- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.889
- 123
- 31
Çok şükür canım iyi geldi. Amin vallahi sağlık yoksa her şey boş allah kimseyi düşürmesinAyyy bende mi öyle yapsam yaa kalmasın gobusler
Kuzum haberler güzel gelmiş senden şükür çok sevindim herşeyin yolunda olmasına Rabbim beterinden korusun
Ahhh kuzummm geldi demek miniğin gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün kaç kg boyunda doğdu ekleyelim listeye
Terazi oglusumuz geliyor demekhadi hayırlısı olsun canım benim sağlıkla hayırlısıyla gelsin ege bebeğimiz şimdi için daha rahattır günü belli en azından haftaya bugün
Yaaa evet çoğunluk doğum yaptı gelmeyen bebisler de nazlı çıktı
Kuzum muhtemeln gaz sancısı olabilir o sebeple memeyle kavga ediyor genelde bebekler ağrı girdikçe memeye sarıyor olabilir
Memde uyku öncesi rutini benimkinin de, sebebini çözemedim. Az süt, çok süt, fışkırır süt ya da gaz olabilir diye denedim ama sebebini bulamadımKızlar aranızda bebeği memeyle kavga eden var mı? Resmen savaşıyor benimle, aranıyor memeyi veriyorum. Biraz emip basıyor bağırtıyıçıkarıyor ağzından elleriyle ittiriyor beni biraz sonra tekrar ağzını açıp emiyor sonra tekrar aynı şeyler…
benm de aynı tarih olacak inşallah :))Kızlar biz de 27 Eylül salıya gün aldık eğer kendi gelmezse o güne kadar, 26 Eylülde vajinal muayene yapacağım dedi.
Hala kilo alıyor 3373 gram olmuş.
Ama artık 40+6 olmuş olacak 27 Eylül’de.
@TurunculuuPapatya 26
Guzelkuss canım doğum olmuş çok şükür, müsait vakitte hikayeni yaz bize merak ediyorum
Aynen benimki de öyle işte korkuyorum meme reddi mi olacak diyeBenimde öyle canım kavga ediyor ağzındayken açıp bağırıyor meme arıyor bazen
Gazı yokken de yapıyorAyyy bende mi öyle yapsam yaa kalmasın gobusler
Kuzum haberler güzel gelmiş senden şükür çok sevindim herşeyin yolunda olmasına Rabbim beterinden korusun
Ahhh kuzummm geldi demek miniğin gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün kaç kg boyunda doğdu ekleyelim listeye
Terazi oglusumuz geliyor demekhadi hayırlısı olsun canım benim sağlıkla hayırlısıyla gelsin ege bebeğimiz şimdi için daha rahattır günü belli en azından haftaya bugün
Kuzum muhtemeln gaz sancısı olabilir o sebeple memeyle kavga ediyor genelde bebekler ağrı girdikçe memeye sarıyor olabilir
Tazyikli mi geliyor diye düşündüm ben de çünkü yutmakta zorlanıyor yoruluyor baya. Bir de meme reddi mi acaba diye çok korkuyorumMemde uyku öncesi rutini benimkinin de, sebebini çözemedim. Az süt, çok süt, fışkırır süt ya da gaz olabilir diye denedim ama sebebini bulamadım
sıcak su torbasıyla masaj yapıp sağıyorum ama günde 1 kere yapıyorum kerede normal zağıyorum ağrım biraz azaldı ama elime sertlik gleiyo halaSıcak su torbası biraz ara ara koyup masaj iyi geliyor diyorlar. Ya da sıcak duşta masajla yumuşatmayı deneyebilirsin canım geçmiş olsun
teşekkür ederim inşallah açılırDeğil, süt birikmesi olmuş ( Mastit ) Emzirme ve sağma dışında:
Sıcak kompres yap muhakkak ve acıyan yere masaj yaparak sık.
Süt fırşkırmaz kesik kesik gelir. O birikmiş sütün tekrar fışkıran forma gelmesi lazım. Açılmış oluyor o zaman . Geçmiş olsun
Meme reddi olacağını sanmıyorum, aynı memede uyumaya devam ediyor. Gerçi benim en son uyuma anında oldugu için bu şekilde düşünüyorum. Sizin kavgalar emmenin hangi aşamasında oluyor?Aynen benimki de öyle işte korkuyorum meme reddi mi olacak diye
Gazı yokken de yapıyor
Tazyikli mi geliyor diye düşündüm ben de çünkü yutmakta zorlanıyor yoruluyor baya. Bir de meme reddi mi acaba diye çok korkuyorum
Sütün çoksa boğulur gibi oluyor o yüzden reddediyor olabilirKızlar aranızda bebeği memeyle kavga eden var mı? Resmen savaşıyor benimle, aranıyor memeyi veriyorum. Biraz emip basıyor bağırtıyıçıkarıyor ağzından elleriyle ittiriyor beni biraz sonra tekrar ağzını açıp emiyor sonra tekrar aynı şeyler…
Bizimkinde de 1 haftadır kavga başladı, önce sol ile kavga ediyordu şimdi ikisiyle de , ilk emmeye başlayınca kavga ediyor sonra sarılıyor emiyorKızlar aranızda bebeği memeyle kavga eden var mı? Resmen savaşıyor benimle, aranıyor memeyi veriyorum. Biraz emip basıyor bağırtıyıçıkarıyor ağzından elleriyle ittiriyor beni biraz sonra tekrar ağzını açıp emiyor sonra tekrar aynı şeyler…
Sagarken göğüs ucuna doğru masaj yapabilirsin, ben öyle açmıştım.sıcak su torbasıyla masaj yapıp sağıyorum ama günde 1 kere yapıyorum kerede normal zağıyorum ağrım biraz azaldı ama elime sertlik gleiyo hala
Kızlar aranızda bebeği memeyle kavga eden var mı? Resmen savaşıyor benimle, aranıyor memeyi veriyorum. Biraz emip basıyor bağırtıyıçıkarıyor ağzından elleriyle ittiriyor beni biraz sonra tekrar ağzını açıp emiyor sonra tekrar aynı şeyler…
Yok bence genelde çoğu bebekte var canım. Biz meme reddinden bu aşamalara geldik aktif yeni yeni emiyor yavrum şükrediyorum artıkAynen benimki de öyle işte korkuyorum meme reddi mi olacak diye
Gazı yokken de yapıyor
Tazyikli mi geliyor diye düşündüm ben de çünkü yutmakta zorlanıyor yoruluyor baya. Bir de meme reddi mi acaba diye çok korkuyorum
Doktorumla görüştüm sorun olmadığını söyledi çok şükür teşekkür ederimEnfeksiyona dönüşebilir o yüzden belki de temiz tutmak için bir solüsyon vs kullanmak gerekebilir. Bı doktor görüşü alın isterseniz
Bende sezeryana dönmeyi düşünüyorum bebeğin geleceği yok.daha beklemesem mi diyorumKızlar biz de 27 Eylül salıya gün aldık eğer kendi gelmezse o güne kadar, 26 Eylülde vajinal muayene yapacağım dedi.
Hala kilo alıyor 3373 gram olmuş.
Ama artık 40+6 olmuş olacak 27 Eylül’de.
@TurunculuuPapatya 26
Guzelkuss canım doğum olmuş çok şükür, müsait vakitte hikayeni yaz bize merak ediyorum
Daha vakti var,bekleyin lütfen eğer bebeğin sağlığı yerindeyse :) bende beklemedeyim son ana kadarBende sezeryana dönmeyi düşünüyorum bebeğin geleceği yok.daha beklemesem mi diyorum
Amin canım çok teşekkür ederimAyyy bende mi öyle yapsam yaa kalmasın gobusler
Daha 9günün var. Ben tam 39+0da doğurmuştum ilk bebeğimi. Öyle gayet rahat uzanmış yatıyordum akşam. birden sancılar geldi hastaneye gittim direkt doğurdum. En hayırlısı olsun tabiki. İkinci olmasına rağmen ben de merak içindeyim ne zaman kapıyı tıklatacak diyeBende sezeryana dönmeyi düşünüyorum bebeğin geleceği yok.daha beklemesem mi diyorum
Bekle bence canım ben 41. Haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum bı sorun yoksa tabiBende sezeryana dönmeyi düşünüyorum bebeğin geleceği yok.daha beklemesem mi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?