2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ahhh öyle güzeller ki hem de çok şükür varlıklarına
Ben de baya hızlı toparlanmıştim,2.gun bebeğin herşeyimi kendim yapabiliyordum kesinlikle hareketin faydaları . Benim de aynıydı dikişim sprey ile pansuman yapıldı ertesi gün duşumu almıştım. Herşey bundan sonra sizin için çok güzel olsun güzel anne
Ayrıca soranlara da sütüm yok emmiyor,asla uyumuyor demelisin malum kem gözler

Doktorun dediği tarihimi beklesem doktorum fazla içerde tutmak istemiyor gidiyim bakalım ne diyecek

Ben de 40 ı bekliyorum. Sonra @Lalalala1 gibi merdiven tırmanıp pilates topunda zıplarım şuan sadece hurma yiyip hafif yürüyorum. Bacaklarım ağrıyor. Çok kilo da almadım üstelik ama yürüyemiyorum.
Ben dün bütün evi elimle sildim sonra pikniğe gittim ordan dönünce 40 dk parkta yürüyüş yaptım eve gelir gelmez nisanim geldi sonra acile gittim eve geldim biraz daha yürüyüp evim 9. Katta 9 katı yuruyerek çıktım gece sıcak su doldurdum içine oturdum şuanda plates topundayim asansörü terketmeyi düşünüyorum artık bence şimdiden basla az kalmış zaten bugün doktor eve gönderirse evi tekrardan bı elden gecireyim

Kızlar sizin bebeğinizin göbeği nasıl. Benimki kabuklanmis. Bi şekilde duruyo orayı çıkartmalı miyim. Sizinkiler nasıl
Bizimki erken düştü ufak siyah bi kalıntı kalmıştı. En son cesaret edip dün yıkadık, akşamına kalıntı da kendiliğinden düştü. Şuan normal göbek deliği gibi oldu.
Bence kendi düşsün.
Bu haliyle içini kuru tutmaya gerek yok değil mi
Kuzum ben beslemede 20 lik enjektör kullanıyorum dediğin gibi 5likler çok zor oluyor. Bu şekilde 2-3 tane aynı anda hazırlayıp kullanabilirsin aslında naçizane önerim
Lalam gözün Aydın arkadaşım
Çok hareketli bi hamilelik geçirmenin faydasını şimdi sezaryen sonrası göreceksin inşallah düşün ben bile 2. Gün her şeyine kendim koşabilecek durumdaydım ama kendim için tuvalete kalkamıyordum gariptir
Bebitolara kavuşunca insana bi yiğitlik geliyor, en güzel şekilde bakacaksın emin ol sıkma hiç canını kavuştayın tadını çıkar sağ Salim kavuşmanıza çok sevindim

Ay rüyamda Görümcem zayiflasana göbeğinde öyle duruyor hamile gibi dedi. Neden üstüne atlamadım ki rüya zaten
O kadar uykusuz ve yorgunum ki. Okuyunca cok iyi geldi çok keyiflendim
Of En son ne zaman rüya gördüm bilmiyorum

Saat 2 de uyuttum ablası 4 bucukta ağladı onu geri uyuttum bicirik 5 te uyandı.emzirdim o saatten beri de yarı uykulu ama Kesinlikle uyumuyor bugün birde aşı olacak

Bizde dün akşam bi cesaret o kuru kalıntıyı cikardik. Tam kuramamış sanki. Sizde bence kuru tutmaya çalışın. Bi süre daha bebek bezi kapatmasın hava alsin göbek deliği

Gece 2den bu saate kadar emmek istemesi normal mi yaa ölüyorum yorgunluktan. Gazı falan da yok iyi aslında. Huyu suyu bi değişik bu çocuğun Her gün farklı bi hareket. Allahtan sabır diliyorum gerçekten
Memeleri hiç kapatmıcaz galiba benim kızımda aynı 4 e kadar emdi bide emerken ağlıyo sinirleniyo sizinkide öylemi

Mama veriyomusun canım? Bende sağınca en fazla 60 çıkıyo kızım zaten sürekli emiyo ama hep huzursuz ne zaman mama veriyorum o zaman doyup uyuyo sütümle doymuyo galiba

Emzirdiginiz süt ile sagdiniz süt hiçbir zaman aynı olmaz ondan moralinizi bozmayın
Hepsi geçecek ve burdenbol bol sutunuz olacak
Kendinizi telkin edin ve benim sütüm var bebeğime yeter bol bol sütüm var beyne sinyal yollayın inanın ise yarayacak bir kaç gün içinde de. Ben ilk bebeğimle tecrübesiz idim 2 . Bebeğimle yoruldum dedim ki ne ağlamışım boşa ağlamışım hersey yolunu buluyor ve 2. Bebeğimle bunları yaparak rahat süreç geçirdim. Kimseyi ama kimseyi dinlemeyin he deyin geçin. Gerekirse içinizde kalmasın cevabını verin. Relax olmak çok onemli

Mama veriyomusun canım? Bende sağınca en fazla 60 çıkıyo kızım zaten sürekli emiyo ama hep huzursuz ne zaman mama veriyorum o zaman doyup uyuyo sütümle doymuyo galiba
Beniö de aynı benden 60da çıkmıyor ama makine ile bebek emmesi bir değil o daha çok içiyordur merak etme demişti ebe ben de mama verince ıyuyor dedim sen de kuymak yersen ağırlık çöker dimi anne sütü hafif 45dk da acıkması normalmiş ama biz pert oluyoruz böyle de

Dün buraya gece uyku sorunumuz yok demiştim, demez olaydım. Gece 1den sabah 6ya zor uyuttuk yavrumu.. Gunduzunde de toplam 4.5 saat uykusu var, gerisi memede kucakta kestirmeler şeklinde.. Sancı yok, ağlama yok ama dün gece mama bile denedim içmedi malesef.. Çaresiz hissediyorum gerçekten, kontrolun bizde olmadigi durumlari hic sevmiyorum

Gak dese memesini verin guk dese memesini verin o aradaki bağ güçlendikçe sütte artıyor. İstisnalar hariç istisnalar var tabi. Annenin ve bebeğin biyolojik yapısından kaynaklanan falan ama o hariç. Ne zaman isterse verin gece gündüz orda burda ben bu yolla yavrumun 3 yaş 2 ay emzirdim

Maşallah sana ya. Bu saydıklarını ben hamile değilken yapsam yeterdi bana işin ilginç yanı ben ilk hamileliğimde son 3 ay sadece yattım. Erken doğum riskim vardı ama cidden sadece tuvalete kalktım yattım oturdum hiç hareket etmedim ve 39 da 9 cm açılmayla hastaneye gittim. Şimdi 40 a 3 kaldı ve hep aktiftim hiç oturmadım bunun zaten gelesi yok ya da belki geç döllenmedir diyorum. Minik bir bebek benimki geçen hafta 3020 Gr ölçtü miniğimi.

Memeleri hiç kapatmıcaz galiba benim kızımda aynı 4 e kadar emdi bide emerken ağlıyo sinirleniyo sizinkide öylemi
Dün iki meme de bitti neredeyse ve kavga devam edince mama teklif ettim, onu da içmedi. Genelde gaz yapıyor o durumu ama bazen de bu süreç uzadığı için yorulup huysuzluk yaptığını düşünüyorum artık.

Bu arada sakın kimseye ama kimseye sütüm çok bebek uyuyor bebek hasta olmadı şu bu demeyin. Kimin nazarında derecesi belli olmaz hatta kendinize bile söylemeyin en çok anne babanın nazarı değiyor:))))
Buna hiç inanmazdım ama bı kaç keredir bı gün sonrası yasiyor oldum. İyileri kendimize mi sakliyoruz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…