2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
O beyaz akinti bende haftalardır var canim. Doktor muayenesi sonrası kahve akinti bile oldu ama ne gelen var ne giden var sancilarim oluyor aha diyorum gelecek galib ama dinlenince geçiyor. Benim ilk yavrum gibi geç doğacak galiba

O beyaz akinti bende haftalardır var canim. Doktor muayenesi sonrası kahve akinti bile oldu ama ne gelen var ne giden var sancilarim oluyor aha diyorum gelecek galib ama dinlenince geçiyor. Benim ilk yavrum gibi geç doğacak galiba
Bu benim ikinci inşallah. İlki tam 39 da gelmişti. Ama 37 de nişan gelmişti o zaman 2 cm açık vardı. 39 da 4 cm açıklık demişti sabah gece de doğurmuştum. Kanala girmiş dedi sadece bana bu sefer. İlkinde de sancım hiç yoktu. İlk sancıyla gittim doğurdum. Belki yine öyle olur hayırlısı olsun belki zamanı vardır diyorum. Yeter ki sağlıkla gelsinler

Bebişimi emzirmeye uyandım. 2 dakika ınstagram girdim girmez olaydım gelde uyu şimdi kanım dondu valla uyuamıyorum . Rabbim herşeyin hayırlısını versin evladinda eşinde işinde. Nasıl koruyacam kızlarımı ben bu dünyada. Arabada koltuğuna oturtuyorum 10 defa ellerini dizlerine koy diyorum kapıya sıkışmasın diye. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsin evlatlarımızı ve biz onları iyi insan yapalım uğraşalım inşallah

Benim ilk doğum yaptığımda kv sütum çok az geliyordu cahillik ilk çocuk ya sanıyorum akacak böyle süt bebek durmadan ağlıyor kv dedi ki 3 çocuğum vardı üçünde de oluk oluk akıyordu hiç unutmuyorum ki kendisi kv kişileri içinde iyi sayılacak Bi kv olmasına rağmen bunu dedi kötülerini düşünemiyorum nasıl ağlamıştım yetemiyirum diye kızım büyüdü sütüm arttı sürekli emziriyorum kilolu hee gün çok emzirme obez olacak dediler ebe saçmalama anne sütüyle obez mi olunur dedi gözü aylarca çapak tuttu meme büyükmüş emzirirken altında kalıyor ondan oldu dedi doktor gözyaşı kanalı tıkali dedi alakası yok dedi işin özü bana hep eksiklik duygusu verdi ama düşün yani benim kv cidden iyi olduğunu düşündüğüm biri olmasına rağmen bunları söyler. Halbuki anlatır 3.cocuguna sütü yokmuş inek sütü verdik diye

Kv en iyisi bile illaki kvlik yapar

Gece 2den bu saate kadar emmek istemesi normal mi yaa ölüyorum yorgunluktan. Gazı falan da yok iyi aslında. Huyu suyu bi değişik bu çocuğun Her gün farklı bi hareket. Allahtan sabır diliyorum gerçekten

Anladim canim benim süt artirici damla cay hepsinide kullanmissindir eminim. Kısmet böyleymis demek ki

Gece 2den bu saate kadar emmek istemesi normal mi yaa ölüyorum yorgunluktan. Gazı falan da yok iyi aslında. Huyu suyu bi değişik bu çocuğun Her gün farklı bi hareket. Allahtan sabır diliyorum gerçekten
Cok zor gercekten
Senin kokunda huzur buluyor demk ki memedeb ayrilmak istemiyor

Ped takmadigin surece sütün akar bende takinca akmiyor. Benim bebisin dogdugundan beri kakasi yeşil dr bir sıkıntı görmedi

Hayirli olsun saglikla buyut bebisini

Dün Twitter’da görüp izleme gafletinde bulundum ve çok fena oldum. Dedim ki bu emzirdiğimiz masum şeyler nasıl böyle bireylere dönüşebilir?
Normal canım ama çok yıpratıcı galiba. Bebek hemşireleri bana uyurken 2 saatte bir uyandır ama uyanıksa ve meme istiyorsa her istediğinde ver dediler. Ben de bununla ilgili bir eğitim mi alsam diyorum. Yardım daha doğrusu, gece ayakta kalmak zor oluyor gündür bir şey değil de
40+2 oldum okadar bekleyecek sabrım kalmadı ya suni sancı isteyeceğim
Canım 2 gün evvel süreci atlatmış biri olarak söylüyorum 40*3 te geldi bebeğimiz. Doğal süreci beklemeni öneririm. Tabi sen daha doğrusunu bilirsin ama bebekler kendi zamanlarını kendi seçiyorlar

Kızlar biraz gerdek geliyorum bakamıyorum bebeğimiz sabah akşama kadar uyuyup gece sabaha kadar uymamayı tercih eden bir birey
Yine de çok şükür sakin bebek, uyumak İçin b ize fırsat veriyor. Dün annem kaldı yanımda eşim eve gidip biraz uyudu, baktım gece 5 e doğru gelmiş yanımızda oturuyor

Bakmaya dolamıyor insan, koklamaya da. Ne kıymetli şey. Uykusuz kalamam zannediyordum kalabiliyormuşum.

dream_catcherr söylediğin şey çok doğru canım hareketli hamilelik geçirdiğim için midir nedir bugün daha da iyiyim eğilip kalkabiliyorum, dün duşunu da yaptım. Estetik dikiş atmışlar bana böyle sprey sıktılar dikiş falan çıkmayacakmış direkt duş aldım iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…