- 3 Aralık 2020
- 820
- 676
- 33
- 28
kıvam ve renk nasılİdrarı 8-10 defa yapıyor. Kilo alımı da iyi anlamadım kaka neden böyle oluyo. Doktora soracağım
BendensinHala en ufak sancı bı belirti yok ya umutlanamiyorum bile
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederimHayırlı olsun diloşRabbim analı babalı büyütsün
Seninkide saglıkla büyüsünnAhahaha yerim ya onları ben. 1 ay oldu hala aynı benimki. Bi kaç ay böyle sürecek sanırım sonra alışırlargüzel günlere büyüsün bebeğin ,ikiniz de iyisinizdir inşallah
diloş geldı mı bebısın kuzum ?Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim
Ben de kızlar 39+5 bugünBendensin
Devam devam her seferinde kompres masaj gitgide çözülür dikkat et kitlenmesin yeterkiiakşamnsağdım ama yinede yumuşamadılar ya napsam bilemedim
Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir durum çıkmaz geçicidir de kolayca giderKızlar tek tek alıntı yapamadım çok sağ olun. Sabaha karşı tansiyonum normale düştü geceyi kardiyoloji bölümünde yatışta geçirdik. Şimdi nefroloji bölümüne geldik. Tansiyonumu böbreklerdeki yüksek değerler yapıyormuş hayırlısıyla inşallah önemli bir şey çıkmaz. Kullanacağım tansiyon ilacı emzirmeye engel değilmiş ama şimdi böbrek için verecekleri ilaçta engel olmaz inşallahtansiyonu hala düzelmeyen arkadaşlarda mutlaka bir idrar tahlili yaptırıp protein kaçakları var mı yok mu baktırsınlar
Sağlıkla büyüsün kuzu balığıÇıktım mavisimtesekkur ederim kendime gelince yazmaya çalışacağım inşallah
Olmaz mı dilim damağım kuruyoo ve iç kıyılmasıBana aniden aşırı bir susama geliyor. Sizde oluyor mu ya?
Yaaa sen çok önden gidiyon ama 1. Ay aşısı nedir kardeşBiz 1. Ay aşımızı olduk bugün çok ağladık ciğerim parçalandıbugün banyo yaptırabilirmişim ama 2. Ay aşısında 3 gün banyo yaptırmayacakmışım o yüzden yıkayın getirin dedi 19 ekime tarih verdi 2. Ay aşısı haftada bir geliyormuş bu arada 3600 gram olmuşuz 2700den geldik buralara 1 ayda 900 gram çok şükür boyumuz da 55 cm olmuş şimdilik bizden bu kadar
Gözün aydın ve geçmiş olsun bundan sonra sağlıkla büyüsün inşallahSelam kızlar, geç oldu ama anca yazıyorum.12 eylülde yüksek tansiyon sebebiyle acil sezaryene alınmıştım. Çok şükür ikimizde iyiyiz.Belden aşağısı uyuşturularak doğum gerçekleşti. 3.160gr 50,5cm doğdu oğlumuz. İlk gece çok ağrılı geçti ama sonra hızlı bir şekilde ağrılarım gitti. 2. Gün taburcu olduk ama 4.gün sodyum yüksekliği çıkınca yoğun bakıma 1 geceliğine aldılar, 2.800gr oldu diye. Şuan iyi, bende durumlar böyle.
Kızımı doğurduğum vakitBen de kızlar 39+5 bugün
Doğumu düşünmeyin,beklemeyin,beklemediğiniz anda olur diyorlar ama insan bekliyo bı haftadan sonra ,nasıl yapalimBen de kızlar 39+5 bugün
Gebelik zehirlenmesi olduğu için 37+6da aldılarDevam devam her seferinde kompres masaj gitgide çözülür dikkat et kitlenmesin yeterkii
Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir durum çıkmaz geçicidir de kolayca gider
Sağlıkla büyüsün kuzu balığı
Olmaz mı dilim damağım kuruyoo ve iç kıyılması
Yaaa sen çok önden gidiyon ama 1. Ay aşısı nedir kardeşne güzel di mi önce kendi randevularımızı iple çekiyoduk şimdi bebitolarımızı. Biz de bugün kontrole gittik topuk kanı verdik yine.
Gözün aydın ve geçmiş olsun bundan sonra sağlıkla büyüsün inşallah
Geldi canım geldidiloş geldı mı bebısın kuzum ?
hayırlı olsun canımmm, Allah analı babalı buyutsun cok sevındımGeldi canım geldi
Kıvam sıvı ama ishal değil. Doktora sordum normal isterse günde 8 kere yapar isterse 5 gün hiç yapmaz dedikıvam ve renk nasıl
Allah razı olsun canım benim bol bol dua ettim sizlere de aklımdan geçtiniz hephayırlı olsun canımmm, Allah analı babalı buyutsun cok sevındım
Evet bize de damla verdi doktor , daha almadık denicemBenimkinde de oldu moxai diye bir damla damlayiyorum spancla da sutumle siliyorum düzeldi cok sukur anne sütünü Avrupa'da her sey için kullanıyorlar Hee şeyi düzeltiyormus, zarar vereceğini sanmıyorum ama bi doktora görünün.
Ben de bebiste pamukcuk var sandım ağzında beyaz az miktar pamuk gibi vardi eldivenini ağzına aldigindan olduğunu farkettim oyle bisey olabilir mi ? Emzir bi kere giderse ondandır.)
Okadar zor ki beklememek hamile kalmadan önce de böyleydim gerçekten umursamadigimda kaldım şimdide ne zaman dogacak diye diken üstündeyim bide takıntı var kendimi evi sürekli temiz tutayım kirlide utulenecekte çamaşır olmasın 2 haftadır kendimi yedim bitirdimDoğumu düşünmeyin,beklemeyin,beklemediğiniz anda olur diyorlar ama insan bekliyo bı haftadan sonra ,nasıl yapalim
Allah razı olsun diloşummmmAllah razı olsun canım benim bol bol dua ettim sizlere de aklımdan geçtiniz hep
Ne sesi anlamadım benArkadaşlar Spinal anestezi ile doğum yapan arkadaşlara bir kaç soru sorabilir miyim ben ameliyat olmaktan çok korkuyorum ameliyat nasıl geçti ses falan duyuyor musunuz korkup olan var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?