2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yatiyorum ama uyku cok yok ya nem sicak kasinti alistim ben sanirim uykusuzluga
son Zamanlara nasil Geldim aklim almiyor hep diyordum ben 20 leri gorurmuyum suan 30u gectim Cok sukurler olsun insallah sag salim kucagimiza da aliriz
ayni dedigin gibi karnim buyudukce cok seviniyorum dogum olsun istemiyorum tekme felan cok hos ama bir yandan da hemen olsun artik istiyorum karisik duygular

Uyku beni de terk etti valla olsun hazırlık oluyor ileriye Çok şükür aynen bugünlere, inşallah daha da ileriyi göreceğiz, sağsalim kucağımıza alacağız inşallah karmakarışık duygular hem de

Beni öyle yapmadilar

artik geceleri uyaninca onlar da uyaniyor demekki gece uzun olacak sanirim alissak iyi olur

Kızlar doğum sonrası için korse almayı düşünüyorum önereceğiniz ya da tavsiyeniz var mı?
Bende düşünüyorum inşallah normal doğum yaparsa hemen korseyi kullanabilirz e bebekte doğum sonrası korse diye satılan bir tayt vardı onu alırım diye düşündüm ama daha önce hiç kullanmadım bilmiyorum nasıl olur

Oğluşlar anneci olur genelde benim oğluşumda ben dokununca daha hareketli oluyor eşime arada bi hareketleniyor.. kızlar babacı tabi
Oh oh öyle olsunlar ne güzel

Guzelkuss maşallah canım
Ben daha hiç nstye girmedim 34-35. Haftalarda başlarız dedi doktorum. Bu nst olayı her doktora göre değişiyor galiba.

T temmuzekim sizin oda takımı gelmiş miydii? Kaçırmış olabilirim canım ben, biz haziranda sipariş verdik hala üretimdeymiş

Geldi canım bugün eşyalarını bile yerleştiriyoruz şükür bizede geç demişlerdi baya erken üretime girmiş sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…