2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok şükür canım iyi geldi. Amin vallahi sağlık yoksa her şey boş allah kimseyi düşürmesin

Memde uyku öncesi rutini benimkinin de, sebebini çözemedim. Az süt, çok süt, fışkırır süt ya da gaz olabilir diye denedim ama sebebini bulamadım

benm de aynı tarih olacak inşallah :))

Benimde öyle canım kavga ediyor ağzındayken açıp bağırıyor meme arıyor bazen
Aynen benimki de öyle işte korkuyorum meme reddi mi olacak diye
Gazı yokken de yapıyor
Memde uyku öncesi rutini benimkinin de, sebebini çözemedim. Az süt, çok süt, fışkırır süt ya da gaz olabilir diye denedim ama sebebini bulamadım
Tazyikli mi geliyor diye düşündüm ben de çünkü yutmakta zorlanıyor yoruluyor baya. Bir de meme reddi mi acaba diye çok korkuyorum

Sıcak su torbası biraz ara ara koyup masaj iyi geliyor diyorlar. Ya da sıcak duşta masajla yumuşatmayı deneyebilirsin canım geçmiş olsun
sıcak su torbasıyla masaj yapıp sağıyorum ama günde 1 kere yapıyorum kerede normal zağıyorum ağrım biraz azaldı ama elime sertlik gleiyo hala

teşekkür ederim inşallah açılır

Meme reddi olacağını sanmıyorum, aynı memede uyumaya devam ediyor. Gerçi benim en son uyuma anında oldugu için bu şekilde düşünüyorum. Sizin kavgalar emmenin hangi aşamasında oluyor?

Sütün çoksa boğulur gibi oluyor o yüzden reddediyor olabilir

Bizimkinde de 1 haftadır kavga başladı, önce sol ile kavga ediyordu şimdi ikisiyle de , ilk emmeye başlayınca kavga ediyor sonra sarılıyor emiyor

Gaz sancısı olduğu zaman öyle yapar diye biliyorum

Reactions: Zzy
Yok bence genelde çoğu bebekte var canım. Biz meme reddinden bu aşamalara geldik aktif yeni yeni emiyor yavrum şükrediyorum artık

Kızlar 20.gününüzde banyo ritüeli yaptınız mı annem bu akşam yarın yarı kırk oluyoruz diye bebeğe banyo yaptıralım sonra sende yap dedi. 20 kaşık suya dua okudu banyo sonunda dökündük. Kırkımız çıkıncada 40 kaşık suyla yapacakmışız. İçine de bebeğinkine altın yüzük pirinç çörekotu vs attık.

Bende sezeryana dönmeyi düşünüyorum bebeğin geleceği yok.daha beklemesem mi diyorum

Sütü gelmeyen anne varsa 4.gun bestlak damlayla geldi 2.gün baslamistim öneririm.
Oglum sarilik oldu büyukler mamaya alismasin dediler keske dinlemeseydik zaten sütüm az geliyordu.cocuk doktorum philips avent in geniş başlikli olan biberonumuzu begendi meme reddi olmaz dedi şu an icin hem meme hem mama takikiyoruz.mama olarak hipp kulandiriyor bilgilerinize

Amin canım çok teşekkür ederim 3050 kilo 50 cm

Bende sezeryana dönmeyi düşünüyorum bebeğin geleceği yok.daha beklemesem mi diyorum
Daha 9günün var. Ben tam 39+0da doğurmuştum ilk bebeğimi. Öyle gayet rahat uzanmış yatıyordum akşam. birden sancılar geldi hastaneye gittim direkt doğurdum. En hayırlısı olsun tabiki. İkinci olmasına rağmen ben de merak içindeyim ne zaman kapıyı tıklatacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…