- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.497
- 53
Gündüz 1.5-2 saatte bir meme istiyor gece de her 3 saate bir alarm kuruyordum kendi alarmdan 5-10 dakika önce kalkardı bu gece böyle oldu insan kendini kötü hissediyorHiçbişi olmaz zaten gece beslenmesinde 3 saatte bir gündüz de 2 saatte bir öneriliyor. Bir de artık kaç günlük olmuş ilk aydan sonra zaten geceyi yavaş yavaş uzatabilirsin ki gece gündüz düZeni rutini otursun
Demek ki iyi bir ev sahibisin, kızın orada rahat ediyorKızlar bu gecede olmadı halbuki her gece gibi bu gece umutluydum
Hayır ya neden öyle düşünüyorsun benimki daha kaç günlük. Gece 12 de uyuduk bi uyandım saat 4 uyandırdım emzirdim uyudu geri. Bence üzülme sütünde birikmiştir. Bana hemşire 3 saate bie emzir dedi ben istedi zaman emziriyorum yarim saate istiyo 15 dk de 1 saat 4 saat ne zaman isterseYa kızlar bebeğim de ben de gece uyuyakalmışız 4 saat besleyemedim vicdan azabı çekiyorum zor uyandırdım kendini muhtemelen şekeri düştü onun baygınlığıydı
Kendini suçlama canim olabiliyor böyle şeyler hemen doyursaydinYa kızlar bebeğim de ben de gece uyuyakalmışız 4 saat besleyemedim vicdan azabı çekiyorum zor uyandırdım kendini muhtemelen şekeri düştü onun baygınlığıydı
Kesin kesin
Oyyy gözünüz Aydın
Bayaaa işe yaramış görünüyorson 1 gün
Sezeryan değil de sütle ilgili olabilir süt birdenbire inince öyle oluyor genelde
Oyy onun el tutan barnaaaaklarını yesin teyZoşları
Evet öyleymiş kızlar süt ve doğum sonrası kg kaybından vücut kendini böyle yaparmış. Bebekte anca emmeye başladı sütümü sağım yapıyorum bol bolLohusalıkta sitmalanma genellikle memede süt birikmesinden oluyor.bebis tam bosaltamiyor olabilir memeyi.makine ile masaj yaparak sagmayi deneyebilirsiniz.
Oyy maşallah o yanaklarrKızlar çıktım kontrolden 3.500 Gr olmuşuz haftalık 100 Gr alıyoruz artık Perşembe günü 7 de yatisim yapılacak 9 gibi de alırız dedi bı heyecan korku bastı beni
Jajinda ile de aynı hastanede doğum yapmış olacağız gitmisken onu da gördüm bebeği de kendi de gayet iyi maşallah çok tatlıs bir oğlu var benden haberler bu kadar yokmu kontrole giden suyu gelen sancisi gelen
Aşırı rahat canım hiç acıtmıyor çok memnun kaldım benKızlar sezeryan olanlar dependi kullanabildiniz mi acaba? Dikiş yerinizi ağrıttı mı?
İnsanlık hali canım bizlerde o kadar yorgun düşüyoruz ki bugün bol bol emzirirsin kendini suçlama sakın.Ya kızlar bebeğim de ben de gece uyuyakalmışız 4 saat besleyemedim vicdan azabı çekiyorum zor uyandırdım kendini muhtemelen şekeri düştü onun baygınlığıydı
Yaaa bizde saskiniz acaba suyun içinde mi böyle diye düşünüyoruzOyy maşallah o yanaklarr
Özelde yaptığım doğumda Sadece depend almıştım ben ilk başta ayağa kalktıkdan sonra kullanmaya başladım bi sıkıntı olmamamıştı.en büyük bedeni almıştm hatta . Dikiş kısmına gelmesin diye arada kıvırmıştım diye hatırlıyorum. Kanama azalınca lohusa pedine geçmiştim.Şimdi şehir hastanesindekiler kullandırmıyor diye duydum lohusa pedi de aldım yine başta kullanırım diye depende koydum çantaya.Kızlar sezeryan olanlar dependi kullanabildiniz mi acaba? Dikiş yerinizi ağrıttı mı?
Olur öyle arada canım gün içinde her gak guk dediğinde her istediğinde emzirirsin .telafi edersiniz geceyi annesiYa kızlar bebeğim de ben de gece uyuyakalmışız 4 saat besleyemedim vicdan azabı çekiyorum zor uyandırdım kendini muhtemelen şekeri düştü onun baygınlığıydı
Yaa 3.5 kilonun 2 si yanak mı acaba? Çok güzel poz vermiş, bu haftalarda böyle pozlar alınması çoook istisna biliyorsunKızlar çıktım kontrolden 3.500 Gr olmuşuz haftalık 100 Gr alıyoruz artık Perşembe günü 7 de yatisim yapılacak 9 gibi de alırız dedi bı heyecan korku bastı beni
Jajinda ile de aynı hastanede doğum yapmış olacağız gitmisken onu da gördüm bebeği de kendi de gayet iyi maşallah çok tatlıs bir oğlu var benden haberler bu kadar yokmu kontrole giden suyu gelen sancisi gelen
Oy maşallah tospikKızlar çıktım kontrolden 3.500 Gr olmuşuz haftalık 100 Gr alıyoruz artık Perşembe günü 7 de yatisim yapılacak 9 gibi de alırız dedi bı heyecan korku bastı beni
Ah mavişim maşallah ya. Günün de iyice yaklaştı ne güzel kavuştay zamanı geliyorKızlar çıktım kontrolden 3.500 Gr olmuşuz haftalık 100 Gr alıyoruz artık Perşembe günü 7 de yatisim yapılacak 9 gibi de alırız dedi bı heyecan korku bastı beni
Maşallah kilonun yarısı yanak yerimKızlar çıktım kontrolden 3.500 Gr olmuşuz haftalık 100 Gr alıyoruz artık Perşembe günü 7 de yatisim yapılacak 9 gibi de alırız dedi bı heyecan korku bastı beni
34.haftada başlamak bile erken degilmiş hurmalara squatlara perinelere olmayınca olmuyorrYaa 3.5 kilonun 2 si yanak mı acaba? Çok güzel poz vermiş, bu haftalarda böyle pozlar alınması çoook istisna biliyorsun
Şaka maka 4 gün sonra bebeğin kollarında Allah’ın izniyle, maşallah
Duşa girildi sıcak su altında squat yapıldı hurmalar ananaslar zaten yeniyor ama yok
Gerçi sıradaCrknkz var. Böyle giderse ben de 40. Haftayı hatta 41’i görürüm gibi.
Haklısınız zaten testte 1 çıktı9-12gün geçmesi gerekiyor.5 üzeri gebelik var demek.psikolojik olabilir belirtiler icin çok erken.adete 2 gün kala gogus ucu sertlesmesi olmuştu en erken
Bende bazen geciktirebiliyorum her 3 saatte 1 alarm kurmama rağmen.Gün içinde telafisi oluyoYa kızlar bebeğim de ben de gece uyuyakalmışız 4 saat besleyemedim vicdan azabı çekiyorum zor uyandırdım kendini muhtemelen şekeri düştü onun baygınlığıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?