2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Şuan evde olmanla lohusalik aynı olmuyor. Onu soyleyeyim. Lohusa olunca acaip oluyorsun. Ben boş boş bakiyordum. Acaip Bi bosluk.. Duygusal olarak zaten dehşet.. Oyuzden kimseyi kirmamaya calistim. Cidden insan kendine hakim olamiyor. Halbuki bisey yok. Yardım icin yanindalar ama sen... herkesi dusman gibi goruyorsun hahaha.
Aa seninle aynı eltiminki gibi ikizleri olan ... Onunki de ilk kızı geldi dünyaya 10 dk içinde de oğlu geldi .Ya acaip oluyorlar..Rabbım sağlıkla kavustursun insAllah.. Anneler kurtarici oluyor. Annem bizde kalıyordu. Kaynanam geliyordu.. Gündüz uyuyordum. Ama sürekli yapmiyordum bunu Zorlugunu da yasamak istedim.. Dayanamayacak hale gelince sadece... Gündüz uykunu alinca gece cok rahat oluyor senin icin..
İnsan sabri da ogreniyor onlarla birlikte.. Az kaldi..

Ayy lohusalik hali deli hali diyorlar y’a asla Evde tek kalmamak gerek Allah korusun cok kotu
hic girmeden gecirsem fena olmaz kirmadigim insan kalmaz benim simdi keske ilk kvdeyo kirsam ajjajaja
aaa kiyamam Kizlar hep eziliyor ay benimkilerde oyle bir avazda olsa insallah ama zamaninda Annem cok sukur gelecek kvdemle anlasamiyoruz o gelmez
aynen gece uykusuzluk zaten zor Birde gunduz kalinca insan kafayi buluyor
insallah uc hafta daha beklerler ya
ay ben hep uzandim is yapmadim ama benim bugun felakey agrim var kasilma degil sandim ama sanirim kasilma bu
insallah beni iceri almazlar bittim

Kizlar sabah uyandigimda bende karin agrisi vardi adet sancisi guni
ilacla duzeliyor ama ilac etkisi gidince devam ediyor napsam bilemedim
32.haftada kabizlik sorunu baslar diye okumustum oyle birseymi bilmiyorum sizde varmi bu agri
Bende bir ağrı yok ama bir haftadır ciddi kabızlık sorunum var. Bayramda 3,5 yaşında kızım ve ben covid olduk belki onun etkisidir diye düşünüyorum. Ama hamilelik etkisi de oluyor

Kizlar sabah uyandigimda bende karin agrisi vardi adet sancisi guni
ilacla duzeliyor ama ilac etkisi gidince devam ediyor napsam bilemedim
32.haftada kabizlik sorunu baslar diye okumustum oyle birseymi bilmiyorum sizde varmi bu agri
Karnın mi agriyor. Üst taraflar.. yoksa sadece adet ağrısı çekilme gibi mi. Mesela sol bacakta uyusma..Ben de gitmistim normal diyorlar. Doguma hazirlik oluyor ..Oyuzden bu agrilara alismalisin . 1 tane 1000 mg lik doliprane .. 2 tane de spasfone iceceksin.. Sola doğru uzanmalisin.. .Ya da yastik destegi..Umarım iyisindir.. Yeni gördüm mesajlarini..

Korkma .Acilman var mı onu da kontrol ederler.. sérum verirler buyuk ihtimal. Bebeklerin sağlıkla gelir zamaninda Allahin izniyle ..

Nasıl oldun ? Iyi misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…