- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
- 333
Aaa sağlıcakla kavuş inşallah bebeklerine. Güzel bi doğum sürecin olsun sakin kalmaya çalış kısa zamanda transfer olursun muhtemelenKizlar ben korkudan kendi sehrimdeki hasyaneye gelmistim cidden suyum gelmis ama normaldz dogum yapacagim hastanede yer kalmamis
rahim uzunlugu 1 cm
kasilmalari durdurmaya calisiyorlar Hala agrim da fazla
simdi beni dogum icin baska hastaneye trandfer edecekler yer ariyorlar
Yaaaa. Hayırlı güzel.haberlelrle dönKizlar benim sanirim suyum geldi
birsry oyle cok degil ama akiyor Off kusura bakmayin anlatamiyorum bile acile gidiyorum
Hayırlı haberlerini bekliyoruz.sağlıklıca kucagına al bebeklerini...bi heyecan bi duygusallık oldu sonlara geldikKizlar ben korkudan kendi sehrimdeki hasyaneye gelmistim cidden suyum gelmis ama normaldz dogum yapacagim hastanede yer kalmamis
rahim uzunlugu 1 cm
Ah canım sakin ol korkma. Herşey mükemmel ilerler inşallah. Hemen de hastane bulunur.Kizlar ben korkudan kendi sehrimdeki hasyaneye gelmistim cidden suyum gelmis ama normaldz dogum yapacagim hastanede yer kalmamis
rahim uzunlugu 1 cm
Evet maalesef öyle diyorlar. Çok şükür doktorlarım.hep sakin ol kızım rahat bırak kendini dedi rahatlattı o şekil rahatca muayene ettiler. Şimdide alıştık.artik tabi. Ama.yime de o an stres oluyor insan.Valla bana da aynısını dedi doğum sırasında kaç kere gelip bakacaklar her defasında böyle yaparsan doguramazsin dedi direk sonra sonuç sezeryan zaten günü geçmesine rağmen kanala inmemisti bebek
Sağlıkla al kucağına canım benim dualarım seninleKizlar ben korkudan kendi sehrimdeki hasyaneye gelmistim cidden suyum gelmis ama normaldz dogum yapacagim hastanede yer kalmamis
rahim uzunlugu 1 cm
Bende ilk kez yasiyorum hatta arkadasa sordum erken dogum yapanBen de onu dicektim antibiyotik kullanılıyor mu diye, yapılabilecek en iyisi yapılmış, kesin enfeksiyon gelişir diye de bir şey yok.
Canım benim hiç korkma , çok güzel bir haftadasın. Çocukların kilosunu yazmıştın , maşallah o da çok iyiydi.Kizlar ben korkudan kendi sehrimdeki hasyaneye gelmistim cidden suyum gelmis ama normaldz dogum yapacagim hastanede yer kalmamis
rahim uzunlugu 1 cm
Ahh çok duygulandım ya haberler geldikçe allah sağ salim kucağına almak nasip etsin yavrularını canımKizlar ben korkudan kendi sehrimdeki hasyaneye gelmistim cidden suyum gelmis ama normaldz dogum yapacagim hastanede yer kalmamis
rahim uzunlugu 1 cm
Yaa büyüyor o minik ayaklarmaviss_34 L Lalalala1
Selaaammm,
Evet dün ve bugün gittim.
Dün babası da gördü.
Bugün iki kere gittim hatta.Saat 12 ve 15 beslenmesine.
Muhteşem bir duygu.
Ten tene temas.
Kollarımda olması… minicik herşeyi.
Ama acıkınca yaygarayı koparıyormuş , hazır olun , dedi bir hemşire
Çene kasları zayıf olduğu için. Çok ememiyor , yorulup uyuyor.Bana da ayaklarına dokunmak için fırsat oluyor.
Fotoğraf çekimi devlet hastanelerinde yasak, çok dil döktük ama müsade etmediler.
Ne yapalım , en azından iki kez üst üste gördüm.
Güzel de bakıyorlar , tesellisi oluyor.
Magnifiaque ‘in heyecanı sardı topiği, ben de tüm iyi dileklerimle bekliyorum haberlerini
Canım durumun nasıl? Ne yaptın?Kizlar ben korkudan kendi sehrimdeki hasyaneye gelmistim cidden suyum gelmis ama normaldz dogum yapacagim hastanede yer kalmamis
rahim uzunlugu 1 cm
Tabi ki şu an çok iyi bı tedavi alıyorsun. Tüm önlemler alınmış, antibiyotik açılma olmasaydı başlanmazdı sadece..Gerisi erken doğum prosedürü, muhtemelen doğumdan bir gün önce gibi adalat ve progestanı keserler sadece.Bende ilk kez yasiyorum hatta arkadasa sordum erken dogum yapan
Uygulanmasi iyimi yani hic bilgim.yokta
O kadar sevindim ki okurken. Evinde rahatça emzireceğin günler de yakın inşaallahmaviss_34 L Lalalala1
Selaaammm,
Dün babası da gördü.
Muhteşem bir duygu.
Ten tene temas.
Çene kasları zayıf olduğu için. Çok ememiyor , yorulup uyuyor.Bana da ayaklarına dokunmak için fırsat oluyor.
Fotoğraf çekimi devlet hastanelerinde yasak, çok dil döktük ama müsade etmediler.
Magnifiaque ‘in heyecanı sardı topiği, ben de tüm iyi dileklerimle bekliyorum haberlerini
Adınıza O kadar sevindim kimaviss_34 L Lalalala1
Selaaammm,
Dün babası da gördü.
Muhteşem bir duygu.
Ten tene temas.
Allah kolaylık versin canım, bende de aynı sorun geceleri ağrılı oluyor hareketleri, tuvalet ve baskı hissi, ağrılar bitiriyorBen bu kasılma olayını ağrı olmadan asla anlayamayacağım ya galiba. Karnım yine taş gibi oldu heryeri. Bebek vajinama aşırı baskı yapıyor kafası büyük diye mi acaba 1aydır sürekli baskı hissi. 3 gecedir uyuyamıyorum zaten doğru düzgün sürekli tuvalet hissiyatı-vajinada baskı-karında sertleşme.
Canım sağlıkla gelsinler inşallah Rabbim yardımcın olsunKizlar ben korkudan kendi sehrimdeki hasyaneye gelmistim cidden suyum gelmis ama normaldz dogum yapacagim hastanede yer kalmamis
rahim uzunlugu 1 cm
Son aylar artık hayırlısıyla doğururuz inşallahAl
Allah kolaylık versin canım, bende de aynı sorun geceleri ağrılı oluyor hareketleri, tuvalet ve baskı hissi, ağrılar bitiriyor
Ben çok zorlu süreçlerden geçtim 6. Denemem bu öncesinde 1 deneme tutmadı 3 denemede düşük oldu 1 denemede kimyasalOcak'ta biz de tüp bebek düşünüyorduk tam o ay hamile kaldığımı öğrendim. Araştırdığımda kadarıyla epey zor cidden ama değecek inşaallah. Sonu öyle güzel olacak ki tüm zorlukları unutturacak. Çok uzun sürmedi bizim hasretimiz yine de beklemek çok zor geldi şimdi sanki hiç zorluk çekmemiş beklememiş gibi hissediyorum. Sanki hemen tutmuş da umutsuzluğa hiç düşmemişiz altın bozdurup tüp bebek yapmak geçmemiş aklımızdan. Hormon ilaçlarını kullanmamışız doktor doktor sorun mu var diye gezmemişiz ilk denemede tutmuş sanki. Doğunca nasıl ki hamilelik ve doğumdaki zorlukları unutuyor insan bu da öyle bişi herhalde
Yaklaşık iki saattir ayni durumdayım 5dk durup yine kasılıyor canımı çıkardı artık bu kezAl
Allah kolaylık versin canım, bende de aynı sorun geceleri ağrılı oluyor hareketleri, tuvalet ve baskı hissi, ağrılar bitiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?