- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.497
- 53
Ülkece tek sorunumuz elalem ne derSeninki zır aç demekkikeyifçi olamaz mı ağız tiryakisi
Canım kıyamam öyle de bir bakarsın ki.. ama tabii uykusuzluk akabinde mallık forever zaten insanın kendine gelmesi 2 yılı alıyo nerden baksanher güne yeni bir mücadele.
Tatlım sen şu süt arttırıcı bestlak damla filan kullanıyo musun. Süt artarsa dönebilir memeye belli ki çok gelsin istiyor biberonda çok gelince uğraşmak istemiyodur. Folik asit bebeleri ilkokul mezunu geliyolar dünyaya mübarek
Goo Home yankiiieee. Bizim ki 3. de hiç bişi demedi artıkelim bu çocuk aç diyodu. Tamam tamam daha da bişi demiyorum karışmıyorum dedi tribini yidiğiiim kii benimki gerçekten iyidir severim. Ama oluyo işte. Kız benim arkadaşım bile gözün aydın diye aradı ilk sorusu kaç kilo doğdu 2. Si sütün geldi mi. Türk kadını online. Amerikada kimsenin umrunda olduğunu düşünmüyorum burda böle bi milli sorunumuz var maleseef
Ben görmek istemiyorum ya.Evde yemeyip baskasının evinde saldırışını gerçekten görmek istiyorumbenim kızım pek iştahlı bir çocuk değil de
Maşallah size canım. Eylül annelerine hoşgeldinizKızlaaar 6 cm açıklıkla normalden sezaryene dönen doğum hikayemle geldim
Hastaneye 4 cm açıklıkla geldim, gece evde kasılmalardan duramayınca acile geçtik, açıklık 6 cm ama yeterli kasılma yoktu.
Sabaha kadar bekledik ama kasılmalar malesef çok şiddetli olamadı, doktorum her seferinde çatı muayenesi yaptı, ebe yaptı, nöbetçi doktor yaptı. Hepsi doğumu tetikledi ama kasılmalar artmadı, suni sancı aldım. 1-2. Aşamaya dayandım ama 3. Dozda artık şiddet arttı titremeye başladım çok zordu. Kimse yaşamasın.
Benim kasılmalar yine artmadı ama bebeğin kalp atışları yavaşlamaya başladı, 90’lara indiğini söylediler sonrasında.
Amniyon sıvısı patlatılmış ve bebeğin suyu da sarıya dönmüş.
Doktorum son muayenede pelvis orta kemiğimin dar olduğunu bebeğin başının geçmesinin biraz zor olduğunu söyledi yukarıdaki durumlar da yaşanınca sezaryene alındım.
Çok şükür herhangi bir sorun yaşamadım ama hepimiz gibi dikiş ağrıları ile bebeğin bakımı zor oluyor. Annem kayınvalidem eşim destek oluyor ama dün gece inanılmaz zordu ve çok ağladım biz bu bebeğe nasıl bakacağız çok ağlıyor diye
Hepsi normal kendimde anormallik görmüyorum, bugün daha iyiydi mesela, kendim unutabildik şimdi uyuyor. Süt de geldi inşallah devamında gelir, ebe normal doğum süreci yaşadığım İçin sütün erken geldiğini söyledi. Umarım güzelce beslenebilir bebeklerimiz. Sürekli emmek istiyor memelerim acımaya başladı gümüş kapak kullanıyorum nemli olması iyi hissettiriyor.
Benim hikayem böyle güzel annelerim, şimdi doğum yapan arkadaşlarımı çok daha iyi anladım. Evet çok güzel ama bir hayli de zorlu bir yol, Allah yardımcımız olsun
Hayırlı olsun bebişin, sağlıkla kavuştun yaaKızlaaar 6 cm açıklıkla normalden sezaryene dönen doğum hikayemle geldim
Hastaneye 4 cm açıklıkla geldim, gece evde kasılmalardan duramayınca acile geçtik, açıklık 6 cm ama yeterli kasılma yoktu.
Sabaha kadar bekledik ama kasılmalar malesef çok şiddetli olamadı, doktorum her seferinde çatı muayenesi yaptı, ebe yaptı, nöbetçi doktor yaptı. Hepsi doğumu tetikledi ama kasılmalar artmadı, suni sancı aldım. 1-2. Aşamaya dayandım ama 3. Dozda artık şiddet arttı titremeye başladım çok zordu. Kimse yaşamasın.
Benim kasılmalar yine artmadı ama bebeğin kalp atışları yavaşlamaya başladı, 90’lara indiğini söylediler sonrasında.
Doktorum son muayenede pelvis orta kemiğimin dar olduğunu bebeğin başının geçmesinin biraz zor olduğunu söyledi yukarıdaki durumlar da yaşanınca sezaryene alındım.
Çok şükür herhangi bir sorun yaşamadım ama hepimiz gibi dikiş ağrıları ile bebeğin bakımı zor oluyor. Annem kayınvalidem eşim destek oluyor ama dün gece inanılmaz zordu ve çok ağladım biz bu bebeğe nasıl bakacağız çok ağlıyor diye
Hepsi normal kendimde anormallik görmüyorum, bugün daha iyiydi mesela, kendim unutabildik şimdi uyuyor. Süt de geldi inşallah devamında gelir, ebe normal doğum süreci yaşadığım İçin sütün erken geldiğini söyledi. Umarım güzelce beslenebilir bebeklerimiz. Sürekli emmek istiyor memelerim acımaya başladı gümüş kapak kullanıyorum nemli olması iyi hissettiriyor.
Benim hikayem böyle güzel annelerim, şimdi doğum yapan arkadaşlarımı çok daha iyi anladım. Evet çok güzel ama bir hayli de zorlu bir yol, Allah yardımcımız olsun
Ahhh ilk oglumda kv silikon ucla emzirdigimi gorunce bu seni emmez deyip durdu ne kdr etkilendiysem sutum azalip durdu 6.ayda bitti tamamen o yuzden asla kimseyi takmayin emzirme vakti alin bebeginizi girin odaniz kpatin kapinizi ister emzirin ister mama verin ama kimsenin önünde yapmayin kendi annenizin önünde bile bebegi emzirmeyin psikolojiniz etkilenmesin.sut direk etkileniyoyumosamber kv dedi bana da acaba bebek doymuyor mu sürekli emmek istiyor diye neden moralimi bozuyorsun ki sütüm geliyor çocuk çiş yapıyor kendim elimle sağıp öyle veriyorum tabiki oluk oluk gelmeyecek sarı kahve geliyor dedim. İyi yaptım oh
Gelmese bile gelmiyor mu denir mi? Her şeyin bir yolu yordamı var.
anne olmak gerçekten çok zormuş ama sağlıkla kavuştunuz ya çok şükürKızlaaar 6 cm açıklıkla normalden sezaryene dönen doğum hikayemle geldim
Bende sorun olmadı,hatta sgk ya da gittim emzirme ödeneği için , hatta orada da teyit ettiler sıkıntı çıkmadı yaniCanim bende öyle istemiştim bende de çalışabilir yazıyor sorun olurmu iş yerime vereceğim raporu dogrumu
Hadi gözünüz aydın canimKızlaaar 6 cm açıklıkla normalden sezaryene dönen doğum hikayemle geldim
Bende varım dogurmayan 39+3 te bu gece bitiyor :))Merak etme ben de varım39+ 3 Benim beyaz beyaz mukuslar gelmeye başladı iki gündür. Yakındır diye düşünüyorum. Her gün hurma yiyorum yürüyüs yapıyorum. Ev işleri derken yeterince yoruluyorum. Artık ne zaman gelirse keyfi bilir
Neyse tek.degilmisimMerak etme ben de varım39+ 3 Benim beyaz beyaz mukuslar gelmeye başladı iki gündür. Yakındır diye düşünüyorum. Her gün hurma yiyorum yürüyüs yapıyorum. Ev işleri derken yeterince yoruluyorum. Artık ne zaman gelirse keyfi bilir
3 kişiyiz bekleyen sanırımBende varım dogurmayan 39+3 te bu gece bitiyor :))
Biraz sıkıntılı.surec yaşamışsın ama önemli olan bebegini sağlıklı bir şekilde kucağına almanKızlaaar 6 cm açıklıkla normalden sezaryene dönen doğum hikayemle geldim
Çalışabilir almışsınız gideceksiniz.ama gitmek istemezseniz 37 yi beklemeye gerek yok istediğiniz zaman tekrar çalışamaz alınabiliyorBende de çalışabilir uaziyor ise mi gideceğim hiç anlamadim
Evet yaptmMerhaba siz doğum yaptınız mıKardelen 99
Bi sistem vardı canım adını hatırlamıyorum annenin.memesine takılıyor mama bebek memeyi emiyo ama mama da mi geliyo öyle bişeydi. Bilen varsa yazar belki.
Eds sistemi 5 numaralı gri uclu beslenme hortumuyla yapıyolar eger büyük olursa işe yaramıyormus büyükse kıvırmak gerek az gelcek cektikce yada baba yardım edecek yanında olan biri sırıngayla memenin yanından süt damlatavak bebek memeyi tutacak alısana kadar hem biberon emip hem anneyi emen bebeklerin sayısı az öyle diyenler gercekten bok sanslı cunku sımdıkı bebekler cok akıllı biberon hiç araya sokmayacaksın onu bunu bilmem plastik gırdı mi araya sonrası zorBuldum şimdi aklıma geldi eds yöntemi canım bi araştır istersen internetten bebek annesini de emiyormuş süt de artıyormuş
Lohusa kadınlarin iç sesi olmuşsun helal olsun sana çiçeğim güzel günlerde büyüt ege beyiher zaman dediğim gibi doğum şeklinin hiç bir önemi yok sen ve bebeğin sağlıklı olsun yeter 3.gun daha iyi hissedeceksin sezeryanin tek çaresi bol hareket yürüyüş canim
Canım benim önemli olan bbebeğini sağlıkla kucağına almandi öyle olMuş çok şükür. Bu günlerde geçecek üzülme. Boz eşimle ilk çocuk da sarılıp ağladık bakamayız masil bakıcaz biz buna diye. Ama öyle de güzel bakıyo ki anne. Biraz agrilarin geçsin herşeyin ustesinden gelirsiniz ınslalah
Ahhh her zaman dediğimiz gibi, biz ne yaparsak yapalım ne istersek isteyelim miniklerin dediği oluyor. Ama sana şunu diyeyim o normal doğum için yaptığın pilates topu egzersizleri, merdiven inip çıkma vs hepsi doğum sonrası çok hızlı ayağa kalkıp toparlanmana yardımcı oluyor. Önemli olan sağ salim geldi bebiş,sağlıkla büyütün
Sağlıkla kucağına almışsın bebeğini önemli olan osenin adına çok sevindim Allah analı babalı büyütsün. bol bol yürümeye çalış tatlış daha çabuk toparlarsın İnşallah
Maşallah size canım. Eylül annelerine hoşgeldinizşükür sağlıcakla kavuşmuşsunuz bebeğinle . Sezeryan evet ilk 1 hafta zorlayıcı olabiliyor. Dikiş ağrısının tek çözümü kendini zorlamadan bebeğinle ilgilenip hareket etmen evin içinde sürekli yatınca kalkması zor oluyor.
Hayırlı olsun bebişiniz.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahdarısı evladına kavuşmayı bekleyen tüm anne adaylarınızın başına olsun.
Hayırlı olsun bebişin, sağlıkla kavuştun yaaYakında toparlanacak, memeden ayrılmıyo bu çocuk ya da gazdan uyumuyo vs. diyeceksin Yol zorlu, boklu, gazlı sen op kokla bol bol annesi O güzel tulumlu fotoları da bekliyoruz
Ahhh ilk oglumda kv silikon ucla emzirdigimi gorunce bu seni emmez deyip durdu ne kdr etkilendiysem sutum azalip durdu 6.ayda bitti tamamen o yuzden asla kimseyi takmayin emzirme vakti alin bebeginizi girin odaniz kpatin kapinizi ister emzirin ister mama verin ama kimsenin önünde yapmayin kendi annenizin önünde bile bebegi emzirmeyin psikolojiniz etkilenmesin.sut direk etkileniyo
aan
anne olmak gerçekten çok zormuş ama sağlıkla kavuştunuz ya çok şükürben de hastanede ilk doğduğu günün gecesinde çok ağlayınca ben nasıl bakıcaö nasıl büyücek diye ağlamaya başladım ama yavaş yavaş alışıyo insan.olabilfiğinvr hareket etmeye çalış evdede olsa bol bol yürü öyle düzeliyor insan.
Hadi gözünüz aydın canimsağlıkla büyüsün minik bey
Çok haklısın insan çok farklı hissediyor sen ağlıyor diye nasıl bakicam demişsin bende sütüm yetmiyor aç kaldı diye ağladım 2.gece bebek ağladıkça sütüm yetmiyor sandimama hepsi aşılıyor alisiliyor çok şükur büyüyorlar, Allah hepsine sağlık versin
Benim nişan geldikten sonraki 2. Gün doğum oldu hadi bakalım bekliyoruz meraklaAkşam 11 gibi nisanim geldi acile gittim yine açıklık 1bucuk santim sancı az sabah tekrar doktoruma gidicem kızlar
İnşallah daha fazla bekletmez sabah doktorum ne diyecek bakalimGüzel mesajlarınız İçin çook teşekkürler kızlar
Benim nişan geldikten sonraki 2. Gün doğum oldu hadi bakalım bekliyoruz merakla
Ben de ilk başta bilemedim emzircem dediğimde erkekler salonu boşaltıyordu ben de yeter ki eril biri olmasın kafasındaydım silikonla emzirirken yazık göğüs ucun da hiç yok dedi kv. görümcem yengemin memeleri kocaman benimkiler küçük sütüm olmaz kesin falan dedi (görümcem 15 yaşında) kv de aynı şekil dedi ki küçük memenin sütü daha çok olur yengenin var da noluyor uç olmadan emziremiyor dedi o gün bugün kimsenin yanında emzirmiyorumAhhh ilk oglumda kv silikon ucla emzirdigimi gorunce bu seni emmez deyip durdu ne kdr etkilendiysem sutum azalip durdu 6.ayda bitti tamamen o yuzden asla kimseyi takmayin emzirme vakti alin bebeginizi girin odaniz kpatin kapinizi ister emzirin ister mama verin ama kimsenin önünde yapmayin kendi annenizin önünde bile bebegi emzirmeyin psikolojiniz etkilenmesin.sut direk etkileniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?