2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ayyy ben bugün gittim kurtuldum o işlerden benimde persembs sezeryan günüm 5 günde Dr çıkmaz heralde bebeğin adi ne olacak ekleyelim listeye

Selam canım nasıl geçti kontrolün belli oldu mu sezeryan günün

Ayyy ben bugün gittim kurtuldum o işlerden benimde persembs sezeryan günüm 5 günde Dr çıkmaz heralde bebeğin adi ne olacak ekleyelim listeye
Ay bende yarın kooomple bitiriyorum işlerimi inşallah bebisimle anlaşma yaptık, artık ondan sonra gelebilir şaka bir yana bugün çok ağrılarım oldu bı korkmadim değil
İsim konusunda ben biraz patolojik vakayım isim Ada olacak ama hala tam olarak içime sinen bir isim bulamadım.o yüzden Ada diyoruz , muhtemelen de o olcak ama yüzünü görünce herşey değişebilir Ada yazabiliriz

Aman hazırlıksız gelmesin minnoslar Ada olarak ekliyorum canım. Benim kız olsaydı Zeynep Eylül koyabilirdim Eylül ayının öneminden dolayı
bugün sonunda hastane çantamızı hazırladım 37 haftalık olduk pazartesi bebeğin suyuna ve genel durumuna göre sezeryan gününü belirlicek sanırım doktor heyecandan kalbim çıkıcak sanki
Hadi bakalım normal gelecekleri yok sezeryanlar gelsin
Kızlar bu gecede olmadı halbuki her gece gibi bu gece umutluydum
Hahhaha bırak kız içerde rahat gelesi yok çok sevdi annesinin tahmini

Kesin çok rahatnormalde dogmaz bu cimcime ondanda korkuyorum

Gecmis olsun canim insallah biran önce allah sifa verir ,nasil anlasildi

Ya kızlar bebeğim de ben de gece uyuyakalmışız 4 saat besleyemedim vicdan azabı çekiyorum zor uyandırdım kendini muhtemelen şekeri düştü onun baygınlığıydı

Eşimin her türlü karşı çıkmasına rağmen iki isim yazdırdım kimliğine yağmuru esim mineli ben ve halası koyduk sonuc yağmur minel oldu,prensesim yağmur minel ablasinin tabiriyle mamur
Çok güzel ismiyle yaşasın minnoş
Kızlar bu gecede olmadı halbuki her gece gibi bu gece umutluydum
Bu gece ben de 3 buçukta bi uyandım alt karnımda nasıl bir ağrı ahanda dedim başlıyoruz tuvalete git gel nişanı yakalicam güyaa sonra nasıl olduysa uyudum sabah kalktım ortalık süt liman ama karnım taş gibi. Üstüm açık kıçımda şortla yatıyorum herhalde gaz sancısıydı nebilim. Bir hışımla geldi geçti peh peh peeeeeh senin son 2 kaldı hadi bakalım zaten bugün retro varmış yaa boşver

Ya kızlar bebeğim de ben de gece uyuyakalmışız 4 saat besleyemedim vicdan azabı çekiyorum zor uyandırdım kendini muhtemelen şekeri düştü onun baygınlığıydı
Hiçbişi olmaz zaten gece beslenmesinde 3 saatte bir gündüz de 2 saatte bir öneriliyor. Bir de artık kaç günlük olmuş ilk aydan sonra zaten geceyi yavaş yavaş uzatabilirsin ki gece gündüz düZeni rutini otursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…