2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok güzelmiş güzel gunlerde olsun Çikolata için bende sipariş vereyim istiyorum. İzmir içi bulamadım, nerden yaptıracaksın?
Teşekkür ederim. Bende instagramda bebekcikolatasi sayfasından verdim canım pelit kullanıyorlarmış yemiştim daha önce güzel madlenleri. Şu modeli seçtim hatta.

Eklentiler

• 69A9B937-8788-41AB-AB44-DEAB1548B764.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 66
Tamamdır takibe aldım, biz de doğmadan ismine karar verirsek yaptırırız inşallah
Bizde zor karar verdik son dk eşimin isminide ekledim her şeye sürpriz yaptım ona bu arada siparişi internet sitelerinden alıyorlar direk oradan oluşturabilirsin ama isteğe bağlı 50li çikolatada yapıyorlar o zaman yazmak gerekir. Sitedekiler hep 100lü sanırım.

Benim karnim sağda top gibi yükseliyor normal mi sanci mi bu bir acı hissetmiyorum resmen yamuluyor 2,3 saattir.hatta sırt ustü yatınca göbek deliğim çöküp sağ yukseliyor böyle garip bir şey başina gelen var mı?

Benimde sağda karnım hep yamuk ve sert. Bugün sordum kontrolde normal dedi orda poposu varmış bizimkinin kaldırıp indiriyormuş. Ayağınıda kaburgamın altına sokuyormuş taş gibi oluyor nefes aldırmıyor bazen.

Yaa ne güzel olmuş
Valla bizimki bize de sürpriz olacakÇocuk kendi seçse daha iyi olur gibi En az 100 olur gibi ya, ben de misafir istemiyorum ama dursun biz yeriz artanını

Ohooo bu benim günlük rutinim aylardır Sancı değildir tüm karnın sertlesip, kasıklara doğru güçlü bir itme hissetmiyorsan.bebek hareketidir, arada toparlanıyorlar öyle Benim de solum öyle bombeli duruyor, kasılmasa bile yamuk, dışardan belli oluyor.

Yaa ne güzel olmuş
Valla bizimki bize de sürpriz olacakÇocuk kendi seçse daha iyi olur gibi En az 100 olur gibi ya, ben de misafir istemiyorum ama dursun biz yeriz artanını
Doğunca kesinleşir ismi şimdi biraz daha vakit var bende öyle düşündüm kendimiz yeriz

Kızlar belki konuşmuşsunuzdur kaçırmış olabilirim bebişlerinizin burun temizliği için ne tercih ediceksin çok korktuğum kısımlardan biri fizyolojik serum falan baktım ama karar veremedim

Kızlar belki konuşmuşsunuzdur kaçırmış olabilirim bebişlerinizin burun temizliği için ne tercih ediceksin çok korktuğum kısımlardan biri fizyolojik serum falan baktım ama karar veremedim
Biz almadık doktoru ne derse onu alacağım açıkcası.

Otribebe tavsiye edenler yoğunlukta, benim de korkulu rüyam açıkçası biraz büyüyünce de sterimar diye bir ürün var.

Hamileyken exsra bi sicaklik var dayanilmaz hemde allah yardimcimiz olsun

Kızlar penti de tekrar 300 e 75 indirim var geceye özel. Uygulamadan alırsanız %10 da ek indirim yapıyor ihtiyacınız varsa bilginiz olsun

Benimde her zamanki halim, düMdüz olan karnım ne hallere giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…