2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Gündüz 1.5-2 saatte bir meme istiyor gece de her 3 saate bir alarm kuruyordum kendi alarmdan 5-10 dakika önce kalkardı bu gece böyle oldu insan kendini kötü hissediyor

Kızlar bu gecede olmadı halbuki her gece gibi bu gece umutluydum
Demek ki iyi bir ev sahibisin, kızın orada rahat ediyor benim oğlanda fıtı fıtı hareket ediyor ama hiç çıkası yok. Adaçayı içmeye başladım, hurma yiyiyorum, göğüslerime masaj yapıyorum bide sıcak banyo yapmaya başladım. 40 haftalık olmadan normal doğursam ne güzel olurdu.

Ya kızlar bebeğim de ben de gece uyuyakalmışız 4 saat besleyemedim vicdan azabı çekiyorum zor uyandırdım kendini muhtemelen şekeri düştü onun baygınlığıydı
Hayır ya neden öyle düşünüyorsun benimki daha kaç günlük. Gece 12 de uyuduk bi uyandım saat 4 uyandırdım emzirdim uyudu geri. Bence üzülme sütünde birikmiştir. Bana hemşire 3 saate bie emzir dedi ben istedi zaman emziriyorum yarim saate istiyo 15 dk de 1 saat 4 saat ne zaman isterse

Kızlar çıktım kontrolden 3.500 Gr olmuşuz haftalık 100 Gr alıyoruz artık Perşembe günü 7 de yatisim yapılacak 9 gibi de alırız dedi bı heyecan korku bastı beni
Jajinda ile de aynı hastanede doğum yapmış olacağız gitmisken onu da gördüm bebeği de kendi de gayet iyi maşallah çok tatlıs bir oğlu var benden haberler bu kadar yokmu kontrole giden suyu gelen sancisi gelen

Eklentiler

• IMG_20220910_095428.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 82
Ya kızlar şu beslenme olayı aşırı yoruyor beni 2 saatte bir uyandır dedi doktor önce emzir sonra kalan sütünü sağ onu ver üstüne birde mama ver dedi kilo almamız lazım ama benimki memede 10 dk durup uyuyor diğerlerini vermek için 2 saat uğraşıyorum resmen aşırı yoruldum sizde düzen nasıl

Lohusalıkta sitmalanma genellikle memede süt birikmesinden oluyor.bebis tam bosaltamiyor olabilir memeyi.makine ile masaj yaparak sagmayi deneyebilirsiniz.
Evet öyleymiş kızlar süt ve doğum sonrası kg kaybından vücut kendini böyle yaparmış. Bebekte anca emmeye başladı sütümü sağım yapıyorum bol bol

Oyy maşallah o yanaklarr

Ya kızlar bebeğim de ben de gece uyuyakalmışız 4 saat besleyemedim vicdan azabı çekiyorum zor uyandırdım kendini muhtemelen şekeri düştü onun baygınlığıydı
İnsanlık hali canım bizlerde o kadar yorgun düşüyoruz ki bugün bol bol emzirirsin kendini suçlama sakın.

Kızlar sezeryan olanlar dependi kullanabildiniz mi acaba? Dikiş yerinizi ağrıttı mı?
Özelde yaptığım doğumda Sadece depend almıştım ben ilk başta ayağa kalktıkdan sonra kullanmaya başladım bi sıkıntı olmamamıştı.en büyük bedeni almıştm hatta . Dikiş kısmına gelmesin diye arada kıvırmıştım diye hatırlıyorum. Kanama azalınca lohusa pedine geçmiştim.Şimdi şehir hastanesindekiler kullandırmıyor diye duydum lohusa pedi de aldım yine başta kullanırım diye depende koydum çantaya.

Olur öyle arada canım gün içinde her gak guk dediğinde her istediğinde emzirirsin .telafi edersiniz geceyi annesi

Yaa 3.5 kilonun 2 si yanak mı acaba? Çok güzel poz vermiş, bu haftalarda böyle pozlar alınması çoook istisna biliyorsun

Şaka maka 4 gün sonra bebeğin kollarında Allah’ın izniyle, maşallah

Duşa girildi sıcak su altında squat yapıldı hurmalar ananaslar zaten yeniyor ama yok
Gerçi sırada Crknkz var. Böyle giderse ben de 40. Haftayı hatta 41’i görürüm gibi.

Oy maşallah tospik Benmde pazartesi 3,5 kgdı doğuma kadar 4 olur o zmn günde 100 gr alıyorsa ayvan eyvah Korkma canım ilk değil sonuçta biliyon nasıl bsy bende gene bsy yok bekledm gece sancım olur diye ama gelen yok turp gibiym sırt ağrım dışında

Ah mavişim maşallah ya. Günün de iyice yaklaştı ne güzel kavuştay zamanı geliyor

Maşallah kilonun yarısı yanak yerim

34.haftada başlamak bile erken degilmiş hurmalara squatlara perinelere olmayınca olmuyorr

9-12gün geçmesi gerekiyor.5 üzeri gebelik var demek.psikolojik olabilir belirtiler icin çok erken.adete 2 gün kala gogus ucu sertlesmesi olmuştu en erken
Haklısınız zaten testte 1 çıktı çok erken yaptığım için negatif bekleyeceğim sabirsizla bakalım hayırlısı herşey için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…