2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İnşallah en kısa sürede kavuşursunuz

Doğumu Allah nasip ederse acıbademde yapacağım, orası da bir yenidoğan çantası veriyormuş içinde pişik kremi Bez ıslak mendil şampuan falan oluyormuş.

Sanırım onları ordan tedarik edeceğim ben de. Söylediğimiz gibi sonrasında deneme yanılma yöntemi ile bulurum. Fazla eşyaya hiç
Tahammülüm yok

Almanyada maalesef ki hele ki bu zamanda doktor değişimi kolay olmuyo Türkiye gibi değil. Doktorlar bu tansiyonu normal buluyorlar, bugün eşim hemşire bi tanıdığına da durumumu anlatmış tabi ki Almanlar. Onlarda normal olduğunu söylemişler. Şimdilik bol bol dinleniyorum. Yapacak başka birseyim yok.

Yok hissetmiyoruz değil, hissediyoruz ama NST de çıkmayabilir. O veriler çok da doğru aksiyonun habercisi olmayabilir , demek istedim.

Bir gece ben de öyle hissettim , dedim neler oluyor karnımda ağrılar gerilmeler ( Hastanede ) Dönmüş makat geliyor, denildi. Ertesi gün ultrasona girdim yan yatıyor denildi .
Bir sonraki gece yine öyle - bu kez baş aşağı. Neyse ki öyle kaldı sonra.
Bebeğin dönmesi de ağrılı, bol gerilmeli oluyor.

Doğru yurtdışında çok farklı buraya göre . Bolcu su içip az tuz tüketin inşallah geçicidir ödem ve tansiyon yükselmesi. Güzel düşünün güzel olsunsağlıcakla kavuşcaz evlatlarımıza vakti geldiğinde

demekki hissettigim cogu kasilma yalanci kasilma oluyor
Evet bebegin donmeside felaket acili ama bu sertlesmelerin sebebi Hangisi bunu hic bir doktor anlatamiyor gercek sanci gelince umarim hepimiz anlariz

Ya benim 2 kızım da da yapışıklık olmuştu ıslak mendilden dolayı mi acaba. Bu Kizimda dikkat ederim inşallah

Ya benim 2 kızım da da yapışıklık olmuştu ıslak mendilden dolayı mi acaba. Bu Kizimda dikkat ederim inşallah
Bilmiyorumki ben kullandım bi sıkıntı yaşamadım ama çok dikkatli temizliyordum o bölgesindeki akıntı vsyi tahriş etmeden.yaşamadım ama yakınım öyle söyledi doğruluğuna pek inandım diyemedim başka sebebleride olabilir anatomik yapısından şeklinden vs.

Evet olabilir. Belki de biraz kuru bırakmak gerekiyordu. Kurulduktan da olabilir demişti doktor bez den de demişti.

cnm senin normal doğum mu oldu?

Ben bu kasılma olayını ağrı olmadan asla anlayamayacağım ya galiba. Karnım yine taş gibi oldu heryeri. Bebek vajinama aşırı baskı yapıyor kafası büyük diye mi acaba 1aydır sürekli baskı hissi. 3 gecedir uyuyamıyorum zaten doğru düzgün sürekli tuvalet hissiyatı-vajinada baskı-karında sertleşme.

Benimde öyle. Sanırım kanala girmeye çalışıyor doktorda onun sancılarıdır demişti.

Benimde öyle. Sanırım kanala girmeye çalışıyor doktorda onun sancılarıdır demişti.
Bizim daha öyle bir durumda yok dün kontrolümüz vardı normaldi her şey. Sürekli sert ve baskı yapıyor bakalım artık haftada bir çağırdı nstye başlayacak haftaya.

Reactions: Zzy
Mahvoldum gece ya migren gibi başım tuttu tek gözüm zonkluyor arada azalıp arada şiddetleniyor
Sertleşme olayı benim tuvaletim geldiği zaman oluyor karnım katılaşıyor sanki, şimdi nasılsın?

Ben de araba kullanmakta güçlük çekiyorum artık direksiyonu tutmak İçin dikleşmem gerekiyor dikleşince karnım bükülüyor gibi oluyor rahatsız oluyorum.

Ve bugün 34+0 tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…