Ben de aventin elektriklisi var. Sağmak istiyorum ama acısına dayanamıyorum. Bir kere kanadı da. Çok hassas meme uçları. Sağmak için biraz daha bekliyorum o yüzden.göğüs pompasıyja 15 dakka sağınca bile yara oluyo daha sık yaparsam uçlarda daha kötü olurmu diye korkuyorum.pompa lansinoh elektrikli herkeste oluyomu acaba kullanan varsada yazabilirmi
Her seferinde değil, havluyu sıcak su ile ıslatıp ılıyınca koymuştum. Cok sıcak da iyi gelmedi gibiydi bana..öncesinde sıcak kompreste yapmışmıydın
Silikon göğüs ucunu takip sağım yapıyorum daha az can yakiyor canim bı dene istersengöğüs pompasıyja 15 dakka sağınca bile yara oluyo daha sık yaparsam uçlarda daha kötü olurmu diye korkuyorum.pompa lansinoh elektrikli herkeste oluyomu acaba kullanan varsada yazabilirmi
Biz de banyo yaptırdık canım ama içine bişi koymadık bizde evden çıkartırlar bi markete gittik alışveriş yaptık pusetindeyken sonra eve gelip banyo yaptırdık 40 ında da 40 taş altın pirinç tesbih vs vs şeyler koyup yapıcazKızlar 20.gününüzde banyo ritüeli yaptınız mı annem bu akşam yarın yarı kırk oluyoruz diye bebeğe banyo yaptıralım sonra sende yap dedi. 20 kaşık suya dua okudu banyo sonunda dökündük. Kırkımız çıkıncada 40 kaşık suyla yapacakmışız. İçine de bebeğinkine altın yüzük pirinç çörekotu vs attık.
Eylül kapanışını sen yapacaksın sanırımBen de kızlar 39+5 bugün
Hayırlı uğurlu olsun. Nasip be denemişsin olmayınca olmuyor vardır bunda da bir hayır de boşver her normal doğumda süper olmuyor benim görümcemin mesela aşırı yırtık oldu diktiler 1 ay oturup kalkamadı sezeryan olsam daha iyi diyoduGünaydın herkese.. 39+4de gece 01.15'de sancılarım 5 dakikada bir sıklığa çıkınca, hastanenin acil servisine geldim.. acildeki doktor önce nst, sonra açılma muayenesi yaptı. Sancıların sıklığı ve şiddeti yeterliydi ancak açılma sadece 1 cm. Eve göndermekti niyeti ancak tansiyonum 15-10 çıkınca ve ileri yaşımı göz önünde bulundurunca yatış yaparak takip kararı verdi.. sabah 6 ya kadar sancılar 3 dakikada bir sıklığa çıktı, açılma 2 cm oldu.. ama akşam 7 ye kadar durum hiç değişmedi, açılma o kadar sancıya rağmen 2 cm kaldı.. doktorumla görüştük, giderek artan tansiyon nedeniyle spinal sezaryene dönmeye karar verdik.. sonra herşey çok hızlı gelişti.. 18 Eylül 19.28de bebeğim doğdu.. normal doğum çok istemiştim, çatı yapısı falan herşey uygun iken özellikle sonraki süreç için normal olsun istedim hep, ama anladım ki, en önemlisi bebeği sağ salim olarak kucağa alabilmek.. keşke en başında doktorumun önerisini dinleyerek planlı sezaryen yapsaymışım diyorum.. çektiğim sancılardan dolayı şu an çok daha fazla ağrı yaşıyorum sezaryen sonrasında.. herkese çok kolay doğumlar diliyorum
Bebiş emmiyomu canım. Pompa daha acılı oluyo evet. Zaten mastitin bi sebebi de göğüs ucu yaralarıymış. Gümüş kalkan kullandım ben bu sefer hiç yara olmadan atlattık sürecigöğüs pompasıyja 15 dakka sağınca bile yara oluyo daha sık yaparsam uçlarda daha kötü olurmu diye korkuyorum.pompa lansinoh elektrikli herkeste oluyomu acaba kullanan varsada yazabilirmi
Biz eşimle dümdüz yıkadık sadeceKızlar 20.gününüzde banyo ritüeli yaptınız mı annem bu akşam yarın yarı kırk oluyoruz diye bebeğe banyo yaptıralım sonra sende yap dedi. 20 kaşık suya dua okudu banyo sonunda dökündük. Kırkımız çıkıncada 40 kaşık suyla yapacakmışız. İçine de bebeğinkine altın yüzük pirinç çörekotu vs attık.
Canım doğurdum Allah razı olsunKuzum dogurdunmu Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın
Biz çıkıyoruz dışarı ya açık havaya tabii. Kapalı bir yere doktor dışında daha sokmadıkBiz de banyo yaptırdık canım ama içine bişi koymadık bizde evden çıkartırlar bi markete gittik alışveriş yaptık pusetindeyken sonra eve gelip banyo yaptırdık 40 ında da 40 taş altın pirinç tesbih vs vs şeyler koyup yapıcaz
Annem yapılıyor diyince yaptık bizde canımBiz eşimle dümdüz yıkadık sadece40 ritüeline anneanne babaanne gelmeyi planlıyorlar. Taşları babasıyla şimdiden dezenfekte etmeyi düşünüyoruz
suyun gelmiş olabilir, bu durumda 24 saat içinde doğum olması gerekir gnelde enfeksiyon riskinden dolayı, yarını bekleme direk yazz doktoruna o yönlendrir seniacil bir şey danışacağım ayakta kıyafet katlarken 1 kaşık kadar su gibi berrak bir şey geldi ama devamı gelmedi ağrım sancım da yok hiç. Peçete koydum bir süre takip edeyim mi hemen doktora yazayım mı bilemedim yarın sabah yatışım yapılacak bu arada
Tamam hemen yazayım çok teşekkür ederimsuyun gelmiş olabilir, bu durumda 24 saat içinde doğum olması gerekir gnelde enfeksiyon riskinden dolayı, yarını bekleme direk yazz doktoruna o yönlendrir seni
Muhtemelen öyle olacak, gün aldık 27 EylülEylül kapanışını sen yapacaksın sanırım
Başlangıçta oluyor sonra azalıyor hafiften. Normalde emdiği süreden daha kısa emip bırakıyor.Meme reddi olacağını sanmıyorum, aynı memede uyumaya devam ediyor. Gerçi benim en son uyuma anında oldugu için bu şekilde düşünüyorum. Sizin kavgalar emmenin hangi aşamasında oluyor?
Bana da öyle gibi geliyor yani çok hızlı geliyor gibi. Uçtan biraz sıkarak azaltmayı deniyorum akışını bakalımSütün çoksa boğulur gibi oluyor o yüzden reddediyor olabilir
Bizde de 2-3 gündür var sanırım çoğu kişide var herhalde normalBizimkinde de 1 haftadır kavga başladı, önce sol ile kavga ediyordu şimdi ikisiyle de , ilk emmeye başlayınca kavga ediyor sonra sarılıyor emiyor
Ben de öyle düşünüyordum ama gazı yokken de yapıyor gözlemlediğim kadarıylaGaz sancısı olduğu zaman öyle yapar diye biliyorum
Sanırım öyle :) ne güzel inş fazla fazla emer gittikçeYok bence genelde çoğu bebekte var canım. Biz meme reddinden bu aşamalara geldik aktif yeni yeni emiyor yavrum şükrediyorum artık
Iyiyim şükür canım ama bebe ugrastiriyor çok tembel bir de sütüm gelmiyor. Sen nasılsın ağrıların iyi oldu mu toparlandin miNasılsın peki şimdi
Su da yasak, içmemelisin bir yudum bileKızlar yarın sezaryanım var doktor gece 12 den sonra hiçbir şey yeme demişti ben sabaha kadar sadece yanımda 1 lt su içiyordum su da mı içilmiyor ? Heycandan sormayı unutmuşum yaArada falan su içemiyor muyuz az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?