Kuzum doğum oldu mu var mı haber inşallah herşey yolundadırKizlar ben korkudan kendi sehrimdeki hasyaneye gelmistim cidden suyum gelmis ama normaldz dogum yapacagim hastanede yer kalmamis
rahim uzunlugu 1 cm
kasilmalari durdurmaya calisiyorlar Hala agrim da fazla
simdi beni dogum icin baska hastaneye trandfer edecekler yer ariyorlar
Doktor bakımından çok sansliymissin canim ben hala alışamadım o duruma zaten sezeryan olacağı içinde alttan bakmıyor çok şükürEvet maalesef öyle diyorlar. Çok şükür doktorlarım.hep sakin ol kızım rahat bırak kendini dedi rahatlattı o şekil rahatca muayene ettiler. Şimdide alıştık.artik tabi. Ama.yime de o an stres oluyor insan.
Canım çok şükür süreciniz güzel ilerliyor bir dahaki yazmanda bebeğimi aldım evimize gidiyoruz demekte nasip olsun inşallah hastane süreci ne zaman bitecek bişey diyorlar mi hastanedenmaviss_34 L Lalalala1
Selaaammm,
Evet dün ve bugün gittim.
Dün babası da gördü.
Bugün iki kere gittim hatta.Saat 12 ve 15 beslenmesine.
Muhteşem bir duygu.
Ten tene temas.
Kollarımda olması… minicik herşeyi.
Ama acıkınca yaygarayı koparıyormuş , hazır olun , dedi bir hemşire
Çene kasları zayıf olduğu için. Çok ememiyor , yorulup uyuyor.Bana da ayaklarına dokunmak için fırsat oluyor.
Fotoğraf çekimi devlet hastanelerinde yasak, çok dil döktük ama müsade etmediler.
Ne yapalım , en azından iki kez üst üste gördüm.
Güzel de bakıyorlar , tesellisi oluyor.
Magnifiaque ‘in heyecanı sardı topiği, ben de tüm iyi dileklerimle bekliyorum haberlerini
Çok geçmiş olsun tansiyon var mıydı daha öncesinde canim haftanda bebeğin kilosu da gayet iyi inşallah kuveze falan gerek kalmayacaktır gelişmelerden haberdar et bizi kuzum güzel haberlerini alalımBende şuan acildeyim, tansiyonum evde 200/130 çıktı apar topar hastaneye geldik ki zaten tüm gün çok kötüydüm. Hastanede tansiyonum 17/11 çıktı, nts ye bağladılar bazen sancim çıktı, 5 tüp kan aldılar, idrar tahlilleri en son ultrasona aldı. Bebeğim 2690 gr olmuş ne büyük ne küçük,. Bugün yatış verdiler, yarın tekrar kontrole devam edecekler ve kan sonucunu söylücekler ona göre hareket edicez.
Çok geçmiş olsunBebeğin gayet iyi haftada, umarım sen ve bebek için en doğru karar alınır, evde endişe içinde beklemektense hastanede olman çok daha iyi. Bizi haberdar et olur mu?
Sagolun, gece 14/10 a düşürdüler, az önce tekrar ölçtüler yine aynı. Saat 10 da tekrar Nts ve tansiyon ölcümlerine baslicaz. Laboratuvar sonuçlarını da bekliyorum. İnşallah sonuçlar iyidir. Dün biraz beni korkuttular bugün yada yarın sezeryanla bebeğini alabiliriz diye ama bugün ne dicekler bakalım. Haberdar ederim sizleri.Şimdi nasılsın?
Umarım her şey vakitlice gönlünden geçen gibi olacakBize de haber ver olur mu?
Magnifiaque canım sen ne yaptın?
Burada takip ettiğim tüm gruplarda herkes bir ay evvelden doğum yapmaya başlamıştı, Ağustos anneleri temmuzda, temmuzdakiler haziranda. Bizler de artık startı verdik galiba
Cvp yazdım mi hatırlamıyorum canim yazayım gene de bebişin adıyla gelsin inşallah evet kontrollerin haftalık olması lazım artık son zamanlar kasılma varsa artık geliyor gelmekte olanBebeğimin Adı Aren Atlas , doğum henüz belli değil , gecen hafta gittim doktora nstde sancı çıkmadı 3 hafta sonra gel dedi 24 Ağustosa verdi randevu , her hafta beklerken 3 hafta diyince şaşırdım şimdi bekliyorum ama kasılmalarım var düzensiz, bebeği kasıklarımda hissediyorum artık
Yaa aslında normal değil de orda sistem farklı sanırım Allah korusun yüksek tansiyonun sana da bebeğe de zararı var bunu nasıl görmezden gelebiliyorlae anlamış değilim bı tanıdığım da 36.haftasinda yüksek tansiyondan acil sezeryana alındı çok şükür bebeği çok iyiydi kuveze falan gerek kalmadı hiç korkma o yüzden siz iyi olun yeter kiSagolun, gece 14/10 a düşürdüler, az önce tekrar ölçtüler yine aynı. Saat 10 da tekrar Nts ve tansiyon ölcümlerine baslicaz. Laboratuvar sonuçlarını da bekliyorum. İnşallah sonuçlar iyidir. Dün biraz beni korkuttular bugün yada yarın sezeryanla bebeğini alabiliriz diye ama bugün ne dicekler bakalım. Haberdar ederim sizleri.
Bu aradamaviss_34 evet 1 aydır tansiyonum hep yüksekti, 14/9 larda seyrediyodu ama doktorum hep normal diyodu, dün daha da yükselince artık evde duramadım, biri daha bana normalsin deseydi görürlerdi o zaman Türkün gücünü
Çok geçmiş olsun güzel.haberle gel insallah. Çok iyi yapmışsın acile giderek. Kan sonucları da güzel çıkar inşallahBende şuan acildeyim, tansiyonum evde 200/130 çıktı apar topar hastaneye geldik ki zaten tüm gün çok kötüydüm. Hastanede tansiyonum 17/11 çıktı, nts ye bağladılar bazen sancim çıktı, 5 tüp kan aldılar, idrar tahlilleri en son ultrasona aldı. Bebeğim 2690 gr olmuş ne büyük ne küçük,. Bugün yatış verdiler, yarın tekrar kontrole devam edecekler ve kan sonucunu söylücekler ona göre hareket edicez.
Almanlarin sistemleriYaa aslında normal değil de orda sistem farklı sanırım Allah korusun yüksek tansiyonun sana da bebeğe de zararı var bunu nasıl görmezden gelebiliyorlae anlamış değilim bı tanıdığım da 36.haftasinda yüksek tansiyondan acil sezeryana alındı çok şükür bebeği çok iyiydi kuveze falan gerek kalmadı hiç korkma o yüzden siz iyi olun yeter ki
Çok geçmiş olsun bebegin zamanında hayırlısıyla dogsun inşallahBende şuan acildeyim, tansiyonum evde 200/130 çıktı apar topar hastaneye geldik ki zaten tüm gün çok kötüydüm. Hastanede tansiyonum 17/11 çıktı, nts ye bağladılar bazen sancim çıktı, 5 tüp kan aldılar, idrar tahlilleri en son ultrasona aldı. Bebeğim 2690 gr olmuş ne büyük ne küçük,. Bugün yatış verdiler, yarın tekrar kontrole devam edecekler ve kan sonucunu söylücekler ona göre hareket edicez.
Doğmuş canim bebekleri kuvoze almışlar daha fazla bilgiMagnifiaque beebekler dogdumu nasılsınız canımm?
Evet aydınlatsn cok merak ettik
Sağlıklı sihatli ilerlesin sürecin saglikla kucagina al bebisleriniiKizlar ben korkudan kendi sehrimdeki hasyaneye gelmistim cidden suyum gelmis ama normaldz dogum yapacagim hastanede yer kalmamis
rahim uzunlugu 1 cm
kasilmalari durdurmaya calisiyorlar Hala agrim da fazla
simdi beni dogum icin baska hastaneye trandfer edecekler yer ariyorlar
Darısı bizeSağlıklı sihatli ilerlesin sürecin saglikla kucagina al bebislerinii
Evet doğdu bebekler şükür
Ay doğdu mu diyecektim ki yazışmaları gördümMagnifiaque Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah Ayyy tüylerim diken diken oldu resmen duygusala bağladım maşallah miniklere, hoşgelmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?