2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Her marka denedik mavişim ya bezler bol geliyor zaten herhalde teni hassas doktoru öyle söyledi çinko içerikli pişik kremi verdi bakalım
Ya ben kalın giydiriyorum sanırım ama evin içi serin ben bile şortla üşüyorum öyle söyleyeyim sıkıntı olmaz herhalde
Evin içi 26-27 derece olmalı canım ona göre ayarlayabilirsin. Sezeryanlıysan üşüyebilirsin bende de başladı sabaha karşı sıtmalanıyorum
37 yi doldurcaz heralde ilacla tansiyonu kontrol altnda tutalim istirahatla cigerleri icin bi hafta daha dursun dedi bakalim carsamba gidince ne durumda olucaz
Bizimde ciğerlerinde sıkıntı olmadı küveze girecek kadar ama ilk gece oksijen aldık hep hafif su kaçmış dediler. Sabaha düzeldi şükür sonra. Bende ilaca başlamıştım perinatolog 38i riskli gördü bebek için o yüzden böyle planlandı doğumum.

Roman mezdeke filan canım eğilmeli değil . Dene bakalm ben duşun altında squat yapıyom genelde
Ben baya yaptımda şu ara saldım.birde nişan geldigini görünce cinselligi kestim acaba zararı olurmuki devam edilse onu merak ediyorum.ben korunmasız ilişkinin faydası oldugunu düşünüyorum acıkcası

Canım benim bebisin adı da netleşti
Ayşe sare olucak insallah
Ekliyorum canım ismiyle gelsin prenses
Biz bugün kavuştuk
Yalnız kızlar 2 saatte bir nasıl emzilir ya uyanmıyor bu modeller
Ohhh miss kokulu eviniz şenlendi desene
merhaba kızlar, havalar serinledi dikkat edin, çorabınızı eksik etmeyin ayağnızdan. iki gündür üşüttüm herhalde karnım ağrıyor ( soğuk su falan da içmiştim içim yanıyordu
Suyu karıştırıp iç kesinlikle canim direk boğazları vuruyor ben hala çorapla gezemiyorum evin içinde ayaklar ödemli sıkıyor
Ahhh kuzum benim iyi gelir inşallah hiç kiyamiyor insan böyle şeyler olunca

Al duvar kağıdı yap
Maşallah gözün aydın canım kendini iyi hissedince detayları alalım:)
Çok detay yok aslında , tam geçen hafta bugün suyum geldi birden. Zaten suyum normalden fazlaydı karnım 36 haftalık değilde 38 gibiydi. Suyum gelince kanala girmeyince bebiş mecbur sezeryane alındım. Haftası erken diye 1 hafta küvezde kaldı, bugün çıktı çok şükür

Ben baya yaptımda şu ara saldım.birde nişan geldigini görünce cinselligi kestim acaba zararı olurmuki devam edilse onu merak ediyorum.ben korunmasız ilişkinin faydası oldugunu düşünüyorum acıkcası
Onu duydum canım bende ben eşimi ikna edemiyodum korkuyodu çok bişy olur bebeğe diye ama dün yaptık korunmsz bi daha da yapmam zor oluyo canım ya sen bilirsn zorlanmıyosan öyle çok devam et bence

Onu duydum canım bende ben eşimi ikna edemiyodum korkuyodu çok bişy olur bebeğe diye ama dün yaptık korunmsz bi daha da yapmam zor oluyo canım ya sen bilirsn zorlanmıyosan öyle çok devam et bence
Zorlanıyorum ama cok degil.çarpıntım oluyor genelde dogumu filan tetikler diye ne bilim ne yapcamı şaşırdım

Hamilelik sürecimde hep sizleri takip ettim, doğurunca fırsat bulup okuyamadım diye vicdan azabı çekiyorum
Size minik bir fotoğraf bıraktım :)
Doğunca ne acı çektiysek unutuluyor emin olun çünkü karşınızdaki bebeğiniz dünyanın en harika canlısı. En müthişi, en şahanesi.

Eklentiler

• CDDADE18-A9FD-44BE-9A48-F8AE324D8B8E.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 135
O manaya mu geliyor haydi inşallah çok sevinirim öyle olursa, biliyorsunuz doğumdan daha çok emzirmekten korkuyorum. Daha doğrusu emzirememekten:)
Benim de tek korkum buydu ilk 5 gün emziremedim de adam akıllı açtı çocuk şimdi bir düzen oluşturduk sanki artık alarm kurmuyorum kendi uyanıyor sadece bol sabır isteyen bir süreç bir de stres gerçekten süte yansıyor ağladığım bir gün bebeğim ağlamaktan çatladı

Vallahi ya minicikler zaten masum masum melekler

Zorlanıyorum ama cok degil.çarpıntım oluyor genelde dogumu filan tetikler diye ne bilim ne yapcamı şaşırdım
Bende sasırdım aynen canım stres oluyoruz ondan gelmiyo bellide yap sen devam et bence hazır eşin de razıyken

Biz bugün kavuştuk

Ahhh gözünüz Aydın
Allahım nasip et lik bi foto daha

Hanımlar geçmiyor günler

Allahtan fazla zamanımız kalmadı yoksa topiğin en son doguranları olurduk kesin
Kesin kesin
Biz bugün kavuştuk
Oyyy gözünüz Aydın
Roman mezdeke filan canım eğilmeli değil . Dene bakalm ben duşun altında squat yapıyom genelde
Bayaaa işe yaramış görünüyor son 1 gün
Kızlar 3 gündür sabaha karşı sıtmalanıyorum bu sezeryanla ilgili bir şey mi acaba
Sezeryan değil de sütle ilgili olabilir süt birdenbire inince öyle oluyor genelde
Oyy onun el tutan barnaaaaklarını yesin teyZoşları

En kısa zamanda şifa bulsun güzel yavrun.
İnşallah erken teşhisle çok hızlı tedavi olur.Kucağında, sağlıkla taburcu olmanızı nasip etsin Allah'ım.
Çok sağolun eve geldik bugün şükür. 2. bi görüş için başka bi doktora gideceğiz.
Çok sağolun. Belirtileri neydi acaba hatırlıyor musunuz
Rabbim şafi isminin hürmetine. Sifa verdin mete bebeğe inşallah. Bu günleriniz unutulup.biter.insalah
Amiin inşallah
Başka bir doktora göstereceğiz hafta içi. Hangi belirtiler vardı yeğeninizde hatırlıyor musunuz acaba
Allah'ım şifalar versin bebeğinize, sağlıkla çıkın evinize..
Allah bol şifa versin inşallah en kısa zamanda mutlu saglıklı evinize dönersiniz
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla atlatın bu süreci.
Allah tez zamanda minik yavruna şifa versin inşallah. Sakın kendini üzme, suçlama ne şanslı ki senin gibi bilinçli bir annesi var ve farketmiş durumunu,çok geçmiş olsun..
Rabbim şifa versin inşallah bebeğinize dualarımdasınız
Rabbim acil şifalar versin bu günler bir daha gelmemek üzere bitsin inşallah
Hepinize çok çok teşekkür ederim çok sağolun iyi ki varsınız

Parolcum bu ne
Maşallah seninle aynıydık benim de içimde bundanım var demek. Hala inanamıyorum nasıl bir mucize eller o kıvrımlar..
Sağlıkla büyüt canım.

yumosamber inşallah sütüm hemen gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…