2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kapali oldugunu nerden anladi benim eylulun ilk haftasi daha cooook varr en son kontrolde benimkide yuzunu gostermedi dr o kdr tik tik vurdu ama yoook
Belli olmaz belki süpriz yapar .d
Off senin şafak karanlık Ultrasonla rahim agzına bakıyor öyle söylüyor.arkadasımın gittigi bi doktor vardı o çatı muayenesi yapmadıgını söylemiş ona hiç yapılmamış mesela belkim benm doktorımda yapmaz umut fakirin ekmegidir demişler

Senin için hangisi hayırlı olacaksa o olsun kuzum, korkma durumunda normal doğum diye direten doktor aslında çok iyi oluyor okuduklarıma göre.
Şükür bisey kalmadı yavrum, çok zor oldu ama tek başıma olduğum için Allah gücünü de verdi. Yenidogan eşyaların çoğu annemde onları ayarlamistim zaten bende memlekete gidicem insallah doğum için

Senin içinde kuzum hayırlısıyla hepimiz ben dogurdum diye yazarız mutlu mutlu bi avazda inşallah ne zaman gitmeyi planlıyorsun

Hahaha benim şafak karanlik sen dogurur bana yol gosterirsin artik ee ordan gozukuyosa yapmazzz belkimm .d.d hic yapcamda demediyseeee .d
Benim ki diyo mesela yapcam die aman yapsin ya nolcak normal kontrolde ulturasyonla daliyolardi iceri bu sefer ki parmak olmus cok mu

Öyle tabiki ya koca bebe cıkıyor iki parmak cokda şey degil

Yok yapmadı ama kapalıymış daha cıkış yolu yüzünü göstermiyor inat etti bn agustos sonu doguraym diyodum ama bu kız bu inatla son güne kadar dogmaz bence senin kontrolün ne zamandıı
Offf benimkide gostermedi zalim kizim oyle istedim bes defa oldu birde inatla oyle bastiriryor doktor gene yok

Bebeğimin Adı Aren Atlas , doğum henüz belli değil , gecen hafta gittim doktora nstde sancı çıkmadı 3 hafta sonra gel dedi 24 Ağustosa verdi randevu , her hafta beklerken 3 hafta diyince şaşırdım şimdi bekliyorum ama kasılmalarım var düzensiz, bebeği kasıklarımda hissediyorum artık

İnsan çok meraklanıyor birde anı kalsın istiyor ama malesefen son detaylıda gösterdigi var benmde o kadar.şimdi tam kaç haftalıksım
Aynen ozellikle azda olsa kime benziyor diye insan merak ediyor ama iste onlarin da karakteri oturuyor
bugun 34+3ium cok sukur az Kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…