2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim bugün randevum vardı 33+4 teyim. 2120 gram gayet iyi haftasıyla uyumlu dedi

Bizim hep kapatıyor sevmiyor ultrasonu Yok bence normal ya kilosu kafana takma bence genetikle alakalı bu kg durumları zaten ama ufak bir bebek değil bence

Canım önce farklı bir takım ver sonrasında bunları giydirirsiniz

Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım

maviss_34 ve T temmuzekim kızlar çıktınız mı detayları yazın
Çıktım eve kendimi zor attım çok sicakk
Sata göre 33+2 ultrasona göre 34+2 yiz neye bakacağımı şaşırdım kilosu 2.300 44 cm boyunda dedi herşey şimdilik normal baş aşağı dönmüş beyfendi ondan çok baskı ve ağrım oluyormuş onun dışında 12 Eylül haftasında kesin alıyor bebeği haftaya tekrar çağırdı nst için birde size yüzünü saklayan tombiş bir yanak bırakıyorum
Lalacim her bebeğin gelişimi genetiği farklı olduğu için böyle şeyleri dert etme kilosu gayet normal haftasına göre kimi bebek kilolu olabiliyor yapısı itibariyle o yüzden önemli olan sağlıklı olması

Eklentiler

• IMG-20220808-WA0001.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 91
Benim 33+1de 2100 gramdı, 35+1 de 2570 gram çıktı, doktorum gayet ideal olduğunu söyledi. Anne babanın genetik yapısı, anne ve babanın doğum kilosu vs etken bebek kilosunda. Eğer ölçümler vs haftasıyla uyumlu ise asla kiloyu kafaya takma. Ben kendime hep sunu diyorum inşallah bebeğim küveze vs ihtiyaç kalmadan yaşamsal fonksiyonlarını tam olarak kazandığı bir zamanda dünyaya gelir, nasılsa doğan bi şekilde büyüyüp kilo alıyor. Benim yeğenim 47 cm, 2870 gram doğdu ve suan 7,5 yaşında yaşıtlarından çok önde gelişimi. Kısacası kiloya takılma ölçülerde sıkıntı yoksa ve her kontrolde bebek kilo alımına devam ediyorsa

Bende 34+5 den bildiriyorum beynime oksojen gitmiyor ayaklarim ödem dolu yuruyeme oldum nefes alamiyorum asla cok zorrr cok sicakkk

Doktorum da haftası ile uyumlu dedi hatta 2 gün önde Tüm ölçümlere göre. Bir eğrinin olduğu grafik veriyor bana en başından beri, bebeğim ne alt ne üst sınırda ortalama gidiyor aslında o grafik eğrisinin çok az altında kalmış ona takıldım. Halbuki başka derdim mi yok dimi
Çok şükür bugüne kadar geldik, 34. Hafta az buz bir hafta değil. Çok sağol canım moral ve destek için
Bende 34+5 den bildiriyorum beynime oksojen gitmiyor ayaklarim ödem dolu yuruyeme oldum nefes alamiyorum asla cok zorrr cok sicakkk
Yazdığın gibi okudum da
Çok zooorrrrr çok sıcakkkk..

Gerçekten öyle işyerimde ben klimayı açıyorum arkadaşlarım bakıyorum üşümüş kapatmış halbuki ben hala yanıyorum

Bak ne güzel haftasıyla uyumluymuş mis gibi Yaa annnelik böyle sanırım herşeye takıyoruz ama bence aynı bedende son haftaların keyfini sürmeye bakmalıyız, ben artık bu evreye odaklandım çünkü kıpır kıpır bu minik adamın karnımdaki hareketlerini çok özleyeceğim Evet yaa çok şükür bu günlerimize Valla ben de 35+3üm bugün, daha dün gibi geliyor hamile olduğumu öğrendiğim gün, zaman çok hızlı geçiyor. O yüzden ne yapıyoruz son haftaların keyfine bakıyoruz ne demek rica ederim her zaman

35 haftadan selam.Antalyadan kaçıp gidesim var klimada zor yetiştriyor anca kendini sogutuyo sagolsunnefes darlıgım olmadı hiç ama çarpıntı beni etkiliyor.herseyim hazır günlerin geçmesini bekliyorum

Herkese meraba arkadaslar 35+3 teyim haftası benimle olanlara sormak istiyorum benm bebeğin bası asagıda ama sancım olmuyo sırt bel ağrım çok sancı için erken mi acaba ilk hamileliğim hiç bşy bilmiyorum

Herkese meraba arkadaslar 35+3 teyim haftası benimle olanlara sormak istiyorum benm bebeğin bası asagıda ama sancım olmuyo sırt bel ağrım çok sancı için erken mi acaba ilk hamileliğim hiç bşy bilmiyorum
Merhaba, bende bugün 35+3üm. Benim de bebek baş aşağı duruyor, çok şükür sancı vs yok. Sırt ağrım da yok arada çok hafif bel ağrısı yaşıyorum ama hergün olmuyor nadiren. Nst ye 2 defa girdim Allah'a şükür hiç sancı çıkmadı. Ben daha erken olduğunu düşünüyorum sancılar için sonuçta daha en az 4,5 hafta var, bu arada benimde ilk gebelik.

Kızlar bugün anahtarlıklarımız gelmiş biz kontroldeyken çok beğendim Gidip gidip her gün odasına bakıyorum ya eşyalarına falan az öncede çikolatasını sipariş verdim artık. Takı yastığıda nakış yaptırıyorum ortalama 20güne gelecekmiş doğuma yetişir herhalde bir sürpriz olmazsa siz hediyelik neler yaptırdınız anahtarlık ve çikolata yeterli mi sizce misafir kabul etmeyeceğimiz için aile ve yakın arkadaşlara vereceğim. Mevlid düşünürsem ilave daha yaptırırım diyorum.

Eklentiler

• 107D78CE-9B8D-44E9-B519-4F637016BBEF.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 74
Dogsun hayırlısıyla hediyeliklerini verbence yeterli canım misafir gelmeyecekse..çikolatayı nereden sipariş ettin acaba

Benim de 33+2
Klimasiz duramıyorum. Daha hic yikamadim ben de
Aldiklarim duruyor oyle. Park yatagi kaldirmistim onu cikarip kuracagiz.
Calismaya devam ediyorum hic vaktim ve halim yok.
Guc bulursam yapicam
ya bi şey sorucam , 32 den sonra kontroller 15 günde 1 mi oluyor
doktora sormayı unuttum, şimdi mesaj attım daha dönmedi
Benim doktorum 3 hafta sonra çağırdı.
35 sonra 37 de kontrol.
38 de alırız dedi.

Dogsun hayırlısıyla hediyeliklerini verbence yeterli canım misafir gelmeyecekse..çikolatayı nereden sipariş ettin acaba
Amin canım bebekcikolatasi sayfasından verdim pelit marka çikolata kullanıyorlarmış seviyorum pelitin madlenlerini.

Çok güzelmiş güzel gunlerde olsun Çikolata için bende sipariş vereyim istiyorum. İzmir içi bulamadım, nerden yaptıracaksın?

Merhaba 35+2 deyim. Aylardır baş aşağı pozisyondayız, ilk hamileliğim, hafif bel ağrısı ve kasıkta ağrım oluyor. Daha ağrılı durumları sanırım kanala girerken hissedicez. O yüzden bu halimiz normal diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…