2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Geçmiş olsun çokkk Allahkm şifa versin

Kız valla etikeyleyince hastaneye gidiyorsun sandım kuzum doğsun istediğimiz den psikolojik biraz da bence akışına bırak gelecek kendisi

Benmde öyle ağlasayım var bizimle oynuyolar stres olma boşver ama elde değil ben şimdi canım müzik açtım oynuyorum iki arkadas var benm düğünde oynadılar biri sabahına biri ertesi gece doğuma gittiler bi de böyle denicm ben sende dene olmazsa

Normal oyun havasımı oynuyorsun veya egilip kalkmalı bişilermi deneyeym napim artk belki faydası olur yani acaba sıcak duşun altında oynasak daha mı etkili olue

Yok bebeğim geçen bana da oldu bi uyandım pammıık gibi hiçbişi yok böle böle doğurcaz biz de napaaalım

Belki günü gelmeden kendi de gelmek ister kim bilir :)

Günü belli olunca daha heyecanlı oluyordur eminim, benim belli daha önce olacak ama şuan gün belli olmadığı İçin hep böyle hamile kalacak gibi hissediyorum

Yaa sen bı doğur bak Kıyamıyo insan daha minnacık azcık daha büyüsün, şimdilik kokluyoruz.

Ya gerçekten öyle. Kardeşim diyo abla öpsene şunu bisey yapsana diyo kıyamıyorum diyorum nasıl gani diyo. Öyle işte öpemiyosun ki kıyıp. Koklamak çok güzel zaten

Eriyorum anlıyor musunuz
Yerimize de bol bol koklayın kuzularıııı

Canım benim bebisin adı da netleşti
Ayşe sare olucak insallah

Normal oyun havasımı oynuyorsun veya egilip kalkmalı bişilermi deneyeym napim artk belki faydası olur yani acaba sıcak duşun altında oynasak daha mı etkili olue
Roman mezdeke filan canım eğilmeli değil . Dene bakalm ben duşun altında squat yapıyom genelde

Belkide ama inşallah gününü bekler babaannemizi bekliyoruz .yakınlaştıkça insan biraz endişe heyecan korku hepsi karışık hissediyor. Aynen gün belli olmayınca hep hamile kalacak hissiyatı olur.ama senle aynıyız bakarsın haftaya süpriz yapabilir bebiş artık 39 olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…