2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ahahaha yerim ya onları ben. 1 ay oldu hala aynı benimki. Bi kaç ay böyle sürecek sanırım sonra alışırlar güzel günlere büyüsün bebeğin ,ikiniz de iyisinizdir inşallah
Seninkide saglıkla büyüsünniyiyiz cok şükür saglık ocagına geldk topuk kanı aldılar ona üzüldüm biraz sizin nasıl gidiyor

akşamnsağdım ama yinede yumuşamadılar ya napsam bilemedim
Devam devam her seferinde kompres masaj gitgide çözülür dikkat et kitlenmesin yeterkii
Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir durum çıkmaz geçicidir de kolayca gider
Çıktım mavisim tesekkur ederim kendime gelince yazmaya çalışacağım inşallah
Sağlıkla büyüsün kuzu balığı
Bana aniden aşırı bir susama geliyor. Sizde oluyor mu ya?
Olmaz mı dilim damağım kuruyoo ve iç kıyılması
Yaaa sen çok önden gidiyon ama 1. Ay aşısı nedir kardeş ne güzel di mi önce kendi randevularımızı iple çekiyoduk şimdi bebitolarımızı. Biz de bugün kontrole gittik topuk kanı verdik yine.
Gözün aydın ve geçmiş olsun bundan sonra sağlıkla büyüsün inşallah

Gebelik zehirlenmesi olduğu için 37+6da aldılar

Evet bize de damla verdi doktor , daha almadık denicem

Arkadaşlar Spinal anestezi ile doğum yapan arkadaşlara bir kaç soru sorabilir miyim ben ameliyat olmaktan çok korkuyorum ameliyat nasıl geçti ses falan duyuyor musunuz korkup olan var mıydı

Doğumu düşünmeyin,beklemeyin,beklemediğiniz anda olur diyorlar ama insan bekliyo bı haftadan sonra ,nasıl yapalim
Okadar zor ki beklememek hamile kalmadan önce de böyleydim gerçekten umursamadigimda kaldım şimdide ne zaman dogacak diye diken üstündeyim bide takıntı var kendimi evi sürekli temiz tutayım kirlide utulenecekte çamaşır olmasın 2 haftadır kendimi yedim bitirdim halbuki olsun ama işte gel kafa ya anlat Allah tan kendisi gelmezse 28inde zorla getirtecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…