Seker yuklemesine karşıyım diye yaptirmadim aclik tokluga bakildi ikiside inanilmaz düşük cikti anlamadmHamilelik sekerimi var canim genelde şeker olanda suyu fazla olurmuş hiç sıkıntı yapma bebek sağlıklı olsun yeterki
Cok tesekkur ederim kuzum basindan beri destegin icinBol bol dinlenmeye devam et olur mu, gaz yapan yiyeceklere dikkat et, yalancı da olsa can yakar tabi, en büyük farkları aslında düzenli aralıklarla gelmesi. Böyle böyle tecrübe etmek yorucu ama öğreniyo insan. İnsallah az kaldı biraz daha beklesin minnoşlar
canim cok tesekkur ederim aslinda her trimestirda size dert yandim ama stres uzeine korku icindi sanirim benim en zorlandigim bu donem olduHerkese günaydın
Ben de çalışabilir raporumu alıp gönderdim 31 ağustos son iş günüm. Heyecanla bekliyorum. Haftasonu yatak işini halletmeyi planlıyoruz biz de, inşallah kalan zamanda halledebiliriz her şeyi. Günler çok çabuk geçiyor. Aldığımız oda takımı daha üretimdeymiş, o gelmeden her şey yığıldı vaziyette bekliyor odada
Magnifiaque canım şimdi nasılsın çok geçmiş olsun, sen 3 canlısın kolay değil.
Ben de dün nefesim bana yetmiyor derken happy momdaki şu yazıyla uyandım bugün.Resmen birebir gidiyoruz:)
bende hastane fobisi olusmus gitmemek icin evde yatmaya devam etcemGünaydın herkese, bugün 34+0 olduk ve bunun şerefine sanırım oğlum sağolsun gece boyu uyumadı, ben de gece 3 saat uyanık kaldım resmen nöbet tuttum. Sanırım doğum sonrasına hazırlıkMagnifiaque herşeyin yolunda olmasına ve iyi olmanıza çok sevindim ama tedbirleri elden bırakmamaya devam
-Sunshine bu minnakların hepsi babacı sanırım, bizimki de aynı. Bazen hareket az ediyor gibi geliyor dürtüyorum tık yok, o sırada baba elini koyup konuşuyor direk kıpır kıpır sağa sola kaymaya başlıyor, ahh cefakar analık şimdiden başladı bizde
D Derenimo2 Ankara bu son birkaç gündür kendini aştı resmen adeta yanıyor. Neyse ki nem yok yoksa halimiz dumandı, akşamları bile sıcak esiyor gece zaten felaket bakalım Allah yardım etsin hepimize
Mavisim cok tesekkur ederimEvet var canımhatibulut arkadaşımızın bebeği önden gidiyordu gelisimi Ekim anneleri de -Sunshine cicegimin topigi canim o yardımcı olur
Hahahhaah yerim yaaa çok tatlı benimde çok hareketli ama benden başkasına pas vermiyor bebiskom
Kuzucum çok geçmiş olsun şuan nasılsın nedir durumlar
Aaaa benim bir numara çok babaci ama bu öyle olmayacak galiba elini koyunca kıpırdamayı kesiyor galiba buda bana düşkün olacak
-Sunshine bebitom nasılsın nasıl geçiyor hastanede güneş kızımız ne durumda
Ya hamileliginin basinda bir konu acmis kocasiyle ilgili herkes de cok yargiladi kizi oda dayanamadiİnsallah canimm neden uyelikiptali yaziyor sende
Yazar yaa sen gidip hastaneden alırsın zaten oradaki sekreterler hallediyor. Ben gün sayıyorum bakalım ama doğum için değil de çalışma hayatımı bitmesi içinAynen Ankarada iç Anadolu sıcağı başladı. Bende haftaya artık kıyafetleri yıkayıp utuleyip koyayım dolaba diyorum. 32+0 da muayene günüm değil doktora yazsam yazar mı ki çalışabilir kağıdını? Randevu mu almak lazım ille?
Merhaba bende Ekim anneleri ni arıyordum 27 haftadayiz burda bebeğin gelişimi önden gidenler var mı?
Evet buldum2022 Ekim Anneleri de var canım.. Benimki haftasıyla uyumlu şimdilik bakalım.. sonrası nolur bilemem
Yat yat dinlen bol bol minikler gelmedenbende hastane fobisi olusmus gitmemek icin evde yatmaya devam etcemdun iceri alirlar diye oyle korktum anlatamam Cok tesekkur ederim insallah hepimiz atlatiriz bu surecleri 6 ay bir ay gibi gecti ama simdi gunler durdu
Benim de bugün 34+0. Çok şükür çatlak hiç olmadı ama asıl son 1-2 hafta kala olabiliyormuş sonuna kadar dikkat etmek lazım, ben hastane çantama bile çatlak yağı koydumSelam kızlar 34+0 dan merhaba,) bu asamalara kadar dayandık benim de son 3 haftam kaldı çalışma günüm. Sağlıklı sıhhatli doğsun bebislerimiz insallahsizde karın çatlağı oluştu mu? Bu saatten sonra oluşma ihtimali nedir? Bir de ayaklarım inanılmaz ödem oluyor özellikle bileklerim bu doğumdan sonra hemen geçiyor mu? Bi de bende varis oldu hamilelikte dişler de gitti sanırım hafiften bi dış hemoroid oluşumu mevcut önerileriniz nedir? Yaralı asker gibi oldum. Doğumdan sonra bi 9 ay da bunlarla uğraşılacak sanırım.
Evet Antalya 36 burası 34 sen ankarasın yaa bi kendine gelGünaydın herkese, bugün 34+0 olduk ve bunun şerefine sanırım oğlum sağolsun gece boyu uyumadı, ben de gece 3 saat uyanık kaldım resmen nöbet tuttum. Sanırım doğum sonrasına hazırlıkMagnifiaque herşeyin yolunda olmasına ve iyi olmanıza çok sevindim ama tedbirleri elden bırakmamaya devam
-Sunshine bu minnakların hepsi babacı sanırım, bizimki de aynı. Bazen hareket az ediyor gibi geliyor dürtüyorum tık yok, o sırada baba elini koyup konuşuyor direk kıpır kıpır sağa sola kaymaya başlıyor, ahh cefakar analık şimdiden başladı bizde
D Derenimo2 Ankara bu son birkaç gündür kendini aştı resmen adeta yanıyor. Neyse ki nem yok yoksa halimiz dumandı, akşamları bile sıcak esiyor gece zaten felaket bakalım Allah yardım etsin hepimize
Bizim işyerinde de klima yok o mahvediyor zaten insanı zaten her yaz zor çalışıyorum bu yaz ekstra olduBen de pazartesi alicam calisabilir raporunu ama sicaklardan helak olmus durumdayim. Okulda klima da bozuldu 3 gundur gelemediler yapmaya. Bi yandan izne ayrilsam diyorum evde 2 cocukla daha cok yoruluyorum
İstersen limon tuzuyla bi kaynat plastiklerde çok işe yarar mı bilmiyorum ama denenebilir. Sonra tekrar suyla kaynatır durularsın. Annemler olsa çamaşır suyuyla kaynatır ve sararmayı geçirirler ama sarı kullan daha iyi benceKızlar bende süt sağma makinesi var, arkadaşım verdi sağolsun ama sararmış.
Temizleyebileceğim yerler var mı kendim mi temizlemem lazım bilen var mı?
Benim 3. Hamileliğim şükür daha hiç çatlamadım. Yapısal bişey herhalde. Ayaklar son ay oluyor benimki doğumlarda daha da şişiyor sonra aşamalı olarak geçiyor. 15 güne bayağı azalıp 1 ayda tamamen geçmiş oluyor. Hemoroid için krem var aslında şimdi hatırlamıyorum ama ilk hamileliğimde olmuştu doktora sorsan uygun olanı söyler bayağı işe yaramıştı. Dışardaysa ilerlemiş çünkü bayağı çok acı verir mutlaka kremini kullan bence. Doğumdan sonra ilk iş memeler sütSelam kızlar 34+0 dan merhaba,) bu asamalara kadar dayandık benim de son 3 haftam kaldı çalışma günüm. Sağlıklı sıhhatli doğsun bebislerimiz insallahsizde karın çatlağı oluştu mu? Bu saatten sonra oluşma ihtimali nedir? Bir de ayaklarım inanılmaz ödem oluyor özellikle bileklerim bu doğumdan sonra hemen geçiyor mu? Bi de bende varis oldu hamilelikte dişler de gitti sanırım hafiften bi dış hemoroid oluşumu mevcut önerileriniz nedir? Yaralı asker gibi oldum. Doğumdan sonra bi 9 ay da bunlarla uğraşılacak sanırım.
Ay çok üzüldümCok tesekkur ederim kuzum basindan beri destegin icinAynen ben saniyordum yalanci sancilar daha hafif surundurdu tum gun bugun biraz daha az bende doguma hazirlanmaya basladim ya su 35 gorsem artik sevincten dogururum sanirim takatim hic kalmadi
canim cok tesekkur ederim aslinda her trimestirda size dert yandim ama stres uzeine korku icindi sanirim benim en zorlandigim bu donem oldu
cidden bende oturunca nefesim yetmiyor
bende hastane fobisi olusmus gitmemek icin evde yatmaya devam etcemdun iceri alirlar diye oyle korktum anlatamam Cok tesekkur ederim insallah hepimiz atlatiriz bu surecleri 6 ay bir ay gibi gecti ama simdi gunler durdu
Mavisim cok tesekkur ederimsuan daha iyim agrilarim devam ediyor sadece ilac alcam uzanmaya dévam ediyorum
Ya hamileliginin basinda bir konu acmis kocasiyle ilgili herkes de cok yargiladi kizi oda dayanamadi
Ayyy evet yaaa ahlatlıbel bu konuda mükemmel bi yer, her daim püfür püfür favori mekanımEvet Antalya 36 burası 34 sen ankarasın yaa bi kendine gelama nem olmaması süper birşey. Bayramda memlekete gittik nefes alamadım öyle kötü. Merkezde duramadım nasıl nem olduğun yerde terliyorsun. Köye gittik orda kaldık püfür püfür Ankara’nın yine de gözünü seveyim. Sıcak olsun da nem olmasın akşamları bi ahlatlıbel hiçbişeyin kalmaz
yavrularımız analarına eziyet etmeye başladılar şimdidenAynen aynen biz de çoğu zaman anlaşamıyoruzRahim ağzı çok fena gerçekten, ayaklar göğsümde ama eller ve başıyla nasi yapiyosa artık arada bı gidip geliyorum acı ve korkuyla
Günaydın herkese, bugün 34+0 olduk ve bunun şerefine sanırım oğlum sağolsun gece boyu uyumadı, ben de gece 3 saat uyanık kaldım resmen nöbet tuttum. Sanırım doğum sonrasına hazırlıkMagnifiaque herşeyin yolunda olmasına ve iyi olmanıza çok sevindim ama tedbirleri elden bırakmamaya devam
oyyy allah kolaylık versinUykulu ve işte diyerek anahtar kelimeleri veriyorum ruh halimle alakalı
Benim bebeğim de babası elini koyunca duruyor
Anneci benim oğlan demek
çok şükür iyi gibiyiz kuzucum bugün adını bilmediğim ama baya kıdemli bi doktor muayene etti. güzelce konustuk da genel olarak durumlar fena değil stabil devam ediyoruz
Çatlaklar belirginlesmeye başladıSelam kızlar 34+0 dan merhaba,) bu asamalara kadar dayandık benim de son 3 haftam kaldı çalışma günüm. Sağlıklı sıhhatli doğsun bebislerimiz insallahsizde karın çatlağı oluştu mu? Bu saatten sonra oluşma ihtimali nedir? Bir de ayaklarım inanılmaz ödem oluyor özellikle bileklerim bu doğumdan sonra hemen geçiyor mu? Bi de bende varis oldu hamilelikte dişler de gitti sanırım hafiften bi dış hemoroid oluşumu mevcut önerileriniz nedir? Yaralı asker gibi oldum. Doğumdan sonra bi 9 ay da bunlarla uğraşılacak sanırım.
Bizimki de baba dokununca adeta kuduruyor, show yapıyor, sesine de inanılmaz tepki veriyor babanın hemen harekete geçiyor ufaklıkevet yaaa bi de çoğu zaman eşim elini koyunca hareket etmeyi bırakırdı. meğer konuşmasıyla sakinleşiyormuş
Ben açıkcası doktorumla konuşup, onun görüşünü almadan herhangi bi ürün almayı düşünmüyorum. Her doğum kişiye özel çünkü sürecin ve doğum sonrasının nasıl olacağı belirsiz olduğu için bu konuda kendime zarar vermemek adına acele etmeyi düşünmüyorumKızlar doğum sonrası için korse almayı düşünüyorum önereceğiniz ya da tavsiyeniz var mı?
Arkadaşımın doktoru hamile kulotlari var ya bele kadar gelen onlardan kullanmasını tavsiye etmisKızlar doğum sonrası için korse almayı düşünüyorum önereceğiniz ya da tavsiyeniz var mı?
Sorma burasi 40 tan fazladir ben daha yuksek hissediyorum malum.Bizim işyerinde de klima yok o mahvediyor zaten insanı zaten her yaz zor çalışıyorum bu yaz ekstra oldubenim küçükte kreşe gitmedi ablasıyla evde takılıyolar kameradan izliyoruz. Her öğlen mecbur gidip geliyorum o da biraz yoruyor. Analık zor be gerçekten akşamın yemeği evin işleri çocuklarla oyun pertim çıkıyor benim. Bazıları yazıyor yA gece hiç uyuyamadık diye. Ben nerde yattım nerde uyandım hiç bilmiyorum
Ben hamileliğimin 7.haftasından itibaren 7.5 saat çalıştım, haftada 5 gün. Bana da biz haftasonu çalışmıyoruz 37.5 saat yapıyor vs dediler. Ben de o kısımla değil, günlük 7.5 saat kısmıyla ilgileniyorum yasada kesin hüküm belli vb. şeyler söylemiştim. Ertesi gün çalışma saatim günlük 7.5 saat olarak düzenlenmişti.Merhaba kızlar ben bizim şirketin iksiyla günlük 7,5 saat konusunu konustum. Dedi ki o yazının devamı haftalık 45 saatten fazla calistirilamaz biz haftasonu calismadigimizdan senin süren olması gerektiği gibi dedi. İzin alan arkadaşlar hastasonu çalışıyorlar miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?