Ahhh öyle güzeller ki hem de çok şükür varlıklarınaKızlar biraz gerdek geliyorum bakamıyorum bebeğimiz sabah akşama kadar uyuyup gece sabaha kadar uymamayı tercih eden bir birey
Yine de çok şükür sakin bebek, uyumak İçin b ize fırsat veriyor. Dün annem kaldı yanımda eşim eve gidip biraz uyudu, baktım gece 5 e doğru gelmiş yanımızda oturuyor
Bakmaya dolamıyor insan, koklamaya da. Ne kıymetli şey. Uykusuz kalamam zannediyordum kalabiliyormuşum.
dream_catcherr söylediğin şey çok doğru canım hareketli hamilelik geçirdiğim için midir nedir bugün daha da iyiyim eğilip kalkabiliyorum, dün duşunu da yaptım. Estetik dikiş atmışlar bana böyle sprey sıktılar dikiş falan çıkmayacakmış direkt duş aldım iyi geldi.
Doktorun dediği tarihimi beklesem doktorum fazla içerde tutmak istemiyor gidiyim bakalım ne diyecekDün Twitter’da görüp izleme gafletinde bulundum ve çok fena oldum. Dedim ki bu emzirdiğimiz masum şeyler nasıl böyle bireylere dönüşebilir?
Normal canım ama çok yıpratıcı galiba. Bebek hemşireleri bana uyurken 2 saatte bir uyandır ama uyanıksa ve meme istiyorsa her istediğinde ver dediler. Ben de bununla ilgili bir eğitim mi alsam diyorum. Yardım daha doğrusu, gece ayakta kalmak zor oluyor gündür bir şey değil de
Canım 2 gün evvel süreci atlatmış biri olarak söylüyorum 40*3 te geldi bebeğimiz. Doğal süreci beklemeni öneririm. Tabi sen daha doğrusunu bilirsin ama bebekler kendi zamanlarını kendi seçiyorlar
Ben dün bütün evi elimle sildim sonra pikniğe gittim ordan dönünce 40 dk parkta yürüyüş yaptım eve gelir gelmez nisanim geldiBen de 40 ı bekliyorum. Sonra @Lalalala1 gibi merdiven tırmanıp pilates topunda zıplarımşuan sadece hurma yiyip hafif yürüyorum. Bacaklarım ağrıyor. Çok kilo da almadım üstelik ama yürüyemiyorum.
Bizimki erken düştü ufak siyah bi kalıntı kalmıştı. En son cesaret edip dün yıkadık, akşamına kalıntı da kendiliğinden düştü. Şuan normal göbek deliği gibi oldu.Kızlar sizin bebeğinizin göbeği nasıl. Benimki kabuklanmis. Bi şekilde duruyo orayı çıkartmalı miyim. Sizinkiler nasıl
Kuzum ben beslemede 20 lik enjektör kullanıyorum dediğin gibi 5likler çok zor oluyor. Bu şekilde 2-3 tane aynı anda hazırlayıp kullanabilirsin aslında naçizane önerimCanım neler neler yaptık. İlk şırıngayla besledik büyüdükçe şırınga yetmiyor 5ml bir şey. Çocuk yiyiyor en az 30cc genelde 60cc. Her 2 saatte bir meme tutuyoruz. Göğüs ucum yokken silikon takıyordum şküür o alışkanlığı bıraktı memeyi çıplak emmeye alıştı. Ama red etmeye devam işte.. sütüm 10-15cc anca çıkıyor 30dk sağmaya.
Lalam gözün Aydın arkadaşımKızlaaar 6 cm açıklıkla normalden sezaryene dönen doğum hikayemle geldim
Hastaneye 4 cm açıklıkla geldim, gece evde kasılmalardan duramayınca acile geçtik, açıklık 6 cm ama yeterli kasılma yoktu.
Sabaha kadar bekledik ama kasılmalar malesef çok şiddetli olamadı, doktorum her seferinde çatı muayenesi yaptı, ebe yaptı, nöbetçi doktor yaptı. Hepsi doğumu tetikledi ama kasılmalar artmadı, suni sancı aldım. 1-2. Aşamaya dayandım ama 3. Dozda artık şiddet arttı titremeye başladım çok zordu. Kimse yaşamasın.
Benim kasılmalar yine artmadı ama bebeğin kalp atışları yavaşlamaya başladı, 90’lara indiğini söylediler sonrasında.
Amniyon sıvısı patlatılmış ve bebeğin suyu da sarıya dönmüş.
Doktorum son muayenede pelvis orta kemiğimin dar olduğunu bebeğin başının geçmesinin biraz zor olduğunu söyledi yukarıdaki durumlar da yaşanınca sezaryene alındım.
Çok şükür herhangi bir sorun yaşamadım ama hepimiz gibi dikiş ağrıları ile bebeğin bakımı zor oluyor. Annem kayınvalidem eşim destek oluyor ama dün gece inanılmaz zordu ve çok ağladım biz bu bebeğe nasıl bakacağız çok ağlıyor diye
Hepsi normal kendimde anormallik görmüyorum, bugün daha iyiydi mesela, kendim unutabildik şimdi uyuyor. Süt de geldi inşallah devamında gelir, ebe normal doğum süreci yaşadığım İçin sütün erken geldiğini söyledi. Umarım güzelce beslenebilir bebeklerimiz. Sürekli emmek istiyor memelerim acımaya başladı gümüş kapak kullanıyorum nemli olması iyi hissettiriyor.
Benim hikayem böyle güzel annelerim, şimdi doğum yapan arkadaşlarımı çok daha iyi anladım. Evet çok güzel ama bir hayli de zorlu bir yol, Allah yardımcımız olsun
O kadar uykusuz ve yorgunum ki. Okuyunca cok iyi geldi çok keyiflendimAy rüyamda Görümcem zayiflasana göbeğinde öyle duruyor hamile gibi dedi. Neden üstüne atlamadım ki rüya zaten
Bizde dün akşam bi cesaret o kuru kalıntıyı cikardik. Tam kuramamış sanki. Sizde bence kuru tutmaya çalışın. Bi süre daha bebek bezi kapatmasın hava alsin göbek deliğiBizimki erken düştü ufak siyah bi kalıntı kalmıştı. En son cesaret edip dün yıkadık, akşamına kalıntı da kendiliğinden düştü. Şuan normal göbek deliği gibi oldu.
Bence kendi düşsün.
Bu haliyle içini kuru tutmaya gerek yok değil mi
Kuzum ben beslemede 20 lik enjektör kullanıyorum dediğin gibi 5likler çok zor oluyor. Bu şekilde 2-3 tane aynı anda hazırlayıp kullanabilirsin aslında naçizane önerim
Lalam gözün Aydın arkadaşım
Çok hareketli bi hamilelik geçirmenin faydasını şimdi sezaryen sonrası göreceksin inşallahdüşün ben bile 2. Gün her şeyine kendim koşabilecek durumdaydım ama kendim için tuvalete kalkamıyordum gariptir
Bebitolara kavuşunca insana bi yiğitlik geliyor, en güzel şekilde bakacaksın emin olsıkma hiç canını kavuştayın tadını çıkar sağ Salim kavuşmanıza çok sevindim
O kadar uykusuz ve yorgunum ki. Okuyunca cok iyi geldi çok keyiflendim
Of En son ne zaman rüya gördüm bilmiyorum
Memeleri hiç kapatmıcaz galiba benim kızımda aynı 4 e kadar emdi bide emerken ağlıyo sinirleniyo sizinkide öylemiGece 2den bu saate kadar emmek istemesi normal mi yaaölüyorum yorgunluktan. Gazı falan da yok iyi aslında. Huyu suyu bi değişik bu çocuğun Her gün farklı bi hareket. Allahtan sabır diliyorum gerçekten
Bu görümceler rüyada bile fitne fjfAy rüyamda Görümcem zayiflasana göbeğinde öyle duruyor hamile gibi dedi. Neden üstüne atlamadım ki rüya zaten
Mama veriyomusun canım? Bende sağınca en fazla 60 çıkıyo kızım zaten sürekli emiyo ama hep huzursuz ne zaman mama veriyorum o zaman doyup uyuyo sütümle doymuyo galibaCanım neler neler yaptık. İlk şırıngayla besledik büyüdükçe şırınga yetmiyor 5ml bir şey. Çocuk yiyiyor en az 30cc genelde 60cc. Her 2 saatte bir meme tutuyoruz. Göğüs ucum yokken silikon takıyordum şküür o alışkanlığı bıraktı memeyi çıplak emmeye alıştı. Ama red etmeye devam işte.. sütüm 10-15cc anca çıkıyor 30dk sağmaya.
O süt istemiyor seni kokunu şefkatini istiyor annesi. Anı yaşa çok güzel günler...Gece 2den bu saate kadar emmek istemesi normal mi yaaölüyorum yorgunluktan. Gazı falan da yok iyi aslında. Huyu suyu bi değişik bu çocuğun Her gün farklı bi hareket. Allahtan sabır diliyorum gerçekten
Beniö de aynı benden 60da çıkmıyor ama makine ile bebek emmesi bir değil o daha çok içiyordur merak etme demişti ebe ben de mama verince ıyuyor dedim sen de kuymak yersen ağırlık çöker dimi anne sütü hafif 45dk da acıkması normalmiş ama biz pert oluyoruz böyle deMama veriyomusun canım? Bende sağınca en fazla 60 çıkıyo kızım zaten sürekli emiyo ama hep huzursuz ne zaman mama veriyorum o zaman doyup uyuyo sütümle doymuyo galiba
Maşallah sana ya. Bu saydıklarını ben hamile değilken yapsam yeterdi banaBen dün bütün evi elimle sildim sonra pikniğe gittim ordan dönünce 40 dk parkta yürüyüş yaptım eve gelir gelmez nisanim geldisonra acile gittim eve geldim biraz daha yürüyüp evim 9. Katta 9 katı yuruyerek çıktım gece sıcak su doldurdum içine oturdum şuanda plates topundayim asansörü terketmeyi düşünüyorum artık bence şimdiden basla az kalmış zaten bugün doktor eve gönderirse evi tekrardan bı elden gecireyim
Dün iki meme de bitti neredeyse ve kavga devam edince mama teklif ettim, onu da içmedi. Genelde gaz yapıyor o durumu ama bazen de bu süreç uzadığı için yorulup huysuzluk yaptığını düşünüyorum artık.Memeleri hiç kapatmıcaz galiba benim kızımda aynı 4 e kadar emdi bide emerken ağlıyo sinirleniyo sizinkide öylemi
Buna hiç inanmazdım ama bı kaç keredir bı gün sonrası yasiyor oldum. İyileri kendimize mi sakliyoruz şimdiBu arada sakın kimseye ama kimseye sütüm çok bebek uyuyor bebek hasta olmadı şu bu demeyin. Kimin nazarında derecesi belli olmaz hatta kendinize bile söylemeyin en çok anne babanın nazarı değiyor:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?