2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Oo calisiyorsan eve geldiginde hep yatmak istersin çunkü yatmak çoook tatli gelmeye başladı
Yaa evet eve gelir gelmez atiyorum kendimi. Ama evde 2 cocuk daha olunca yatmak cok mumkun olmuyor
Esim ve kayinvalidem destek sagolsunlar
Yemekle temizlikle falan ugrasmiyorum en azindan.
Benim kizimin adi da Gökçe
Çok severek koyduk ❤
Biz 28. Haftada hastanenin birimiyle gorustuk. Suit oda ayarlamak icin. Bi de sezeyanda tup baglatma ameliyati da dusunuyorum. Hepsinin ucretini konuştuk.
Yaa masallah cok az kaldi. Agustos annesi olacaksin

Hoş geldin canim
El ele verip kaçalim ama nereye gitcez karnımız burnumuzda
Sen artik 36 haftanin icindesin yaa hazir olmaliii dogum şeklin bellimi haftaya kontrolemi gitceksinn
Antalyanın civar köyleri soguk diyorlar yarın gidecegim doktora normalde haftaya gidecektim bn bekleyemicem 1 hafta daha özledim kızımı normal dogum olucak inşallah şartlar uygun olursa son kontrolde normal diye konusmuştuk senin ne zaman kontrolün siz konustunuzmu dogum seklini

Ben de suit oda düşünüyorum. Malum burda akraba kalabalık. Başımda beklemesinler diğer bölmede otursunlar sadece geçmiş olsun demeye uğrasınlar yanıma istiyorum. Normal doğumda da bunu isteyebilirim değil mi? Günü belli değil malum. Gerçi normal mi sezeryan mı o da henüz tam belli değil son vakte kadar. Ne kadar fiyat aldınız?

Bizede genetik dedi. Sonra kayınvalidem eşiminde öyle olduğunu söyledi hiç stres yapmadım kendime. Hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar inşallah Bizimde ayak kafadaydı dün
Benim kafam da küçük sayılmaz o yüzden bize de genetik demişti ama aradaki farkın kapanması mutlu ediyor insanı yine de. Saf makat geliş pozisyonunda olduğu için ayaklar hep kafada bizim

maviss_34 D Derenimo2 Dilos6342
Merhaba Eylül Anneleri, benim minik küvezde hala ama ağızdan beslenmeye başlamış, Perşembe görmek için izin aldım. Doğduğundan beri ilk kez göreceğim heyecan dorukta. Sadece telefonla haber alabiliyoruz normalde.

2 kg olmasını bekliyoruz , o zaman değerlendirme olacak ve alabileceğiz inşallah. Aslında önemli olan sağlıklı olması, sabırsızlansam da, kendimi telkin ediyorum zamanı var diye.

Size de müjdeli haberi veririm umarım tez zamanda.

Herkes iyidir umarım

Ben kendimi hala hamile gibi hissediyorum hala, sadece bebek başka bir yerde büyüyor , karnım yerine sanki.

Bu arada doğumdan sonra iştah açılmasına hazır olun. Yer açılınca , bağırsak mide her şey eski yerine dönüyor ve normalde dokunan şeyleri de yemek istiyor insan

Artık az kaldı Eylül’e sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum. Sevgiler

Ne güzel haberler umarım bir an önce kavuşursunuz minikle

Maşallah bir an önce toparlanıp yanına gelsin annesi hayırlı olsun tekrardan güzel haberlerini bekliyoruz

Yaaaa bizede kafası haftasına göre büyük diyorlar, sonra duruyormuymuş sizinkini okuyunca benimde içim ferahladı şuan

Ne güzel canım sağlığı yerinde olduktan sonra kgda alır her şey yoluna girer en kısa sürede kavuşursunuz

Aklım sendeydi, ne iyi ettin de yazdın

Her şey olması gerektiği gibi gidiyor maşallah size canım, perşembeye de 2 gün kaldı oh Çek mis kokusunu bebeğinin inşallah. Yanına girebileceksin değil mi?

Masallah ya pecan umarim sonraki yazinda cikmis olur kuzucugun guzel saglikli ilerlesin iyi haberlerini bekliyoruz

O iyi olsun da umarım bir an önce kavuşursunuz birbirinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…