2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bence doğumun başlıyo canım hayırlısıyla kolayca kucağına al inslalah

Gözünüz aydın sizin de.. inşallah en kısa zamanda gelir yanınıza bebiş de.. sağlıkla büyüsün

Doğum sancısı uzun sürmuyo zatwn canım kısa süreli bi şancı. Rabbin kolaylık versin şu gibi kolay bi doğumun olsun ınslalah. Stres yapma korkma herse y bi şekilde ilerliyo. Geciyo gidiyo

Allah razı olsun sağol arkadasm inşallah çıkar yaa aklım onda ama korkulck bsy değil demiş doktor bakalm brzdn haber alrz
Çıkar canım önlem amaclı almışlardır. Benimde ilk doğumda aldilardi o gece biraz dinlenmistim yorucu bi dogumum olmuştu. Benimki kalmıştı 3 4 gün ama seninkini getiriler bence bugün. Göğsünü sık uyar sütun gelsin bebiş de gelince hemen emsin inslalaj5

Hadi ınslalah sağlıkla kolayca hiç hissetmeden kucağınıza alın bebişlerinizi. Allah kolaylık versin

hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah beniöde yatışım yapıldı serum takıldı bekliyorum doğum 4 ten sonraya bile kalabilirmiş ona biraz canım sıkıldı ama mecbur beklicem

inşallah müsait olavbildiğim ilk zamanda yazıcam

Kızına kavuştun arada bizi gelcem gelcem diye oyala bakalım hasret giderin bakalım birazcık bende kalkim bazı minnaklarin altını değiştireyim. Yaptıgı bi kaşık sesi ve kokusu maşallah

Ay canım benim hemencecik doğurup gelin sıkıntısız şekilde kucağınıza alın inşallah hepiniz Z zngnsglm hallo38

Çok çok geçmiş olsun bundan sonrası kolayca geçer inşallah rabbim bi an önce yavrunla kavuştursun seni

Benim bebiş 37 haftalık doğdu.8 haftaya o 3 haftada eklendi.40 haftadan önce doğum olursa eksik haftalar doğum sonraya ekleniyor.bu nedenle 11 hafta doğum izni.ikinci donem baslarsam 5 ay doldurmuş olacak.sakin bir bebek olursa başlarım diye düşünüyorum.oglen gelir emziririm.ev çok yakin okula.ama Aralık ocak iki ay ne yaparim bilmiyorum.

Dogru canim bizde salı gunu gittik 2650 kg olmus dogum kg gectigi icin mama fln demedi zaten mama diyen cocuk dr direk degistim
Saglikla buyusunler
Ilk gunlere nazaran gaz sancilarimiz artti
Kg aldıysa mamaya gerek yok tabii ama bizimkinin şekeri düşüyor ve zayıfladı mecburduk mama kullanmaya. Zaten mama karşıtı değilim anne sütüyle ortak götürüyoruz yoksa aç kalıyor bebeğim. Sütüm az göğüs uçlarım yok hep silikonla emiyor
Bizde de gaz başladı kucak istiyor sürekli şuanda bile kucağımda napıcaz bakalım
Bizimde geceleri bağırıyor 1 gün oldu kakasını yapmadı onu bekliyoruz
Doğurdum Suniyle başlayıp sezeryan ile biten doğumum. Çok kötüyüm ama ağrım çok var

Kızlar sağlıkla büyütün gözünüz aydın başta geçmeyecek gibi geliyor ağrılar ama geçiyor bir haftaya toparlarsınız sizde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…