2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok şeyler atlatmıssiniz, Allah'ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Az önce dizi ve ayağıyla yaptığı itme hareketiyle çıt diye eklem sesini duydu babası İyice sıkıldı içerde sanırım
Ters ve yan duruşunun ekstra etkisiyle suan sadece hareketleri ile bazen dehşete kapılıyorum, canım yanıyor
Çıt ı duysam önce ben bayılırım sanırım

Ters ve yan duruşunun ekstra etkisiyle suan sadece hareketleri ile bazen dehşete kapılıyorum, canım yanıyor
Çıt ı duysam önce ben bayılırım sanırım
Valla benim de o hareketleri esnasında bilincimin bı kısmı gidip, nefesim kesildiği için sonradan kendime geliyorum Bayılamıyo da insan, sonrası derin nefes Videoya al hareketleri anı kalsın

Az önce dizi ve ayağıyla yaptığı itme hareketiyle çıt diye eklem sesini duydu babası İyice sıkıldı içerde sanırım
Bizimki de bu akşam çok yaramaz sürekli kıpır kıpır bi popo, ayak dayama resmen elimin altında içeride fır dönüyor miniğim

Valla benim de o hareketleri esnasında bilincimin bı kısmı gidip, nefesim kesildiği için sonradan kendime geliyorum Bayılamıyo da insan, sonrası derin nefes Videoya al hareketleri anı kalsın
Canın Acıyordu demi senin de yaklaşık 1 ay önce
Ay baştan aşağı inanılmaz bi deneyim, hepsi insana çok farklı ve ilk hissiyatı veriyor
Minikler Şimdiden nefesimizi kesiyor
Bol bol videoya alıyorum

Canın Acıyordu demi senin de yaklaşık 1 ay önce
Ay baştan aşağı inanılmaz bi deneyim, hepsi insana çok farklı ve ilk hissiyatı veriyor
Minikler Şimdiden nefesimizi kesiyor
Bol bol videoya alıyorum
Aynen acıyor epeydir Neyse ki sırayla bu işler, arada poposuna vuruyorum valla şimdiden

Aynen acıyor epeydir Neyse ki sırayla bu işler, arada poposuna vuruyorum valla şimdiden
Ben de kafasını seviyorum su anlık arada kaburgama dayadığı ayağı okşamakla yetiniyorum
Nasıl kafamda kurduysam Rüyamda aşağıları tekmeleyen minicik parmakları tuttuğumu bile gördüm resmen içimdeki miniğe Özlem duyuyorum

Minicik hücrelerden bugünlere Mucize gibi her hissi Allah isteyen herkese nasip etsin

Bende şuan acildeyim, tansiyonum evde 200/130 çıktı apar topar hastaneye geldik ki zaten tüm gün çok kötüydüm. Hastanede tansiyonum 17/11 çıktı, nts ye bağladılar bazen sancim çıktı, 5 tüp kan aldılar, idrar tahlilleri en son ultrasona aldı. Bebeğim 2690 gr olmuş ne büyük ne küçük,. Bugün yatış verdiler, yarın tekrar kontrole devam edecekler ve kan sonucunu söylücekler ona göre hareket edicez.

Çok geçmiş olsun Bebeğin gayet iyi haftada, umarım sen ve bebek için en doğru karar alınır, evde endişe içinde beklemektense hastanede olman çok daha iyi. Bizi haberdar et olur mu?

Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu zamanda olması gerekiyordu demek ki. Bilememek umutsuzluk sen kat kat fazlasını yaşamışsın. Çok zor imtihanlardan geçmişsin. Bi tüp bebek bile insanı yoruyerken daha fazlası eminim çok çok yıpratmıştır. Yavrunu kucağına alınca hepsini unutacağına da eminim Rabbim öyle bi fıtrat vermiş ki kadına yardıma muhtaç küçücük bi varlığı emanet edecek kadar şefkat var bizlerde. İlk kucağıma alacağım anı düşünürken bile içim eriyor. Yaşasak nasıl olacak düşünemiyorum

Allah şifalar versin. Haftan ve kilosu gayet iyi küveze girmeden alırsın yavrunu kucağına inşaallah. Alsalar bile bikaç gün kalır en fazla. Hiç korkma endişelenme her şey güzel olacak

Şimdi nasılsın?
Umarım her şey vakitlice gönlünden geçen gibi olacak Bize de haber ver olur mu?

Magnifiaque canım sen ne yaptın?

Burada takip ettiğim tüm gruplarda herkes bir ay evvelden doğum yapmaya başlamıştı, Ağustos anneleri temmuzda, temmuzdakiler haziranda. Bizler de artık startı verdik galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…