- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Kuvezden cıkısı 2415 kgZor olmuş ama çok şükür bebişine kavuşmussn canım minik el fotosuda alrıız artıkRabbim Analı babalı sagklıkla büyütsün inşallah şuan yanında degilmi..kaç kilo dogduu gökçemiz ...doktorun adı ne söyle bigün denk gelmeyelm
Maşallah miniğine ne güzel eller eridimKuvezden cıkısı 2415 kg
Amin insallah canim sagoll
Sanem çimen
Demekki o ıkınma esnasında acı olmuyor kandırmışlar beniAcı mı bilmiyorum acı dedikleri ne acaba. Bende acı olmadı sancim geldikçe ikindim
Bana da öyle demişti ama epidural olursun sen çok ağrın olursada boşver bana da yarın gün vercek kesin
Sorma yaa ben çok heyecanlıyım aymı günlermzAcıdanda geçtim koklayayım yeterheyecanlandm sayılı günler kaldı
Aman Boşver düşünme geciyo gidiyo ben hiç doğum yapmamış gibiyim şimdi. Hele rahat rahat hareket etmek. Koca bi gobekle işkenceydi. Unuttum bile doğumu.Demekki o ıkınma esnasında acı olmuyor kandırmışlar beni
Sen bugün 40+2sin degilmi canım.hayırlısıyla Allahımın izniyle saglıklı bi şekilde dogsun evlatlarımızSorma yaa ben çok heyecanlıyım aymı günlermz
Bn 1 aydır bacak agrısı cekiyorum mesela dogurur dogurmaz geçermi acaba geçmesse vay halimeAman Boşver düşünme geciyo gidiyo ben hiç doğum yapmamış gibiyim şimdi. Hele rahat rahat hareket etmek. Koca bi gobekle işkenceydi. Unuttum bile doğumu.
Geçer bence. Benim de 9 ay boyunca çektiğim o ağzımın kötü tadı geçti bittiBn 1 aydır bacak agrısı cekiyorum mesela dogurur dogurmaz geçermi acaba geçmesse vay halime
Heyecanla merakla neler yaşanıcak bekliyorumGeçer bence. Benim de 9 ay boyunca çektiğim o ağzımın kötü tadı geçti bitti
Benim bir kez sağlık ocağında tansiyonum 13 e 8 çıktı. Hemen ya tansiyon aleti al evde ölç ya da yarın tekrar gel ölçelim tansiyon çok riskli dedi bana. Tabi ben yürüyerek gitmiştim sağlık ocağına, muhtemelen yorulmuştum. Bir fincan Melisa çayı icseydin keşke tansiyonunu yüksek görünce. Neyse ki sonucu tatlıya bağlanmışMerhaba kızlar bir süre gelemedim :)
Gebelik zehirlenmesi ve tansiyon ve sezeryan beni cok sarsti. Bugun 11.gunum ve çok iyiyim şükür.
- dogum hikayame gelirsek biraz üzücü ama sonu mutlu bitti şükür.
31 agustos kontrole gittim alttan acilma yok beklicez dedi dr. Sonra nts normal sanci yok. Tansiyon olculdu 14.8 felandi. Yarım saat dinlendim ve tekrar tansiyonum ölculdu aynıydi. Dr yanina cagirdi ve kan idrar testi vermem gerektigini hamilelikte yuksek tansiyon sevmedigini ve bebegi tehlikeye atmamak icin yarin sabah 8 de gel ve sonuclarinda o zamana cikmis olacagini sonuca gore hareket etcegini soyledi. Bende gece tansiyonumu takip etmelimiyim dedim. Oda etsen bile sabah sezeryan olcagini gerek olmadigini soyledi.
Eve gittim. Gece 2 civari bas agrisina uyandim tansiyonumu olctum 17.8 felandi evde dolandim rahatlamaya calistim. Dr oyle konustugu icinde hic aklima hastaneye gitmek dr aramak gelmedi bile zaten sabah 7de kalktigimda tansiyonum 18 fln olmustu. Hastaneye gittik. Hemen dogumhaneye alindim nts baglandi herkes cok panik acil sezeryan acil sezeryan diye kosuyorlar ben anlam veremiyorum cunku dun drla zatem oyle konustuk. Neyse 8de ameliyathanedeydim. 8.55de bebisim dunyaya geldi uzaktan gosterdiler. Sesini duydugumda ise hiriltili agliyordu orda anladim cigerlerde bisey var küveze gircek ama allaha sukur saglikla dogdu dedim sakinligimi korudum. Dr ameliyathaneden cikmis hersey basarili gecti sikinti yok dms gitmis. Bebek kuveze alindi 4 gun yatti cikti. Sıkıntısı ise hizli nefes alıp vermesi ve inlemesi varmis. Abim drla gorustugunde ise bebegi kaybedebilirdik riskli bi sezeryandi demis. Eşim tır şoforu oldugu icin hastaneye gelmesi aksam 9.felan buldu. Bu olaylar kayinvalidem abimin arasinda kalarak dönüyor. Hatsanede bana bisey demiyor kimse zaten kendimde degildim 2 gün boyunca tansiyon yuksekliginden uyudum sersemlik vs. Bebis kuvezden cikti eve getirdik kayinvalidem bana oyle anlatti iste. Sonra dr muayne gunum geldiginde dr dedim ki bu zehirlenme bu kadar ciddi bir olaysa tansiyonum 14ken neden yatisim yapilmadi dedim. Ben 25 yillik drum neyin nerde nasil yapilmasi gerektigini ben bilirim sen bana boyle bir soru soramazsin dedi .d bende kafa salladim hayir çevremdeki herkes bana bu tarz sorular yoneltiyorsa ve ben bunlarin cevaplarini bilmiyorsam nasil ogrenicem size sorarak ogrenebilirim degil mi dedim? 14 tansiyon sinirda bir tansiyon onla yatis yapilmaz dedi. Bende o zaman size gece tansiuon takibi yapim mi dedigimde neden gerek yok dediniz dedim . Hani ciddi ya bu zehirleenme bu kdr. 17 tansiyonunda yuksek oldugunu bilirsin diyo bana .d nerden bilmiyim ya dedim. ××× bebek sagliklimi hersey yolundami sakin ol vs biseyler zirvaladi. Esimde yogun bakima ve dra tatli aldi olaylardan haberi olmadigi icin hersey icin tskler dedim tatliyi siizz .d dedim personele dagitirim dedi xd egoist ya
Sizin yorumlariniz neler
Bilmiyorum çanım ama ben iyiki girmemiş dedim. Istememde o da istemez. O anı görmesini ben istemiyorm. Zaten kakasi geliyo insanın yapiyosun falan ayy iyiki girmedi dedimHeyecanla merakla neler yaşanıcak bekliyorumeşim doguma girsinmi girmesinmi ona karar veremedim.doktor çatı muayenesi yapıyor doktordan cıkınca adam 1 saat suratı iptal dogumda başıma bela olur diye düşünüyorum
Benim eşim ilk doğumda kapıdaydı. Çok korktum sana bir şey oldu diye dediHeyecanla merakla neler yaşanıcak bekliyorumeşim doguma girsinmi girmesinmi ona karar veremedim.doktor çatı muayenesi yapıyor doktordan cıkınca adam 1 saat suratı iptal dogumda başıma bela olur diye düşünüyorum
Yaa bu kaka olayı gerçekten dogru demek lagman yapmıyolarmııBilmiyorum çanım ama ben iyiki girmemiş dedim. Istememde o da istemez. O anı görmesini ben istemiyorm. Zaten kakasi geliyo insanın yapiyosun falan ayy iyiki girmedi dedim
Ilk doğumumda yaptılardi da. Ikinci de hemen gekdim doğum oldu gerek olmadı onda da yaptım tabi. Bu seferkinde yapmadılar. Kakani yap dediler öyle komut verdilerYaa bu kaka olayı gerçekten dogru demek lagman yapmıyolarmıı
Aslnda cesaretlidir ama bn acı cekerken sanki masus yapıyorlarmış gibi düşünüp sinirlenebilir bilmedigi için bana üzülüp o kafayla ne yapcagını kestiremiyorumBenim eşim ilk doğumda kapıdaydı. Çok korktum sana bir şey oldu diye dediiçeri giremedi hayatta. Normal doğumdu bu arada. Çok da kısa sürdü ama artık nasıl bağırmişsam soğuk kanlı biriyse ve sezeryan ise girebilir bence
Doğumdan önce mı dediler sonra mı? Ben zaten bir iki saat önce içimdeki tüm kötülükleri boşaltmıştımIlk doğumumda yaptılardi da. Ikinci de hemen gekdim doğum oldu gerek olmadı onda da yaptım tabi. Bu seferkinde yapmadılar. Kakani yap dediler öyle komut verdiler
Aslnda ebelere doktorlara bu durumlar normal ama insan tedirgin olur ister istemez.acısız bir işlem degilmi lagman öyleyse bana yapsınlarIlk doğumumda yaptılardi da. Ikinci de hemen gekdim doğum oldu gerek olmadı onda da yaptım tabi. Bu seferkinde yapmadılar. Kakani yap dediler öyle komut verdiler
Evet aynen bebişi babaya veriyorlar. O an yeter onlar içinAslnda cesaretlidir ama bn acı cekerken sanki masus yapıyorlarmış gibi düşünüp sinirlenebilir bilmedigi için bana üzülüp o kafayla ne yapcagını kestiremiyorumbirde fotografcı olucak bebegi dogduktan sonra kapıda bekleyen babaya veriyolar o an cok hosuma gidiyor öyle ceksin istiyorum
Ah annelik şimdi böyle dogduktan sonra nasıl zordurEvet aynen bebişi babaya veriyorlar. O an yeter onlar içinbenim bebeğin eşi çok zor çıkmıştı 45 dk sonra gittim bebeğin yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?