Kapali oldugunu nerden anladi benim eylulun ilk haftasi daha cooook varr en son kontrolde benimkide yuzunu gostermedi dr o kdr tik tik vurdu ama yoook
Belli olmaz belki süpriz yapar .d
Off senin şafak karanlık Ultrasonla rahim agzına bakıyor öyle söylüyor.arkadasımın gittigi bi doktor vardı o çatı muayenesi yapmadıgını söylemiş ona hiç yapılmamış mesela belkim benm doktorımda yapmaz umut fakirin ekmegidir demişler
Evet 3 hafta önce konusmuştuk sezeryan gerekliligi olmazsa hayırlısıyla normal dogum diye baş aşagıda artk doktorda yalvarsamda sezeryan yapmaz o tip hazırlıkları ne yaptın bittimi bebişin esyaları zor olmuştur sana hem tasınma hem bebiş hazırlıgı
Senin için hangisi hayırlı olacaksa o olsun kuzum, korkma durumunda normal doğum diye direten doktor aslında çok iyi oluyor okuduklarıma göre.
Şükür bisey kalmadı yavrum, çok zor oldu ama tek başıma olduğum için Allah gücünü de verdi. Yenidogan eşyaların çoğu annemde onları ayarlamistim zaten bende memlekete gidicem insallah doğum için
Senin için hangisi hayırlı olacaksa o olsun kuzum, korkma durumunda normal doğum diye direten doktor aslında çok iyi oluyor okuduklarıma göre.
Şükür bisey kalmadı yavrum, çok zor oldu ama tek başıma olduğum için Allah gücünü de verdi. Yenidogan eşyaların çoğu annemde onları ayarlamistim zaten bende memlekete gidicem insallah doğum için
Off senin şafak karanlık Ultrasonla rahim agzına bakıyor öyle söylüyor.arkadasımın gittigi bi doktor vardı o çatı muayenesi yapmadıgını söylemiş ona hiç yapılmamış mesela belkim benm doktorımda yapmaz umut fakirin ekmegidir demişler
Hahaha benim şafak karanlik sen dogurur bana yol gosterirsin artik ee ordan gozukuyosa yapmazzz belkimm .d.d hic yapcamda demediyseeee .d
Benim ki diyo mesela yapcam die aman yapsin ya nolcak normal kontrolde ulturasyonla daliyolardi iceri bu sefer ki parmak olmus cok mu
Hahaha benim şafak karanlik sen dogurur bana yol gosterirsin artik ee ordan gozukuyosa yapmazzz belkimm .d.d hic yapcamda demediyseeee .d
Benim ki diyo mesela yapcam die aman yapsin ya nolcak normal kontrolde ulturasyonla daliyolardi iceri bu sefer ki parmak olmus cok mu
Yok yapmadı ama kapalıymış daha cıkış yolu yüzünü göstermiyor inat etti bn agustos sonu doguraym diyodum ama bu kız bu inatla son güne kadar dogmaz bence senin kontrolün ne zamandıı
Bebeğimin Adı Aren Atlas , doğum henüz belli değil , gecen hafta gittim doktora nstde sancı çıkmadı 3 hafta sonra gel dedi 24 Ağustosa verdi randevu , her hafta beklerken 3 hafta diyince şaşırdım şimdi bekliyorum ama kasılmalarım var düzensiz, bebeği kasıklarımda hissediyorum artık
benim kizin tek verdigi tepkisi her dakika ayagini diretmesi sonra bize kus gibi en son 2. Deraylida gosyermis yuzunu
gecen doktor korktu yuzunu gormuyoruz diye
bakti ikincide var yuzu rahatladi
benim kizin tek verdigi tepkisi her dakika ayagini diretmesi sonra bize kus gibi en son 2. Deraylida gosyermis yuzunu
gecen doktor korktu yuzunu gormuyoruz diye
bakti ikincide var yuzu rahatladi