2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Maşallah kgsu çok iyi benmde doktor kafası bi hafta önde gidiyo demişti bilmiyorum ne oldu şekerin yok demi

36 haftada hareketi az hisseden var mı sabahtn beridir hissetmiyorum çikolatada yedim . En son yatarken gece hıckırgını hissettm

36 haftada hareketi az hisseden var mı sabahtn beridir hissetmiyorum çikolatada yedim . En son yatarken gece hıckırgını hissettm
İçin rahat etmiyorsa bı acile git derim,sırada beklemeden girebilirsin, kayıt yerinden öncelik var dediler diyip giriyorum ben. Dokunup, uzanınca da hiç hissetmiyorsan bı baktır derim.

Maşallah canım kg iyi doğacak bizimde kafası öyleydi 3.5 hafta fark vardı 2ye düşmüş dün.

bende dokununca yada yeyince hareket ediyor sadece cikolata tatli ne bulsam yiyorum oynasinlar diye
Sorduktan sonra burayada yazarsın canim normalmiymis bide onlardan duyalım
Yazarim tabi
Aman aman maşallah diyelim çatlama valla baktıkça üzülüyorum
Valla hepsi ayri zor insallah olmaz korkuyorum bende
Bu haftalarda hepimiz oyleyiz sanirim

benim ebe dedi
ilk tatli bisey ye sonra biraz hafifce karnina dokun hala hareket yoksa sagina don bekle sonra solina don bekle bir sure hala olmazsa acile git

Çok da tatlı yemeyelim meyve de olur normal yemek de aslında, şahsen zaten saat başı acıkıyorum artık çocuk da o yüzden durmuyor olabilir. Son kan tahlilinde açlık şekerim 65 çıkmıştı, epey düşük o yüzden de sık acıkıyor olabilirim

Maşallah canım kg iyi doğacak bizimde kafası öyleydi 3.5 hafta fark vardı 2ye düşmüş dün.
3300-3400 doğar diyor doktor. Valla kafasının büyük olması bi sorun mu var diye üzüyordu içten içe beni mutlu oldum aradaki farkın düşmesine. Sağlıkla doğsun hepimizin bebeği

Ah ben cok acikmiyorum ama sirf hissetmek icin yemeye calisiyorum
benim durumumda kiz zaten ters donuk ayaklariyla hep hissediyorum
ama erkek cok az harekey ediyor o beni
korkutuyor
oh cidden cok dusmus seker orani

3300-3400 doğar diyor doktor. Valla kafasının büyük olması bi sorun mu var diye üzüyordu içten içe beni mutlu oldum aradaki farkın düşmesine. Sağlıkla doğsun hepimizin bebeği
Bizede genetik dedi. Sonra kayınvalidem eşiminde öyle olduğunu söyledi hiç stres yapmadım kendime. Hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar inşallah Bizimde ayak kafadaydı dün

Benim de progestan kullandığım 4. günüm. Lekelenmeler azalmayınca doktorum 3e çıkardı. Dün nst de çektirdi 40 dk. Bir kasılma da yok. Rahim ağzı 3,5 cm. Bebek hareketleri gayet iyi. Neden bu lekeler azalmıyor canım sıkılıyor artık ya. Pembe pembe gördükçe bunalıyorum. Doktorum tamamen psikolojik olduğunu söyledi. Rahim çok etkilenirmiş. Ay canım o kadar sıkılıyor ki bu duruma. Düşünmemeye çalışıyorum ama gördükçe bitmeyecek mi bu diye üzülüyorum elimde değil Bir öneriniz olur mu? Evde dinleniyorum sürekli. Geçsin artık bu lekeler

İçin rahat etmiyorsa bı acile git derim,sırada beklemeden girebilirsin, kayıt yerinden öncelik var dediler diyip giriyorum ben. Dokunup, uzanınca da hiç hissetmiyorsan bı baktır derim.
benim ebe dedi
ilk tatli bisey ye sonra biraz hafifce karnina dokun hala hareket yoksa sagina don bekle sonra solina don bekle bir sure hala olmazsa acile git
Çok şükür etti insan korkuyo aklımda bulunsun teşekkür ederim tavsiyen için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…