2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Cok tesekkur ederim kuzum basindan beri destegin icin Aynen ben saniyordum yalanci sancilar daha hafif surundurdu tum gun bugun biraz daha az bende doguma hazirlanmaya basladim ya su 35 gorsem artik sevincten dogururum sanirim takatim hic kalmadi

canim cok tesekkur ederim aslinda her trimestirda size dert yandim ama stres uzeine korku icindi sanirim benim en zorlandigim bu donem oldu
cidden bende oturunca nefesim yetmiyor
bende hastane fobisi olusmus gitmemek icin evde yatmaya devam etcem dun iceri alirlar diye oyle korktum anlatamam Cok tesekkur ederim insallah hepimiz atlatiriz bu surecleri 6 ay bir ay gibi gecti ama simdi gunler durdu
Mavisim cok tesekkur ederim suan daha iyim agrilarim devam ediyor sadece ilac alcam uzanmaya dévam ediyorum
İnsallah canimm neden uyelikiptali yaziyor sende
Ya hamileliginin basinda bir konu acmis kocasiyle ilgili herkes de cok yargiladi kizi oda dayanamadi

Selam kızlar 34+0 dan merhaba,) bu asamalara kadar dayandık benim de son 3 haftam kaldı çalışma günüm. Sağlıklı sıhhatli doğsun bebislerimiz insallah sizde karın çatlağı oluştu mu? Bu saatten sonra oluşma ihtimali nedir? Bir de ayaklarım inanılmaz ödem oluyor özellikle bileklerim bu doğumdan sonra hemen geçiyor mu? Bi de bende varis oldu hamilelikte dişler de gitti sanırım hafiften bi dış hemoroid oluşumu mevcut önerileriniz nedir? Yaralı asker gibi oldum. Doğumdan sonra bi 9 ay da bunlarla uğraşılacak sanırım.

Yazar yaa sen gidip hastaneden alırsın zaten oradaki sekreterler hallediyor. Ben gün sayıyorum bakalım ama doğum için değil de çalışma hayatımı bitmesi için

bende hastane fobisi olusmus gitmemek icin evde yatmaya devam etcem dun iceri alirlar diye oyle korktum anlatamam Cok tesekkur ederim insallah hepimiz atlatiriz bu surecleri 6 ay bir ay gibi gecti ama simdi gunler durdu
Yat yat dinlen bol bol minikler gelmeden iyi düşün herşey de yolunda ve iyi olsun zaman aslında çok hızlı sadece bizler suan çok hevesli ve heyecanlı olduğumuz için geçmiyor gibi geliyor ama bi bakmışız hooop kucağımızda bize bakıyorlar hem aynı bedende olmaya çok alıştım hiç bitsin istemiyorum, hem de çok merak ediyorum oğlumu

Benim de bugün 34+0. Çok şükür çatlak hiç olmadı ama asıl son 1-2 hafta kala olabiliyormuş sonuna kadar dikkat etmek lazım, ben hastane çantama bile çatlak yağı koydum benim de diş etlerim çok hassas ki düzenli kalsiyum içeren ürünler tüketmeme rağmen ama bir süreç diye düşünüyorum. Benim varis oluşmadı, düzenli yürüyüşün etkisi olabilir ama akşamları ayaklar biraz şişiyor özellikle hava çok sıcak olduğunda ama sonra geçiyor.

Evet Antalya 36 burası 34 sen ankarasın yaa bi kendine gel ama nem olmaması süper birşey. Bayramda memlekete gittik nefes alamadım öyle kötü. Merkezde duramadım nasıl nem olduğun yerde terliyorsun. Köye gittik orda kaldık püfür püfürAnkara’nın yine de gözünü seveyim. Sıcak olsun da nem olmasın akşamları bi ahlatlıbel hiçbişeyin kalmaz
Ben de pazartesi alicam calisabilir raporunu ama sicaklardan helak olmus durumdayim. Okulda klima da bozuldu 3 gundur gelemediler yapmaya. Bi yandan izne ayrilsam diyorum evde 2 cocukla daha cok yoruluyorum
Bizim işyerinde de klima yok o mahvediyor zaten insanı zaten her yaz zor çalışıyorum bu yaz ekstra oldu benim küçükte kreşe gitmedi ablasıyla evde takılıyolar kameradan izliyoruz. Her öğlen mecbur gidip geliyorum o da biraz yoruyor. Analık zor be gerçekten akşamın yemeği evin işleri çocuklarla oyun pertim çıkıyor benim. Bazıları yazıyor yA gece hiç uyuyamadık diye. Ben nerde yattım nerde uyandım hiç bilmiyorum
Kızlar bende süt sağma makinesi var, arkadaşım verdi sağolsun ama sararmış.
Temizleyebileceğim yerler var mı kendim mi temizlemem lazım bilen var mı?
İstersen limon tuzuyla bi kaynat plastiklerde çok işe yarar mı bilmiyorum ama denenebilir. Sonra tekrar suyla kaynatır durularsın. Annemler olsa çamaşır suyuyla kaynatır ve sararmayı geçirirler ama sarı kullan daha iyi bence
Benim 3. Hamileliğim şükür daha hiç çatlamadım. Yapısal bişey herhalde. Ayaklar son ay oluyor benimki doğumlarda daha da şişiyor sonra aşamalı olarak geçiyor. 15 güne bayağı azalıp 1 ayda tamamen geçmiş oluyor. Hemoroid için krem var aslında şimdi hatırlamıyorum ama ilk hamileliğimde olmuştu doktora sorsan uygun olanı söyler bayağı işe yaramıştı. Dışardaysa ilerlemiş çünkü bayağı çok acı verir mutlaka kremini kullan bence. Doğumdan sonra ilk iş memeler süt ödemler uykusuzluk gaz o gaz yok mu sonra saç dökülmeleri ek gıdalar sonra yavaş yavaş kendimize dönüp zayıflama çalışmaları en son da İstiklal marşı kapanış bebeğinizi beklerken ilk 9 ay sizi neler bekler gibi oldu

Ay çok üzüldüm

Ayyy evet yaaa ahlatlıbel bu konuda mükemmel bi yer, her daim püfür püfür favori mekanım

Aynen aynen biz de çoğu zaman anlaşamıyoruz Rahim ağzı çok fena gerçekten, ayaklar göğsümde ama eller ve başıyla nasi yapiyosa artık arada bı gidip geliyorum acı ve korkuyla
yavrularımız analarına eziyet etmeye başladılar şimdiden
ah keşke baş aşağı olsa benimki de vura vura zorla doğurtacak kendini sıpa

evet yaaa bi de çoğu zaman eşim elini koyunca hareket etmeyi bırakırdı. meğer konuşmasıyla sakinleşiyormuş

Uykulu ve işte diyerek anahtar kelimeleri veriyorum ruh halimle alakalı

Benim bebeğim de babası elini koyunca duruyor
Anneci benim oğlan demek
oyyy allah kolaylık versin
-Sunshine bebitom nasılsın nasıl geçiyor hastanede güneş kızımız ne durumda
çok şükür iyi gibiyiz kuzucum bugün adını bilmediğim ama baya kıdemli bi doktor muayene etti. güzelce konustuk da genel olarak durumlar fena değil stabil devam ediyoruz

Çatlaklar belirginlesmeye başladı
Diş sorunum 4.ayda bi nuksetti şuana kadar iyiydi ama bu ara bütün dislerimde sızı var ağrımayan
dişim bile ağrımaya başladı

Kızlar doğum sonrası için korse almayı düşünüyorum önereceğiniz ya da tavsiyeniz var mı?

Kızlar doğum sonrası için korse almayı düşünüyorum önereceğiniz ya da tavsiyeniz var mı?
Ben açıkcası doktorumla konuşup, onun görüşünü almadan herhangi bi ürün almayı düşünmüyorum. Her doğum kişiye özel çünkü sürecin ve doğum sonrasının nasıl olacağı belirsiz olduğu için bu konuda kendime zarar vermemek adına acele etmeyi düşünmüyorum

Merhaba kızlar ben bizim şirketin iksiyla günlük 7,5 saat konusunu konustum. Dedi ki o yazının devamı haftalık 45 saatten fazla calistirilamaz biz haftasonu calismadigimizdan senin süren olması gerektiği gibi dedi. İzin alan arkadaşlar hastasonu çalışıyorlar miydi?

Sorma burasi 40 tan fazladir ben daha yuksek hissediyorum malum.
Aksamlari yorgunluktan nasil uyudugumu hatırlamiyorum. Kucuk hanim sabahin korunde ayaktaydi. Anne kalk anne bezi temiz yap anne aciktim

Ben hamileliğimin 7.haftasından itibaren 7.5 saat çalıştım, haftada 5 gün. Bana da biz haftasonu çalışmıyoruz 37.5 saat yapıyor vs dediler. Ben de o kısımla değil, günlük 7.5 saat kısmıyla ilgileniyorum yasada kesin hüküm belli vb. şeyler söylemiştim. Ertesi gün çalışma saatim günlük 7.5 saat olarak düzenlenmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…