2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ebebekten aldim ben rampa şeklinde ve ağ kısmından baglamali kemer tarzinda oyle bi yatak yaklaşık 350 tl civarı oluyorlar.
Bağlamalı olanları da öneriyorlar, teşekkürler canım.

T temmuzekim oh harika, bir bir tamamlanıyor eksikler ne güzel. Oda olmadan aldıklarını yerleştirememekten doğan dağınıklık kötü. Her şey pakette poşette bizim

Bizimde öyleydi berbat dağınıktı odası dün her şeyi yıkadım. Bugün annemle kayınvalidem geldi ütülediler yerleştiriyoruz şu an. Hastane için olanlarıda organizerlere yerleştirdim ama daha valize koymadım. Birsürü eksik çıkar aç kapa yapmamak için. Zaten fazla eşya koymayacağım evimiz hastaneye yakın, hastane merkezi yerde eksik varsa alınır.

Kızlar hastane çantası listesi olan varsa paylaşabilir mi

reflü yatağı alan arkadaşlarım fikir verebilir mi?
E bebek babyplus marka olanı aldım, çoğu aynı içeriğe sahip zaten muslin örtü vs ile yaticak. Ebebek ürünü alacaksan Vodafone herşey yanımda uygulamasindan al derim HSY15 koduyla 15 TL indirimli oluyor, ayrıca kargo ücreti de yok.

Evet canım bizimki biraz erken istedi ne olur ne olmaz diye herhalde doktoruna göre değişiyor dediğin gibi..

37. Haftadada çatı kontrolü yapıp bebeğin kilosuna boyuna bakıp ona görede doğuma karar vericez dedi bakalım

Biz de oda yapmayacaktık şifonyer ve dolap alacaktık ama baktık fiyat baya uygun alıverdik :)

En azından şifonyer ve dolap alabilirsin canım.
İndirim kodu İçin teşekkürler canım

Bizde odasını sonra yapıcaz seneye filan
dolabımda yer vardı, oraya koydum ama yetmezse küçük bi şifonyer alabilirim belki

Kızlar yaaa
maşallah bizimki kıpır kıpır, sizinkilerde öyle mi , yoksa bizimki yaramaz mı olacak korkuyorum
Benim de kıpır kıpırken 2 3 gündür öncesine göre daha sakin. Yine arada hareket ediyor ama eskisi kadar sert değil sanki

Owli korseyi çok önermişler. Büyük ihtimalle indirim kovalayıp onu alacağım. Hele bi randevu zamanım da gelsin de

Benim de kıpır kıpırken 2 3 gündür öncesine göre daha sakin. Yine arada hareket ediyor ama eskisi kadar sert değil sanki
Eskisi kadar sert hareket yapamıyorlar yerleri daralıyor. Öyle ayağını çekip tekme atamıyor onun yerine daha çok esneme ve ayağı uzatıp çekmeme yada sürükleme gibi oluyor.

maviss_34 diyorum ki bak basıl kıpırdıyor hiç durmuyor diye adam elini koyuyor tık yok, kendi kendime halüsinasyon görüyor gibiyim
Ahahah bizim gibi bende şakaya vuruyorum bak senden hoşlanmiyor sesini kesti diyorum
İnsallah canimm neden uyelikiptali yaziyor sende
Kendi uyeligini dondurmus sanırım canim
Son haftalarda çatlak daha çok oluşuyor canim benim göbeğim de hiç olmadı hep bacaklarım ve basenlerim de var ilk gebelikten kalma onlar da çatlak geçmiyor doğumdan sonra maalesef
Aman iyi olun da bu sıcakta hastane odası nasıl oluyor kliması falan vardır inşallah kuzum
Öyle bir dünya yok bugüne kadar olan bütün saatlerini hesaplatip doğum sonrasında izin olarak kullanabilirsin canim resmen sömürmeye çalışıyorlar gerekli birimlerle görüştüm öyle birşey olmuyormuş bugüne kadar olan saatlerimi hesaplatmak istiyorum de sakin taviz verme
Kızlar yaaa
maşallah bizimki kıpır kıpır, sizinkilerde öyle mi , yoksa bizimki yaramaz mı olacak korkuyorum
Bugün böbreklerime çok zorluyor canım acıyor bazen az kaldı arkaya doğru dolanacak valls

Kızlar hastane çantasına
Ebeye vermek için;
Alt üst takım,şapka,eldiven,çorap,battaniye(1er adet)
2 bez
1 emzik

Bebek için;
2 alt üst takım, 1 kısa kollu zıbın şapka,çorap,battaniye
8 bez
Islak mendil, pamuk mendil, 1 emzik, pişik kremi, kaşık biberon
Puset

Kendime;
2 takım pijama , 1 tişört eşofman,
Mochi, avent kapaklar, göğüs pedi, depent, göğüs kremi, emzirme südyeni, iç çamaşırı koydum.

İzmirde zaten terlik giyiyoruz ekstra koymayacağım. Fazlalık eşya hiç sevmediğimden az ve öz şeyler koydum. Eşime bir şey koymayacağım evimiz yakın hastane merkezi yerde. Yiyecek içecek vs oradan alınır. Yinede unuttuğum önemli bir şey varsa yorumlarınızı bekliyorum. Bebek yıkanmadığı için şampuan koymadım. Kendimde uzun kalacak olursam şampuan falan alınır evden.

Kanamadan dolayı ve agridan dolayi gittim..Sadece spasfone ise yaramiyor. 1mg doliprane ve 2 spasfone. Çok rahatlatıyor..Ha ona rağmen durmazsa hastaneye. Elbiseleri kuruma makinesine koyarlar. Hemencecik kurur. Esin getirirdi. Zaten normal doğum önce baslatacaklari için zaman alıyor..
Dene bak vücudun bayağı rahatlayacak.. Monitors gördüm. Kalp atislari normal canim. Bazen neden böyle oluyor biliyor musun. Monitoringe girince bebekleri bir hal oluyor. Hareketli oluyorlar..Hareketli olduklari için kalp atislari da bazen dalgalanma oluyor. Oyuzden fazla kalıyorsun monitorinde.. normalde 1 saate yakin kalmis olmalisin ikiz olduğu için. Yazık desene biri daha Hareketli. Oburunu de birakmiyordur haha. Minnoslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…