- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.497
- 53
Bizimki de dudaklı çıkıyordu dudaklı doğdu burnu kocamandı dedelere çekmiş sudan şiş oldukları için öyle görünüyor şimdi burnu büyük ama ultrasondaki kadar değil oranlandı yüzüneEvet hep öyle diyorlar ama usg fotoğrafını kafamda somutlaştıramadığımız için çözemedik bir türlü. Dudaklar silikonlu gibi ama bizim dudaklar ince mesela, sudan olabilir.
Allah nasipse ederse doğunca bir çekeceğim :)
Her günleri farklı oluyor aslında, umarım gittikçe daha iyi olur herşeyBen zaten açken imkanı yok açamıyorum tokken yapıyorum yine bir nebze izin veriyor sonra sakinleşsin diye hoop tekrar memeye bir süredir sağ elimin yüzük ve serçe parmağında karıncalanma var bakalım inşallah kendiliğinden geçer bu dönemler
Pompayla sağ bol bol benimde solu daha çok emiyor sağı çok aç olduğunda biraz zorlayınca alabiliyor anca sağıp veriyorum bendeKızlar bebeğim hep sağ göğsümü emiyor sol göğsümü emmiyor. Haliyle sütümde solda azıcık sağınca. Sağ sütlendi tek. Ne yapabilirim var mı başına gelen sağ göğsüm solun iki katı şişti neredeyse
Başkanımız da doğurduKızlar selam ben çıktım sezeryandan 3400 kg 51 cm doğduk şimdilik herşey yolunda müsait bir zaman da detayları yazacağım
Ama kanalın oralarda demiş canım sana bak deniyordur belki bebis. Mesela benimkinde komple yukarıda hiç aşağıda değil bi çabası da yokYaa keşke
Dün özellikle sordum canım kanala inmiş mi diye oralarda ama daha yüzünü sağa sola oynayamıyor dedi, çok üstünde durmadım ama burda kızlar sağolsun mantıklı yorumlar yaptılar. Hani bebeğin doğabilmesi için ufak bir eğim oluyor diyorlar ya direkt kafa değil de böyle yatık pozisyon sanırım onu almadı demek istedi.
Çok da üstelemedim ama ctesi kontrolünde bir daha sorayım. Açıkçası benim karnım da hala yukarda öyle düşme falan hissetmedim, ama göbek değiştiğinin şekli değişti aşağı sarktı sanki böyle o yüzden bi acaba mı dedim
Oyy gözün aydın mavisimKızlar selam ben çıktım sezeryandan 3400 kg 51 cm doğduk şimdilik herşey yolunda müsait bir zaman da detayları yazacağım
Ah kuzum neden bu kadar kötü oldun kiİyiyiz ama ben çok kötüyüm evdeyim. Bebekte emmiyorYarım belden uyuşturular
Gözün aydın mavişim.Kızlar selam ben çıktım sezeryandan 3400 kg 51 cm doğduk şimdilik herşey yolunda müsait bir zaman da detayları yazacağım
Maşallah maşallah.. sağlıkla büyüsün inşAllahKızlar selam ben çıktım sezeryandan 3400 kg 51 cm doğduk şimdilik herşey yolunda müsait bir zaman da detayları yazacağım
Allah yar ve yardımcınız olsun inşAllah2 buçuk 3 gibi sezeryana alıncakmışım dualarınızı eksik etmeyin
Gözün aydın canım benim, Allah sağlıkla,huzurla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah tebrik ediyorumKızlar selam ben çıktım sezeryandan 3400 kg 51 cm doğduk şimdilik herşey yolunda müsait bir zaman da detayları yazacağım
Bende öyleyim sürekli sağıp veriyorum ama emmediği için soldan sağıncada gıdım süt geliyorPompayla sağ bol bol benimde solu daha çok emiyor sağı çok aç olduğunda biraz zorlayınca alabiliyor anca sağıp veriyorum bende
Maşallah canım sağlıcakla büyütün yavrunuzuKızlar selam ben çıktım sezeryandan 3400 kg 51 cm doğduk şimdilik herşey yolunda müsait bir zaman da detayları yazacağım
Mavişcim çok güzel doğumun olsun canım benim bebeğine sağlıkla kavuşBen daha giremedim bekliyorum kurbanlik koyun online
Lohusalık öyle, sana tavsiye ettiğim Özlem Köksal hesabını takip ediyorsun dimi? Lohusa değilim ama kendim yaşamış gibi dertleniyorum kadına, sonra onunla umutlanıyorum değişikEşyaları hazır olmadan gelmem diyor herhaldelohusalık işte her şeye gözyaşı pıt oluyor insanın. Ama mucizevi bir şey herkes bir yana evlat bir yanaymış gerçekten. Ondan başka bir şeyi görmüyor insanın gözü. Sağlıcakla mutlulukla büyürler inşallah bizim ultrason fotoğraflarına benziyor şimdi karşılaştırıyorumda bazen. Büzük köfte dudaklar çatık kaşlar yüzde eller aynı
Ağzın bal damlıyor diloş beAma kanalın oralarda demiş canım sana bak deniyordur belki bebis. Mesela benimkinde komple yukarıda hiç aşağıda değil bi çabası da yok
Yani senin ultrason görüntüsünü görünce baya fark var dedim arada, minnoş sıkışmış gibi duruyor çünkü. Doktorunda bana demesi o sekildeydi aşağıda olsa gozukmezdi fazla sıkışırdı diye
Çok geçmiş olsun canım benim her şey geçti gitti diye düşünüceksin mecburTakip edemiyorum yazılanları cok merak ediyorum..suniyle başladık yaklasık 6 saat aldımm ama ilerleme olmadı en son doktorum suyunu patlatalım birde öyle deneyelim diyip çatıda biraz zorladı suniye devam etmeme kararı aldım cünki çok zorlandım.sezeryana alındım bebegimi görünce aglamayla gülmeyle karısık bi duygu yaşadım bebişi yukarı götürdüler ben o ara fenalaştım masada sakinleştiriciler oksijenler verildi kendime geldim..gece dikiş yerinde cok yanma cektim cok agladım ama bebegim saglıklo olsun yeter dedim suan daha daha iyiyim çok şükür..52 cm 3600 dogduk memeyi hemen aldı gece uyumadı gündüz uyuyor benden bu kadar şimdilik en kısa zamanda dönecegim
Doğru valla tuvalete gitmek ne büyük lüksmüşHer günleri farklı oluyor aslında, umarım gittikçe daha iyi olur herşeyBiz rahat edemezsek onlar da edemez aslında ama biz kendimizi hep arka plana atıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?