ya her hafta biseyle acil gidiyorum noemal hersey diye yolluyo ama ilk defa bole oldu yani cok siddetli degil ama belimden karnima dogru bi adet sancisindan hafif daha fazla bi sanci girip gidiyo dakka saymadim ama uzun surmuyo gene umudum yok yaa gene yollicak eveDoğuma gidiyorsun sekerim :)
Bence doğumun başlıyo canım hayırlısıyla kolayca kucağına al inslalahkzlar ara ara belimden karnima dogru agri giriyo yalanci sancimi psikolojikmi anlamadim yasayanlar varmi bunu anneme gelmistim avrupa yakasina hastanemde anadolu yakasinda sabahda yogun cok olmasada pembe su geldi simdi esim yolda almaya geliyo sizce ne bu
Gözünüz aydın sizin de.. inşallah en kısa zamanda gelir yanınıza bebiş de.. sağlıkla büyüsünKızlar bnm doğumda 14 saat suni sancı sonrası 00;05 Doğdu zorla aclmm var ama inmiyordu göbeğimden basarak Doğdu mahvoldum ıkınamadım acıkcası ondan 3850 grDoğar doğmaz solunm sıkıntısu çekti küvezde sabah haber vercklr bi de bastrmktn doğdugunda omzu mordoğmuş röntgen bakçaklr bn daha kucağıma alıp sevemedm dokunamadım iyi değilimcok tuhaf duygu lütfen bize dua edin iyileşir
Doğum sancısı uzun sürmuyo zatwn canım kısa süreli bi şancı. Rabbin kolaylık versin şu gibi kolay bi doğumun olsun ınslalah. Stres yapma korkma herse y bi şekilde ilerliyo. Geciyo gidiyoya her hafta biseyle acil gidiyorum noemal hersey diye yolluyo ama ilk defa bole oldu yani cok siddetli degil ama belimden karnima dogru bi adet sancisindan hafif daha fazla bi sanci girip gidiyo dakka saymadim ama uzun surmuyo gene umudum yok yaa gene yollicak eve
Çıkar canım önlem amaclı almışlardır. Benimde ilk doğumda aldilardi o gece biraz dinlenmistim yorucu bi dogumum olmuştu. Benimki kalmıştı 3 4 gün ama seninkini getiriler bence bugün. Göğsünü sık uyar sütun gelsin bebiş de gelince hemen emsin inslalaj5Allah razı olsun sağol arkadasminşallah çıkar yaa aklım onda ama korkulck bsy değil demiş doktor bakalm brzdn haber alrz
Hadi ınslalah sağlıkla kolayca hiç hissetmeden kucağınıza alın bebişlerinizi. Allah kolaylık versinGünaydın canlarım bugün güne bayaa bı erken başladık hazirlanip çıkacağız birazdan bugün benimle birlikte doğuma gidecek annelerim Z zngnsglm ilehallo38 kızlar hiç korkmayın sağlıkla alın kucağınıza bebeklerinizi hayırlı dogumlarimiz olsun sizinle birlikte bende çok heyecanlıyım doğuma gidecek üç anneyiz başka annemiz var mıydı inanın hatırlamıyorum heyecanima verin, affınıza sığınıyorum buralar size emanet dualarınız da bize de yer verin iyi ki tanıdım sizleri müsait zaman da doguruop yazacağım kızlar görüşmek dileğiyle
hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah beniöde yatışım yapıldı serum takıldı bekliyorum doğum 4 ten sonraya bile kalabilirmiş ona biraz canım sıkıldı ama mecbur beklicemGünaydın canlarım bugün güne bayaa bı erken başladık hazirlanip çıkacağız birazdan bugün benimle birlikte doğuma gidecek annelerim Z zngnsglm ilehallo38 kızlar hiç korkmayın sağlıkla alın kucağınıza bebeklerinizi hayırlı dogumlarimiz olsun sizinle birlikte bende çok heyecanlıyım doğuma gidecek üç anneyiz başka annemiz var mıydı inanın hatırlamıyorum heyecanima verin, affınıza sığınıyorum buralar size emanet dualarınız da bize de yer verin iyi ki tanıdım sizleri müsait zaman da doguruop yazacağım kızlar görüşmek dileğiyle
inşallahGözün aydın canım, çok şükür doğdu kucağına da gelecek bugün Allah’ın izniyle
Bizi haberdar et gelişmelerden, herkes bebeğine kavuşsun hayırlı vakitte.
Mavişciiiiim bugün büyük gün, arkadaşların dediği gibi iyi ki kurmuşsun bu grubu 9 aydır yoldaş olduk birbirimize. Bir kuş kardeş gibi heyecanla bekleyip, sonrasında mutlulukla okuyorum doğum hikayelerinizi.
Şimdi onlara bir yenisi eklenecek, hatta 3 tanesi:)
Sağlıcakla doğurup gelin inşallah kızlar, sizden haber bekliyoruz gün içinde
maviss_34
Z zngnsglm
hallo38
Kızına kavuştun arada bizi gelcem gelcem diye oyala bakalımAlıntıyamadım kusura bakmayın memeci bir bebegim olduu en kısa zamanda hikayemi yazacagım alıntılayacagım..biraz agrılarım var birde kızım sürekli beni istiyor... doguran arkadaşlarım tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsünsıraki arkadaslarım agrısız sızısız dogumlarınız olur inşallah
Çok geçmiş olsun canım benimm. Genel anestezi mi aldın? Geçecek hepsi geçecek inşallah 1 2 güne kuzumDoğurdumSuniyle başlayıp sezeryan ile biten doğumum. Çok kötüyüm ama ağrım çok var
Ay canım benim hemencecik doğurup gelinGünaydın canlarım bugün güne bayaa bı erken başladık hazirlanip çıkacağız birazdan bugün benimle birlikte doğuma gidecek annelerim Z zngnsglm ilehallo38 kızlar hiç korkmayın sağlıkla alın kucağınıza bebeklerinizi hayırlı dogumlarimiz olsun sizinle birlikte bende çok heyecanlıyım doğuma gidecek üç anneyiz başka annemiz var mıydı inanın hatırlamıyorum heyecanima verin, affınıza sığınıyorum buralar size emanet dualarınız da bize de yer verin iyi ki tanıdım sizleri müsait zaman da doguruop yazacağım kızlar görüşmek dileğiyle
Çok çok geçmiş olsun bundan sonrası kolayca geçer inşallahKızlar bnm doğumda 14 saat suni sancı sonrası 00;05 Doğdu zorla aclmm var ama inmiyordu göbeğimden basarak Doğdu mahvoldum ıkınamadım acıkcası ondan 3850 grDoğar doğmaz solunm sıkıntısu çekti küvezde sabah haber vercklr bi de bastrmktn doğdugunda omzu mordoğmuş röntgen bakçaklr bn daha kucağıma alıp sevemedm dokunamadım iyi değilimcok tuhaf duygu lütfen bize dua edin iyileşir
Geçecek inşallah canım. Allah analı babalı büyütsün.DoğurdumSuniyle başlayıp sezeryan ile biten doğumum. Çok kötüyüm ama ağrım çok var
Benim bebiş 37 haftalık doğdu.8 haftaya o 3 haftada eklendi.40 haftadan önce doğum olursa eksik haftalar doğum sonraya ekleniyor.bu nedenle 11 hafta doğum izni.ikinci donem baslarsam 5 ay doldurmuş olacak.sakin bir bebek olursa başlarım diye düşünüyorum.oglen gelir emziririm.ev çok yakin okula.ama Aralık ocak iki ay ne yaparim bilmiyorum.Sen geçen hafta tam seminerde doğurdun değil mi? Erken mi doğurdun? 8 hafta var çünkü doğum sonrasında 3 aylık olmuyor bebiş. Benim de 8 hafta artı gittiğim bir hafta seminer ile 9 haftam var doğum sonrası. Bebek çok küçük oluyor. Doğum tarihi 29 Eylül görünüyor benimkinin. 39 da dogursam bile en fazla 2.5 aylık oluyor iznim bittiğinde. Birinci dönem gitmesem bile ikinci dönem başı 4 ay 1 haftalık oluyor. 39 da doğsa 4,5 aylık olmuş oluyor. Yine de çok küçük diye düşünüyorum. 12 saat dersi kabul ederlerse 3 gün öğlene kadar giderim. Maaşımı alırım sadece. Kabul etmezlerse tekrar izne ayrılırım, yapacak bir şey yok çünkü o kadar küçük bebekle 22 saat derse girmem çok zor. Tam meme reddi dönemi. 1 gün tam 4 gün yarım gitsem mesela 22 saate, o bebek beni tam günde bekler mi? Asla beklemez 4 aylık bebek. Uzmanlık sınavı benim iznimin içine denk geliyor. Sorun olacağını sanmıyorum. İzinliyken gidip sınava girip gelicem diye düşünüyorum. Tüm sürece uydum çünkü.
Kg aldıysa mamaya gerek yok tabii ama bizimkinin şekeri düşüyor ve zayıfladı mecburduk mama kullanmaya. Zaten mama karşıtı değilim anne sütüyle ortak götürüyoruz yoksa aç kalıyor bebeğim. Sütüm az göğüs uçlarım yok hep silikonla emiyorDogru canim bizde salı gunu gittik 2650 kg olmus dogum kg gectigi icin mama fln demedi zaten mama diyen cocuk dr direk degistim
Saglikla buyusunler
Ilk gunlere nazaran gaz sancilarimiz artti
Bizimde geceleri bağırıyor 1 gün oldu kakasını yapmadı onu bekliyoruzBizde de gaz başladı kucak istiyor sürekli şuanda bile kucağımda napıcaz bakalım
DoğurdumSuniyle başlayıp sezeryan ile biten doğumum. Çok kötüyüm ama ağrım çok var
Kızlar sağlıkla büyütün gözünüz aydınAlıntıyamadım kusura bakmayın memeci bir bebegim olduu en kısa zamanda hikayemi yazacagım alıntılayacagım..biraz agrılarım var birde kızım sürekli beni istiyor... doguran arkadaşlarım tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsünsıraki arkadaslarım agrısız sızısız dogumlarınız olur inşallah
Sezeryan oldu kuzumAllah anali babalı büyutsun canim cok sevindim sonunda geldi minnak kızın
Normal dogurdun valla seni şanslı bayannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?