Merhaba, bende bugün 35+3üm. Benim de bebek baş aşağı duruyor, çok şükür sancı vs yok. Sırt ağrım da yok arada çok hafif bel ağrısı yaşıyorum ama hergün olmuyor nadiren. Nst ye 2 defa girdim Allah'a şükür hiç sancı çıkmadı. Ben daha erken olduğunu düşünüyorum sancılar için sonuçta daha en az 4,5 hafta var, bu arada benimde ilk gebelik.
Merhaba 35+2 deyim. Aylardır baş aşağı pozisyondayız, ilk hamileliğim, hafif bel ağrısı ve kasıkta ağrım oluyor. Daha ağrılı durumları sanırım kanala girerken hissedicez. O yüzden bu halimiz normal diye düşünüyorum.
Kızlar belki konuşmuşsunuzdur kaçırmış olabilirim bebişlerinizin burun temizliği için ne tercih ediceksin çok korktuğum kısımlardan biri fizyolojik serum falan baktım ama karar veremedim
Herkese merhaba uzun süre giremedim tablodan gördüm pecan
Doğum yapmış mesajları okuyamadım ama hayırlı uğurlu olsun inşallah iyidir
Herkesin doğumu çok yaklaştı artık rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip eylesin
Herkese merhaba uzun süre giremedim tablodan gördüm pecan
Doğum yapmış mesajları okuyamadım ama hayırlı uğurlu olsun inşallah iyidir
Herkesin doğumu çok yaklaştı artık rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip eylesin
Tayinimiz çıktı başka şehire taşındık sadece eşimle ben olunca ve evin işi de fazla çıkınca uzun sürdü geldim artık canım buralardayım şükür iyi gidiyor suanlik bi sıkıntı yok senin nasıl gidiyor iyisindir insallah
Tayinimiz çıktı başka şehire taşındık sadece eşimle ben olunca ve evin işi de fazla çıkınca uzun sürdü geldim artık canım buralardayım şükür iyi gidiyor suanlik bi sıkıntı yok senin nasıl gidiyor iyisindir insallah
Diyarbakıra çıktı canım doktor bulabildim ama büyük ihtimal memlekette doğum yapicam orda da doktor hazır. Sagolasin canım komşular pek iyi çıkmadı maaleseff
Diyarbakıra çıktı canım doktor bulabildim ama büyük ihtimal memlekette doğum yapicam orda da doktor hazır. Sagolasin canım komşular pek iyi çıkmadı maaleseff
Vallahi berbat bir şey ya grupta tek ikimizde var galiba bu sorun baya bir süredir Hayırlısıyla geçse keşke bacaklarımı yara yapmışım geceleri tırnaklamaktan.
Vallahi berbat bir şey ya grupta tek ikimizde var galiba bu sorun baya bir süredir Hayırlısıyla geçse keşke bacaklarımı yara yapmışım geceleri tırnaklamaktan.
hahahha simdi krem suruyordum bacaklarima felaket yara bere icinde varya tirnaklarimi uzatmak istiyorum artik daha guzel kasinmak icin bir an once kurtulsak keske
hahahha simdi krem suruyordum bacaklarima felaket yara bere icinde varya tirnaklarimi uzatmak istiyorum artik daha guzel kasinmak icin bir an once kurtulsak keske
Benim karnim sağda top gibi yükseliyor normal mi sanci mi bu bir acı hissetmiyorum resmen yamuluyor 2,3 saattir.hatta sırt ustü yatınca göbek deliğim çöküp sağ yukseliyor böyle garip bir şey başina gelen var mı?
Bende öyleyim poposunu dayıyomuş oraya ayaklarınıda yandan ittiriyo nstye girdim zaten sancı çıkmadı ama gün içinde bunu çokk kez yaşıyorum artık bebeler sığmıyo içeri
Ay Evet bir de bu var kasimaya korkuyorum gobegi cidden catlak olusmadan atlatsak
hahahha bayiliyorum bu hareketlerine bende de biz hareket ediyor oyle yapinca