Bağlamalı olanları da öneriyorlar, teşekkürler canım.Ebebekten aldim ben rampa şeklinde ve ağ kısmından baglamali kemer tarzinda oyle bi yatak yaklaşık 350 tl civarı oluyorlar.
Bizimde öyleydi berbat dağınıktı odası dün her şeyi yıkadım. Bugün annemle kayınvalidem geldi ütülediler yerleştiriyoruz şu an. Hastane için olanlarıda organizerlere yerleştirdim ama daha valize koymadım. Birsürü eksik çıkar aç kapa yapmamak için. Zaten fazla eşya koymayacağım evimiz hastaneye yakın, hastane merkezi yerde eksik varsa alınır.Bağlamalı olanları da öneriyorlar, teşekkürler canım.
T temmuzekim oh harika, bir bir tamamlanıyor eksikler ne güzel. Oda olmadan aldıklarını yerleştirememekten doğan dağınıklık kötü. Her şey pakette poşette bizim
yalnız değilmişim rahatladım :))))Oda olmadan aldıklarını yerleştirememekten doğan dağınıklık kötü. Her şey pakette poşette bizim
E bebek babyplus marka olanı aldım, çoğu aynı içeriğe sahip zaten muslin örtü vs ile yaticak. Ebebek ürünü alacaksan Vodafone herşey yanımda uygulamasindan al derim HSY15 koduyla 15 TL indirimli oluyor, ayrıca kargo ücreti de yok.reflü yatağı alan arkadaşlarım fikir verebilir mi?
Evet canım bizimki biraz erken istedi ne olur ne olmaz diye herhalde doktoruna göre değişiyor dediğin gibi..Oh oh öyle olsunlar ne güzel
Guzelkuss maşallah canım
Ben daha hiç nstye girmedim 34-35. Haftalarda başlarız dedi doktorum. Bu nst olayı her doktora göre değişiyor galiba.
T temmuzekim sizin oda takımı gelmiş miydii? Kaçırmış olabilirim canım ben, biz haziranda sipariş verdik hala üretimdeymiş
37. Haftadada çatı kontrolü yapıp bebeğin kilosuna boyuna bakıp ona görede doğuma karar vericez dedi bakalımOh oh öyle olsunlar ne güzel
Guzelkuss maşallah canım
Ben daha hiç nstye girmedim 34-35. Haftalarda başlarız dedi doktorum. Bu nst olayı her doktora göre değişiyor galiba.
T temmuzekim sizin oda takımı gelmiş miydii? Kaçırmış olabilirim canım ben, biz haziranda sipariş verdik hala üretimdeymiş
Biz de oda yapmayacaktık şifonyer ve dolap alacaktık ama baktık fiyat baya uygun alıverdik :)
İndirim kodu İçin teşekkürler canımE bebek babyplus marka olanı aldım, çoğu aynı içeriğe sahip zaten muslin örtü vs ile yaticak. Ebebek ürünü alacaksan Vodafone herşey yanımda uygulamasindan al derim HSY15 koduyla 15 TL indirimli oluyor, ayrıca kargo ücreti de yok.
Nerde uygun canim fiyatlar bana baya pahalı geldiBiz de oda yapmayacaktık şifonyer ve dolap alacaktık ama baktık fiyat baya uygun alıverdik :)
En azından şifonyer ve dolap alabilirsin canım.
Bizde odasını sonra yapıcaz seneye filan
Olur teşekkürler. Ben de kendi doktoruma danışacağım randevu zamanımda. Bakalım ne diyeceklerO konuda bilgim yok ama yarın doktor randevum var sorarım senin için doktoruma
Benim de kıpır kıpırken 2 3 gündür öncesine göre daha sakin. Yine arada hareket ediyor ama eskisi kadar sert değil sankiKızlar yaaa
maşallah bizimki kıpır kıpır, sizinkilerde öyle mi , yoksa bizimki yaramaz mı olacak korkuyorum
Owli korseyi çok önermişler. Büyük ihtimalle indirim kovalayıp onu alacağım. Hele bi randevu zamanım da gelsin deBende düşünüyorum inşallah normal doğum yaparsa hemen korseyi kullanabilirz e bebekte doğum sonrası korse diye satılan bir tayt vardı onu alırım diye düşündüm ama daha önce hiç kullanmadım bilmiyorum nasıl olur
Bilmiyorum ya bizimki sanki git gide dozu arttırıyorBenim de kıpır kıpırken 2 3 gündür öncesine göre daha sakin. Yine arada hareket ediyor ama eskisi kadar sert değil sanki
Valla ben dün pes ettim, istersen çık bı oturup konuşalım dedim.Kızlar yaaa
maşallah bizimki kıpır kıpır, sizinkilerde öyle mi , yoksa bizimki yaramaz mı olacak korkuyorum
Eskisi kadar sert hareket yapamıyorlar yerleri daralıyor. Öyle ayağını çekip tekme atamıyor onun yerine daha çok esneme ve ayağı uzatıp çekmeme yada sürükleme gibi oluyor.Benim de kıpır kıpırken 2 3 gündür öncesine göre daha sakin. Yine arada hareket ediyor ama eskisi kadar sert değil sanki
Ahahah bizim gibi bende şakaya vuruyorum bak senden hoşlanmiyor sesini kesti diyorummaviss_34 diyorum ki bak basıl kıpırdıyor hiç durmuyor diye adam elini koyuyor tık yok, kendi kendime halüsinasyon görüyor gibiyim
Kendi uyeligini dondurmus sanırım canimİnsallah canimm neden uyelikiptali yaziyor sende
Son haftalarda çatlak daha çok oluşuyor canim benim göbeğim de hiç olmadı hep bacaklarım ve basenlerim de var ilk gebelikten kalma onlar da çatlak geçmiyor doğumdan sonra maalesefSelam kızlar 34+0 dan merhaba,) bu asamalara kadar dayandık benim de son 3 haftam kaldı çalışma günüm. Sağlıklı sıhhatli doğsun bebislerimiz insallahsizde karın çatlağı oluştu mu? Bu saatten sonra oluşma ihtimali nedir? Bir de ayaklarım inanılmaz ödem oluyor özellikle bileklerim bu doğumdan sonra hemen geçiyor mu? Bi de bende varis oldu hamilelikte dişler de gitti sanırım hafiften bi dış hemoroid oluşumu mevcut önerileriniz nedir? Yaralı asker gibi oldum. Doğumdan sonra bi 9 ay da bunlarla uğraşılacak sanırım.
Aman iyi olun da bu sıcakta hastane odası nasıl oluyor kliması falan vardır inşallah kuzumyavrularımız analarına eziyet etmeye başladılar şimdiden
ah keşke baş aşağı olsa benimki devura vura zorla doğurtacak kendini sıpa
evet yaaa bi de çoğu zaman eşim elini koyunca hareket etmeyi bırakırdı. meğer konuşmasıyla sakinleşiyormuş
oyyy allah kolaylık versin
çok şükür iyi gibiyiz kuzucum bugün adını bilmediğim ama baya kıdemli bi doktor muayene etti. güzelce konustuk da genel olarak durumlar fena değil stabil devam ediyoruz
Öyle bir dünya yok bugüne kadar olan bütün saatlerini hesaplatip doğum sonrasında izin olarak kullanabilirsin canim resmen sömürmeye çalışıyorlar gerekli birimlerle görüştüm öyle birşey olmuyormuş bugüne kadar olan saatlerimi hesaplatmak istiyorum de sakin taviz vermeMerhaba kızlar ben bizim şirketin iksiyla günlük 7,5 saat konusunu konustum. Dedi ki o yazının devamı haftalık 45 saatten fazla calistirilamaz biz haftasonu calismadigimizdan senin süren olması gerektiği gibi dedi. İzin alan arkadaşlar hastasonu çalışıyorlar miydi?
Bugün böbreklerime çok zorluyor canım acıyor bazen az kaldı arkaya doğru dolanacak vallsKızlar yaaa
Kanamadan dolayı ve agridan dolayi gittim..Sadece spasfone ise yaramiyor. 1mg doliprane ve 2 spasfone. Çok rahatlatıyor..Ha ona rağmen durmazsa hastaneye. Elbiseleri kuruma makinesine koyarlar. Hemencecik kurur. Esin getirirdi. Zaten normal doğum önce baslatacaklari için zaman alıyor..Ay gecmis olsun neden gittin sende haklisin unutyim bunu keske toplu alsaydim doliprane ve spasfonu cok etki etmiyor tek basina bu spasfon
yarin alim artik cok sukur acilmam yok bu durum beni daha gorurur sanirim
birde elbiselerini yikamisyim kurumamisti dahadedim eyvah bavul dahi yok
yastik var ama hic masaj denemedim dur ona da bakim Birde sen gordun monitoyu kalp atislari iyi ama biri birinden daha cok hareket ediyor bu sorun degildir demi
cok sukur gidip gelmek rahatlatti en azindan bugun tobe uyuyamazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?