2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Dünürüm kontrolden cıktım 2650 gram 46 cm olmuşuzzz gene yüzünü göstermedi onun hüznü içindeyim sen napıyorsn bebişin nasıl
Oy maşallah kuzuyaa nazlı kız annesi dogunca görcen artık gerçi bizimki de zor gösteriyor ama
Şöyle bi takvime baktım da valla çok az kalmış yaa heyecan var mı
İyi şükür kuzum bende en son cumartesi gittim tam 32 haftalikti bizimki de 2100 gr olmuş hersey iyiydi de iki gündür biraz sancilanmaya başladım

Ferideninbebekleri canım adı..bizde kontrolden geliyoruz gece tarifesi farklı fiyatmış bide bnu cıkartmışlar şaka gibi fırsatcılık bilsem gitmezdim aksam
Aksam tarifesindedemi kendi drun bakiyor onu ilk defa duydum ya cok mu pahaliydi dr ne dedi

Arkadaşlardan ilişkiden 50 gün sonra yapılan kan testi kesin midir bi de ultrasonda kese kesin görünmesi mi lazım yardımcı olabilir misiniz

Popişini ıssırdıklarım birde naz yapıyorlar maşallah erkek oldugunu smdiden belli ediyor 1800 dü bnm kız 32de cılız heyecan var arada bi titreme gelip gidiyor açıkcası şimdi kontroldeyken bi kadın sancısı cekiyordu doktorumda onu dogurtmaya gitti denk geldim hayırlısı dedim içimden doktora göründünmü peki ?

Sağlıklı güzel günlerde büyütün bebeğinizi kuzucum

Aksam tarifesindedemi kendi drun bakiyor onu ilk defa duydum ya cok mu pahaliydi dr ne dedi
Doktorum nöbetçiydi bugün öyleyken aksam sakin sakin gidelm dedim 3 hafta önce 215 olan muayene smdi 260 olmuş akşam tarifesi+nst 380 tl alındı vermekte problem degil ama her fırsatcılıgı değerlemdiriyorlar 1 haftaya düştü kontroller cok sükür dogurunca gel demedi 2650 olmuşuz

Evet canisi ilki sezeryan olduğu için oda öyle olacak ben normal doğuramam zaten galiba zorla muayene olmuştum alttan 35kvk adıyla gelsin Aras kuş

Allahtan 1 hafta kontrol süren var
Muayne kontrol şeklinde ilerlersin
Hangi hastane fırsatci degil ki valla.yakaladımı öpcek yer ariyor
Masallah büyümüş ponçiiik
Çatı muaynesi fln yaptimi

Sorma aynen bi acıkıyorum bi susuyorum bi lavabo falan derken iş bitmiyor zaten cok çabuk yoruluyorum belim ağrıyor ayağım küçük molalar derken bazen sinir oluyorum annem geldi sağolsun yardım ediyor yoksa benim iş biteceği yokmuş önceden bir günde sabah kalkar yapardım bütün evin işini tabi acıkmadan yorulmadan şimdi yeme içme lavabo gitme çok oyalıyor

Allahtan 1 hafta kontrol süren var
Muayne kontrol şeklinde ilerlersin
Hangi hastane fırsatci degil ki valla.yakaladımı öpcek yer ariyor
Masallah büyümüş ponçiiik
Çatı muaynesi fln yaptimi
Yok yapmadı ama kapalıymış daha cıkış yolu yüzünü göstermiyor inat etti bn agustos sonu doguraym diyodum ama bu kız bu inatla son güne kadar dogmaz bence senin kontrolün ne zamandıı

Dogunca gerçekten ısırıp nazi göstericez onlara gibi
Bende şeker çıktı ya kuzum insülin kullanıyorum hem erkek bi tık o etkilemiş olabilir, gerçi doktor şeker hiç etkilememis dedi ama bilemiyorum. Bir de genetikte oluyor anası 5 kilo dogunca
Bakalim nasıl olacak gerçi haftadan haftaya değişiyor kilo alımları bile.
Normal doğum mu düşünüyorsun canım, sen onlara pek takılma gormemezlikten gel benim normal olmayacak ama görsem kaçarım ordan

Evet 3 hafta önce konusmuştuk sezeryan gerekliligi olmazsa hayırlısıyla normal dogum diye baş aşagıda artk doktorda yalvarsamda sezeryan yapmaz o tip hazırlıkları ne yaptın bittimi bebişin esyaları zor olmuştur sana hem tasınma hem bebiş hazırlıgı

Dünürüm kontrolden cıktım 2650 gram 46 cm olmuşuzzz gene yüzünü göstermedi onun hüznü içindeyim sen napıyorsn bebişin nasıl
Ahhh bu kizlarrrrr nazlı kızlar çok az kaldı annesi doğunca göreceksin yüzünü

Bende dip bir ev temizliği yaptıracağım perde halı kapı cam dolap biraz daha erken diye ay sonuna ayarladım. Bebek odası 2 hafta oldu bitti Allahtan. Acil durumda çantamızı alıp gideceğiz
Benimde annem yaptı sağolsun öncesinde kayınvalidemlede yapmıştık bazı şeyleri o yüzden üstünden geçelim dedik Perdeler camlar dolaplar mobilyalar bitti bebiş odamızı tamamlıyoruz şuan aksesuar yıkama ütüleme falan. geriye halılar kaldı onları da en son eylülde vereceğiz inşalah

Üstünden yük kalkmıştır yani benim odası bitince öyle oldu

Aynı aynı fazlası var eksiği yok canım

Tesnim1903 bana yurtdışından bi arkadaşım almıştı zamanında, hiç kullanmamıştım aylardır. Kısmet bugüneymiş.
Ama türkiyedede vardır muhakkak muadilleri.

Kızlar öldüm ya, minik minik başlayayım ütüye dedim kardeşimle beraber ama ufak olmasına rağmen daha bitiremedim. Az az devam edeceğim ilerleyen günlerde. Şuan şöyle eridim

Eklentiler

• image.webp
    79,8 KB · Görüntüleme: 62
Yok yapmadı ama kapalıymış daha cıkış yolu yüzünü göstermiyor inat etti bn agustos sonu doguraym diyodum ama bu kız bu inatla son güne kadar dogmaz bence senin kontrolün ne zamandıı
Kapali oldugunu nerden anladi benim eylulun ilk haftasi daha cooook varr en son kontrolde benimkide yuzunu gostermedi dr o kdr tik tik vurdu ama yoook
Belli olmaz belki süpriz yapar .d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…