En iyi silverette marka diye okudum yıllardırMerhabalar arkadaşlar, gümüş kapak alanlar ya da daha önce kullananlar hangi markayı tercih ettiniz? Bir sürü marka var piyasada fiyat aralığı da çok geniş kafam karışmış durumda. Ebebekten baby&mom marka sipariş ettim ama içi kararmış geldi iade ediyorum. Düzgün bir şey almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Ahhh bu yaramazlar, ne isterlerse o oluyorSelam anneleer
Dun gunduz rutin muanemde hersey yolundayken aksamustu nişanim geldi ve hastaneye yatisim yapildi
Doktorum henuz gelmedi,sureklu nst takibi fln yapiyorlar .
Dicem o ki son dakika gölu atabiliyorlar
Cantanizi ihmal etmeyin
Ben gibi bir yandanda canta doldurursunuz
Yaa, artık her an her şeyin olabileceği haftalardayız. Nişandan haftalar sonra da doğum olabiliyor, bakalım ne zmn gelecek minik.Selam anneleer
Dun gunduz rutin muanemde hersey yolundayken aksamustu nişanim geldi ve hastaneye yatisim yapildi
Cantanizi ihmal etmeyin
selam canım. Açıklık muayenesi yaptılar mi . Ayrıca bildiğim kadarıyla nisan gelmesini çok önemsemiyorlar doktorlar ama hemen bir kaç hafta bekleyebilirmiş bebek. Doktorun gelince bizide haberdar et. Hayırlı zamanda hayırlısıyla kucağına al inşallahSelam anneleer
Cantanizi ihmal etmeyin
AaaSelam anneleer
Cantanizi ihmal etmeyin
Selam anneleer
Cantanizi ihmal etmeyin
H halleycik şimdi nasılsın? Gelişmelerden haberdar et biziOcak'ta biz de tüp bebek düşünüyorduk tam o ay hamile kaldığımı öğrendim. Araştırdığımda kadarıyla epey zor cidden ama değecek inşaallah. Sonu öyle güzel olacak ki tüm zorlukları unutturacak. Çok uzun sürmedi bizim hasretimiz yine de beklemek çok zor geldi şimdi sanki hiç zorluk çekmemiş beklememiş gibi hissediyorum. Sanki hemen tutmuş da umutsuzluğa hiç düşmemişiz altın bozdurup tüp bebek yapmak geçmemiş aklımızdan. Hormon ilaçlarını kullanmamışız doktor doktor sorun mu var diye gezmemişiz ilk denemede tutmuş sanki. Doğunca nasıl ki hamilelik ve doğumdaki zorlukları unutuyor insan bu da öyle bişi herhalde
Ben bundan aldım canım ama henüz kullanmadım, az az başlamayı düşünüyorum artık. Fiyatı da ben aldıktan sonra baya artmışMerhabalar arkadaşlar, gümüş kapak alanlar ya da daha önce kullananlar hangi markayı tercih ettiniz? Bir sürü marka var piyasada fiyat aralığı da çok geniş kafam karışmış durumda. Ebebekten baby&mom marka sipariş ettim ama içi kararmış geldi iade ediyorum. Düzgün bir şey almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
bakalım minik ne zaman gelecek. hayırlısıyla biraz daha bekler inş :)Selam anneleer
Cantanizi ihmal etmeyin
Yaaa suprizli bir gün olacak sanırım gelişmelerden haberdar et canım hakkiniz da en hayırlısı olsun kızların dediği gibi Nisan gelip haftalar sonra doğum başlayabiliyor normali mi bekleyeceksinSelam anneleer
Cantanizi ihmal etmeyin
Emzirme sutyeni gerekli göğüs sarkmasin toparlasin diye atletide cok gerekli emzirirken komple heryerimiz gorunmesin diye gezerken veya misafirlikte gobegimiz fln aciliyo yamerhaba kızlar
emzirme sütyeni mi sizce emzirme atleri mi daha kullanışlı?? ikisi de gerekli mi kaçar tane aldınız?
Anaaa ablaminda öyle olur digumlari hep, önce nişan gelir sonra hastaneye gider sonra bebiş gelirSelam anneleer
Cantanizi ihmal etmeyin
önerdiğin marka var mı? nerden alsamEmzirme sutyeni gerekli göğüs sarkmasin toparlasin diye atletide cok gerekli emzirirken komple heryerimiz gorunmesin diye gezerken veya misafirlikte gobegimiz fln aciliyo ya
Pentinin emzirme atleti çok güzel, sutyen de ebebekte balensiz ama kaplı modeller var. Ben rahatlık açısından hamilelikte bile kullanmaya başladım.önerdiğin marka var mı? nerden alsam
selam canım. Açıklık muayenesi yaptılar mi . Ayrıca bildiğim kadarıyla nisan gelmesini çok önemsemiyorlar doktorlar ama hemen bir kaç hafta bekleyebilirmiş bebek. Doktorun gelince bizide haberdar et. Hayırlı zamanda hayırlısıyla kucağına al inşallah
Yaa, artık her an her şeyin olabileceği haftalardayız. Nişandan haftalar sonra da doğum olabiliyor, bakalım ne zmn gelecek minik.
AaaÇantam hazır ama insan korkuyor böyle şeyler duyunca. Hadi hayırlisiyla kucağına al inşallah .Allah yardımcın olsun
H halleycik şimdi nasılsın? Gelişmelerden haberdar et bizi
Z3hra yazını görünce yazmadan edemedim, 2 düşük yaşadım o zaman tekrar ayağa kalkamam zannederken şimdi bebeğime kavuşmama sayılı günler kaldı..
İnsan öyle bir varlık ki her şeye alışıyor her şeyi atlatıyor ve söylediğin gibi sanki o günleri hiç yaşamamış gibiyim şimdi. Sorana ilk gebeliğim diyorum istemsizce, oysa 3 olacak.
Düşününce bazı şeyleri iyi ki şimdi bu zamanda olmuş diyorum. Her şey vaktine esir işte
bakalım minik ne zaman gelecek. hayırlısıyla biraz daha bekler inş :)
sağ salim alın kucağınıza.
gelişmeleri heyecanla bekliyoruz :)
Yaaa suprizli bir gün olacak sanırım gelişmelerden haberdar et canım hakkiniz da en hayırlısı olsun kızların dediği gibi Nisan gelip haftalar sonra doğum başlayabiliyor normali mi bekleyeceksin
Emzirme sutyeni gerekli göğüs sarkmasin toparlasin diye atletide cok gerekli emzirirken komple heryerimiz gorunmesin diye gezerken veya misafirlikte gobegimiz fln aciliyo ya
Kesinlikle çok şükür ki böyleH halleycik şimdi nasılsın? Gelişmelerden haberdar et bizi
Z3hra yazını görünce yazmadan edemedim, 2 düşük yaşadım o zaman tekrar ayağa kalkamam zannederken şimdi bebeğime kavuşmama sayılı günler kaldı..
İnsan öyle bir varlık ki her şeye alışıyor her şeyi atlatıyor ve söylediğin gibi sanki o günleri hiç yaşamamış gibiyim şimdi. Sorana ilk gebeliğim diyorum istemsizce, oysa 3 olacak.
Düşününce bazı şeyleri iyi ki şimdi bu zamanda olmuş diyorum. Her şey vaktine esir işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?