Rahim agzi biraz acilmis kanama o genislemedenmis
Bebek biraz zorlanmis
Ama plesantada bi sorun yok
Kanama alani yok
Bugun daha kal dedi bakalimm
Haftada 1 kontrole devam edicez
Acil bisi olursa gelicem
Suanlik kanama ve hafif kasik agrim icin
Progesteron igne
Adalac hap
12 saatte 2 doz ciger gelistirici ve serum takiyorlar
Bu sureci yaşamayin ama az cok bilgi olsun diye yazdim kizlar
tedbirle devam edecek o halde. bebekte ve plasentada sorun olmamasına çok sevindim.
istirahat ile sürecin tamamlanır diye umuyorum.
bu ara erken doğum tehdidinden dolayı hastanede yattım bi kaç sefer.
önceki gün çıkarken doktor 2 cm açıklıkla gelen gebeyi bile haftalarca bekletebiliyoruz, stres yapma lütfen diye ısrarla söyledi bana.
seninki de bekler diye ümit edelim :)
Selam anneleer
Dun gunduz rutin muanemde hersey yolundayken aksamustu nişanim geldi ve hastaneye yatisim yapildi
Doktorum henuz gelmedi,sureklu nst takibi fln yapiyorlar .
Dicem o ki son dakika gölu atabiliyorlar
Cantanizi ihmal etmeyin
Ben gibi bir yandanda canta doldurursunuz
Selam anneleer
Dun gunduz rutin muanemde hersey yolundayken aksamustu nişanim geldi ve hastaneye yatisim yapildi
Doktorum henuz gelmedi,sureklu nst takibi fln yapiyorlar .
Dicem o ki son dakika gölu atabiliyorlar
Cantanizi ihmal etmeyin
Ben gibi bir yandanda canta doldurursunuz
Valla hic umudum yoktu cidden ama dayandim hamdolsun
ama agrilarim basladi bu sefer sanirim Doguma gider bu is kasilmalae bitmiyor acile gitcem bakalim aciklik olcmek icin yarin gidim en iyisi ilaclarla durmazsa
Bugün hastane başvurusu için gittim. Ebeye 2 aydır görmedim bebişi dedim. Merak ediyorum doğum pozisyonunu aldı mi diye. Önce eliyle karnima baktı kafası aşağıda dedi. Sonra ultrasonla baktı sağolsun yüzünün fotosunu verecekti uğraştı ama bebiş izin vermedi. Doğumhaneyi gezdirdi değişik geldi bizim çatal dediğimiz masa var onların yatak gibi. Doktor gerekirse bu şekil daha iyi kolay dikiliyor dedi. Yuvarlak küvet var istersen sancim gelince sıcak suda rahatlaman için dedi. Babaya kordonu kestiriyolarmis kızsa pembe makas erkekse mavi makas. Makası da hediye veriyorlarmış hatıra. Hoşuma gitti sıcak kanlilardi da. Inslalah doğumum da kolay güzel olur. Inslalah sizinde herşey içinize siner
Bebek biraz zorlanmis
Kanama alani yok
Acil bisi olursa gelicem
Progesteron igne
Adalac hap
Çok çok geçmiş olsun canım. Ben de progesteron iğne oluyorum bugün 2. Dozumu yaptırdım. Çok yakıyor ama bebişlerimiz için değer inşallah vakitlerinde güzel güzel gelirler çok dikkat et kendine
Bebek biraz zorlanmis
Kanama alani yok
Acil bisi olursa gelicem
Progesteron igne
Adalac hap
Hiç panik olmayın, ben 20. haftamdan beri yazdığınız ilaçları kullanıyorum. Açılma benim de başlamıştı, doktor nişan değil dese benim de ufak bir parça hayatımda daha önce görmediğim, sümüksü bir leke gelmişti. Adalat sancilarinizi kontrol altında tutacaktır, zaten 37 ye gelince tüm ilaçları kesiyorlar, doğal süreç işliyor. Kaldı ki ciğer geliştirici yapılmış, inşallah vaktinde gelir minnoş
Ya kilosuna bakamadı açıkçası o an. Bennkiloyu dert etmiyorum sormadım da. Çarşamba günü doktor randevum var. O bakalım ne dicek hafta da 1 mi 2 hafta da mi. 37 haftalik olcam. Benim duam acilman var dese 1 hafta içinde de doğum olsa ama bakalım inşallah. 37den sonda suquat falan başlıcam ben zaten. EEbeler çok iyiydi sağolsunlar ona çok sevindim hiç korkma yanındayız yardimciyiz dediler.
Valla hic umudum yoktu cidden ama dayandim hamdolsun
ama agrilarim basladi bu sefer sanirim Doguma gider bu is kasilmalae bitmiyor acile gitcem bakalim aciklik olcmek icin yarin gidim en iyisi ilaclarla durmazsa