2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
O bende de var sıkıntı bastığı zaman dogurayim diyorum geçtiğinde az daha icerde kalsın diyorum garip duygular

Gün boyu bende evde oturmuyorum ki dediğiniz gibi şu aralar oğlumun odasının son detaylarını düzenliyoruz. Evin genel temizliği perdeler falan hepsi temizlendi derken oturamadım ancak hastane çantam hazırlıycam kıyafetler yıkanıp ütülenecek daha mobilyalar falan tekrar temizledik sildik odasını eksikleri aldık derken oyalandık baya

Ajjajjaja ben cok sevdim ya ayaklarim odem topluyor bacaklarimla daha hos durdu sanki
Ay bende minyonum ama sevemedim ya koca ayak gibi ellerim karşıdan pek anlaşılmıyor da ben gayet iyi farkediyorum parmaklarımı
İşim biterse dinlencem inş bi türlü bitmiyor hazırlık soğuk suyu her gün yapayım ama belki iyi olur en azından akşamları uzatayım ayaklarımı. Gündüz o da bitsin bu da bitsin derken gün bitiyor malesef

Arzum bende baktırdım Crknkz ile. Ona yüzde 70 kız demişti bana yuzde 63 erkek.
Onun tuttu bakalım bende tutacak mı hiç tutacak gibi gelmiyor
Canim selamlar nasılsın:) nub teorisi ararken karşıma çıktın cok sevindim hersey yolundadır inşallah, doguma az kalmış.
Bu nub a kim baktı sizde, anliyormusun göndersem bakabilir misin :)

Bende bacaklar ve ayaklar sis o yuzden mutluyum ben pek minyon sayilmam ve zayiftim baya

Canim selamlar nasılsın:) nub teorisi ararken karşıma çıktın cok sevindim hersey yolundadır inşallah, doguma az kalmış.
Bu nub a kim baktı sizde, anliyormusun göndersem bakabilir misin :)
Merhaba canım iyiyim şükür sen nasılsın Crknkz ile eğlencesine baktırmıştık ama ikimizinde tuttu instagramda cinsiyet..arzum diye biseydi adı. Biz anlamıyoruz da öylesine baktirmistik o zaman

Yok açıklık değil çatıyı dedim Vaktinde hayırla gelsin beben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…