Olur öyle şeyler canim
evet buna ben değil de eşim inanamiyor ona hala 6.aydaym gibi geliyor gel bide bana sor diyorum sıcaklardan fenalardayim doğunca annesinin sütüyle toparlar kendini minnoş oğlan
Nefes alamıyorum dilosss çok fenaa İstanbul bugün yağdı da ferajladik biraz oğluşum iyi çok şükür herşey yolunda dogursak da rahatlamak diyorum
3 hafta önce girdim canim haftaya gene gireceğim ama sancı çıkmadı bende bebek yeni dönmüş baş aşağıya
Yerleri daraldığı için hareketleri kısıtlanıyor canim ama takip etmek lazım
Ahhhh ne az kalmış yaaa maşallah bebise
doğum tarihini ekliyorum listeye
isim yazmış mıydık canim ne olacak adı
Kızlar doğum tarihi netleşen bebeğinin ismi netleşen yazsın bana
Arada oluyor öyle şeyler canim uyuyordur muhtemelen çok şükür herşey yolunda randevular kısaldı iki hafta da gidip geliyoruz işte 38 de doğum olacak sezeryan olduğu için sayılı günler kaldı isminiz belli oldu mu kuzum
Ahhh yerim güzel günler de kullanın annesi
Çok sevindim canım inşallah daha güzel haberlerle gelirsin bize habersiz bırakma bizi sağlıcakla kollarına al oğlunu
O sertleşme bende de oluyor bı yere toplaniyor canım çok yanıyor ama normal mi bilmiyorum ilkinde hiç yaşamadım böyle şeyler
Oğlumu okula ben bırakıyorum ama artık nefes alamaz hale geldim zorlaniyorum valla
Bitane normal bir gecelik aldık canim bitanede dantelli alacağım sadesinden evden de pijama takımı koyacağım ama sezeryanda pek giyilmiuor pijama takımı zor oluyor