Benim de öyle. Bazen idrar da kaçıyor ufak ufak sanırım. Gerçi benim hep akıntım vardı. İçin rahat değilse kadın doğum acilinde ücretsiz amnisure testi yapılıyorKızlar baya bi akıntım var, renginde sorun yok ama fazlalaşmaya başladı hiçbir şey olmasa da bir şeyler mi oluyordur nedir
Doktor rahim agzi kisalmiş bayaaHiç panik olmayın, ben 20. haftamdan beri yazdığınız ilaçları kullanıyorum. Açılma benim de başlamıştı, doktor nişan değil dese benim de ufak bir parça hayatımda daha önce görmediğim, sümüksü bir leke gelmişti. Adalat sancilarinizi kontrol altında tutacaktır, zaten 37 ye gelince tüm ilaçları kesiyorlar, doğal süreç işliyor. Kaldı ki ciğer geliştirici yapılmış, inşallah vaktinde gelir minnoş
MuhteşemAhh kızlar sonlara doğru yaklaşırken, 36+0dan bir göbüş güncellemesi yapayım, malum bikaç hafta sonra gidecek göbüşler gelecek bebişler
Bebeğin ve senin için ne zaman doğruysa o zaman olsun canım; çok şükür riskli zamanlar geçti bundan sonra hepimiz bir tık daha rahatız.Doktor rahim agzi kisalmiş bayaa
Eger cok beklerse enfeksiyon kapma riski cook yuksek
Pazartesi sali almayi planliyor
Bu haftanın başından beri baya büyüdü göbüşMuhteşem
Ben son 2-3 haftada göbeği büyüttüm sende de öyle mi oldu?
Anladım, enfeksiyon riskli olur evet, antibiyotiklerde bazen koruyamayabiliyor. Ciğer geliştirici etki gösterir pazartesiye, sağlıkla kavuşun inşallahDoktor rahim agzi kisalmiş bayaa
Selam anneleer
Dun gunduz rutin muanemde hersey yolundayken aksamustu nişanim geldi ve hastaneye yatisim yapildi
Doktorum henuz gelmedi,sureklu nst takibi fln yapiyorlar .
Dicem o ki son dakika gölu atabiliyorlar
Cantanizi ihmal etmeyin
Ben gibi bir yandanda canta doldurursunuz
Haftan gayet iyi hiç canını sıkma sağlıkla al kucağına inşallahDoktor rahim agzi kisalmiş bayaa
Bizim doktor hiç haftada 1 bakmıyomuş, 23 üne aldı randevumu, 9.9 da da doğum olacak dedi. Yani 10 gün sonra benim son kontrolüm. Ama bende sorucam bu sefer başvuruyu. Sizin ebelerde mi Türk? Ben mümkün değil Türk birini bulayım.Ya kilosuna bakamadı açıkçası o an. Bennkiloyu dert etmiyorum sormadım da. Çarşamba günü doktor randevum var. O bakalım ne dicek hafta da 1 mi 2 hafta da mi. 37 haftalik olcam. Benim duam acilman var dese 1 hafta içinde de doğum olsa ama bakalım inşallah. 37den sonda suquat falan başlıcam ben zaten. EEbeler çok iyiydi sağolsunlar ona çok sevindim hiç korkma yanındayız yardimciyiz dediler.
Ben bilmiyorum açıkçası doktor ne der. Çevreciler haftada 1 e düşer dedi sonra 2 3 günde bir dedi. Bakalım doktor ne dicek. Yok hayır ebeler türk değil. Yanımda tercumanla gittim o şekil anlaştık. Doğumdan sonra istiyordum bi türk ebe ama münkün değil bulamam eve gelmesi için. Sorun değil gercide. Sen doğum sonrası için ebe ayarladın mı. Gerçi annemler gelecek demiştin galiba ama. Çevremdekiler çok iyi oluyor çok yardımcı oluyor ebe diyorlar göbeğine bakıyo sana yardımcı oluyo emzirmeye. Veya göğüs yarası olursa falan onun için de önerileri yardımı oluyormuş. Inşallah bulmussundur sen. Ilk bebek de olduğu için sana çok faydasi olur yıkamaya ve tırnak kesimine de yardımcı oluyormuş. Ben şuan 3. Ama tirnaklarini asla kesememBizim doktor hiç haftada 1 bakmıyomuş, 23 üne aldı randevumu, 9.9 da da doğum olacak dedi. Yani 10 gün sonra benim son kontrolüm. Ama bende sorucam bu sefer başvuruyu. Sizin ebelerde mi Türk? Ben mümkün değil Türk birini bulayım.
Normal istiyorsan düşünüyorsan kendini kasma canım sakin ol ve derin derin nefes al düşünme an. Kendini kasarsan anlayamaz ve sezeryan der. Bide hemen az mi kendini kassan sen nasıl doğurcan daha muayene olamiyon diyorlar halbuki bence alakası yok. Farklı bisey muayene olmak.Kızlar yarın 36. Haftama giricem kontrolüm var. Çatı muayenesi yapılırmı acaba? Dr geçen gittiğimde bidahaki gelmende alttan kontrol ederim doğum belirlemek için demişti. İlk hamileliğim olduğu için çatı muayenesindende çekiniyorum
Saglıklıca kavuşursunuz inşallahDoktor rahim agzi kisalmiş bayaa
Ya kilosuna bakamadı açıkçası o an. Bennkiloyu dert etmiyorum sormadım da. Çarşamba günü doktor randevum var. O bakalım ne dicek hafta da 1 mi 2 hafta da mi. 37 haftalik olcam. Benim duam acilman var dese 1 hafta içinde de doğum olsa ama bakalım inşallah. 37den sonda suquat falan başlıcam ben zaten. EEbeler çok iyiydi sağolsunlar ona çok sevindim hiç korkma yanındayız yardimciyiz dediler.
Ebe fln bulmadım bu konuda epey tembelim ben yaa. Ama annemler gelecekler inşallah, kaynanam da üst katımda oturuyo yani epey yardımcım olacak inşallah, ihtiyacım olur mu bilmiyorum pek. Benim kafam şuan tansiyonum ve ödemimde hep yaa, başka bisey pek düşünemiyorum. Tansiyonum sabit kaldı hergun 14/9 cikiyo hiç düşmüyo, ayaklarım maşallah davulBen bilmiyorum açıkçası doktor ne der. Çevreciler haftada 1 e düşer dedi sonra 2 3 günde bir dedi. Bakalım doktor ne dicek. Yok hayır ebeler türk değil. Yanımda tercumanla gittim o şekil anlaştık. Doğumdan sonra istiyordum bi türk ebe ama münkün değil bulamam eve gelmesi için. Sorun değil gercide. Sen doğum sonrası için ebe ayarladın mı. Gerçi annemler gelecek demiştin galiba ama. Çevremdekiler çok iyi oluyor çok yardımcı oluyor ebe diyorlar göbeğine bakıyo sana yardımcı oluyo emzirmeye. Veya göğüs yarası olursa falan onun için de önerileri yardımı oluyormuş. Inşallah bulmussundur sen. Ilk bebek de olduğu için sana çok faydasi olur yıkamaya ve tırnak kesimine de yardımcı oluyormuş. Ben şuan 3. Ama tirnaklarini asla kesemembabasina güveniyorum her konuda o Maslalah ebe gibi anlıyo da
Bana 34.haftadan itibaren her gittiğimde alttan da muayene yapiyo, açılma var mı diye. Ama insan ister istemez kendini kasıyo yaa.Kızlar yarın 36. Haftama giricem kontrolüm var. Çatı muayenesi yapılırmı acaba? Dr geçen gittiğimde bidahaki gelmende alttan kontrol ederim doğum belirlemek için demişti. İlk hamileliğim olduğu için çatı muayenesindende çekiniyorum
Bunu öneririm canım yıllardır kullanırım en memnun kaldığım bukızlar bikini bölgesi için jilet tavsiyesine ihtiyacım var, neyle alıyorsunuz kılları?
Benim doktorum alttan muayene yapmıyo, hatta son ana kadar normal doğum olarak gidicez dedi 37. Haftam biticek muayeneye gidicem ama çatı darlığı vs vardır diye çok korkuyorumBana 34.haftadan itibaren her gittiğimde alttan da muayene yapiyo, açılma var mı diye. Ama insan ister istemez kendini kasıyo yaa.
Evet maalesef öyle ama burda böyleymiş normal diyorlar. Randevu aran biraz uzunmuş o neden acaba. Türkiye de de 37den sonra her hafta gitmiştim ben. Senide çağırırlar ınslalah. Tansiyonunu kendin düşürmeye çalış artık inşallah az kaldı bi sıkıntı da olmaz. Bide dün bana çocuk doktorunu ara şu şu tarihçe dogumum olacak sarılık testi için gelecem diye haber ver dediler. Şimdiden randevu al dediler. Bebeğin kilosunu da hiç düşünme bence. Yeter ki sağlıklı doysun. Kilolu doğan bebekler doğunca da doymuyo emzir emzirEbe fln bulmadım bu konuda epey tembelim ben yaa. Ama annemler gelecekler inşallah, kaynanam da üst katımda oturuyo yani epey yardımcım olacak inşallah, ihtiyacım olur mu bilmiyorum pek. Benim kafam şuan tansiyonum ve ödemimde hep yaa, başka bisey pek düşünemiyorum. Tansiyonum sabit kaldı hergun 14/9 cikiyo hiç düşmüyo, ayaklarım maşallah davulbebeğim kilo alabiliyo mu alamıyo mu haberim yok randevum taa 10 gün sonra. Endişelerim bunlar şimdilik, doktora gitsem kovuyo neredeyse ne işin var diye herseyi çok normal görüyorlar, bilemiyorum. Türkiyede olsaydım belki tansiyonumu düşürmek için bisey yapabilirlerdi, merak ettiğim an özele devlete gider bebeğimi görebilirdim. Burada anca bekliyosun o sinirime dokunuyo.
bugun 34+5 oldukKaç hafta oldun canım? Küvezsiz al kucağına bebişler inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?