2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
tedbirle devam edecek o halde. bebekte ve plasentada sorun olmamasına çok sevindim.
istirahat ile sürecin tamamlanır diye umuyorum.
bu ara erken doğum tehdidinden dolayı hastanede yattım bi kaç sefer.
önceki gün çıkarken doktor 2 cm açıklıkla gelen gebeyi bile haftalarca bekletebiliyoruz, stres yapma lütfen diye ısrarla söyledi bana.
seninki de bekler diye ümit edelim :)

Hayırlısıyla doğsun inşallah. Nişan gelince haftaları bulabiliyor doğum diye okumuştum
merhaba kızlar
emzirme sütyeni mi sizce emzirme atleri mi daha kullanışlı?? ikisi de gerekli mi kaçar tane aldınız?
Atlet giyiyorsanız ikisinide alın ben giyemediğim için sadece südyen aldım mesela

ayy tam kac haftaliksin Kuzum
merhaba kızlar
emzirme sütyeni mi sizce emzirme atleri mi daha kullanışlı?? ikisi de gerekli mi kaçar tane aldınız?
Ben atlet giymedigim icin sutyen aldim

Yok yok hiç umudun yoktu iyi geldin çok şükür. İki hafta sonra ne zaman gelecekler diye başlıcaz şikayete
Valla hic umudum yoktu cidden ama dayandim hamdolsun
ama agrilarim basladi bu sefer sanirim Doguma gider bu is kasilmalae bitmiyor acile gitcem bakalim aciklik olcmek icin yarin gidim en iyisi ilaclarla durmazsa

Ne güzel haber, peki kontrolün bundan sonra da her 2 haftada 1 mi? Ultrasona almaları da iyi olmuş. Peki kilosunda artış var mıydı

Çok çok geçmiş olsun canım. Ben de progesteron iğne oluyorum bugün 2. Dozumu yaptırdım. Çok yakıyor ama bebişlerimiz için değer inşallah vakitlerinde güzel güzel gelirler çok dikkat et kendine

Hiç panik olmayın, ben 20. haftamdan beri yazdığınız ilaçları kullanıyorum. Açılma benim de başlamıştı, doktor nişan değil dese benim de ufak bir parça hayatımda daha önce görmediğim, sümüksü bir leke gelmişti. Adalat sancilarinizi kontrol altında tutacaktır, zaten 37 ye gelince tüm ilaçları kesiyorlar, doğal süreç işliyor. Kaldı ki ciğer geliştirici yapılmış, inşallah vaktinde gelir minnoş

Ne güzel haber, peki kontrolün bundan sonra da her 2 haftada 1 mi? Ultrasona almaları da iyi olmuş. Peki kilosunda artış var mıydı
Ya kilosuna bakamadı açıkçası o an. Bennkiloyu dert etmiyorum sormadım da. Çarşamba günü doktor randevum var. O bakalım ne dicek hafta da 1 mi 2 hafta da mi. 37 haftalik olcam. Benim duam acilman var dese 1 hafta içinde de doğum olsa ama bakalım inşallah. 37den sonda suquat falan başlıcam ben zaten. EEbeler çok iyiydi sağolsunlar ona çok sevindim hiç korkma yanındayız yardimciyiz dediler.

Valla hic umudum yoktu cidden ama dayandim hamdolsun
ama agrilarim basladi bu sefer sanirim Doguma gider bu is kasilmalae bitmiyor acile gitcem bakalim aciklik olcmek icin yarin gidim en iyisi ilaclarla durmazsa
Kaç hafta oldun canım? Küvezsiz al kucağına bebişler inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…