çok iyidir. İki üç gün içinde daha iyi olursunuz. Benim kullanmam yasak, ah keşke bende icebilsem.. sıcak kompres de iyi geldi bana kısa süreli olarak günde bı kaç kez yapabilirsiniz.Doktorum verdi bir ilac magnorm galiba adi.bugunde sodaya basladim insallah iyi gelir
Anladim cok sagol arkadaşımAğrı durumunuza göre yazıp miktarı artırabilirsiniz çünkü başka pek iyi gelen bir şey yok malesef
Sicak kompres masaj bide soda iciyorum insallah hemen faydasini gorurum sen neden icemiyosunGeçmiş olsun magnorm çok iyidir. İki üç gün içinde daha iyi olursunuz. Benim kullanmam yasak, ah keşke bende icebilsem.. sıcak kompres de iyi geldi bana kısa süreli olarak günde bı kaç kez yapabilirsiniz.
Ahh Cerenin videosunda bende ağladım ve çok etkiledi beni biliyormusun hala etkisinden çıkamadımCeren Ceylan uçar diye birimi takip ediyorum onun doğum videosu var bi izlesene ben ağladım
Göbüş demişken göbek fotoğrafları koymuyoruz ne zamandır??
Koyalım mı?
Ben de uyuyamıyorum malesef, sürekli dönerdim eskiden ve yüz üstü uyurdum şimdi rahat pozisyonu bulamıyorum.
İyi gelir inşallahSicak kompres masaj bide soda iciyorum insallah hemen faydasini gorurum sen neden icemiyosun
Zannetmiyorum çünkü bebegi yikiyacagimiz su onu eritecek kadar kaynar olmaz belki onlar da kalite kalitedir ben takım olarak katlanir olanlardan aldım yer kaplamamasi icinKızlar banyo küveti olarak nasıl tercih ettiniz katlanabilir olanlar benim için daha iyi yer kaplamaması açısından fakat sıcak su dökünce yumuşayıp katlanabiliyorlarmış akabinde de etraf su oluyormuş ne diyorsunuz önerilere açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?