İnşallah en kısa sürede kavuşursunuzmaviss_34 @Derenimo2 @Dilos6342
Merhaba Eylül Anneleri, benim minik küvezde hala ama ağızdan beslenmeye başlamış, Perşembe görmek için izin aldım. Doğduğundan beri ilk kez göreceğimheyecan dorukta. Sadece telefonla haber alabiliyoruz normalde.
2 kg olmasını bekliyoruz , o zaman değerlendirme olacak ve alabileceğiz inşallah. Aslında önemli olan sağlıklı olması, sabırsızlansam da, kendimi telkin ediyorum zamanı var diye.
Size de müjdeli haberi veririm umarım tez zamanda.
Herkes iyidir umarım
Ben kendimi hala hamile gibi hissediyorum hala, sadece bebek başka bir yerde büyüyor , karnım yerine sanki.
Bu arada doğumdan sonra iştah açılmasına hazır olun. Yer açılınca , bağırsak mide her şey eski yerine dönüyor ve normalde dokunan şeyleri de yemek istiyor insan
Artık az kaldı Eylül’e sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum. Sevgiler
Doğumu Allah nasip ederse acıbademde yapacağım, orası da bir yenidoğan çantası veriyormuş içinde pişik kremi Bez ıslak mendil şampuan falan oluyormuş.Islak mendili hemen kullanmıyorsun . Başta pamuklu mendillerle ılık suda ıslatarak temizlemek lazım. Sleepy kullandım yenidoğan en başta pişik yapmadı . Islak mendilde şans işi fazla alıp depolamayın alerji kızarıklık yapabilir deneyerek bulursunuz iyi geleni.benim doğum yaptığım hastanede bepanthol , mustela vermişlerdi hatta prima bebek bezi vs. Pişik kremi götürmeyi unutmuşum iyi olmuştu ama bende başta destina aldım yılların pişik kremi diye tavsiye etmişti yakınlarım.güzeldi. nemlendiricide biodermanın atoderm kremi önermişti doktorum aile boyu kullanılabilir bebek nemlendirici özellikli. Yeni doğduklarında yüzlerinde sivilce vardı hem çok iyi geldi hemde tüm vücut banyo sonrası masajla güzel çabuk emilimi vardır kremin kolay sürülüyordu.
Almanyada maalesef ki hele ki bu zamanda doktor değişimi kolay olmuyo Türkiye gibi değil. Doktorlar bu tansiyonu normal buluyorlar, bugün eşim hemşire bi tanıdığına da durumumu anlatmış tabi ki Almanlar. Onlarda normal olduğunu söylemişler. Şimdilik bol bol dinleniyorum. Yapacak başka birseyim yok.Sizi korkutmak istemem ama yinede önlem almakda fayda var . Ödem ve tansiyon yükseliği varsa dikkat edin başka doktor hastaneye gidin . Allah korusun gebelik zehirlenmesinin belirtileri arasında.eltim bu sebeble 37 de doğum yaptı . Tansiyon yüksekliği vardı düşüremediler ve baya bi süre eli yüzü bacakları çok şişmişti vücudu su ödem toplamıştı.
Yok hissetmiyoruz değil, hissediyoruz ama NST de çıkmayabilir. O veriler çok da doğru aksiyonun habercisi olmayabilir , demek istedim.Simdi Kizlar Ikinizi de okuduktan sonra anladim bazi seyleri
ama bu kasilmalar cogaldikca rahim incelecek acilma oyle olacak degilmi ?
yoksa bir sanci ile dogummu baslayacak
yada pecanin dedigi gibi hissetmiyoruz ya gene boyle boyle acilma olacak
Off ne zormusdemekki tek yalanci kasilma benimki cunki 28. Haftada oyle sanciliydiki hatirlayinca hakli buluyorum sizi o zaman bu sertlesmeler tek Yalanci kasilma
Doğru yurtdışında çok farklı buraya göre . Bolcu su içip az tuz tüketin inşallah geçicidir ödem ve tansiyon yükselmesi. Güzel düşünün güzel olsunAlmanyada maalesef ki hele ki bu zamanda doktor değişimi kolay olmuyo Türkiye gibi değil. Doktorlar bu tansiyonu normal buluyorlar, bugün eşim hemşire bi tanıdığına da durumumu anlatmış tabi ki Almanlar. Onlarda normal olduğunu söylemişler. Şimdilik bol bol dinleniyorum. Yapacak başka birseyim yok.
demekki hissettigim cogu kasilma yalanci kasilma oluyorYok hissetmiyoruz değil, hissediyoruz ama NST de çıkmayabilir. O veriler çok da doğru aksiyonun habercisi olmayabilir , demek istedim.
Bir gece ben de öyle hissettim , dedim neler oluyor karnımda ağrılar gerilmeler ( Hastanede ) Dönmüş makat geliyor, denildi. Ertesi gün ultrasona girdim yan yatıyor denildi .
Bir sonraki gece yine öyle - bu kez baş aşağı. Neyse ki öyle kaldı sonra.
Bebeğin dönmesi de ağrılı, bol gerilmeli oluyor.
İnşallah, 1 ay daha dişimi sıkıcamDoğru yurtdışında çok farklı buraya göre . Bolcu su içip az tuz tüketin inşallah geçicidir ödem ve tansiyon yükselmesi. Güzel düşünün güzel olsunsağlıcakla kavuşcaz evlatlarımıza vakti geldiğinde
Bnmde geç ayın 1inde gittim en son 18inde gel dedi artık devamlı kontrol etcez yoklucaz başka çare yokBende ondan cok korkuyorum hissedemeyiz bunlari diye randevuda gec benim ya korkarak ilerliyorum
Ya benim 2 kızım da da yapışıklık olmuştu ıslak mendilden dolayı mi acaba. Bu Kizimda dikkat ederim inşallahYanlış anlaşıldı sanırım elbette ıslak mendili yenidoğanı elbette kullanılıyor ..doğdukdan sonraki ilk haftalarda pamuklu mendille temizlemek daha iyi oluyor. Sonrasında hatta ıslak mendilide ıslatıp kullanmıştım. Bi yakınım hala 10 aylık oldu kızı pamuklu mendille temizliyor. Vajinada yapılıklı yapar demişler ıslak mendil diye
Ben varım canım hatta son kontrolde dozunu arttırdıkKızlar bir de tiroid ilacı kullanan var mı hala?
Bilmiyorumki ben kullandım bi sıkıntı yaşamadım ama çok dikkatli temizliyordum o bölgesindeki akıntı vsyi tahriş etmeden.yaşamadım ama yakınım öyle söyledi doğruluğuna pek inandım diyemedim başka sebebleride olabilir anatomik yapısından şeklinden vs.Ya benim 2 kızım da da yapışıklık olmuştu ıslak mendilden dolayı mi acaba. Bu Kizimda dikkat ederim inşallah
Evet olabilir. Belki de biraz kuru bırakmak gerekiyordu. Kurulduktan da olabilir demişti doktor bez den de demişti.Bilmiyorumki ben kullandım bi sıkıntı yaşamadım ama çok dikkatli temizliyordum o bölgesindeki akıntı vsyi tahriş etmeden.yaşamadım ama yakınım öyle söyledi doğruluğuna pek inandım diyemedim başka sebebleride olabilir anatomik yapısından şeklinden vs.
Oyu bende 22sinde cidden iki haftaya vercem dedi baya uzadi ofBnmde geç ayın 1inde gittim en son 18inde gel dedi artık devamlı kontrol etcez yoklucaz başka çare yok
cnm senin normal doğum mu oldu?Yok hissetmiyoruz değil, hissediyoruz ama NST de çıkmayabilir. O veriler çok da doğru aksiyonun habercisi olmayabilir , demek istedim.
Bir gece ben de öyle hissettim , dedim neler oluyor karnımda ağrılar gerilmeler ( Hastanede ) Dönmüş makat geliyor, denildi. Ertesi gün ultrasona girdim yan yatıyor denildi .
Bir sonraki gece yine öyle - bu kez baş aşağı. Neyse ki öyle kaldı sonra.
Bebeğin dönmesi de ağrılı, bol gerilmeli oluyor.
Benimde öyle. Sanırım kanala girmeye çalışıyor doktorda onun sancılarıdır demişti.Ben bu kasılma olayını ağrı olmadan asla anlayamayacağım ya galiba. Karnım yine taş gibi oldu heryeri. Bebek vajinama aşırı baskı yapıyor kafası büyük diye mi acaba 1aydır sürekli baskı hissi. 3 gecedir uyuyamıyorum zaten doğru düzgün sürekli tuvalet hissiyatı-vajinada baskı-karında sertleşme.
Bizim daha öyle bir durumda yok dün kontrolümüz vardı normaldi her şey. Sürekli sert ve baskı yapıyor bakalım artık haftada bir çağırdı nstye başlayacak haftaya.Benimde öyle. Sanırım kanala girmeye çalışıyor doktorda onun sancılarıdır demişti.
Evet , normal doğumcnm senin normal doğum mu oldu?
Sertleşme olayı benim tuvaletim geldiği zaman oluyor karnım katılaşıyor sanki, şimdi nasılsın?Mahvoldum gece ya migren gibi başım tuttu tek gözüm zonkluyor arada azalıp arada şiddetleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?