Yedim bile suniyi bacımOhh maşallah canım ne güzel bir doğum yasamissin darısı doguracak olanlara inşallah bebeğini sağlıkla Güzel günlerde büyüt inşallah canimcim
Ahhh annesi seni azıcık emzik niyetine kullaniyor
Son zamanla mide yanması olursa bebek saçlı olur derler bakalım nasıl olacak kuzucum bu arada seçtiğin tarih çok güzeleminim o tarihe birden çok doğum gerçekleşir kontrole ne zaman gidiyorsun
Ayyyyy inşallah kendi sancinla gelir bebeğin hiç gerek kalmaz suniye kuzucum hadi bakalım gün sizin gününüz
Lavman ben yapılırken hissetmedim bile. Ama iyi olur. Dusuncesindeyim temizlenir bağırsaklar. Bide sanırım ishal olmak açılma içinde iyi diye duymuştum ama sem bilirsin canım. Ben bu doğumda ishal olmama rağmen doğumda malesef geldi biraz ıkınırken. Ama kimse sorun etmiyo ona göre utanıp cekinmene gerek yokDoktora söylerm 6 7ye benm burda nevrim dönerlavman yapalmmı dedi sabah lavaboya girdigim için yaptırmadım bu konuda cok kararsızım tecrübe olarak ne dersin
Sabah sabah 2 kere lavaboya gittim birde bn bayadırda ishalim.bide orayı sey ettiresmde yok neyse smdilik beklesinLavman ben yapılırken hissetmedim bile. Ama iyi olur. Dusuncesindeyim temizlenir bağırsaklar. Bide sanırım ishal olmak açılma içinde iyi diye duymuştum ama sem bilirsin canım. Ben bu doğumda ishal olmama rağmen doğumda malesef geldi biraz ıkınırken. Ama kimse sorun etmiyo ona göre utanıp cekinmene gerek yok
Ayyy hadi hayırlı haberlerle dön canisi ama muhtemelen gene sancı çıkmayacak sen gün işini konuş bence de35kvk Crknkz @dolcefarniente001 @1cift1tekannesi kızlar kolay hayırlı güzel doğumlarınız olsun, aklımız sizde haberlerinizi bekliyoruz
Kuzucum şimdi kontrole gidiyorum bu tarih mevzunu da düşüneceğim doktorumla, ağrım sızım yok bence bebek kanala falan da inmedi çünkü
Haber veririm bende.
Ohhhh yarasın az sancılı bol açılmalı bir suni olsun inşallah bebiskolar ikinize deYedim bile suniyi bacım
İnşallah kuzum yavaştan yokluyor bakalmAyyy hadi hayırlı haberlerle dön canisi ama muhtemelen gene sancı çıkmayacak sen gün işini konuş bence de
Ohhhh yarasın az sancılı bol açılmalı bir suni olsun inşallah bebiskolar ikinize de35kvk
Hayır olmuyorYaaa bu lavman sezeryanda da oluyor muydu ben az buçuk ishalim de bı dusundum şuan
Ne kadar oldu suni alalı. Bi ilerleme var mı.İnşallah kuzum yavaştan yokluyor bakalm
Daha muayene etmedi ama 1 saat oldu başlayalı biraz yokluyorNe kadar oldu suni alalı. Bi ilerleme var mı.
Hadi bakalım kolaylıkla olsun doğumun inşallahSuni takıldı şuan hersey iyi sonra yamulurum gibikorkmuyor degilim
Normal odada misin canimDaha muayene etmedi ama 1 saat oldu başlayalı biraz yokluyor
Teşekkürler canımHayır olmuyormaviss_34
Sag salim kolaylıkla al bebeğini kucağına inşallahAllah razı olsun hepinizden dua edenlerden inşallah kurtuluruz çok çekmeden
Sancı odası dayım canım dogumdan sonra bebişle cıkarıyorlar normal odayaNormal odada misin canim
Sancı odasına kimseyi almiyorlar dimi bı başına oluyorsun neyseki telefon varSancı odası dayım canım dogumdan sonra bebişle cıkarıyorlar normal odaya
Öncelikle geçmiş olsun canim gozunuzaydin sağlıklı güzel bir ömrü olsun oğlusunun herşeyin yolunda olmasına sevindim şuan nasıl tansiyon sorunu bizim Eylül başı bebekleri gelmiyor ama Eylül sonu bebeleri gümbür gümbür maşallahHanımlar,
Zorlu bir son ay geçirinde buraya yazamadım. Benim tansiyonun fırlaması nedeniyle 8 Eylülde sezaryen ile oğlumu dünyaya getirdim. 3009 gr 50 cm doğdu. Allaha şükür oğlumda bende çok iyiyiz hastanede 3 gün kaldık fototerapi aldı oğlum değerleri yüksek çıkınca… şuan evdeyiz. Allaha şükür emiyor emdikçe düzelecek umarım. Doğuran tüm arkadaşlara hayırlı olsun… doğuma giden ve doğuracaklara da Allah kolaylık versin umarım sağlıkla kucaklara alınır bebişler. Çoookkk keyifli bir duygu. Bu arada spinal anestezi olmak zorunda kaldım. Ama hayatımda yaşadığım en iyi deneyimdi. Bebeğin çıkışını hissetmek ve ilk ağlayışı duyup yüzünü görmek.
Oyyyy İnşallah hemencecik kolay doğumların olur senin için dua edicezSancı odası dayım canım dogumdan sonra bebişle cıkarıyorlar normal odaya
Ben de boğayım istedimki kızım başak olsun 1 günle kaçırdık dünyaya bir aslan burcu daha kazandırmış oldukAynen ikizler biraz kendisine uyum sağlayanları sever fikir verir hep. Ama samimiyetlidir içtendir sanılanın aksineTerazide ona inanıp uyum sağladığıiçin fikirlere açık olduğu İçin muhteşem uyumu yakalarlar bende o yüzden oğlum terazi olsun istiyorum eşimde korkuyor başak olsun ağır olsun senin enerjin birde oğluşun enerjisi duramayız diye çünkü o boğa burcu tam bir evcimen sakinliğe dinlenmeye düşkün
Sonrasında oluyor büyük abdestine çıkamazsan diyeYaaa bu lavman sezeryanda da oluyor muydu ben az buçuk ishalim de bı dusundum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?