2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Vayy ne kadarmış fiyat ben hiç sormadim :)
yok onlari hic arastirmadim küvetimde yüzdürürüm yaaa onlarin fiyat araligi neymis ki uygunsa giderizzzz

Aynı durum bizde de var perdeler yıkandı camlarin şoyle bi tozunu aldim. Insallah bu hafta bende kiyafetlerini yıkayıp utüleyip dolaba yerlesticem .d artik 2 iş yapıp azcık yatim diyorum yada acıkıp yemek molasi vermekten adam akıllı şip şak iş yapamaz oldum daha vaktimiz var ya bisey olmazzzz

35+5ten herkese selamlar kızlar, bu aralar özellikle son 2 gündür inanılmaz derecede hamile olduğumu hissediyorum Resmen son 2 günde karnım büyüdü birden, vücudum ağırlaştı, bel ağrılarım başladı. Son haftalar sıcaklar ile iyice çekilmez oldu 37.haftada kontrolüm var sona doğru adım adım ilerliyoruz çok heyecanlı

Bende 34bitince başladı 3 gecedir ne rahat uyku ne bir şey cidden kalçalarım ezik gibi acıyor yürürken falanda son zamanlar ağırlaştık iyice

Bende dip bir ev temizliği yaptıracağım perde halı kapı cam dolap biraz daha erken diye ay sonuna ayarladım. Bebek odası 2 hafta oldu bitti Allahtan. Acil durumda çantamızı alıp gideceğiz

Bende 34bitince başladı 3 gecedir ne rahat uyku ne bir şey cidden kalçalarım ezik gibi acıyor yürürken falanda son zamanlar ağırlaştık iyice
Ahh evet ya gece uyku zaten yalan oldu iyice hem sıcaktan hem de ağrılardan. Yatakta dönmek eziyet, sürekli tuvalete gitme durumu falan aiiyyy valla ağırlaşmayı dibine kadar hissediyorum

Bu akşam eşim halıları topladı yarın yıkamaya vereceğiz. Normalde eve 15 günde 1 Yarım gün kadın geliyor temizliğe. Doğuma yakın tam gün alıp dip köşe temizlik yaptıracağım camlar, perdeler, dolap içleri vs. Tabi benim minik adam planlamalardan önce gelmez umarım

Renkler karışmasın için satılan bez ne oluyor

Ayy bende boyle dusunuyorim 36. Haftada dogurmazsam insallah nasip

Cok guzel olmuş nerede yaptirdin

2 agustos dogum tarihimiz canım darısı buradaki tüm annelerin basına agrısız sızısız insallah, hepinize kolaylıklar diliyorum bebek ismi Aslan Ali, kilo 3030 gram, boyu ölçmediler kalca cıkıklıgı oluyor diye bilmiyoruz biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…