2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canım sen ne kadar ip kullandın acaba ben kasnak istedim geldi ip almaya gideceğim birazdan
Ben 2 renk yapacağım için 2 çile ip almıştım. Ve fazla fazla yetti bitmedi hala ikisi de. Hangi renkleri istiyorsan 1er tane alman yeterli 80 gr dı benim iplerin bir çilesi. Bitirince fotoğraf at mutlaka hadi kolay gelsin şimdiden

E Elifece20 Guzelkuss Merhaba geçen hafta bu bel ile kalça ağrısı arasında konuşmuştuk ben bugün doktoruma sordum vücudumuzda ister istemez ödem oluyormuş bu ödemlerde bebek ağırlaştıkça sinirlere baskı yapabilirmiş. Bazen hafif bazen şiddetli olabilir bazen hemen geçip bezen geçmeyebilir böyle bir durumda dinlenmemiz gerektiğini şu an bişey yapılamayacağını ancak doğumdan sonra geçebileceğini söyledi

Teşekkür ederimm az daha sabır o halde

Aynen . Ben 1kere çıkmıştım. Çünkü bebegi kontrole götürüyorsun.iyi bir pediatre bulmalısın .. iste çıktığım zaman nasıl iyi gelmişti. Eve girmek istememiştim. Oyuzden gezmek en iyisi.Hergun yorucu oluyor . 3 günde 1 .. 2 gunde 1..
Evet biri daha baskın oluyor.Birakmiyor .ve biri daha hep kilolu oluyor diğerine göre. Ya da yapılarına bağlı sanirim.

Zaman yaklaştıkça insan daha heyecan yapiyor.Bir an önce doğurmak kavuşmak istiyor.Son ay, son haftalar hele hiç geçmiyor ya.

Bencede güzel olur imkanın varsa benim eşimin kuzeni ebe sağolsun hastanede nasıl emzirmem gerektiğini göstermişti.kendide özel emzirme danışmanlığıda yapıyordu doğum koçluğu gebe yogası vs. O gösterene kadar hastanedeki ebe hemşirelerde gösterdi ama ben nedense onun göstermesi ile anladım. Belki yakınlığından dolayı başta annemler tutturmaya çalışıyordu memeye ama bu seferde dikkatin dağılıyor bebek başkasında sen emzirmeye çalışıyorsun.kesinlikle bebeklerinizi kucaklayım bolca emzirme videoları izleyin. Ne zaman sezeryan ağrım hafifledi kendim tuttum göğsüme o zaman rahat emzirebildim.

Ben simdide surekli evdeyim ya o lohusaligi yasiyorum sanirim cidden zor bir surec birde uykusuzsan Of bebek agliyor felan insallah uslu olurlar sanirim bende cikmak isterdim cok dayanamazsam alir anneme giderim o bakarken uyumak icin
Erkek dzha baskin ve kilolu dedigin gibi
Minnak kizim ilk o onde ama o biraz daha naïf cok degisik seyler ya
Aynen valla oyle bir merak uyandiriyorlarki zaman gecmek bilmiyor simdide herseyi hazir valizlerini hazirlayim kapattim Of icim hemen gelsinler istiyor da biraz daha bekleriz napalim

Doktorum verdi bir ilac magnorm galiba adi.bugunde sodaya basladim insallah iyi gelir
Geçmiş olsun magnorm çok iyidir. İki üç gün içinde daha iyi olursunuz. Benim kullanmam yasak, ah keşke bende icebilsem.. sıcak kompres de iyi geldi bana kısa süreli olarak günde bı kaç kez yapabilirsiniz.

Kızlar sizin de ayaklarınızda ve dizlerinizde ödem oluyor mu ya, benim hergun davul gibi şişiyo ayaklarım, hele ki biraz iş yapsam, biraz ayakta dursam yada sandalyede fln otursam hemen şişiyo. Suda içiyorum amaa

Geçmiş olsun magnorm çok iyidir. İki üç gün içinde daha iyi olursunuz. Benim kullanmam yasak, ah keşke bende icebilsem.. sıcak kompres de iyi geldi bana kısa süreli olarak günde bı kaç kez yapabilirsiniz.
Sicak kompres masaj bide soda iciyorum insallah hemen faydasini gorurum sen neden icemiyosun

Ahh Cerenin videosunda bende ağladım ve çok etkiledi beni biliyormusun hala etkisinden çıkamadım kendi kendime söz vermiştim doğum videosu izlemeyeceğim diye ama ona dayanamadım izledim etkisinden de çıkamıcam baya bir sanırım

Sicak kompres masaj bide soda iciyorum insallah hemen faydasini gorurum sen neden icemiyosun
İyi gelir inşallahKasılmalar için kullandığım ilacla birlikte kullanılması pek önerilmiyor malesef. Kalp sorunları vs olusabiliyor diye. Onun yerine günde bir maden suyu içiyorum aylardır. Düşük dozda magnezyum var ama düzenli kullanımda etkili olduğuna inanıyorum.

Zannetmiyorum çünkü bebegi yikiyacagimiz su onu eritecek kadar kaynar olmaz belki onlar da kalite kalitedir ben takım olarak katlanir olanlardan aldım yer kaplamamasi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…