2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bizimki de dudaklı çıkıyordu dudaklı doğdu burnu kocamandı dedelere çekmiş sudan şiş oldukları için öyle görünüyor şimdi burnu büyük ama ultrasondaki kadar değil oranlandı yüzüne

Her günleri farklı oluyor aslında, umarım gittikçe daha iyi olur herşey Biz rahat edemezsek onlar da edemez aslında ama biz kendimizi hep arka plana atıyoruz

Pompayla sağ bol bol benimde solu daha çok emiyor sağı çok aç olduğunda biraz zorlayınca alabiliyor anca sağıp veriyorum bende

Ama kanalın oralarda demiş canım sana bak deniyordur belki bebis. Mesela benimkinde komple yukarıda hiç aşağıda değil bi çabası da yok
Yani senin ultrason görüntüsünü görünce baya fark var dedim arada, minnoş sıkışmış gibi duruyor çünkü. Doktorunda bana demesi o sekildeydi aşağıda olsa gozukmezdi fazla sıkışırdı diye

İyiyiz ama ben çok kötüyüm evdeyim. Bebekte emmiyor Yarım belden uyuşturular
Ah kuzum neden bu kadar kötü oldun ki genel anesteziyi bilen biri olarak diyorum ilk o kesik acısını çekmek daha zor acile falan git iğne yapsınlar olmadı canım rahatlarsın

Bende kontrolüm vardi sabah. Bebegin suyunda azalma var.ve geri salı sabah erkenden gel dedi.eger hala azalmissa suni ile başlayacağım dedi doğumu. İnşallah azalmaz ya ben suni veya sezeryan istemiyorum

Ben daha giremedim bekliyorum kurbanlik koyun online
Mavişcim çok güzel doğumun olsun canım benim bebeğine sağlıkla kavuş darısı bana inş HAla bana ilk hamilelik testimi gördüğümde sen eylül annesi olucaksın içime öyle doğuyor kaydediyorum seni dediğini duyar gibiyim o günlerden bugünlere

Lohusalık öyle, sana tavsiye ettiğim Özlem Köksal hesabını takip ediyorsun dimi? Lohusa değilim ama kendim yaşamış gibi dertleniyorum kadına, sonra onunla umutlanıyorum değişik

Odanın son parça perdesi de geldi artık gelebilir bebişim.
Ağzın bal damlıyor diloş be
inşallah yerleşiyordur, diyorum ya olmasa bile kavuşmaya son tarih 12 gün diyorum artık kendi kendime çünkü 41. Haftayı çok geçirmeyiz dedi doktorum. Senin de az kaldı

Çok geçmiş olsun canım benim her şey geçti gitti diye düşünüceksin mecbur çok şükür bebişin ve sen sağlıklısın Allah bağışlasın bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…