2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benmde çıkmadı bir kez girdim geçen hafta inşallah hayırlısıyla kendi sancımızla doğurrz nasip

Belkde kanala ne zmn giriyo acaba son haftalardamı benm karnm hala yukarda bebek yukarda

Tamamdır takibe aldım, biz de doğmadan ismine karar verirsek yaptırırız inşallah

Aynı dert bizde de var bakalım tam sinmedi içimize. Ama geçen bi arkadaş cinsiyeti doğumda öğrendi hoşgeldin bebek yazdırmış üstüne olabilir
Kızlar belki konuşmuşsunuzdur kaçırmış olabilirim bebişlerinizin burun temizliği için ne tercih ediceksin çok korktuğum kısımlardan biri fizyolojik serum falan baktım ama karar veremedim
Ben şu braun elektrikli çekim yapanlardan alıcam diğer serum fizyolojikleri doktor önerisine göre zamanı gelince alırım

İnşallah içimize sinen bişeye karar veririz.

Kız nerelerdesin bende sama yazmak istedim ama bi türlü etiketleyemedim. Nasil gidiyor hamilelik

Kız nerelerdesin bende sama yazmak istedim ama bi türlü etiketleyemedim. Nasil gidiyor hamilelik
Tayinimiz çıktı başka şehire taşındık sadece eşimle ben olunca ve evin işi de fazla çıkınca uzun sürdü geldim artık canım buralardayım şükür iyi gidiyor suanlik bi sıkıntı yok senin nasıl gidiyor iyisindir insallah

Çok şükür benimde iyi gidiyo. Nereye tasindiniz. Doktor bulabildin mi. Inslalah iyi kimselere denk gelirsin. Komsularin doktorun eben hemşiren

Çok şükür benimde iyi gidiyo. Nereye tasindiniz. Doktor bulabildin mi. Inslalah iyi kimselere denk gelirsin. Komsularin doktorun eben hemşiren
Diyarbakıra çıktı canım doktor bulabildim ama büyük ihtimal memlekette doğum yapicam orda da doktor hazır. Sagolasin canım komşular pek iyi çıkmadı maaleseff

Bu haftamda yazana bakın neden bende tüm belirtiler erken başlıyor 1-1.5 aydır kaşıntıdan mahvoldum resmen

Eklentiler

• 67A6E698-CF64-4528-BABE-8BDA0B9560A9.webp
    58,9 KB · Görüntüleme: 82
Vallahi berbat bir şey ya grupta tek ikimizde var galiba bu sorun baya bir süredir Hayırlısıyla geçse keşke bacaklarımı yara yapmışım geceleri tırnaklamaktan.
hahahha simdi krem suruyordum bacaklarima felaket yara bere icinde varya tirnaklarimi uzatmak istiyorum artik daha guzel kasinmak icin bir an once kurtulsak keske

Bende öyleyim poposunu dayıyomuş oraya ayaklarınıda yandan ittiriyo nstye girdim zaten sancı çıkmadı ama gün içinde bunu çokk kez yaşıyorum artık bebeler sığmıyo içeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…