Evet doktor başarabilirz diyip duruyor suniyi kabul etmem için çoktan ayarı verdi bana zatenBebeğin kanalda olmamış olsaydı bu riske hiç girme derdim mesela benim bebek kanala inmemişti günüm de geçmişti doktorum da suni ile inmesine garanti veremem deyince gözüm almamıştı o sancıyı çekip bir de sezeryana girmek zor olur diye direkt sezeryan istemiştim ama senin bebek kanalda ve açılma var o yüzden pişman olmamak adına suni sancı alabilirsin
Bence günün geçince suni ile başlayabilir ya haftani doldurmuş oluyorsun sonuç itibarıyla kuzumEvet doktor başarabilirz diyip duruyor suniyi kabul etmem için çoktan ayarı verdi bana zaten15nde almak istiyorum günümüde gidim biraz gözünü korkutayım 15ne vermessen sezeryan olurum bak diye
Evdede kışlık yorgan var bakHiç sorma. İlerde bizim de böyle hikayelerimiz olur mu acep Sen yorganı da bi dene. Yarın senin de doğurdum yazını görelim şuralarda
O an gıdıkla canım emerken uyuduğunda ayağını çenesini burnunu sık. Bana istanbulda doktor 5. Gün pik yaoar demişti sarılık için 5. Günden sonra düşer demişti tehlike biter demişti ama sizinde 9. Gün olmuş hala sarılık riski oluyor mu acabaEmerken baygın baygın oluyor derken?
Bizimki de uyanık emmeye başlıyor bi süre sonra memede uyuyup kalıyor öyle bi şey değil dimi?
1 hafta küvezde kaldığı için yine sarılık olurda kalır diye ödüm patlıyor
Çözüm ayva çekirdeği jelinde de nerden bulcam ki onu daAynen benimde ama hala acıyor
Valla ben ne bulursam atıyorum ağzımaBen de öyle meyve üzerine reçel yedim yaa
Çömelmek sorun degil kuzumda dizimde yırtık oldugundan öyle cok yapamıyorum malesef ancak duşta sıcak suyun yumuşatıcı etkisiyle o zaman çömelebiliyorum oda cok uzun olmucak sekilde bn duşta hem su aksın sıcak hem elime bez alim orayı parlatim bariHadi evet bu gece bitsin bu iş. Çömelerek ev sil ben geçen pazar öyle yaptım tüm evi. Gecesine gittim. Suni sancılan da korkma canım bi an da pat diye vermez zaten kademe kademe ilerler. Doktorun zaten normal doğumu destekleyen biri o bilir işini. Yeter ki herse y yolunsa gitsin epidural.de alırsın
Topik başkanımla aynı gün dogurucaz inşallahBence günün geçince suni ile başlayabilir ya haftani doldurmuş oluyorsun sonuç itibarıyla kuzum
Hadi inşallah canım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olsun her birimizeTopik başkanımla aynı gün dogurucaz inşallah
İnşallah kuzum cok heyecanlıyımHadi inşallah canım hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olsun her birimize
Bilmiyorum ki Çıkarken 1-2 gün sarı olabilir ama korkmayın demişlerdi. Bende emiyor karnı doyuyor rahatlayıp uyuyor diye düşündümO an gıdıkla canım emerken uyuduğunda ayağını çenesini burnunu sık. Bana istanbulda doktor 5. Gün pik yaoar demişti sarılık için 5. Günden sonra düşer demişti tehlike biter demişti ama sizinde 9. Gün olmuş hala sarılık riski oluyor mu acaba
Biraz emip yorulup uyuyakaliyorlar canım hafif ağız hareketi yapıyorlar ama sütü çekmiyorlar. Önceki bebegim öyleydi.Bilmiyorum ki Çıkarken 1-2 gün sarı olabilir ama korkmayın demişlerdi. Bende emiyor karnı doyuyor rahatlayıp uyuyor diye düşündüm
Gıdıplayıp uyandırayım o zaman
Yaaa Amin canım benim inşallahAynı gün olacak doğumumuz inşaallahRabbim sağlıkla hayırla doğurmaya nasip etsin ikimize de. Korktuğun hiç bi şey olmaz da mis gibi güpgüzel olur inşaallah doğumun çok zor bi hamilelik geçirdin ama değecek
Valla oturmuyorumAnaammm demek o kadar aşağı inmiş yarına kadar hiç kalkma ne olur ne olmaz kuzumçok heyecanlı değil mi ya hiç yokken bı anda pazartesi doğuma alıyorum seni diyor acilman fazla o halde dimi canim sağlıkla gelsin minik prenses
Dün gece benimde öyle oldu sabah 6 da uyumuşum dakika bile tuttum bir kasılma bi sancı anlatamam hiç böyle kasılmam olmamıştı geçiyor 25 30 dakka sonra yine geliyor bebek gelsin kanala girsin diye baya bişeyler yapıyorum dün fazla yüklendim sanırım yarımsaatte 1 e düştü 10 dakkada 1 çişe kalktım ama sonrası uyumuşum bugün takipteyim sizde öyle yapın 10 yada 5 dakkada 1 e inene kadar beklerim olursadaBu benim ikinci olacak inşallah. İlkinde nişan gelmişti önce. Baya 2 saat doğum sancısı çektim. Şuan sakinledi yarım saattir. İnşallah geçmiştir
41’den sonraya bırakır mı ki?Haftaya gel dedide eşim genelde salı izinli oluyor kuzum bnde o zamana alıyorum 41 son demeseydi yarın giderdim.benim korkum haftaya pazartesiye gün verirmi diye 42+0 oluyor hafta sonuna gün verirmi bilmem ama vermesse bn cumaya kadar bi gün almak istiyorumoda uyuyordur ne yapsın bi umutla yarıp umutsuz kalkanlardan @35kvk
Mavişcim açılma falan olmazsa bebek kanalda değilse yine de suni sancı verilip deneniyor mu?Bence günün geçince suni ile başlayabilir ya haftani doldurmuş oluyorsun sonuç itibarıyla kuzum
Dertler DeryaBenim derdim de başka. Geçen hafya doğurmuyorum derken bu hafta da göğsüm birtürlü bosalmiyo dicem. Haftaya da kesin süt yetmiyo derimya kızlar çok süt birikiyo bebek emiyo emziriyorum baya sağıyorum da ne kadar çıkarsa o kadar yeri doluyo gece uyuamıyorum taş gibi göğüslerle. Bu sabah sıtma tuttu. Napicam ben şu bile içmiyorum süt olmasın diye. Bebeğe veriyorum emiyo Doyuyo hadi biraz daha al diyorum karnı yok öğürüyo istemiyo. Sagmakda onun emmesi gibi olmuyo. Göğüs ucu yarasina girmiyorum bile ağlıyorum acıdan dayanacak gibi değil. Hiç bisey işe yaramıyo. Inşallah sizlerin olmaz.
Oyy kokla öp yerimize. Bebek eli ve ayağı zaafım var zaten
O biraz bende de var. Bu saate kadar uyuttum kendimi hiç uyanmak istemedim. Uykusuzluk fobisi yükleniyor, depolamak istiyorum galiba.İçimde bir daralma bir sıkılma hayırdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?