- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.213
- 598
Cok sukur ciktimBazen belli olmuyor inan en çok dikkat ettigin gün yogunlasabiliyor sancılar, sen düşünme bunları stres yapmamaya çalış, kontrol altına alırlar şimdi inşallah
Bende bir ağrı yok ama bir haftadır ciddi kabızlık sorunum var. Bayramda 3,5 yaşında kızım ve ben covid olduk belki onun etkisidir diye düşünüyorum. Ama hamilelik etkisi de oluyor
Cok sukur acilma yokmus ama kabizlik agrisi da olabilirmis biliyormusun dikkat etmek gerekiyor ya bu nasil bir aciAman dikkat et hastane de illa bakarlar bence doğmaz bebişler sen içini ferah tut.
Sancin çıkıyo. Hayırlı haberle dön inşallahEvet sizce bunlar kasilma degilmi baya cok bu ya
Bak bu ilk cektigimEkrani ceker misin
Teşekkür ederim..insallh doğumla bereber tüm ağrı sancı uçup gider hepimizinE Elifece20 @Guzelkuss Merhaba geçen hafta bu bel ile kalça ağrısı arasında konuşmuştuk ben bugün doktoruma sordum vücudumuzda ister istemez ödem oluyormuş bu ödemlerde bebek ağırlaştıkça sinirlere baskı yapabilirmiş. Bazen hafif bazen şiddetli olabilir bazen hemen geçip bezen geçmeyebilir böyle bir durumda dinlenmemiz gerektiğini şu an bişey yapılamayacağını ancak doğumdan sonra geçebileceğini söyledi
Evet adet agrisi gibi ustteKarnın mi agriyor. Üst taraflar.. yoksa sadece adet ağrısı çekilme gibi mi. Mesela sol bacakta uyusma..Ben de gitmistim normal diyorlar. Doguma hazirlik oluyor ..Oyuzden bu agrilara alismalisin . 1 tane 1000 mg lik doliprane .. 2 tane de spasfone iceceksin.. Sola doğru uzanmalisin.. .Ya da yastik destegi..Umarım iyisindir.. Yeni gördüm mesajlarini..
serum vermedi sok oldum sadece kontrol etti alttan elle acilma yok rahat ol dedi gonderdiKorkma .Acilman var mı onu da kontrol ederler.. sérum verirler buyuk ihtimal. Bebeklerin sağlıkla gelir zamaninda Allahin izniyle ..
Eve geldim yemek yedim uzaniyorum agrim gecmedi daha ilac icim tekrarNasıl oldun ? Iyi misin
Demi bu sanci ama o tutturdu bir tane sanci var gerisi yalanci sanci diyeSancin çıkıyo. Hayırlı haberle dön inşallah
Bilmem ki doktorun olsa me derdi acaba. Benim de bi tane 70 lerde çıkmıştı yarim tekrar gel demişti mesela ama. Doktor sorun yol diyosa yoktur herhalde. Bide açılma bakmış yokmuş. Sen içini ferah tut. Geçti bence tehlikeli günlerde. Dinlen bol bol su iç inşallah küveze girmeyecekleri bi hafta da gelirler minnoşlar. Buna da şükür bu vakte kadar geldiler hamdolsunDemi bu sanci ama o tutturdu bir tane sanci var gerisi yalanci sanci diye
aceba kalabalik diye basindanmi atti
Valla hamdolsun iyi dayandik sukurler olsun biz 3-4 hafta daha dayaniriz insallah bu sonuclari doktora da atcam ama sadece agri kesici dahi yapmadi tuhafima gittiBilmem ki doktorun olsa me derdi acaba. Benim de bi tane 70 lerde çıkmıştı yarim tekrar gel demişti mesela ama. Doktor sorun yol diyosa yoktur herhalde. Bide açılma bakmış yokmuş. Sen içini ferah tut. Geçti bence tehlikeli günlerde. Dinlen bol bol su iç inşallah küveze girmeyecekleri bi hafta da gelirler minnoşlar. Buna da şükür bu vakte kadar geldiler hamdolsun
Ben de Cumartesi hastanedeydim. Sasirmadim. Agri kesici aldiginda 1 mg lik doliprane ve 2 spasfone iceceksin. Yani 3 tane aliyorsun ayni anda .Etkili oluyor agrini keser. Yastik koy. Hamilelik yastiklari var . Onlardan varsa . Bacak arana vr beline yastik koy. Bebek sertlesince hemen masaj yap. Iyi geliyor . Sertlik gidiyor.. Acilman olsaydı sérum verirlerdi durdurmak için. Acilman olmadigi için gondermisler.Evet adet agrisi gibi ustte
arada da sol bacakta oluyor bu Evet ustunde durmadi bile biliyormusun normal yalanci kasilma dinlenmeye devam et dedi
bugun 6 spasfone ictim bir tanede Doliprane icim demi spasfon hakkim bitti cunki
kuzum y’a sola yatinca bebek toparlaniuor aciyor canim cok dertliyim bu konuda
serum vermedi sok oldum sadece kontrol etti alttan elle acilma yok rahat ol dedi gonderdi
Eve geldim yemek yedim uzaniyorum agrim gecmedi daha ilac icim tekrar
Doğum sancısını ağrı kesici kesmez zaten herhalde diye düşünüyorum ama. Açılmaya da bakmış açılma yoksa suyu iyiyse. Senin de sıkıntın geçtiyse düşünme bence. Benim de bugün adet sancim.vardi geliyo gidiyo ve seviniyorum doğuma hazırlık diye. Inşallah açılma oluyordur diyorum. Olması gereken şeyler bende. Sancıları kesmesin diye magnezyum da almıyorum ağrıma sizima rağmen bakalım. Vakti zamanında alalim insallaj kucagimiza. Sen yatmana keyfine bak tadını çıkarValla hamdolsun iyi dayandik sukurler olsun biz 3-4 hafta daha dayaniriz insallah bu sonuclari doktora da atcam ama sadece agri kesici dahi yapmadi tuhafima gitti
2 doliprane 4 spasfone almis olmaliydin. 6 saatte Bir alabiliyorsun. Yani dedigim gibi 1 mglik doliprane .500 luk değil. Zaten 500 luk varsa doliprane 2 tane alacaksin o 500luk doliprane dan sonrada 2 spasfone..Ben de Cumartesi hastanedeydim. Sasirmadim. Agri kesici aldiginda 1 mg lik doliprane ve 2 spasfone iceceksin. Yani 3 tane aliyorsun ayni anda .Etkili oluyor agrini keser. Yastik koy. Hamilelik yastiklari var . Onlardan varsa . Bacak arana vr beline yastik koy. Bebek sertlesince hemen masaj yap. Iyi geliyor . Sertlik gidiyor.. Acilman olsaydı sérum verirlerdi durdurmak için. Acilman olmadigi için gondermisler.
Tahmin etmistim. Daha iyi oldu bak. Dayanirlar onlar annesi..Rahat ol...stres yapma..
Ben de Cumartesi hastanedeydim. Sasirmadim. Agri kesici aldiginda 1 mg lik doliprane ve 2 spasfone iceceksin. Yani 3 tane aliyorsun ayni anda .Etkili oluyor agrini keser. Yastik koy. Hamilelik yastiklari var . Onlardan varsa . Bacak arana vr beline yastik koy. Bebek sertlesince hemen masaj yap. Iyi geliyor . Sertlik gidiyor.. Acilman olsaydı sérum verirlerdi durdurmak için. Acilman olmadigi için gondermisler.
Tahmin etmistim. Daha iyi oldu bak. Dayanirlar onlar annesi..Rahat ol...stres yapma..
Ay gecmis olsun neden gittin sende haklisin unutyim bunu keske toplu alsaydim doliprane ve spasfonu cok etki etmiyor tek basina bu spasfon2 doliprane 4 spasfone almis olmaliydin. 6 saatte Bir alabiliyorsun. Yani dedigim gibi 1 mglik doliprane .500 luk değil. Zaten 500 luk varsa doliprane 2 tane alacaksin o 500luk doliprane dan sonrada 2 spasfone..
Ah insallah goruruz o gunler varyaDoğum sancısını ağrı kesici kesmez zaten herhalde diye düşünüyorum ama. Açılmaya da bakmış açılma yoksa suyu iyiyse. Senin de sıkıntın geçtiyse düşünme bence. Benim de bugün adet sancim.vardi geliyo gidiyo ve seviniyorum doğuma hazırlık diye. Inşallah açılma oluyordur diyorum. Olması gereken şeyler bende. Sancıları kesmesin diye magnezyum da almıyorum ağrıma sizima rağmen bakalım. Vakti zamanında alalim insallaj kucagimiza. Sen yatmana keyfine bak tadını çıkarbi kaç sonra banyo yapacak vaktim yok diye söylenirsin burda
Aynen bende hic guvenmedim Kuzum yaMagnifiaque acile güvenmedim sen temkinli ol.
Attim yarin cevap verir umarim pazartesi de ultrason var insallah iyi gecer o zamana denkKendi doktoruna attın mı?
Ah Kuzum uyku zayen yok hem cok sicak geceleri hem Kasiniyorum sirt ustu yatmaktan tum gun belim agriyor yataktz donmeyi ozledim yeminleTüh ya.insallah haftasonu bi geçer sorunsuz sakince. Sende uyumaya çalışsan az güç kazanirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?