2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ya doğurur doğurmaz kimin sütü karşı duvara fışkırmış ki bizimki fışkırsın tövbe estağfurullah ya çocuğun midesi kiraz kadar zaten ufacık süt bile doyuruyor onu kvler kapatılsın

Önemli olan sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşman. Güzel mücadele verdin ama elinden geleni yaptın

Az önce bir şey okudum. 1 saat memede kalan bebek aç bebekmiş süt yetersizmiş doymuyormuş. Bizim kız bütün gün memede onu napcaz
Yalannn 40 dk asılı kalıyor ağzından süt damlıyor, süt sarhoşu oluyor, atılıp gidiyor nasıl doymuyormuş
Allah sağlıkla huzurlu mutlulukla büyütmeyi nasip etsin Sezaryen gerçekten zor ama hepsi geçiyor, yürüyüş yapmaya çalış evin içinde, 1 hafta içinde normale döneceksin

Lohusa kadınlarin iç sesi olmuşsun helal olsun sana çiçeğim güzel günlerde büyüt ege beyi her zaman dediğim gibi doğum şeklinin hiç bir önemi yok sen ve bebeğin sağlıklı olsun yeter 3.gun daha iyi hissedeceksin sezeryanin tek çaresi bol hareket yürüyüş canim

Az önce bir şey okudum. 1 saat memede kalan bebek aç bebekmiş süt yetersizmiş doymuyormuş. Bizim kız bütün gün memede onu napcaz
Seninki zır aç demekki keyifçi olamaz mı ağız tiryakisi
Canım kıyamam öyle de bir bakarsın ki.. ama tabii uykusuzluk akabinde mallık forever zaten insanın kendine gelmesi 2 yılı alıyo nerden baksan her güne yeni bir mücadele.
Tatlım sen şu süt arttırıcı bestlak damla filan kullanıyo musun. Süt artarsa dönebilir memeye belli ki çok gelsin istiyor biberonda çok gelince uğraşmak istemiyodur. Folik asit bebeleri ilkokul mezunu geliyolar dünyaya mübarek
Ya doğurur doğurmaz kimin sütü karşı duvara fışkırmış ki bizimki fışkırsın tövbe estağfurullah ya çocuğun midesi kiraz kadar zaten ufacık süt bile doyuruyor onu kvler kapatılsın
Goo Home yankiiieee. Bizim ki 3. de hiç bişi demedi artık elim bu çocuk aç diyodu. Tamam tamam daha da bişi demiyorum karışmıyorum dedi tribini yidiğiiim kii benimki gerçekten iyidir severim. Ama oluyo işte. Kız benim arkadaşım bile gözün aydın diye aradı ilk sorusu kaç kilo doğdu 2. Si sütün geldi mi. Türk kadını online. Amerikada kimsenin umrunda olduğunu düşünmüyorum burda böle bi milli sorunumuz var maleseef

Canım benim önemli olan bbebeğini sağlıkla kucağına almandi öyle olMuş çok şükür. Bu günlerde geçecek üzülme. Boz eşimle ilk çocuk da sarılıp ağladık bakamayız masil bakıcaz biz buna diye. Ama öyle de güzel bakıyo ki anne. Biraz agrilarin geçsin herşeyin ustesinden gelirsiniz ınslalah

Ahhh kızlar bu çocuk aç kelimesi baya bi uzun sürecek söylim. Evde bisey yemeyen çocuğunuz başkasına gittiğimde görmemiş gibi saldiracak anneanne babaanne su verecek ahhh çocuğum çok susamış annesi şu vermiyo dicekler falan filan neler neler. Şimdiden alışın

Bi sistem vardı canım adını hatırlamıyorum annenin.memesine takılıyor mama bebek memeyi emiyo ama mama da mi geliyo öyle bişeydi. Bilen varsa yazar belki.

Ya inşallah geçer gaz kesin var da kimyon çayı aldım onu denicem bakalım deneyen varmı etkisi oluyormu?

Buldum şimdi aklıma geldi eds yöntemi canım bi araştır istersen internetten bebek annesini de emiyormuş süt de artıyormuş

Kaşık biberondan hiç hoslanmadım ben bide cok veririm bogazına kaçar diye korktum kullanmadm kaldı öyle bi cesaret besmele cekerek verdim biberon şükür memeyi reddetmedi inşallah seninde memeye döner kuzum
Bizse şırıngayla maması 60cc çıkınca çok uzun sürüyor diye kaşığa geçtik ayy koca adam gibi lıkır lıkır içiyor alıştı inşallah memeye döner stres yaptıkça tansiyonlar tavan benim yine zaten
Kullanıyorum canım beslenmeyede dikkat ediyoruz düzenli tüketiyorum her şeyi ama işte olmayınca olmuyor
Bi sistem vardı canım adını hatırlamıyorum annenin.memesine takılıyor mama bebek memeyi emiyo ama mama da mi geliyo öyle bişeydi. Bilen varsa yazar belki.

Buldum şimdi aklıma geldi eds yöntemi canım bi araştır istersen internetten bebek annesini de emiyormuş süt de artıyormuş
Eds canım onuda yaptık yok olmadı malesef iyice karamsarlıpa büründüm stresten tansiyonlarım yine tavan zaten

Canim bende öyle istemiştim bende de çalışabilir yazıyor sorun olurmu iş yerime vereceğim raporu dogrumu

Ben öğretmenim.bu üçüncü bebeğim nasip olursa.diger ikisinde de 32 de çalışabilir.37 de calisamaz ve son olarak da bebek doğunca doğum raporunu istediler. izinler ona göre hesaplanıyor dediler.
Bende de çalışabilir uaziyor ise mi gideceğim hiç anlamadim

Bir tane tecrübeli anne demiş

Evde yemeyip baskasının evinde saldırışını gerçekten görmek istiyorum benim kızım pek iştahlı bir çocuk değil de

Reactions: Zzy
Ahhh her zaman dediğimiz gibi, biz ne yaparsak yapalım ne istersek isteyelim miniklerin dediği oluyor. Ama sana şunu diyeyim o normal doğum için yaptığın pilates topu egzersizleri, merdiven inip çıkma vs hepsi doğum sonrası çok hızlı ayağa kalkıp toparlanmana yardımcı oluyor. Önemli olan sağ salim geldi bebiş,sağlıkla büyütün

Sağlıkla kucağına almışsın bebeğini önemli olan o senin adına çok sevindim Allah analı babalı büyütsün. bol bol yürümeye çalış tatlış daha çabuk toparlarsın İnşallah

Strese girme canım sakince vermeye çalış memeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…