2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Günaaydın

T temmuzekim anahtarlıkların çok güzel olmuş ama en çok yanında yazan nota bayıldım :)

Çikolata konuşulmuştu burda kızlar dün işyerinde hızlıca okudum yazamayınca kaldı, sayfayı bana da atabilir misiniz bende sipariş vermek istiyorum.

Benim de kapı süsüm yapılmış, odasında da kullanırım diye nakışlı bir şey yaptırmıştım. Artık ismimiz kesin

Eklentiler

• 2AFA853C-F8E9-4D3E-9B1C-C0737FA3568A.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 75
  • 6E387FCB-FF4A-47C6-9446-C6A1E0DADE22.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 70
  • C28124BC-87ED-43D3-84A1-F1B34F3987BF.webp
    74,2 KB · Görüntüleme: 75

maviss_34 kuzu sen kontrolden çıkınca yazdın mı ben mi kaçırdım??
Yazdimm kuzucum buraya alintiladim

Dilosummm hoşgeldin nasılsın bakalım bebiskonn nasıl Diyarbakır'da çok sıcaktır dimi biz fenalık geçiriyoruz isminiz belli oldu mu

Yaa ben atlamışım canım, şimdi gördüm bak.
Yanağa bak maşallah.
12 Eylül haftası diyorsun, doğum diyorsun
1 ay civarı kaldı yani :))

Sen böyle yazınca ne kadar az kaldığını bir kez daha anladım.

Haklısın canım, ben de eşim de çok minyon insanlar değiliz iri kemikliyiz hatta, ama napıyor bebeğim içerde anası gibi form tutmaya mı çalışıyor anlamadım

Dilosummm hoşgeldin nasılsın bakalım bebiskonn nasıl Diyarbakır'da çok sıcaktır dimi biz fenalık geçiriyoruz isminiz belli oldu mu
Yanıyoruz mavisim yaniyoruuz ben ömrümde böyle terledigimi bilmem gece gündüz hep aynı çok sıcak
Sen napiyorsun nasılsın oğlusun nasıl
Belli oldu canım Dora olacak adı

günaydın güzel anneler:)
benim dün 32 hafta kontrolüm vardı nst de düzenli olmayan sancı çıktı takibe aldı doktorum, ikinci doğum olacağı için önemli olabilir dedi, nst çektiren oldu mu aranızda

Günaydın canım teşekkür ederim bebekcikolatasi adı benimkini soruyorsan eğer dün ben koymuştumda ismiyle büyüsün çok güzel olmuş kapı süsü

35 haftadan selam.Antalyadan kaçıp gidesim var klimada zor yetiştriyor anca kendini sogutuyo sagolsunnefes darlıgım olmadı hiç ama çarpıntı beni etkiliyor.herseyim hazır günlerin geçmesini bekliyorum
Hoş geldin canim
El ele verip kaçalim ama nereye gitcez karnımız burnumuzda
Sen artik 36 haftanin icindesin yaa hazir olmaliii dogum şeklin bellimi haftaya kontrolemi gitceksinn

Oo calisiyorsan eve geldiginde hep yatmak istersin çunkü yatmak çoook tatli gelmeye başladı

Cok guzelmis farklı en azindan hangi sayfada yaptirdin

Ben varım, o da var ben de yok yok
Heh iyi ben de kullanıyordum da acaba bi haftada kesmek mi gerekiyordu diye paronoyaklıkla uyandım
Günaydın canım teşekkür ederim bebekcikolatasi adı benimkini soruyorsan eğer dün ben koymuştumda ismiyle büyüsün çok güzel olmuş kapı süsü
Evet canım senin yaptırdığın yeri sormuştum çok sağol ben de bir konuşayım
Cok guzelmis farklı en azindan hangi sayfada yaptirdin
Sayfayı ekliyorum

Heh iyi ben de kullanıyordum da acaba bi haftada kesmek mi gerekiyordu diye paronoyaklıkla uyandım

Evet canım senin yaptırdığın yeri sormuştum çok sağol ben de bir konuşayım

Sayfayı ekliyorum
Yok cnm doğuma kadar devam dedi doktorum, hatta aylık tahlil de devam, 36 ya kadar ihtiyaç artıyormuş, ben de yarın vericem insallah tahlili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…