2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Fototerapi sonrası bi de ekstra sağdığım sütü vermeye başlayalı 2 saatte bir kendiliğinden uyanmaya başladı hafiften şükürler olsun şimdi doktordayız değerimiz düştü mü bilmiyorum ama
48 saati doldurmadan 65 gr almışız
Doğum kilosunu aşmaya az kaldı

Şu kimyon çayını iyi hatırlattın ben içeyim onu ya. Ne çektiysem bu gazdan çektim zaten
Teşekkür ederim
İyiyysiniz çok şükür hemde nasıl erimek bide lohusalıgın dibini yaşıyorum birde
Bi de lohusalığımız vardı dimi ya
Ben hep ağlıyorum kan alıyorlar ağlıyorum yüzüne dümdüz bakarken ağlıyorum bana sırıtıyor yine ağlıyorum gözünü dikip bakıyor ona da ağlıyorum
Yarabbim bu ne güzellik diyip bi daha ağlıyorum al sana lohusalık
Bebeğinin gobusu erken düşen annelerim bı sıkıntı oldu mu sonradan bizim de 3.gunde düştü biraz önce bı inanamadim
Mavişim bizim göbüş de fototerapide sıcağı görünce 5. Gün düştü. Ama içte hafif ıslaklık olduğu için henüz yıkamadık doktor da 2 gün sonra yıkayın dedi.
Siz yıkadınız mı ?
10 gün falan sürdü benim bende durup durup yapıyodum çok canım yanıyodu ama duyduğuma göre olurmuş sezaryenlilerde bu
Ah inşallah geçer benim de 3 güne. Bitirdi beni ağlatıyor.

Bana aniden aşırı bir susama geliyor. Sizde oluyor mu ya?
T temmuzekim
Aynısını yaşıyorum bebek emmeye başlayınca bi anda kurumuş kalmış gibi hissediyorum. Bir de başta farketmiyordum ama aynı zamanda açlık çöküyor şekerim düşüyor sanki. Sürekli atıştırmak gerek sanırım beslenmeye önem vermek lazım.

Biz 1. Ay aşımızı olduk bugün çok ağladık ciğerim parçalandı bugün banyo yaptırabilirmişim ama 2. Ay aşısında 3 gün banyo yaptırmayacakmışım o yüzden yıkayın getirin dedi 19 ekime tarih verdi 2. Ay aşısı haftada bir geliyormuş bu arada 3600 gram olmuşuz 2700den geldik buralara 1 ayda 900 gram çok şükür boyumuz da 55 cm olmuş şimdilik bizden bu kadar

günaydınnn , bebişin göz çapağı geçsin diye anne sütü damlatan oldu mu?
Benimkinde de oldu moxai diye bir damla damlayiyorum spancla da sutumle siliyorum düzeldi cok sukur anne sütünü Avrupa'da her sey için kullanıyorlar Hee şeyi düzeltiyormus, zarar vereceğini sanmıyorum ama bi doktora görünün.
Kızlar pamukçuk geçiren varmı dilinin üstü inde beyazlık var çok fazla değil doktorda baktı sıkıntı yok bir gazlı bezle temizlersin elinle dedi siz yaşadınızmı ?
Ben de bebiste pamukcuk var sandım ağzında beyaz az miktar pamuk gibi vardi eldivenini ağzına aldigindan olduğunu farkettim oyle bisey olabilir mi ? Emzir bi kere giderse ondandır.)

Kızlar bebeğiniz günde kaç kez kaka yapıyor. Benim bebeğim ilk defa dün 2 defa yaptı. Onun dışında 2 günde 1 yapıyor hep ama dolu dolu yapıyor.

Hayırlı olsun canım maşallah gelişim güzel.

Kızlar bebeğiniz günde kaç kez kaka yapıyor. Benim bebeğim ilk defa dün 2 defa yaptı. Onun dışında 2 günde 1 yapıyor hep ama dolu dolu yapıyor.
doktor günde 3 4 kez yapmalı demişti bana idrar da en az 5 kere yapmalı demişti eğer böyleyse doyuyordur demişti. benimki 4 kez falan yapıyor

Bana aniden aşırı bir susama geliyor. Sizde oluyor mu ya?

Bol su ve tansiyona çok dikkat edin kızlar. Bugün doktor en az 3lt dedi

Çok geçmiş olsun canım, süreci okudum emzirmeye engel değilmiş çok şükür ki. Süt dikkat et hep yanı başında olsun şişen.
Arkadaşlar ben de son zaman ağır bir bronşit olunca bugün bebeğim 37 artı 5 de doğdu. Şuan kuvezde ne olur dua edin içim paramparça duygularımı tarif.edemiyorum
Gözünüz aydın, o haftalarda doğum yapan çok arkadaşımız oldu, küvöze girenler de oldu ama çok şükür ki sağlıkla çıktılar. Darısı başınıza inşallah

doktor günde 3 4 kez yapmalı demişti bana idrar da en az 5 kere yapmalı demişti eğer böyleyse doyuyordur demişti. benimki 4 kez falan yapıyor

Doktorum 3 tane dolu dolu yeterli beslenmeye işarettir dedi. Benim ki biraz fazla yapıyor
İdrarı 8-10 defa yapıyor. Kilo alımı da iyi anlamadım kaka neden böyle oluyo. Doktora soracağım

Selam kızlar, geç oldu ama anca yazıyorum.12 eylülde yüksek tansiyon sebebiyle acil sezaryene alınmıştım. Çok şükür ikimizde iyiyiz. Belden aşağısı uyuşturularak doğum gerçekleşti. 3.160gr 50,5cm doğdu oğlumuz. İlk gece çok ağrılı geçti ama sonra hızlı bir şekilde ağrılarım gitti. 2. Gün taburcu olduk ama 4.gün sodyum yüksekliği çıkınca yoğun bakıma 1 geceliğine aldılar, 2.800gr oldu diye. Şuan iyi, bende durumlar böyle.

Selam kızlar forumda dogurmayan sayılı gebelerdenim 38+6 yiz bugün nst de sancı çıkmasına rağmen bende ağrı olmadığı için doktorum yine onemsemedi bekliyorum bakalım keyfi yerindeymis kanala da inmemiş daha bekliyoruz 40+0 da gel dogurmazsan çatı muayenesi yapalım dedi

Eklentiler

• 16635859724562801960483151074011.webp
    76,5 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…