2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Şu anlık gebelikte kullandığım tansiyon ilacı alfamet ile devam edecekmişiz canım. Akşam atak geçirmişim bazen olabiliyormuş onca ilaca rağmen dil altı vs düşmedi tansiyonum. Sabah karşı anca düştü mesela gece makinaya bağladılar kalbimi sürekli kontrol etmek için öyle yattım. Yarın böbrek ultrasonum var artık ona göre hareket edecek nefroloji uzmanı. Bazı kişilerde gebelik zehirlenmesi doğumdan sonrada tansiyon olarak devam ediyormuş bir süre sanırım benimki öyle. Bebeği 38.haftalara bekletmemekle çok iyi yapmışız Allah korusun bu tansiyonla tehlikeye girecekti yoksa.

15 üstu olunca aliyolar hastaneye 19 üstü tehlikeli demişti doktor.insallah geçer hemen..mama mutlaka verin.doymuyolar hele ki 3500 üstü doğan bebekler.sarilik riski 15 günden sonra olmuyo.mamayi o zaman kesebilirsiniz süt yetiyo diye düşünüyorsaniz

Tansiyon cidden çok önemli. Gebeliğin en başından bari bir tansiyona bir kiloya düzenli olarak bakılıyor, demek bu yüzden.

Çok şükür ki erken müdahale edilip bebeğin geldi dünyaya canım
Gebelik zehirlenmesinin tansiyon olarak devam ettiğini ben de okudum bir kaç yerde, acil şifalar diliyorum.

Vay be maşallah ya. Hamileyken pilatese gidenler de var demek ki. Ben bugün kızımı okula götürdüm (arabayla) bekledim orda 2 saat sonra döndük eve. Yemek yaptım. Derken şuan tüm kemiklerim kıtırdıyor uzandım kılımı kıpırdatamıyorum

Ee biz bu burun temizliğini nasıl yapacağız az önce serum fizyolojikle yapayım dedim bir daha yapmam sanırım ama genizi de tıkalı hırıltılı nefes alıyor

Çok şükür bebeğimiz iyi bende iyi olacağım miniğimin annesine ihtiyacı var dr. Gebelik vücuda yapılan efor testi gibidir tetikte bekleyen her hastalığı ortaya çıkarır dedi doğru gerçektende. Bir doğurdum şeker,tansiyon çıkmayan kalmadı her şeyde vardır bir hayır diyoruz artık. Eşim çöktü resmen başta bebek emmiyor sıkıntısı şimdi benim sorunlarım

Kızlar benim bebiş uyanıkken hep meme istiyor doktor her seferinde verme kucak arsızı olur dedi ama bu seferde ağlama krizleri başlıyor sizinki de böyle mi

Off off aglayacagım diye gözlerim şişti.şuan bile yazarkn aglmk geliyor

Ahh ahhh gel de anlat neyseki durumun farkında varıp korkmuslar lohusa sendromu yaşıyorum diye umarım artık tek kelime etmezler bununla ilgili sende durumlar nedir canim yok mu hareketlilik
Yaaa seni strese sokan anestezi uzmanı olmuş bence tansiyonu da o sebeple düşmüş canim neyse hepsi geçti geri de kaldı çok şükür sen iyisin bebeğin iyi mama takviyesi yapıyor musun ne dedi doktoru
Cok şükür canim canim surecim güzeldi benim hiç bişey anlamadan girdim çıktım ameliyata biliyorsun ilk kalkış biraz zor oluyor onu da ağrı kesicilerle hallediyorlsr bu sefer bende acayip bir gaz sancısı oldu kramp gibi kıvrım kıvrım kivrandirdi onun dışında sorun yasamsdim şükür canim
Belli aralıklarla her hafta bir atakları olacak canim hazırlıklı ol onunla beraber her ay bı gelişme yasacaksiniz oda güzel gülmedi tepki vermesi agulamasi gibi
Rabbim en hayırlısını nasip etsin kuzum düşünmemeye çalış belki o zaman kendiliğinden gelir belli mi olur
Çok geçmiş olsun canim şuan nasılsın
Ters pozisyon da emzirdim ikisini de rahatladı canim aman olmasın çok fena mastittt sabah akşam mama veriyorum meme reddi yaşamadım şükür kanama olmuyor çareyi silikon göğüs ucunda buldum gene acıyo ama şiddetli değil
Çıktım mavisim tesekkur ederim kendime gelince yazmaya çalışacağım inşallah
Çok şükür diloşum ikiniz de iyisinizdir inşallah
Kuzum biz 3.günü yıkadık o zaman göbeği düşmemişti göbeğini sarıp öyle yıkadık onun gecesi baktık göbek düşmüş bugün doktor kontrolü vardı gayet iyiymiş göbeği ama dediğin gibi içte ıslaklık olabilir yıkarken dikkat edin dedi
Çok geçmiş olsun canım gözünüz aydın tansiyon ne durumda normale döndü mü
Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin canım benim de ilk bebeğim kanala inmemişti o sebeple sezaryeni alınmıştım
Seninkide saglıkla büyüsünniyiyiz cok şükür saglık ocagına geldk topuk kanı aldılar ona üzüldüm biraz sizin nasıl gidiyor
Ay onu bugün biz de yaşadık kuzum çok fena ağladı Bir de kan gelmiyor diye sıktıkça sıktı kadın
Arkadaşlar Spinal anestezi ile doğum yapan arkadaşlara bir kaç soru sorabilir miyim ben ameliyat olmaktan çok korkuyorum ameliyat nasıl geçti ses falan duyuyor musunuz korkup olan var mıydı
Bana sorarsan spinal olmuş biri olarak spinal tercih etmeni isterim çünkü bebeğinin her anını şahitlik ediyorsun ve ilk sen görüyorsun korkacak hiçbir şey yok çünkü hiçbir şey hissetmiyorsun önüne kocaman bir örtü seriyolar zaten o arada seni konuşturuyorlar 5 dakikada bebeğin çıkıyor belki bebeği çıkartırken bastırdıkları için onu hissedebilirsin ama asla acı yok korkma yani içini ferah tut
Canım bol bol emzir gerekirse mama da verebilirsin sarılık olmasından iyidir diye düşünüyorum karnını neyle sarmayı düşünüyorsun

Al benden de o kadar.

Sadece rahim ağrım baya bir artmış durumda. Benim de yarın kontrolüm var bıçak kemiği dayandı psikolojik olarak
Aynı şeyleri duymak da biraz iyi geliyor vallahi ne yalan söyleyeyim benim de rahim ağrım baya arttı ay hadi hayırlısı inşallah hakkımızda

Çok teşekkür ederim canım ay bu arada hayırlı olsun seninde ben takip ediyordum doğumu kaçırmışım senin
inşallah sağlıklı hayırlı uzun güzel bir ömrü olsun bebişinin

Çok teşekkür ederim canım ay bu arada hayırlı olsun seninde ben takip ediyordum doğumu kaçırmışım senin
inşallah sağlıklı hayırlı uzun güzel bir ömrü olsun bebişinin
Rica ederim canim Amin inşallah teşekkürler darısı sana ve bekleuen bütün annelerime inşallah Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin

Allah daha beterinden sakınsın diyoruz hep
Sen şimdi normalden daha da güçlü olmak zorundasın, eşinle bir olup bu günleri atlatacağınıza eminim
Aynı şeyleri duymak da biraz iyi geliyor vallahi ne yalan söyleyeyim benim de rahim ağrım baya arttı ay hadi hayırlısı inşallah hakkımızda
Yarın kontrol kaçta pekiii?
Bir minnoş el fotosu da bizden gelsin kızlar
Bu takımdan ben de aldım, çok duygulandım şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…