Bol bol dinlenmeye devam et olur mu, gaz yapan yiyeceklere dikkat et, yalancı da olsa can yakar tabi, en büyük farkları aslında düzenli aralıklarla gelmesi. Böyle böyle tecrübe etmek yorucu ama öğreniyo insan. İnsallah az kaldı biraz daha beklesin minnoşlarCok sukur ciktimyalanci kasilma ve karin buyudukce gerilme oluyor agri normal dedi hic bisey yapmadi Eve git yat dedi ben sok
sanirim dun ve bugun cok agladim stres yaptim ondan oldu haklisin
elle vajinal mudahale yapti dedi acilma Yok tahmini olarak cok az dusmustur mm pazartesi doktorun bakar zaten dinlen sadece
yalanci sanci boyleyse gercek sanci nasil aci vericifir Ay korktum
Cok sukur acilma yokmus ama kabizlik agrisi da olabilirmis biliyormusun dikkat etmek gerekiyor ya bu nasil bir aci
Aynen Ankarada iç Anadolu sıcağı başladı. Bende haftaya artık kıyafetleri yıkayıp utuleyip koyayım dolaba diyorum. 32+0 da muayene günüm değil doktora yazsam yazar mı ki çalışabilir kağıdını? Randevu mu almak lazım ille?Günaydın dün gece yine ekşınlar yaşanmış.. hayırlısıyla gelsin kuzularımızben de işte 32-37 yi çalışmaya çalışıyorum bugünü de sayarsak kaldı 4 hafta ama ankara da ısınmaya başladı ısındıkça da hayat biraz zorlaşıyor ama öyle böyle bitiriceZ zamanları inşallah artık tünelin sonundaki ışık görünmeye başladı. Bebişin kıyafetleri yıkıyorum. Hafta sonuna ütü işini halledebilirsem valizi de hazırlarım artık. Ufak tefek eksikler kaldı sadece şampuandır emziktir. Hallederiz Kadir.
Herkese günaydınGünaydın dün gece yine ekşınlar yaşanmış.. hayırlısıyla gelsin kuzularımızben de işte 32-37 yi çalışmaya çalışıyorum bugünü de sayarsak kaldı 4 hafta ama ankara da ısınmaya başladı ısındıkça da hayat biraz zorlaşıyor ama öyle böyle bitiriceZ zamanları inşallah artık tünelin sonundaki ışık görünmeye başladı. Bebişin kıyafetleri yıkıyorum. Hafta sonuna ütü işini halledebilirsem valizi de hazırlarım artık. Ufak tefek eksikler kaldı sadece şampuandır emziktir. Hallederiz Kadir.
Ay geçen akşam ben strese girince bebek de girdi. çektiğim acıyı anlatamamBazı günler çok aşırı hareket ediyor, bir saat durmadı yerinde karnımın içi çürümüş gibi oluyor, uzanma halinde olsam bile arada dikişe baskı yaratıyor. Sakinlessin diye şimdiden sallıyorum karnımıEşimin sesine de tepki veriyor zilli, şimdiden hükmüm kalmamış gibi benim
Yaa minnoşa bak, ayıp yaAy geçen akşam ben strese girince bebek de girdi. çektiğim acıyı anlatamambebek 180-190 koşuyor. Beni dinlemedi babası konuşunca anlık sakinleşmeler yaşadı biraz bozuldum ama takılmadım
yavrucum sancılar sertleşmeler var ama nst de cıkmıyor. idare ediyoruz ruh halim daha stabil çok şükür. en azından bi sağlık kuruluşundayım onun verdiği bi rahatlık var neyseki. :)-Sunshine kuzum nasılsın bugün?
bazen hiç letişim kuramıyoruz gibi geliyorYaa minnoşa bak, ayıp yaazcık hatrımız olmaz mı o kadar yedirip içirip taşıyoruz, neyse artık doğunca bir iki ısırıkla anlaşırız heralde Ben de babacı olur diyodum ama bu kadar da çabuk beklemezdim
Aynen aynen biz de çoğu zaman anlaşamıyoruzyavrucum sancılar sertleşmeler var ama nst de cıkmıyor. idare ediyoruz ruh halim daha stabil çok şükür. en azından bi sağlık kuruluşundayım onun verdiği bi rahatlık var neyseki. :)
sen nasılsın bakalım :)
bazen hiç letişim kuramıyoruz gibi geliyorhayır adamın sesini o kadar sık da duymuyor yani
halbuki çocuğum ben neler çektim senin için hey gidi
o teyzesi ben de rahim ağzına vuran o ayacıkları yicem yiceeeem
Merhaba canım hoşgeldin zaten bu aralar hep aylar karışıyor Haziran anneleri Mayıs'ta temmuz anneleri Haziran'da Ağustos anneleri de temmuz da doğurmaya başladı muhtemelen böyle devam edecek sağlıklı olsunlar hiç bir önemi yokMerhaba hanımlar..nasılsınız? 2022 ekim annelerinden geldim normalde ekim 7 gibi doğum görünüyor benimde ama hiç belli olmaz eylüle kayabilir normal doğum bekliyoruz inşAllah
İlk dönem için 4 tane aldım ben canim 4 tane de takımların zibinlari var yeter diye düşünüyorum oğlumda pek kullanamamistim dediğin gibi çabuk buyuyorlarSelam kızlar. Bebeğe başta ne kadar zıbın almak gerekir kıyafet vs. Günde kaç kere kıyafet değişimi olur. İlk olduğu için çok kararsızım Bi yandan büyür çok alma diyorlar ama aldıklarım az gibi geliyor
Uykulu ve işte diyerek anahtar kelimeleri veriyorum ruh halimle alakalıyavrucum sancılar sertleşmeler var ama nst de cıkmıyor. idare ediyoruz ruh halim daha stabil çok şükür. en azından bi sağlık kuruluşundayım onun verdiği bi rahatlık var neyseki. :)
sen nasılsın bakalım :)
bazen hiç letişim kuramıyoruz gibi geliyorhayır adamın sesini o kadar sık da duymuyor yani
halbuki çocuğum ben neler çektim senin için hey gidi
o teyzesi ben de rahim ağzına vuran o ayacıkları yicem yiceeeem
Benim bebeğim de babası elini koyunca duruyorGünaydın herkese, bugün 34+0 olduk ve bunun şerefine sanırım oğlum sağolsun gece boyu uyumadı, ben de gece 3 saat uyanık kaldım resmen nöbet tuttum. Sanırım doğum sonrasına hazırlıkMagnifiaque herşeyin yolunda olmasına ve iyi olmanıza çok sevindim ama tedbirleri elden bırakmamaya devam
-Sunshine bu minnakların hepsi babacı sanırım, bizimki de aynı. Bazen hareket az ediyor gibi geliyor dürtüyorum tık yok, o sırada baba elini koyup konuşuyor direk kıpır kıpır sağa sola kaymaya başlıyor, ahh cefakar analık şimdiden başladı bizde
D Derenimo2 Ankara bu son birkaç gündür kendini aştı resmen adeta yanıyor. Neyse ki nem yok yoksa halimiz dumandı, akşamları bile sıcak esiyor gece zaten felaket bakalım Allah yardım etsin hepimize
Evet var canımMerhaba bende Ekim anneleri ni arıyordum 27 haftadayiz burda bebeğin gelişimi önden gidenler var mı?
Hahahhaah yerim yaaa çok tatlı benimde çok hareketli ama benden başkasına pas vermiyor bebiskomBazı günler çok aşırı hareket ediyor, bir saat durmadı yerinde karnımın içi çürümüş gibi oluyor, uzanma halinde olsam bile arada dikişe baskı yaratıyor. Sakinlessin diye şimdiden sallıyorum karnımıEşimin sesine de tepki veriyor zilli, şimdiden hükmüm kalmamış gibi benim
Kizlar ben acildeyim simdi ama umarim dogurmam
Kuzucum çok geçmiş olsun şuan nasılsın nedir durumlarEvet sizce bunlar kasilma degilmi baya cok bu ya
Aaaa benim bir numara çok babaci ama bu öyle olmayacak galiba elini koyunca kıpırdamayı kesiyor galiba buda bana düşkün olacakUykulu ve işte diyerek anahtar kelimeleri veriyorum ruh halimle alakalı
Benim bebeğim de babası elini koyunca duruyor
Anneci benim oğlan demek
Hahha ayy demek ki öyle valla, neyse doğunca totodan bikaç ısırık ile anlaşırız diye düşünüyorumBenim bebeğim de babası elini koyunca duruyor
Anneci benim oğlan demek
Ben de pazartesi alicam calisabilir raporunu ama sicaklardan helak olmus durumdayim. Okulda klima da bozuldu 3 gundur gelemediler yapmaya. Bi yandan izne ayrilsam diyorum evde 2 cocukla daha cok yoruluyorumGünaydın dün gece yine ekşınlar yaşanmış.. hayırlısıyla gelsin kuzularımızben de işte 32-37 yi çalışmaya çalışıyorum bugünü de sayarsak kaldı 4 hafta ama ankara da ısınmaya başladı ısındıkça da hayat biraz zorlaşıyor ama öyle böyle bitiriceZ zamanları inşallah artık tünelin sonundaki ışık görünmeye başladı. Bebişin kıyafetleri yıkıyorum. Hafta sonuna ütü işini halledebilirsem valizi de hazırlarım artık. Ufak tefek eksikler kaldı sadece şampuandır emziktir. Hallederiz Kadir.
İnsallah canimm neden uyelikiptali yaziyor sendeBenim yeğenime de 3 kilo 600 gram demişlerdi doğunca 3 kilo 150 gram çıktı ölçümlere çok takılmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?