2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar sizin de ayaklarınızda ve dizlerinizde ödem oluyor mu ya, benim hergun davul gibi şişiyo ayaklarım, hele ki biraz iş yapsam, biraz ayakta dursam yada sandalyede fln otursam hemen şişiyo. Suda içiyorum amaa
Tuz tüketmem normalde de hatta hep düşüktür tansiyonum ama elim ayağım özellikle sabahları şişiyor. Yüzüklerim olmuyor artık İlla ki ödem şişkinlik oluyor demek ki ne yazık ki

Başta bi kaç 0-3 ay alın ama çoğunluğu 3-6 ay alın az biraz büyük olur o kadar.ve evet eğer reflü kusma vs olursa biz yaşadık ikizlerde tabi bide belden taşma kıyafetlere çıkan günlük 2- 3 kez en az kakalar var. Günde galiba 2-3 kez en az değiştiriyorduk galiba. Özellikle fermuarli tulumlar kendinden patikli alt pijamalar çıtçıtlı zıbınlar yelekler çok kullanılıyor .

Çok takılmayın nasipde varsa giydirirsiniz. iri bebek olacak diye eltimlerede sürekli doktor iri olacak kilolu bebek diyorlardı.bazen doktorlar ya yanlış ölçüm yapıyor yada kullandıklrı cihaz farklı gösteriyor. 37 haftada doğum yapmak zorunda kaldı gebelik zehirlenmesinden dolayı çocuk 2.5 kilo bile doğmadı.hatta 2 kiloya kadar zayıfladığıda olmuş. Hepimiz şaşırmıştık. Erken doğsa bile 2.5 kiloyu geçer diye düşünülüyordu.

Bende senin gibiyim çok alma diyolar ya günde 2 -3 tane kirletirse tecrübe etmeden bilemiycegjz bazı seyleri

Kizlar sabah uyandigimda bende karin agrisi vardi adet sancisi guni
ilacla duzeliyor ama ilac etkisi gidince devam ediyor napsam bilemedim
32.haftada kabizlik sorunu baslar diye okumustum oyle birseymi bilmiyorum sizde varmi bu agri

Kizlar sabah uyandigimda bende karin agrisi vardi adet sancisi guni
ilacla duzeliyor ama ilac etkisi gidince devam ediyor napsam bilemedim
32.haftada kabizlik sorunu baslar diye okumustum oyle birseymi bilmiyorum sizde varmi bu agri
Bir nst ve rahim ağzı uzunluğu baktırmak lazım. Kabızlıktan ya da idrar yolu enfeksiyonundan da kaynaklanabilir tabi herşey olabilir

Bir nst ve rahim ağzı uzunluğu baktırmak lazım. Kabızlıktan ya da idrar yolu enfeksiyonundan da kaynaklanabilir tabi herşey olabilir
Off korkuyorum hastaneye gitmeye rahim agzi uzunlugu zaten az bende
hic kabizlik yasamamistim simdiye kadar o olabilir diyorum ama bilmiyorum

Benim yeğenime de 3 kilo 600 gram demişlerdi doğunca 3 kilo 150 gram çıktı ölçümlere çok takılmamak lazım

Spasfon bir tur agri kesici aceba turkiyede ismi ne
Senkron olarak kramp hissi ve gevşeme varsa doktora gitmelisin. Ağrı kesiciyle yatismasi iyi ama etkisi geçince devam ediyor olması sıkıntılı bir durum olabilir. Gerçek sancı değildir belki ama enfeksiyon fln oluşmuş olabilir.
Gaz veya kabızlık şikayetiyle olan ağrıda harekete bağlı da değişen bir sızı oluyor, ben o şekilde ayırt edebiliyorum.

Umarim daha dogurmam 32+4 olduk daha
aslinda karnim Ayaga kalkip oturunca her zaman sertlesiyor burdan anlamak cok zor
ama agrilari takip ediyorim acili aradim cok kalabalik sonra donus yapin dediler sorup oyle gidecektim olmadi giderim
Gaz veya kabizlik icin bir takip edim bakim cok tesekkur ederim

Uzanarak takip edebilirsin aslında. Periyodikse ağrılar, kalabalık olsa da gitmelisin sana öncelik verilir her sekilde..
Gaz varsa eğer sağa uzandığında anatomik olarak daha kolay rahatlarsın.

Off korkuyorum hastaneye gitmeye rahim agzi uzunlugu zaten az bende
hic kabizlik yasamamistim simdiye kadar o olabilir diyorum ama bilmiyorum
Aynısı bana da oldu da 2 gün önce. Doktorumun bana yaptıkları bunlardı. Sancıların yalancı mı gerçek mi olduğunu öyle ayırdı, açılmaya-kısalmaya yol açmamıştı benimki. İdrarımda da birşey çıkmadı. Bol bol su iç dinlen dedi sonra :) kabızlık var ama progestan-proluton kullandığım için. O çok zorluyor beni

Uzanarak takip edebilirsin aslında. Periyodikse ağrılar, kalabalık olsa da gitmelisin sana öncelik verilir her sekilde..
Gaz varsa eğer sağa uzandığında anatomik olarak daha kolay rahatlarsın.
Evet dogru sag sol donunce agri kesiliyor ama bebekler toplaniyor
en temizi gidim ben kafam rahat etsin
Ay artik fobi oldu bende her gittigim de yatiracaklar saniyorum
Bende su icim bari of ilk kez bu kadar uzun surunce korktum acikcasi ama nasil desem uzaninca hissediyorum karnimda sertligi de sadece ayaga kalkinca sanirim kasilma degil bu takip ederim onu hep cunki

Merhaba hanımlar.. nasılsınız? 2022 ekim annelerinden geldim normalde ekim 7 gibi doğum görünüyor benimde ama hiç belli olmaz eylüle kayabilir normal doğum bekliyoruz inşAllah
Merhaba bende Ekim anneleri ni arıyordum 27 haftadayiz burda bebeğin gelişimi önden gidenler var mı?

Hamilelik sekerimi var canim genelde şeker olanda suyu fazla olurmuş hiç sıkıntı yapma bebek sağlıklı olsun yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…