2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Merhabalar arkadaşlar, gümüş kapak alanlar ya da daha önce kullananlar hangi markayı tercih ettiniz? Bir sürü marka var piyasada fiyat aralığı da çok geniş kafam karışmış durumda. Ebebekten baby&mom marka sipariş ettim ama içi kararmış geldi iade ediyorum. Düzgün bir şey almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?

En iyi silverette marka diye okudum yıllardır

Ahhh bu yaramazlar, ne isterlerse o oluyor herşey yolunda gider umarım Dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz

Yaa, artık her an her şeyin olabileceği haftalardayız. Nişandan haftalar sonra da doğum olabiliyor, bakalım ne zmn gelecek minik.

selam canım. Açıklık muayenesi yaptılar mi . Ayrıca bildiğim kadarıyla nisan gelmesini çok önemsemiyorlar doktorlar ama hemen bir kaç hafta bekleyebilirmiş bebek. Doktorun gelince bizide haberdar et. Hayırlı zamanda hayırlısıyla kucağına al inşallah

Aaa Çantam hazır ama insan korkuyor böyle şeyler duyunca. Hadi hayırlisiyla kucağına al inşallah .Allah yardımcın olsun

H halleycik şimdi nasılsın? Gelişmelerden haberdar et bizi

Z3hra yazını görünce yazmadan edemedim, 2 düşük yaşadım o zaman tekrar ayağa kalkamam zannederken şimdi bebeğime kavuşmama sayılı günler kaldı..
İnsan öyle bir varlık ki her şeye alışıyor her şeyi atlatıyor ve söylediğin gibi sanki o günleri hiç yaşamamış gibiyim şimdi. Sorana ilk gebeliğim diyorum istemsizce, oysa 3 olacak.

Düşününce bazı şeyleri iyi ki şimdi bu zamanda olmuş diyorum. Her şey vaktine esir işte

Ben bundan aldım canım ama henüz kullanmadım, az az başlamayı düşünüyorum artık. Fiyatı da ben aldıktan sonra baya artmış

Eklentiler

• 4B402D5D-6FC7-496D-86BB-C5FAE24BE3A7.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 68
merhaba kızlar
emzirme sütyeni mi sizce emzirme atleri mi daha kullanışlı?? ikisi de gerekli mi kaçar tane aldınız?

bakalım minik ne zaman gelecek. hayırlısıyla biraz daha bekler inş :)
sağ salim alın kucağınıza.
gelişmeleri heyecanla bekliyoruz :)

Yaaa suprizli bir gün olacak sanırım gelişmelerden haberdar et canım hakkiniz da en hayırlısı olsun kızların dediği gibi Nisan gelip haftalar sonra doğum başlayabiliyor normali mi bekleyeceksin

merhaba kızlar
emzirme sütyeni mi sizce emzirme atleri mi daha kullanışlı?? ikisi de gerekli mi kaçar tane aldınız?
Emzirme sutyeni gerekli göğüs sarkmasin toparlasin diye atletide cok gerekli emzirirken komple heryerimiz gorunmesin diye gezerken veya misafirlikte gobegimiz fln aciliyo ya

Anaaa ablaminda öyle olur digumlari hep, önce nişan gelir sonra hastaneye gider sonra bebiş gelir sag salim kucagina al insallah bi avazda kurtul

Rahim agzi biraz acilmis kanama o genislemedenmis
Bebek biraz zorlanmis
Ama plesantada bi sorun yok
Kanama alani yok
Bugun daha kal dedi bakalimm
Haftada 1 kontrole devam edicez
Acil bisi olursa gelicem

Suanlik kanama ve hafif kasik agrim icin
Progesteron igne
Adalac hap
12 saatte 2 doz ciger gelistirici ve serum takiyorlar
Bu sureci yaşamayin ama az cok bilgi olsun diye yazdim kizlar

Hepinize tesekkur ederim
Nisan gelince hemen baslarmi.diyordum ama daha zamanda oliyormuş

Yaa, artık her an her şeyin olabileceği haftalardayız. Nişandan haftalar sonra da doğum olabiliyor, bakalım ne zmn gelecek minik.

Aaa Çantam hazır ama insan korkuyor böyle şeyler duyunca. Hadi hayırlisiyla kucağına al inşallah .Allah yardımcın olsun

bakalım minik ne zaman gelecek. hayırlısıyla biraz daha bekler inş :)
sağ salim alın kucağınıza.
gelişmeleri heyecanla bekliyoruz :)

Yaaa suprizli bir gün olacak sanırım gelişmelerden haberdar et canım hakkiniz da en hayırlısı olsun kızların dediği gibi Nisan gelip haftalar sonra doğum başlayabiliyor normali mi bekleyeceksin

Emzirme sutyeni gerekli göğüs sarkmasin toparlasin diye atletide cok gerekli emzirirken komple heryerimiz gorunmesin diye gezerken veya misafirlikte gobegimiz fln aciliyo ya

Kesinlikle çok şükür ki böyle Rabbim daha güzel günler görmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…