2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kuzum doğum oldu mu var mı haber inşallah herşey yolundadır
Evet maalesef öyle diyorlar. Çok şükür doktorlarım.hep sakin ol kızım rahat bırak kendini dedi rahatlattı o şekil rahatca muayene ettiler. Şimdide alıştık.artik tabi. Ama.yime de o an stres oluyor insan.
Doktor bakımından çok sansliymissin canim ben hala alışamadım o duruma zaten sezeryan olacağı içinde alttan bakmıyor çok şükür
Canım çok şükür süreciniz güzel ilerliyor bir dahaki yazmanda bebeğimi aldım evimize gidiyoruz demekte nasip olsun inşallah hastane süreci ne zaman bitecek bişey diyorlar mi hastaneden
Çok geçmiş olsun tansiyon var mıydı daha öncesinde canim haftanda bebeğin kilosu da gayet iyi inşallah kuveze falan gerek kalmayacaktır gelişmelerden haberdar et bizi kuzum güzel haberlerini alalım

pecan şimdi gördüm
Maşallah her şey olması gerektiği gibi gidiyor.

Az kaldı sonra bebeği de alıp eve geçeceksiniz?
Anan sütü ne mucizevi bir şey baksana toparlıyor tüm bebekleri.

Yolundan geliyoruz bizler de:)

Çok geçmiş olsun Bebeğin gayet iyi haftada, umarım sen ve bebek için en doğru karar alınır, evde endişe içinde beklemektense hastanede olman çok daha iyi. Bizi haberdar et olur mu?
Sagolun, gece 14/10 a düşürdüler, az önce tekrar ölçtüler yine aynı. Saat 10 da tekrar Nts ve tansiyon ölcümlerine baslicaz. Laboratuvar sonuçlarını da bekliyorum. İnşallah sonuçlar iyidir. Dün biraz beni korkuttular bugün yada yarın sezeryanla bebeğini alabiliriz diye ama bugün ne dicekler bakalım. Haberdar ederim sizleri.

Bu arada maviss_34 evet 1 aydır tansiyonum hep yüksekti, 14/9 larda seyrediyodu ama doktorum hep normal diyodu, dün daha da yükselince artık evde duramadım, biri daha bana normalsin deseydi görürlerdi o zaman Türkün gücünü

Cvp yazdım mi hatırlamıyorum canim yazayım gene de bebişin adıyla gelsin inşallah evet kontrollerin haftalık olması lazım artık son zamanlar kasılma varsa artık geliyor gelmekte olan kolay doğumlar nasip olsun sağlıkla inşallah

Yaa aslında normal değil de orda sistem farklı sanırım Allah korusun yüksek tansiyonun sana da bebeğe de zararı var bunu nasıl görmezden gelebiliyorlae anlamış değilim bı tanıdığım da 36.haftasinda yüksek tansiyondan acil sezeryana alındı çok şükür bebeği çok iyiydi kuveze falan gerek kalmadı hiç korkma o yüzden siz iyi olun yeter ki

Çok geçmiş olsun güzel.haberle gel insallah. Çok iyi yapmışsın acile giderek. Kan sonucları da güzel çıkar inşallah

Almanlarin sistemleri inşallah Rabbime dua ediyorum sağlıklı olsunda bebeğim.

Çok geçmiş olsun bebegin zamanında hayırlısıyla dogsun inşallah

Sağlıklı sihatli ilerlesin sürecin saglikla kucagina al bebislerinii

Magnifiaque Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah Ayyy tüylerim diken diken oldu resmen duygusala bağladımmaşallah miniklere, hoşgelmişler
Ay doğdu mu diyecektim ki yazışmaları gördüm

Magnifiaque çok şükür geldi minikler, grubumuzun 2. Bebekleri hoşgeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…