- 11 Ocak 2022
- 269
- 222
- 33
- 32
Bütün gece hırıltılıydık gazda baya var ben kendimi korumadım hata bende şimdi ceremesini çekiyoruzArada geliyor burundan evet, o zamanlarda hırıltılı solunum olabiliyor, hatta tahrişe bağlı ses kısıklığı bile olabiliyor. Emzik avent olarak denedim bende, malesef atıyor.
İnşallah canım bekliyorum normal olsun diye yarın kontrolüm var bı sıkıntı yoksa bebekle 41 haftaya kadar da beklemek istiyorum takip ediyorum sancısı suyu gelen bilen sezeryanla bitiyor cok korkuyorum inşallah seninki gibi kolay bı normal doğumum olur dua et benim içinSelam canım sen normal için mi bekliyorsun. 40 haftan doluyo. Doktorun yine de normal deneyecek mi. Inşallah herse y istediğin gibi ilerlerbakıyorum da bi şekilde herkesin sonu sezaryan oldu. Inslalah gönlündeki doğum kolayca olur
Şuan hiç açılma varmıDoktorla görüştüm şimdi nst ye bağlıyım onu da konuşacağız ama suyunda azalma var ve hiç kilo almamış Perşembe günü sabah 8 de yatışım yapılacak alttan ilaçla açıklığını arttırmak için ilaç vereceğim dedi. Eğer ki açıklığın artmazsa damardan suni sancıyı yavaşça vereceğim dedi. Perşembeye gün almış olduk yani. Perşembe ya da cuma başlatmamız gerekiyor dedi biz de 22.09.22 diye Perşembe yi seçtik açıkçası. bende son durum bu L Lalalala1
Bizimkide yeni yeni memeye başladı sütüm geç geldi bebek geç alıştı derken 60cc mama veriyorduk 2 saatte bir. Şimdi emiyor bazen 20dk bazen 1 saat boyunca ama 30cc mama ilave veriyoruz tadına alıştı illa istiyor. Herhalde meme-mama olarak devam edeceğiz gibi duruyor.Hepimizin ortak derdi sanırım bebeklerin sürekli memede kalmak istemesisaat 7de utandı yarım saat emdi memede uyudu doydu heralde dedim yatırdım. Kalan sütü sağdım uyandı tekrar aranıyo hala. Sağdığım sütü de verdim uyudu. Anlamıyorum ememiyor mu doymuyor mu. Ben bir de mama da veriyorum çünkü sürekli bi aranma ağlama modunda. Mamayı bırakmam lazım ama nasıl olacak bilmiyorum.
Ya bende nedense dediğin gibi çok seviyorum ne baya uzun tutuyorum diğer çocuklar da başımda oluyo gerçi istekleri oluyo ama emmesi de çok hoşuma gidiyoDoğum yapan annelerimiz;
Bu memede kalmak isteme olayı çok güzel değil mi yahu, böyle ten tene yatıyorsunuz mis
Ama tabi kilit oluyor insan başka bir şey yapamıyor değil mi? Doğurunca göreceğim seni dediğinizi duyar gibiyim
Evet tabi ki canım önemli olan sağlıkla kucağa almak ama nasıl oluyoda bi an sezeryana dönüyo anlamıyorum 9 10 santim açıklıkla bile. Hayırlısı olsun hakkında ınslalah gönlünden geçen olur kolayca. Bizim ebeler stres mi yaptırıyo acaba diyorum. Ben burda doğumda mesela gelip açıklık bakacak bakabilir miyim diyo hayır diyorum ben bak diyince diyorum tamam diyo bem bakabilirsin diyorum öyle bakıyo ve asla beno strese sokmadilar çok şaşırdım açıkçası ne dersem ne istersem onu yaptılar. Stresle alakalı galiba biraz da.Gerçekten öyle ya herkes bir şekilde sezaryene döndü. Sağlıklı olsunlar da aslında önemli değil, ben en çok doğum sonrası süreç için istiyorum normal doğumu
Inşallah canım insallaj. Evde başka çocuk da varsa sonrası için çok iyi oluyo gerçekten. Allah kolaylık versin. Inslalah 41 e kadar beklemeye gerek kalmazİnşallah canım bekliyorum normal olsun diye yarın kontrolüm var bı sıkıntı yoksa bebekle 41 haftaya kadar da beklemek istiyorum takip ediyorum sancısı suyu gelen bilen sezeryanla bitiyor cok korkuyorum inşallah seninki gibi kolay bı normal doğumum olur dua et benim için
Yani sende gününü aldın hadi bakalım canım, son Başak bebeğimiz geliyor demek.Doktorla görüştüm şimdi nst ye bağlıyım onu da konuşacağız ama suyunda azalma var ve hiç kilo almamış Perşembe günü sabah 8 de yatışım yapılacak alttan ilaçla açıklığını arttırmak için ilaç vereceğim dedi. Eğer ki açıklığın artmazsa damardan suni sancıyı yavaşça vereceğim dedi. Perşembeye gün almış olduk yani. Perşembe ya da cuma başlatmamız gerekiyor dedi biz de 22.09.22 diye Perşembe yi seçtik açıkçası. bende son durum bu L Lalalala1
Gece çok zor oluyorDoğum yapan annelerimiz;
Bu memede kalmak isteme olayı çok güzel değil mi yahu, böyle ten tene yatıyorsunuz mis
Ama tabi kilit oluyor insan başka bir şey yapamıyor değil mi? Doğurunca göreceğim seni dediğinizi duyar gibiyim
Gündüz elimden geldiğince vermemeye çalışıyorum mama ama gece mecbur kalıyorum. Bikaç gün öncesine kadar gündüz de veriyordum mama azalttım en azından diye teselli ediyorum kendimi.Canımm kokumuzla uyumak istiyolargece okadar huysuzduki mama verdim yine susmadı uyumadı memeye bi aldım 3 saniyede uyudu mememe başını yasladı öyle kaldık biraz mamayı azaltarak ilerle ben öyle yaptın şuan sadece gece veriyorum
Ben de aynı şekilde 60 cc veriyordum şimdi azalttım baya çok şükür. Emzirdikten sonra sağıyorum onu veriyorum çok bunalırsam. Ben de geceleri mecbur veriyorum halaBizimkide yeni yeni memeye başladı sütüm geç geldi bebek geç alıştı derken 60cc mama veriyorduk 2 saatte bir. Şimdi emiyor bazen 20dk bazen 1 saat boyunca ama 30cc mama ilave veriyoruz tadına alıştı illa istiyor. Herhalde meme-mama olarak devam edeceğiz gibi duruyor.
1 cmlik açılma var sadeceŞuan hiç açılma varmı
Bende ilave süt veriyorum arkadaşım getiriyor sütüm yokken falan çok iyi olmuştu hala devam ediyoruz.Gündüz elimden geldiğince vermemeye çalışıyorum mama ama gece mecbur kalıyorum. Bikaç gün öncesine kadar gündüz de veriyordum mama azalttım en azından diye teselli ediyorum kendimi.
Ben de aynı şekilde 60 cc veriyordum şimdi azalttım baya çok şükür. Emzirdikten sonra sağıyorum onu veriyorum çok bunalırsam. Ben de geceleri mecbur veriyorum hala
Benim geçen hafta 5 günde sadece 10 Gr almıştı. Bu hafta yoktu artık yapacak bir şey yok bana da durmasının bir anlamı yok ki nst sancım en fazla 10 çıktı yine. Heyecan olarak bi afedersin mallık geldi desem daha iyi olurYani sende gününü aldın hadi bakalım canım, son Başak bebeğimiz geliyor demek.
Kilo almadıysa bekletmenin bir anlamı olmaz demişti bana da doktorum ama geçen hafta gittiğimde kilo alımı devam ediyordu bebeğimizin. Bugün ne olacak bakalım. Heyecan durumları nasıl ?
Huysuz keçi bunlar yaEvet evet çok şükür ateş 37de sabitlendi bir müddet altını çıkarıp zıbınla yatırdım ama huzursuz oluyorlar aşılı bacağına bakayım dedim keçi gibi ses çıkarıyor
Erken konuşmuşum 7.30 a kadar sürdü. Ve cok kustu şimdi de cok kusan var mi napabilirim o kadar emziriyorum kusunca uzuluyorumBenim de 2:30/7.00 mesaisi vardı. O kadar gaz nerde saklanıyor anlamıyorum gerçekten. Gaz geldikçe emiyor, emdikçe gaz oluyor. Artık saate göre bez değiştirme, emzirme düzeni de kalmadı valla.
Bizde en az onlara dikkat ettiğimiz kadar kendimize özen göstermeliyiz, dikkat ediyorum sanıyordum ama benim de karnım gurul gurulBütün gece hırıltılıydık gazda baya var ben kendimi korumadım hata bende şimdi ceremesini çekiyoruz
Çok sukur ya ateşten hep korkmusumduryok çok şükür ateş filan olmadı huzursuzluk oldu 1 gece o da geçti ertesi gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?