2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yedim bile suniyi bacım

Doktora söylerm 6 7ye benm burda nevrim dönerlavman yapalmmı dedi sabah lavaboya girdigim için yaptırmadım bu konuda cok kararsızım tecrübe olarak ne dersin
Lavman ben yapılırken hissetmedim bile. Ama iyi olur. Dusuncesindeyim temizlenir bağırsaklar. Bide sanırım ishal olmak açılma içinde iyi diye duymuştum ama sem bilirsin canım. Ben bu doğumda ishal olmama rağmen doğumda malesef geldi biraz ıkınırken. Ama kimse sorun etmiyo ona göre utanıp cekinmene gerek yok

Sabah sabah 2 kere lavaboya gittim birde bn bayadırda ishalim.bide orayı sey ettiresmde yok neyse smdilik beklesin

Reactions: Zzy
Ayyy hadi hayırlı haberlerle dön canisi ama muhtemelen gene sancı çıkmayacak sen gün işini konuş bence de
Yedim bile suniyi bacım
Ohhhh yarasın az sancılı bol açılmalı bir suni olsun inşallah bebiskolar ikinize de 35kvk

Yaaa bu lavman sezeryanda da oluyor muydu ben az buçuk ishalim de bı dusundum şuan

Hanımlar,
Zorlu bir son ay geçirinde buraya yazamadım. Benim tansiyonun fırlaması nedeniyle 8 Eylülde sezaryen ile oğlumu dünyaya getirdim. 3009 gr 50 cm doğdu. Allaha şükür oğlumda bende çok iyiyiz hastanede 3 gün kaldık fototerapi aldı oğlum değerleri yüksek çıkınca… şuan evdeyiz. Allaha şükür emiyor emdikçe düzelecek umarım. Doğuran tüm arkadaşlara hayırlı olsun… doğuma giden ve doğuracaklara da Allah kolaylık versin umarım sağlıkla kucaklara alınır bebişler. Çoookkk keyifli bir duygu. Bu arada spinal anestezi olmak zorunda kaldım. Ama hayatımda yaşadığım en iyi deneyimdi. Bebeğin çıkışını hissetmek ve ilk ağlayışı duyup yüzünü görmek.

Öncelikle geçmiş olsun canim gozunuzaydin sağlıklı güzel bir ömrü olsun oğlusunun herşeyin yolunda olmasına sevindim şuan nasıl tansiyon sorunu bizim Eylül başı bebekleri gelmiyor ama Eylül sonu bebeleri gümbür gümbür maşallah

Ben de boğayım istedimki kızım başak olsun 1 günle kaçırdık dünyaya bir aslan burcu daha kazandırmış olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…