2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kuvezden cıkısı 2415 kg
Amin insallah canim sagoll
Sanem çimen

Eklentiler

• 20220907_094142.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 80
Sorma yaa ben çok heyecanlıyım aymı günlermz
Sen bugün 40+2sin degilmi canım.hayırlısıyla Allahımın izniyle saglıklı bi şekilde dogsun evlatlarımız nasıl olucak kime benzicek cok merak ediyorum en güzel tarafıda bu. Ultrasonda minik yüzlü bişeydi ama ona benzermi bilmiyorum

Aman Boşver düşünme geciyo gidiyo ben hiç doğum yapmamış gibiyim şimdi. Hele rahat rahat hareket etmek. Koca bi gobekle işkenceydi. Unuttum bile doğumu.
Bn 1 aydır bacak agrısı cekiyorum mesela dogurur dogurmaz geçermi acaba geçmesse vay halime

Geçer bence. Benim de 9 ay boyunca çektiğim o ağzımın kötü tadı geçti bitti
Heyecanla merakla neler yaşanıcak bekliyorum eşim doguma girsinmi girmesinmi ona karar veremedim.doktor çatı muayenesi yapıyor doktordan cıkınca adam 1 saat suratı iptal dogumda başıma bela olur diye düşünüyorum

Benim bir kez sağlık ocağında tansiyonum 13 e 8 çıktı. Hemen ya tansiyon aleti al evde ölç ya da yarın tekrar gel ölçelim tansiyon çok riskli dedi bana. Tabi ben yürüyerek gitmiştim sağlık ocağına, muhtemelen yorulmuştum. Bir fincan Melisa çayı icseydin keşke tansiyonunu yüksek görünce. Neyse ki sonucu tatlıya bağlanmış sağlıkla huzurla büyüt güzel kuzunu inşallah

Bilmiyorum çanım ama ben iyiki girmemiş dedim. Istememde o da istemez. O anı görmesini ben istemiyorm. Zaten kakasi geliyo insanın yapiyosun falan ayy iyiki girmedi dedim

Benim eşim ilk doğumda kapıdaydı. Çok korktum sana bir şey oldu diye dedi içeri giremedi hayatta. Normal doğumdu bu arada. Çok da kısa sürdü ama artık nasıl bağırmişsam soğuk kanlı biriyse ve sezeryan ise girebilir bence

Bilmiyorum çanım ama ben iyiki girmemiş dedim. Istememde o da istemez. O anı görmesini ben istemiyorm. Zaten kakasi geliyo insanın yapiyosun falan ayy iyiki girmedi dedim
Yaa bu kaka olayı gerçekten dogru demek lagman yapmıyolarmıı

Aslnda cesaretlidir ama bn acı cekerken sanki masus yapıyorlarmış gibi düşünüp sinirlenebilir bilmedigi için bana üzülüp o kafayla ne yapcagını kestiremiyorumbirde fotografcı olucak bebegi dogduktan sonra kapıda bekleyen babaya veriyolar o an cok hosuma gidiyor öyle ceksin istiyorum

Ilk doğumumda yaptılardi da. Ikinci de hemen gekdim doğum oldu gerek olmadı onda da yaptım tabi. Bu seferkinde yapmadılar. Kakani yap dediler öyle komut verdiler
Doğumdan önce mı dediler sonra mı? Ben zaten bir iki saat önce içimdeki tüm kötülükleri boşaltmıştım gittim doğurdum geldim. Ama beni de düşündürüyor kaka olayı

Ilk doğumumda yaptılardi da. Ikinci de hemen gekdim doğum oldu gerek olmadı onda da yaptım tabi. Bu seferkinde yapmadılar. Kakani yap dediler öyle komut verdiler
Aslnda ebelere doktorlara bu durumlar normal ama insan tedirgin olur ister istemez.acısız bir işlem degilmi lagman öyleyse bana yapsınlar

Reactions: Zzy
Evet aynen bebişi babaya veriyorlar. O an yeter onlar için benim bebeğin eşi çok zor çıkmıştı 45 dk sonra gittim bebeğin yanına

Evet aynen bebişi babaya veriyorlar. O an yeter onlar için benim bebeğin eşi çok zor çıkmıştı 45 dk sonra gittim bebeğin yanına
Ah annelik şimdi böyle dogduktan sonra nasıl zordur birde eşi var degilmi oy oy bi yorgunluk geldi bana kızımı kucagımda ben çıkarsam daha mükemmel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…