2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bol bol dinlenmeye devam et olur mu, gaz yapan yiyeceklere dikkat et, yalancı da olsa can yakar tabi, en büyük farkları aslında düzenli aralıklarla gelmesi. Böyle böyle tecrübe etmek yorucu ama öğreniyo insan. İnsallah az kaldı biraz daha beklesin minnoşlar

Günaydın dün gece yine ekşınlar yaşanmış.. hayırlısıyla gelsin kuzularımız ben de işte 32-37 yi çalışmaya çalışıyorum bugünü de sayarsak kaldı 4 hafta ama ankara da ısınmaya başladı ısındıkça da hayat biraz zorlaşıyor ama öyle böyle bitiriceZ zamanları inşallah artık tünelin sonundaki ışık görünmeye başladı. Bebişin kıyafetleri yıkıyorum. Hafta sonuna ütü işini halledebilirsem valizi de hazırlarım artık. Ufak tefek eksikler kaldı sadece şampuandır emziktir. Hallederiz Kadir.

Bi de kızlar valize süt yapıcı çay filan koyun. Ben şekerli olduğu için humana filan tercih etmiyorum. Aktardan rezene kimyon karışımlı çay yaptırır süzgeçle koyarım. Böyle de birşey yapabilirsiniz. Çünkü doğumdan sonra artık farklı bir boyuta geçeceğiz. Yok şunu yedim sütüm arttı yok yermiyor yok gelmedi vs vs.. bakalım yeni sezonda bizi neler bekliyor

Aynen Ankarada iç Anadolu sıcağı başladı. Bende haftaya artık kıyafetleri yıkayıp utuleyip koyayım dolaba diyorum. 32+0 da muayene günüm değil doktora yazsam yazar mı ki çalışabilir kağıdını? Randevu mu almak lazım ille?

Herkese günaydın

Ben de çalışabilir raporumu alıp gönderdim 31 ağustos son iş günüm. Heyecanla bekliyorum. Haftasonu yatak işini halletmeyi planlıyoruz biz de, inşallah kalan zamanda halledebiliriz her şeyi. Günler çok çabuk geçiyor. Aldığımız oda takımı daha üretimdeymiş, o gelmeden her şey yığıldı vaziyette bekliyor odada

Magnifiaque canım şimdi nasılsın çok geçmiş olsun, sen 3 canlısın kolay değil.

Ben de dün nefesim bana yetmiyor derken happy momdaki şu yazıyla uyandım bugün.Resmen birebir gidiyoruz:)

Eklentiler

• 1CA94DDD-7A02-4A12-886D-F74A0E7F122D.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 51
Ay geçen akşam ben strese girince bebek de girdi. çektiğim acıyı anlatamam bebek 180-190 koşuyor. Beni dinlemedi babası konuşunca anlık sakinleşmeler yaşadı biraz bozuldum ama takılmadım

Ay geçen akşam ben strese girince bebek de girdi. çektiğim acıyı anlatamam bebek 180-190 koşuyor. Beni dinlemedi babası konuşunca anlık sakinleşmeler yaşadı biraz bozuldum ama takılmadım
Yaa minnoşa bak, ayıp ya azcık hatrımız olmaz mı o kadar yedirip içirip taşıyoruz, neyse artık doğunca bir iki ısırıkla anlaşırız heralde Ben de babacı olur diyodum ama bu kadar da çabuk beklemezdim

-Sunshine kuzum nasılsın bugün?
yavrucum sancılar sertleşmeler var ama nst de cıkmıyor. idare ediyoruz ruh halim daha stabil çok şükür. en azından bi sağlık kuruluşundayım onun verdiği bi rahatlık var neyseki. :)
sen nasılsın bakalım :)
bazen hiç letişim kuramıyoruz gibi geliyor hayır adamın sesini o kadar sık da duymuyor yani
halbuki çocuğum ben neler çektim senin için hey gidi
o teyzesi ben de rahim ağzına vuran o ayacıkları yicem yiceeeem

Aynen aynen biz de çoğu zaman anlaşamıyoruz Rahim ağzı çok fena gerçekten, ayaklar göğsümde ama eller ve başıyla nasi yapiyosa artık arada bı gidip geliyorum acı ve korkuyla

Merhaba hanımlar.. nasılsınız? 2022 ekim annelerinden geldim normalde ekim 7 gibi doğum görünüyor benimde ama hiç belli olmaz eylüle kayabilir normal doğum bekliyoruz inşAllah
Merhaba canım hoşgeldin zaten bu aralar hep aylar karışıyor Haziran anneleri Mayıs'ta temmuz anneleri Haziran'da Ağustos anneleri de temmuz da doğurmaya başladı muhtemelen böyle devam edecek sağlıklı olsunlar hiç bir önemi yok

İlk dönem için 4 tane aldım ben canim 4 tane de takımların zibinlari var yeter diye düşünüyorum oğlumda pek kullanamamistim dediğin gibi çabuk buyuyorlar

Günaydın herkese, bugün 34+0 olduk ve bunun şerefine sanırım oğlum sağolsun gece boyu uyumadı, ben de gece 3 saat uyanık kaldım resmen nöbet tuttum. Sanırım doğum sonrasına hazırlık Magnifiaque herşeyin yolunda olmasına ve iyi olmanıza çok sevindim ama tedbirleri elden bırakmamaya devam
-Sunshine bu minnakların hepsi babacı sanırım, bizimki de aynı. Bazen hareket az ediyor gibi geliyor dürtüyorum tık yok, o sırada baba elini koyup konuşuyor direk kıpır kıpır sağa sola kaymaya başlıyor, ahh cefakar analık şimdiden başladı bizde
D Derenimo2 Ankara bu son birkaç gündür kendini aştı resmen adeta yanıyor. Neyse ki nem yok yoksa halimiz dumandı, akşamları bile sıcak esiyor gece zaten felaket bakalım Allah yardım etsin hepimize

Uykulu ve işte diyerek anahtar kelimeleri veriyorum ruh halimle alakalı
Benim bebeğim de babası elini koyunca duruyor
Anneci benim oğlan demek

Merhaba bende Ekim anneleri ni arıyordum 27 haftadayiz burda bebeğin gelişimi önden gidenler var mı?
Evet var canım hatibulut arkadaşımızın bebeği önden gidiyordu gelisimi Ekim anneleri de -Sunshine cicegimin topigi canim o yardımcı olur
Hahahhaah yerim yaaa çok tatlı benimde çok hareketli ama benden başkasına pas vermiyor bebiskom
Kizlar ben acildeyim simdi ama umarim dogurmam
Evet sizce bunlar kasilma degilmi baya cok bu ya
Kuzucum çok geçmiş olsun şuan nasılsın nedir durumlar
Uykulu ve işte diyerek anahtar kelimeleri veriyorum ruh halimle alakalı

Benim bebeğim de babası elini koyunca duruyor
Anneci benim oğlan demek
Aaaa benim bir numara çok babaci ama bu öyle olmayacak galiba elini koyunca kıpırdamayı kesiyor galiba buda bana düşkün olacak
-Sunshine bebitom nasılsın nasıl geçiyor hastanede güneş kızımız ne durumda

Ben de pazartesi alicam calisabilir raporunu ama sicaklardan helak olmus durumdayim. Okulda klima da bozuldu 3 gundur gelemediler yapmaya. Bi yandan izne ayrilsam diyorum evde 2 cocukla daha cok yoruluyorum

Kızlar bende süt sağma makinesi var, arkadaşım verdi sağolsun ama sararmış.
Temizleyebileceğim yerler var mı kendim mi temizlemem lazım bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…