Ayyy ben bugün gittim kurtuldum o işlerden benimde persembs sezeryan günüm 5 günde Dr çıkmaz heraldeÇarşamba günü kontrolüm vardı. 37+3 tu o gün. Nst de kasılmalar var düzensiz artık eli kulağında dedi. Çarşambaya sezaryen randevumuz var zaten. Beklicek mi bilmiyoruz Stresyliyim birazbugün temizlik için yardımcı gelecekti çocuğu rahatsızlanms cumartesiye kaldı. Cumartesi akşamı eşimin ailesi gelecek. Bıyıklarımi bile aldiramiyorum gidip, olabildiğince yakın aldirayim çıkmasın diye hazırlıksız yakalanma korkusu yüzünden hepten hazırlıksız yakalancm galiba
Selam canım nasıl geçti kontrolün belli oldu mu sezeryan gününKızlar çok heyecanlıyım yarın 38. Haftama gireceğim. Ama hala karnımın sağından tekmeler atıyor sanırım dönmemiş benim küçük kuzum. Yarın kontrolümüz var. Sezaryen planladık günü belli olacak. Çok duygusalım bu aralar her şeye ağlayasım geliyor doğum hikayelerinizi hep ağlayarak okuyorum
Çok rahat ettim ilk iki gün kullandım, dikiş yeri ile aynı hizada olmuyor.Kızlar sezeryan olanlar dependi kullanabildiniz mi acaba? Dikiş yerinizi ağrıttı mı?
Ay bende yarın kooomple bitiriyorum işlerimi inşallahAyyy ben bugün gittim kurtuldum o işlerden benimde persembs sezeryan günüm 5 günde Dr çıkmaz heraldebebeğin adi ne olacak ekleyelim listeye
Aman hazırlıksız gelmesin minnoslarAy bende yarın kooomple bitiriyorum işlerimi inşallahbebisimle anlaşma yaptık, artık ondan sonra gelebilir şaka bir yana bugün çok ağrılarım oldu bı korkmadim değil
İsim konusunda ben biraz patolojik vakayımisim Ada olacak ama hala tam olarak içime sinen bir isim bulamadım.o yüzden Ada diyoruz , muhtemelen de o olcak ama yüzünü görünce herşey değişebilir Ada yazabiliriz
Hadi bakalım normal gelecekleri yok sezeryanlar gelsinbugün sonunda hastane çantamızı hazırladım 37 haftalık olduk pazartesi bebeğin suyuna ve genel durumuna göre sezeryan gününü belirlicek sanırım doktor heyecandan kalbim çıkıcak sanki
Hahhaha bırak kız içerde rahat gelesi yok çok sevdi annesinin tahminiKızlar bu gecede olmadı halbuki her gece gibi bu gece umutluydum
Kesin çok rahatAman hazırlıksız gelmesin minnoslarAda olarak ekliyorum canım. Benim kız olsaydı Zeynep Eylül koyabilirdim Eylül ayının öneminden dolayı
Hadi bakalım normal gelecekleri yok sezeryanlar gelsin
Hahhaha bırak kız içerde rahat gelesi yok çok sevdi annesinin tahmini
Dogmazsa bizim oğlan gibi müdahale ile alacaklarKesin çok rahatnormalde dogmaz bu cimcime ondanda korkuyorum
İnşallah ama umudumu kestim ben öylesine yazıyorum buraya bekledigimden değil yaniDogmazsa bizim oğlan gibi müdahale ile alacaklarama inşallah kendi gelir gününde
Ben kullanmadım hastane hasta bezi taktı onunla rahat ettim eve geçincede ped takmaya başladımKızlar sezeryan olanlar dependi kullanabildiniz mi acaba? Dikiş yerinizi ağrıttı mı?
Rahatsız mı etti yoksa tercih mi etmedin?Ben kullanmadım hastane hasta bezi taktı onunla rahat ettim eve geçincede ped takmaya başladım
Çok rahat kullandim zaten yok gibi üzerinizde, dikişin üzerinde kalıyor üst kısmıKızlar sezeryan olanlar dependi kullanabildiniz mi acaba? Dikiş yerinizi ağrıttı mı?
Gecmis olsun canim insallah biran önce allah sifa verir ,nasil anlasildiDoğuranlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Doğuracak olanlara sağlıklı doğumlar diliyorum.
15 günlük bebeğime dün epilepsi ilacı başladılar. Mr eeg temiz ama hareketleri şüpheli. Ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Geçirdiğim son 1 haftanın rüya olmasını çok isterdim. Onu yoğun bakıma bırakışım gitmiyor zihnimden. Bize alıştığı için çok ağlamış yoğun bakımda. Şükürler olsun şu an serviste en azından yanındayım. Sizden ricam dualarınıza Meteyi de katın ne olur. Kimin duası kabul olur bilinmez. Tek isteğim oğlum sağlıklı olsun yürüdüğü, koştuğu günleri göreyim.
Ağrırmadı eve geçince kullandım benKızlar sezeryan olanlar dependi kullanabildiniz mi acaba? Dikiş yerinizi ağrıttı mı?
Çok güzel ismiyle yaşasın minnoşEşimin her türlü karşı çıkmasına rağmen iki isim yazdırdım kimliğine yağmuru esim mineli ben ve halası koyduk sonuc yağmur minel oldu,prensesim yağmur minel ablasinin tabiriyle mamur
Bu gece ben de 3 buçukta bi uyandım alt karnımda nasıl bir ağrı ahanda dedim başlıyoruz tuvalete git gel nişanı yakalicam güyaaKızlar bu gecede olmadı halbuki her gece gibi bu gece umutluydum
Hiçbişi olmaz zaten gece beslenmesinde 3 saatte bir gündüz de 2 saatte bir öneriliyor. Bir de artık kaç günlük olmuş ilk aydan sonra zaten geceyi yavaş yavaş uzatabilirsin ki gece gündüz düZeni rutini otursunYa kızlar bebeğim de ben de gece uyuyakalmışız 4 saat besleyemedim vicdan azabı çekiyorum zor uyandırdım kendini muhtemelen şekeri düştü onun baygınlığıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?