2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228

Doktor rahim agzi kisalmiş bayaa
Eger cok beklerse enfeksiyon kapma riski cook yuksek
Pazartesi sali almayi planliyor
Eee artık gelsin yaa doğum haberleri sağlıcakla inşallah 2 kiloyu geçmişlerdir hiçbir sıkıntı olmaz şu saatten sonra rahat ol ama heyecanlı bişi
Hiç korkma yaa çekinme ilk olduğu için öyle hissediyorsun. Zor bişey değil teknik açıdan çatala oturup bacak açmak kötü hissettiriyo bence benim 3. Hamilelik yA çok alıştım herhalde başka şeyler düşün güzel şeyler 2 dakika sürcek bişi
Ne çantam hazir ne bisi hazır bir hastane çıkışı yıkadım ve tatile geldim. :)))
Bir elimde cımbız bir elimde ayna umurumdamıki bu dünya
Canım hadi Allah bir avazda kurtarsın eğer doğumsa

Valla bana da aynısını dedi doğum sırasında kaç kere gelip bakacaklar her defasında böyle yaparsan doguramazsin dedi direk sonra sonuç sezeryan zaten günü geçmesine rağmen kanala inmemisti bebek

Magnifiaque korkma sakin ikizlerinin bitanecik annesi Allah'ın izniyle herşey çok güzel olacak kuveze bile gerek kalmayacak güzel haberlerini bekliyoruz

Kizlar benim sanirim suyum geldi
birsry oyle cok degil ama akiyor Off kusura bakmayin anlatamiyorum bile acile gidiyorum
Yaaa

İkinci bebeklerimiz geliyor mu acaba?
Haftan ikiz doğum İçin gayet güzel canım benim hiç endişen olmasın, nerden nereye bak. Bizi haberdar et.

pecan canım nasılsın? Gördün mü bebeğini?

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah dualarımız sizinle hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Hayir gebe okuluna gitmedim.orda ne varki polikinlige gidiyorum haftaya cuma.randovum necati beye gidiyordum ama memnun kalmadim.deistirdim
Güzel faydalı bilgiler veriyorlar mesela bugün normal doğum yada sezeryan doğumda odalara nasıl yerleştirdikleri refekatçilerden vs .bahsettilerr. gebelikde sancılar nasıl ayırt edilir ne zaman hastaneye gidilmeli diye konulardan bahsettiler.genelde nstde sıra bekleyenlere soruyor hemşire sıra çoksa gelin eğitime girin diye eğitimden sonra nstye öncelikli olarak alıyorlar eğitime katılanları. Bi kere gebeliğin başında gittim o kadar övüyorlar diye zor randevu bulup gitmiştim bende sevmedim baştan savma geldi muayenesi şipşakdı ultrasyon kağıdı bile vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…