2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ülkece tek sorunumuz elalem ne der

Maşallah size canım. Eylül annelerine hoşgeldiniz şükür sağlıcakla kavuşmuşsunuz bebeğinle . Sezeryan evet ilk 1 hafta zorlayıcı olabiliyor. Dikiş ağrısının tek çözümü kendini zorlamadan bebeğinle ilgilenip hareket etmen evin içinde sürekli yatınca kalkması zor oluyor.
Hayırlı olsun bebişiniz.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı evladına kavuşmayı bekleyen tüm anne adaylarınızın başına olsun.

Hayırlı olsun bebişin, sağlıkla kavuştun yaa Yakında toparlanacak, memeden ayrılmıyo bu çocuk ya da gazdan uyumuyo vs. diyeceksin Yol zorlu, boklu, gazlı sen op kokla bol bol annesi O güzel tulumlu fotoları da bekliyoruz

Ahhh ilk oglumda kv silikon ucla emzirdigimi gorunce bu seni emmez deyip durdu ne kdr etkilendiysem sutum azalip durdu 6.ayda bitti tamamen o yuzden asla kimseyi takmayin emzirme vakti alin bebeginizi girin odaniz kpatin kapinizi ister emzirin ister mama verin ama kimsenin önünde yapmayin kendi annenizin önünde bile bebegi emzirmeyin psikolojiniz etkilenmesin.sut direk etkileniyo

aan
anne olmak gerçekten çok zormuş ama sağlıkla kavuştunuz ya çok şükür ben de hastanede ilk doğduğu günün gecesinde çok ağlayınca ben nasıl bakıcaö nasıl büyücek diye ağlamaya başladım ama yavaş yavaş alışıyo insan.olabilfiğinvr hareket etmeye çalış evdede olsa bol bol yürü öyle düzeliyor insan.

Hadi gözünüz aydın canim sağlıkla büyüsün minik bey
Çok haklısın insan çok farklı hissediyor sen ağlıyor diye nasıl bakicam demişsin bende sütüm yetmiyor aç kaldı diye ağladım 2.gece bebek ağladıkça sütüm yetmiyor sandim ama hepsi aşılıyor alisiliyor çok şükur büyüyorlar, Allah hepsine sağlık versin

Neyse tek.degilmisim

Biraz sıkıntılı.surec yaşamışsın ama önemli olan bebegini sağlıklı bir şekilde kucağına alman

Bi sistem vardı canım adını hatırlamıyorum annenin.memesine takılıyor mama bebek memeyi emiyo ama mama da mi geliyo öyle bişeydi. Bilen varsa yazar belki.

Buldum şimdi aklıma geldi eds yöntemi canım bi araştır istersen internetten bebek annesini de emiyormuş süt de artıyormuş
Eds sistemi 5 numaralı gri uclu beslenme hortumuyla yapıyolar eger büyük olursa işe yaramıyormus büyükse kıvırmak gerek az gelcek cektikce yada baba yardım edecek yanında olan biri sırıngayla memenin yanından süt damlatavak bebek memeyi tutacak alısana kadar hem biberon emip hem anneyi emen bebeklerin sayısı az öyle diyenler gercekten bok sanslı cunku sımdıkı bebekler cok akıllı biberon hiç araya sokmayacaksın onu bunu bilmem plastik gırdı mi araya sonrası zor

Reactions: Zzy
Kızlar bebeği yeşilimsi kaka yapan var mı bugün ilk kez gördüm.önceki gün semizotu yemiştim dün de balık bunlar mı yaptı diyorum.dün gece ateşlenmiştim üşüttüm galiba parol içtm bir tane o yapar mı?sütüm az mama veriyorum artık olarak memede 10-15dk tutmaya çalışıyorum uyusa da aktif emmesine uğraşıyorum bu ön süt som süt olayı da yapabilirmiş siz kaç dk tutuyorsunuz memede?sütüm az olmasına ragmen üstüm ıslak geziyorum stlet değiştirsem de üşütüyorum herhalde buna çözüm bulan var mı göğüs ucu yara olduğu için ped de takamıyorum

Sağlıkla kucağına almışsın bebeğini önemli olan o senin adına çok sevindim Allah analı babalı büyütsün. bol bol yürümeye çalış tatlış daha çabuk toparlarsın İnşallah

Güzel mesajlarınız İçin çook teşekkürler kızlar

Akşam 11 gibi nisanim geldi acile gittim yine açıklık 1bucuk santim sancı az sabah tekrar doktoruma gidicem kızlar
Benim nişan geldikten sonraki 2. Gün doğum oldu hadi bakalım bekliyoruz merakla

Ben de ilk başta bilemedim emzircem dediğimde erkekler salonu boşaltıyordu ben de yeter ki eril biri olmasın kafasındaydım silikonla emzirirken yazık göğüs ucun da hiç yok dedi kv. görümcem yengemin memeleri kocaman benimkiler küçük sütüm olmaz kesin falan dedi (görümcem 15 yaşında) kv de aynı şekil dedi ki küçük memenin sütü daha çok olur yengenin var da noluyor uç olmadan emziremiyor dedi o gün bugün kimsenin yanında emzirmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…