Geçmiş olsun çokkk Allahkm şifa versinDoğuranlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Doğuracak olanlara sağlıklı doğumlar diliyorum.
15 günlük bebeğime dün epilepsi ilacı başladılar. Mr eeg temiz ama hareketleri şüpheli. Ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Geçirdiğim son 1 haftanın rüya olmasını çok isterdim. Onu yoğun bakıma bırakışım gitmiyor zihnimden. Bize alıştığı için çok ağlamış yoğun bakımda. Şükürler olsun şu an serviste en azından yanındayım. Sizden ricam dualarınıza Meteyi de katın ne olur. Kimin duası kabul olur bilinmez. Tek isteğim oğlum sağlıklı olsun yürüdüğü, koştuğu günleri göreyim.
Kız valla etikeyleyince hastaneye gidiyorsun sandım kuzum doğsun istediğimiz den psikolojik biraz da bence akışına bırak gelecek kendisi
Bırakıyorum dahada ugrasmıyorumKız valla etikeyleyince hastaneye gidiyorsun sandım kuzum doğsun istediğimiz den psikolojik biraz da bence akışına bırak gelecek kendisi
Benmde öyle ağlasayım var bizimle oynuyolar
Normal oyun havasımı oynuyorsun veya egilip kalkmalı bişilermi deneyeym napim artk belki faydası olur yaniBenmde öyle ağlasayım var bizimle oynuyolarstres olma boşver ama elde değil ben şimdi canım müzik açtım oynuyorum iki arkadas var benm düğünde oynadılar biri sabahına biri ertesi gece doğuma gittiler bi de böyle denicm ben sende dene olmazsa
Yok bebeğim geçen bana da oldu bi uyandım pammıık gibi hiçbişi yok
Allahtan fazla zamanımız kalmadı yoksa topiğin en son doguranları olurduk kesinYok bebeğim geçen bana da oldu bi uyandım pammıık gibi hiçbişi yokböle böle doğurcaz biz de napaaalım
Oy gözünüz aydın ya maşallah kilosu boyu tam yerindeKizlar Gunesimiz dogdu.
3625 g 52 cm pamugum
O manaya mu geliyor haydi inşallah çok sevinirim öyle olursa, biliyorsunuz doğumdan daha çok emzirmekten korkuyorum. Daha doğrusu emzirememekten:)Sütun bol olacak demek canim.
Az kaldı zaten seninki yakın hissediyorum
Belki günü gelmeden kendi de gelmek ister kim bilir :)Selam herkese nasılsınız. Muayenesi olan doğum yapan varmı
bugün sezeryan günüm belli oldu. Bize dua edin sağlıcakla kavuşalım kızımla. Haftaya çarşamba 14ünde sabah gidicez hastaneye.bugün son ultrasyon günüydü. Herşey yolunda çok şükür nstde sancım çıkmadı.bebiş biraz önde gidiyor. 3800 gram ve boyu 51 cm olmuş . Haftaya tam 39 da kavuşcaz inşallah
Bnde hissediyorm haftaya mecbur bigünde zorla getirtecezAz kaldı zaten seninki yakın hissediyorum
Yaa sen bı doğur bakKıyamıyo insan daha minnacık azcık daha büyüsün, şimdilik kokluyoruz.
Ya gerçekten öyle. Kardeşim diyo abla öpsene şunu bisey yapsana diyo kıyamıyorum diyorum nasıl gani diyo. Öyle işte öpemiyosun ki kıyıp. Koklamak çok güzel zaten
Benim de kasiklarim agriyor kasık ağrım bacağıma vuruyorYa cok alakasız yerlerime agrı giriyor sol bacagıma agrı giriyor sacma sapam acaba benm dogum sancılarım oralara giriyorda bnmi fsrketmiyorum
Canım benim bebisin adı da netleştiAhhhh bir gün arayla kavuşacağız bebelere canım hayırlı olsun maşallah kilosu boyu gayet güzel bakalım sapma olacak mı usg ye göreKiziinin adı ne olacak annesi
Benim de doktora göre 38+5 oluyor bana göre 39+5 oluyor
Roman mezdeke filan canım eğilmeli değil . Dene bakalm ben duşun altında squat yapıyom geneldeNormal oyun havasımı oynuyorsun veya egilip kalkmalı bişilermi deneyeym napim artk belki faydası olur yaniacaba sıcak duşun altında oynasak daha mı etkili olue
Belkide ama inşallah gününü bekler babaannemizi bekliyoruz .yakınlaştıkça insan biraz endişe heyecan korku hepsi karışık hissediyor. Aynen gün belli olmayınca hep hamile kalacak hissiyatı olur.ama senle aynıyız bakarsın haftaya süpriz yapabilir bebiş artık 39 olcazBelki günü gelmeden kendi de gelmek ister kim bilir :)
Günü belli olunca daha heyecanlı oluyordur eminim, benim belli daha önce olacak ama şuan gün belli olmadığı İçin hep böyle hamile kalacak gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?