2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canm epidurali baştan beri veriyorlarmı yoksa verme zamanı varmı belli bir açıklıga göre
2 saat sonra verdi canım bana ama açıklığa göre veriyorlar kontrol ediyorlar ara ara.
Epidurali 2 saat sonra aldım ama açıklığım olmadığı içindir belkide az sancı durumu. Bir daha epidural ister miyim asla. 8. Denemede anca taktılar mahvoldum çünkü
Öyle canım hayırlısı olsun tabiki sağlıkla doğar inşallah. Bir bakıma şanslısın anne karnında gelişti bebiş iyice emmede falan zorlanmaz

Ben kantoron yağı kullanıyorum hiç krem fln alıp sürmedim bazen göğüslerim aciyo ama yara olmadı çok şükür.

Reactions: Zzy
Epidurali alsan bi türlü almasan bi türlü diyosun yani

Merhaba kızlar bir süre gelemedim :)
Gebelik zehirlenmesi ve tansiyon ve sezeryan beni cok sarsti. Bugun 11.gunum ve çok iyiyim şükür.
- dogum hikayame gelirsek biraz üzücü ama sonu mutlu bitti şükür.
31 agustos kontrole gittim alttan acilma yok beklicez dedi dr. Sonra nts normal sanci yok. Tansiyon olculdu 14.8 felandi. Yarım saat dinlendim ve tekrar tansiyonum ölculdu aynıydi. Dr yanina cagirdi ve kan idrar testi vermem gerektigini hamilelikte yuksek tansiyon sevmedigini ve bebegi tehlikeye atmamak icin yarin sabah 8 de gel ve sonuclarinda o zamana cikmis olacagini sonuca gore hareket etcegini soyledi. Bende gece tansiyonumu takip etmelimiyim dedim. Oda etsen bile sabah sezeryan olcagini gerek olmadigini soyledi.
Eve gittim. Gece 2 civari bas agrisina uyandim tansiyonumu olctum 17.8 felandi evde dolandim rahatlamaya calistim. Dr oyle konustugu icinde hic aklima hastaneye gitmek dr aramak gelmedi bile zaten sabah 7de kalktigimda tansiyonum 18 fln olmustu. Hastaneye gittik. Hemen dogumhaneye alindim nts baglandi herkes cok panik acil sezeryan acil sezeryan diye kosuyorlar ben anlam veremiyorum cunku dun drla zatem oyle konustuk. Neyse 8de ameliyathanedeydim. 8.55de bebisim dunyaya geldi uzaktan gosterdiler. Sesini duydugumda ise hiriltili agliyordu orda anladim cigerlerde bisey var küveze gircek ama allaha sukur saglikla dogdu dedim sakinligimi korudum. Dr ameliyathaneden cikmis hersey basarili gecti sikinti yok dms gitmis. Bebek kuveze alindi 4 gun yatti cikti. Sıkıntısı ise hizli nefes alıp vermesi ve inlemesi varmis. Abim drla gorustugunde ise bebegi kaybedebilirdik riskli bi sezeryandi demis. Eşim tır şoforu oldugu icin hastaneye gelmesi aksam 9.felan buldu. Bu olaylar kayinvalidem abimin arasinda kalarak dönüyor. Hatsanede bana bisey demiyor kimse zaten kendimde degildim 2 gün boyunca tansiyon yuksekliginden uyudum sersemlik vs. Bebis kuvezden cikti eve getirdik kayinvalidem bana oyle anlatti iste. Sonra dr muayne gunum geldiginde dr dedim ki bu zehirlenme bu kadar ciddi bir olaysa tansiyonum 14ken neden yatisim yapilmadi dedim. Ben 25 yillik drum neyin nerde nasil yapilmasi gerektigini ben bilirim sen bana boyle bir soru soramazsin dedi .d bende kafa salladim hayir çevremdeki herkes bana bu tarz sorular yoneltiyorsa ve ben bunlarin cevaplarini bilmiyorsam nasil ogrenicem size sorarak ogrenebilirim degil mi dedim? 14 tansiyon sinirda bir tansiyon onla yatis yapilmaz dedi. Bende o zaman size gece tansiuon takibi yapim mi dedigimde neden gerek yok dediniz dedim . Hani ciddi ya bu zehirleenme bu kdr. 17 tansiyonunda yuksek oldugunu bilirsin diyo bana .d nerden bilmiyim ya dedim. ××× bebek sagliklimi hersey yolundami sakin ol vs biseyler zirvaladi. Esimde yogun bakima ve dra tatli aldi olaylardan haberi olmadigi icin hersey icin tskler dedim tatliyi siizz .d dedim personele dagitirim dedi xd egoist ya
Sizin yorumlariniz neler

Zor olmuş ama çok şükür bebişine kavuşmussn canım minik el fotosuda alrıız artıkRabbim Analı babalı sagklıkla büyütsün inşallahşuan yanında degilmi..kaç kilo dogduu gökçemiz ...doktorun adı ne söyle bigün denk gelmeyelm

emzirmede süt gelmesi için özellikle emzirmeden önce ve sonra su içmek işe yarıyormuş. Emzirme sırasında da kuruyemiş yenilebilir. Göğüs ucuna ağrılar azalması için anne sütü ve Hindistan cevizi yağı bu aralar çok duyduğum bilgiler faydası olur inş ihtiyacı olanlar

Aynenn yaa sifirlanacak gebelik günlüğü salı mi çağırdı doktorun gene 35kvk ne yaptı acaba
Ben bugün acile gittim nstye git demişti doktor sancm yok acılmam 1 cm gene hiç şaşırmadım yarın doktoruma gidicem yine çağırmıştı yarına kadar inşallah gelir benm aslında Doğum gümü yarın tam olarak crknkz la aynı yani o benden önce doğurck ama

Hiç etkileşim yok nerdeeeyarın sanada gün verir degilmi doktorun dogum için

Az kaldı senin dee bol bol koklar öpersin

Hiç etkileşim yok nerdeeeyarın sanada gün verir degilmi doktorun dogum için
Bendede yok hiç etkileşm ama nstden kalkarken çok karnm acıdı kasıldı çok yattım ondan galiba Hiç bilmiyom canım sana verdimi gün doktorun suni mi dedi ne dedi

Sinirlendim doktora 22 senelik doktormus yuksek tansiyon sevmedigim bisey diyo. Takip et çok yukselirse hastaneye gek diyebilir. Gece gece sezeryan istemiyo herhalde ama sonuçta hastanede kontrol altına alabilirlerdi. Neyse yapacak bisey yok olan oldu şuan çok şükür sağlıklı kollarınsa insan sinirleniyo üzülüyo ama yapacak bisey yok işte

Ikınırken acısıda hissedilmiyor degilmi epiduralde
Ne acısı canım. Ikınma olması lazım zaten çünkü senin hissedip ıkınıp bebeği ittirmen lazım. Büyük tuvaletin geliyo gibi aynı zaten sanki onu yapıyor gibi. Çıkması da aynı. Ama o bebek çıktıktan sonraki his Allahım dünyaya bedel yok böyle bi rahatlama

Bendede yok hiç etkileşm ama nstden kalkarken çok karnm acıdı kasıldı çok yattım ondan galiba Hiç bilmiyom canım sana verdimi gün doktorun suni mi dedi ne dedi
Her agrıyı sancı sanar olduk bizde ya Salı günü kontrolüm gün verir geçen hafta gittigimde suni başlatırız demişti canım.

Ikınma olcak canım onu biliyorumda o degil ıkınma sırasında acı oluyormuş ya öyle diyolar pek bilmemde epiduralde o acıda hissedilmiyormu onu sordum.

Ikınma olcak canım onu biliyorumda o degil ıkınma sırasında acı oluyormuş ya öyle diyolar pek bilmemde epiduralde o acıda hissedilmiyormu onu sordum.
Acı mı bilmiyorum acı dedikleri ne acaba. Bende acı olmadı sancim geldikçe ikindim

Her agrıyı sancı sanar olduk bizde ya Salı günü kontrolüm gün verir geçen hafta gittigimde suni başlatırız demişti canım.
Bana da öyle demişti ama epidural olursun sen çok ağrın olursada boşver bana da yarın gün vercek kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…