2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
D
Aklım sende müsait olduğun ilk fırsatta haber ver canım hayırlı güzel haberlere inşallah
Kavuştuk canım oğluşumla çok şükür emzirdim uyuyor şimdi ❤ Doğal normal doğum oldu saat 13.09 da doğdu rabbim hepinizi sağsalim kurtarsın inşallah

Benimde 22/09/22 aynı günüz

Söyledigin iyi oldu canim kardiyolojiyide ekliyim. Gizli yatan hastaliklarimiz ortaya cikti hamilelikte esime diyorum bi dogum yaptim yaslandim sanki diyee ama olsun allah beterinden korusun bebisimiz yanimizda sagligimizda 1 aya toplar insallah

Kızlar biz de 27 Eylül salıya gün aldık eğer kendi gelmezse o güne kadar, 26 Eylülde vajinal muayene yapacağım dedi.

Hala kilo alıyor 3373 gram olmuş.
Ama artık 40+6 olmuş olacak 27 Eylül’de.

T Turunculuu Papatya 26

Guzelkuss canım doğum olmuş çok şükür, müsait vakitte hikayeni yaz bize merak ediyorum

Son düzenleme:
Ay hadi bir avazda kolay bir şekilde doğurun inşallah

Hangi babyjorn aldınız benim bebis hiç uyumuyor memede kalmak istiyor surekli ise yarıyor mu koyduğunuzda duruyor mu babyjorn muadilinde

Hangi babyjorn aldınız benim bebis hiç uyumuyor memede kalmak istiyor surekli ise yarıyor mu koyduğunuzda duruyor mu babyjorn muadilinde
Hepsi buradanın yurt dışı kısmından tcherci markasını aldım gazı çok sancı yapmıyorsa duruyor etrafı izliyor 23 günlüğüz ayaklarını oynatınca aşağı yukarı hareket ediyor oda hoşuna gidiyor ama çok gazı varsa durmuyor tabi

İnşallah kendi gelir canım seninde bizimde benimde yarın kontrol var bakalım ne diyecek inşallah bu gece sancılarım gelir

Kızlar son haftalarında bacak ağrısı olan var mı? İki gündür kızımın okulunda bekledim 2 saat filan. Gündüz de ayakta kaldım fazlaca galiba. Şuan zor yürüyorum. Kalçadan ağrıyor sanırım

Kızlar aranızda bebeği memeyle kavga eden var mı? Resmen savaşıyor benimle, aranıyor memeyi veriyorum. Biraz emip basıyor bağırtıyı çıkarıyor ağzından elleriyle ittiriyor beni biraz sonra tekrar ağzını açıp emiyor sonra tekrar aynı şeyler…

Söyledigin iyi oldu canim kardiyolojiyide ekliyim. Gizli yatan hastaliklarimiz ortaya cikti hamilelikte esime diyorum bi dogum yaptim yaslandim sanki diyee ama olsun allah beterinden korusun bebisimiz yanimizda sagligimizda 1 aya toplar insallah
Valla bende öyle her hastalık çıktı neyse geçici şeyler olsunlarda bebeklerimiz iyi olsun biz düzeliriz. canım bu arada hamilelikte eklampsi ya da preeklampsi olduysan direk nefrolojiye git bölüm olarak orası bakıyormuş. Beni oraya yönlendirdiler direk preeklampsi geçirdiğim için.

Benimde öyle canım kavga ediyor ağzındayken açıp bağırıyor meme arıyor bazen

Karnımı şuan yazma ile sardım sıkıca. Üstünede küçülen taytlarımdan geçirdim
Ayyy bende mi öyle yapsam yaa kalmasın gobusler
Kuzum haberler güzel gelmiş senden şükür çok sevindim herşeyin yolunda olmasına Rabbim beterinden korusun
D

Kavuştuk canım oğluşumla çok şükür emzirdim uyuyor şimdi ❤ Doğal normal doğum oldu saat 13.09 da doğdu rabbim hepinizi sağsalim kurtarsın inşallah
Ahhh kuzummm geldi demek miniğin gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün kaç kg boyunda doğdu ekleyelim listeye
Terazi oglusumuz geliyor demek hadi hayırlısı olsun canım benim sağlıkla hayırlısıyla gelsin ege bebeğimiz şimdi için daha rahattır günü belli en azından haftaya bugün
Nasilsiniz hanımlar simdi 1.sayfaya baktım da neredeyse herkes doğurmuş sayılı birkac kişi kalmisiz 3 gün sonra 39 da bitiyo benim hiç gelesi yok bu bebisin
Yaaa evet çoğunluk doğum yaptı gelmeyen bebisler de nazlı çıktı
Kuzum muhtemeln gaz sancısı olabilir o sebeple memeyle kavga ediyor genelde bebekler ağrı girdikçe memeye sarıyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…